Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Έλα άσε τα χαζά για τί να είσαι εσύ η χαμένη υπόθεση;;Όλα καλά θα πάνε μην μασάς.Όσο ακούς το μωρό να κλωτσάει μη σκέφτεσαι τίποτα..

Μαριλού τέλεια...Φαγανούλης ε;;;Να σου πω εσένα που του δώσανε μπουκάλι δεν είχες πρόβλημα μετά με το θηλασμό έτσι έπιασε θηλή;Γιατί και εμένα το πρώτο 24ωρο θα μου την κρατήσουν για παρακολούθηση λόγο διαβήτη κύησης που έκανα διατροφή(άσχετα αν τελικά δεν είχα διαβήτη και μόνο για το τυπικό θα μου την κρατήσουν) και έχω σκάσει πως θα τρώει δεν ξέρω και τι γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις δηλαδή αν θα πηγαίνω να την ταΐζω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα!

Ξανθη μου και την προηγουμενη φορα που την ειχα κανει παλι ειχα παει θαλασσα και μαλιστα τοτε ειχα και κατι χαζοενοχλησεις. τωρα δεν αισθανομαι κατι αλλα ακουω απο αλλες κοπελες που τους βαζουν και επαναλαμβανουν εξετασεις και αναρωτιεμαι μηπως πρεπει να το κανω κι εγω ασχετα αν ο γιατρος λεει οχι. λες να ειναι κι ο δικος μου Σουηδος κατα βαθος?

Οτιλια τι να πω καλη μου...αν της πεις οτι φοβασαι πως επαθες κολπιτιδα για παραδειγμα,δεν θα πτοηθει να σε στειλει να κανεις μια?

επισης να εισαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα και δεν θα εισαι ενα ''μεμονωμενο ατυχες περιστατικο''!το ακουσαμε κι αυτο! ολα θα ειναι μια χαρα κι εσυ και το μπεμπακι σου!μην ακουω χαζα πρωι πρωι και ειχα και δυσκολο υπνο!

μαριλου τελεια!μακαρι και το δικο μου το βατραχακι να πιασει στηθος και να καταφερουμε να θηλασουμε! να ρωτησω και κατι σχετικο(αν και παλι θα γραψω πολλα:rolleyes:)...? γενναω σε δημοσιο κι ετσι θα παρω προληπτικα καποια πραγματα για το μωρο μαζι μου. αποφασισα να μην παρω καθολου μπιμπερο για να παλεψω τον αποκλειστικο θηλασμο.η συμβουλος θηλασμου με την οποια μιλησα μου ειπε πως πολυ καλα κανω αλλα αλλες κοπελες μου λενε πως το παιδι θα πειναει και δεν θα του φτανει το γαλα... τι να κανω?πανω που γινομαι αποφασιστικη και λεω θα διεκδικησω το θηλασμο του παιδιου μου,εκει ακουω κατι τετοιο και το χανω τελειως...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

αποφασισα να μην παρω καθολου μπιμπερο για να παλεψω τον αποκλειστικο θηλασμο.η συμβουλος θηλασμου με την οποια μιλησα μου ειπε πως πολυ καλα κανω αλλα αλλες κοπελες μου λενε πως το παιδι θα πειναει και δεν θα του φτανει το γαλα... τι να κανω?πανω που γινομαι αποφασιστικη και λεω θα διεκδικησω το θηλασμο του παιδιου μου,εκει ακουω κατι τετοιο και το χανω τελειως...

καλημερα τινκερ!

αυτά που λενε οτι δεν θα φτανει το γαλα δεν μπορω να τα πιστεψω.. δηλαδή παλιά (και οχι πολύ παλιά )που δεν ειχαν ετοιμα γαλατα και τοσες "ανέσεις" πως μεγάλωναν τα μωρά?? ειναι γνωστο οτι οσο το μωρό ζητάει τοσο αυξάνεται η παραγωγή.. αν του δίνεις ετοιμο μειωνεις απο μονη σου την παραγωγή σου... μεινε πιστή στις αποψεις σου!

