Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μπράβο κοριτσάκι !!!!!! Τέλεια όλα άρα:):):):) Είδες τι υπέροχο που είναι να το βλέπεις μικροσκοπικό ανθρωπάκι?!!?!?!?!??!

ειναι πραγματικα υπεροχο....θυμαμαι οτι τοσο ευτυχισμενη ημουν και την ημερα του γαμου μου...φαντασου να βγει τι κλαμα εχω να ριξω......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλά αυτό δε στο συζητάω, τη στιγμή που μου έδωσε ο γιατρός τη Λένα αγκαλιά για πρώτη φορά νομίζω ότι δεν μπορώ να την περιγράψω με τίποτα..... Αφού τώρα στο γράφω και βουρκώνω και εννοείται ανυπομονώ να το ξαναζήσω!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

1. F D P...................2/8/2011
  2. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  3. xanthi. ...............8/8/2011
  4. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρα
  5. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ......................Κορίτσι
  6. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  7. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  8. χαρουλα25.........14/08/2011.........Έλενα
  9. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ
  10. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρα
  11. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ....................Αγόρι
  12. Dawn ................18/8/2011
  13. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα.................Αγόρι
  14. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  15. rianna ...............23/8/2011
  16. Anastasia81 ......27/8/2011
  17. mamouna ..........28/8/2011
  18. *tingerbell*........31/8/2011
  19. babalu(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)
  20. yiouli1984(σε βάζω εδώ μέχρι να μας πεις ημερομηνία)

Καλημέρα κορίτσια!

Εχθές κάναμε την αυχενική. Όλα καλά, είδαμε και το "πουλάκι" του, αλλά το μόνο πρόβλημα είναι ότι μεγάλωσε και η αποκόλληση και θέλει πάρα πολύ προσοχή. Από εχθές το βράδυ είχα πάλι λίγο αίμα κι είμαι στις μαύρες μου.! Ευτυχώς που το μπιζελάκι είναι καλά και μεγαλώνει μια χαρά!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Αυτό κάνω makon, αλλά δεν παύει να μη με ρίχνει ψυχολογικά. Έχω τη μικρή που ούτε αγκαλιά δεν μπορώ να την σηκώσω, ούτε μπάνιο να την κάνω μπορώ.

Τώρα σκέφτομαι ότι έχω θέμα και με τον παιδικό της μικρής, γιατί εγώ πλέον δεν μπορώ να την πηγαινοφέρνω λόγω κατάστασης και δε διαθέτουν σχολικό. Θα μου πεις δεν είχες ρωτήσει για σχολικό, αλλά δεν είχα υπολογίσει σε αυτές τις καταστάσεις...

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημερα κοριτσια και ευχαριστω για την υποδοχη καθως και για την προσθηκη του ονοματος μου στη λιστα.renakig ελπιζω γρηγορα να αναρρωσεις και μαζι σου κι εγω μιας που απο χθες το πρωι ειμαι στο κρεββατι με καφε υγρα και utrogestan...

christy@ τι ωραια νεα ειναι αυτα?με το καλο το μικρο σου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Tingerbell σε νιώθω... Κι εγώ με utrogestan είμαι προς το παρόν. Μου είπε αν αλλάξει το καφετί μπορεί να ξανακάνω ενεσούλα, αλλά γενικώς η εντολή του ήταν "ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΜΟΥ"... Μακάρι να πάνε όλα καλά και να σταματήσω να σκέφτομαι τα χειρότερα...

Ευχαριστώ κορίτσια που είσαστε εδώ κι ακούτε τον πόνο μου!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εννοείτε πως για τα παιδιά μας θα κάνουμε και θα υπομείνουμε τα πάντα!!!!! Τσουτσουνάτοι κι εμείς για να συμπληρωθεί το καρέ στην οικογένεια... Να έχουμε κι από τα 2!!! Ανυπομονώ να δω τις αντιδράσεις τις μικρής όταν αρχίζει να φουσκώνει κι άλλο η κοιλιά, γιατί τώρα δε φαίνεται και πολύ!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

καλημέρα κι από μένα.

Ενώ εγώ έχω ΠΗΤ Σεπτέμβριο, λόγω πρώτης καισαρικής (και προβλημάτων) θα γεννήσω πάλι 15 μέρες νωρίτερα (όπως και την πρώτη φορά), οπότε θα είμαι μια μανούλα του Αυγούστου. Με θέλετε στην παρέα σας;:)

77N4p2.png

1e30b2a176.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...