Τινγκερ εδώ στην Αθήνα έχουν γαλατάκια μιας χρήσεως μικρά με θηλές μιας χρήσεως και δίνουν αν θέλει κάποια να δώσει στο μωρό.Εκεί δεν έχουν το τσέκαρες;Επίσης το γάλα σίγουρα φτάνει μη μασάς...

Καλύτερα να πάρεις ψευδοθηλές για μένα μπας και δυσκολευτείτε παρά μπιμπερό πάντως.

αχ κοριτσια,ευχαριστω πολυ! πραγματικα μου τονωνετε το ηθικο!

για ψευδοθηλες το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια.σημερα μαλλον θα βγω αγορα οποτε το βλεπω κι αυτο. για τα γαλατακια μιας χρησης δεν ξερω...και για τα μπουκαλια,αλλες κοπελες που γεννησαν προσφατα εκει μου ειπαν να παρω, οπως και ενα σωρο αλλα πραγματα. η μαια μου ειπε να παρω μονο φορμακι για τη μερα που θα βγουμε και κανα δυο παμπερακια, προληπτικα.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

τινγκερ να μην πάρεις μπιμπερό! Εγώ δε θα πάρω, καταρχήν δεν πρόκειται να στο αφήσουν έτσι αν "πεινάει", εδώ κάνουμε αμαν να μη δίνουν ξένο στα μαιευτήρια! Συνέχεια στήθος θα τον έχεις, εκεί να ρουφάει μανούλα!

μαριλού πολύ χαίρομαι που σε ξεζουμίζει! Τι όμορφο που ακούγεται.. Θα σου έχει ανοίξει και η όρεξη τώρα ε; Χάνεις ενέργεια για να πάρει βάρος ο μικρός!

xanp γιατι θα στην κρατήσουν; Για εκείνο το διάστημα που έκανες διατροφή λόγω των φαρμάκων που είχες πάρει για τις συσπάσεις; Υπερβολικό δεν είναι; Αφού δεν έχεις ζάχαρο! Όσο για το αν τον νιώθω, τον νιώθω και πολύ μάλιστα, αν είναι να μην τον νιώσω θα είναι αργά και δε θέλω να το σκέφτομαι... Χτες μου έλεγε η αδερφή μου για την κοπέλα δίπλα της στο μαιευτήριο (που γέννησε πριν 9 μέρες) ότι της το πήραν με καισαρική επειδή λέει ειχε μπλεχτεί με το λώρο, λέω ε και;; Διότι εδω αυτό όπως έχω ξαναπεί δεν αποτελεί δικαιολογία, μια χαρά γεννιούνται κοκορετσάκια και είναι και συνηθισμένο μάλιστα. Όχι μου λέει είχε θρομβώσεις ο λώρος και έχανε σφυγμούς το παιδί, ίσα που το πρόλαβαν, πήγε λεει τυχαία στο γιατρό για έναν τελευταίο υπέρηχο και την έβαλε κατευθείαν μέσα για καισαρική και ολική νάρκωση! Λέω ωραία... Εγώ που δεν έχω ιδέα τι κάνει ο λώρος μου;;; Τι τελευταίο υπέρηχο μου λες και μάλιστα τυχαία και προληπτικά;; Συγνωμη για τις μαύρες σκέψεις πρωι πρωι, το συνεχίζω κιόλας παρα την παράκληση της τινγκερ, αλλά δεν μπορώ με αυτά που μου λένε.. Είχα κι εγώ φριχτό ύπνο!

VbTYp1.png

Ναι Οτίλια από τότε...επειδή έκανα τότε την διατροφή παρά τις τέλειες μετρήσεις θα μου το κρατήσουν έτσι το έχουν εδώ....Ειδικά αν είναι πάνω από 3,5 κιλά σίγουρα γιατί θα θεωρείται μεγάλο....

Ότι άκου εγώ σκέφτομαι συνέχεια ότι γυρίζει το μωρό γιατί λένε ότι πιάνει σαν κόλπο(γελάω τώρα που το γράφω) και εσύ θα σκέφτεσαι ότι έκανες υπέρηχο και όλα ήταν σούπερ....

Τινγκερ επιμένω όχι μπιμπερό πάρε καλύτερα ψευδοθηλές και αυτό στο λέω λόγο του στήθους σου γιατί αν δεν σε βοηθήσουν ίσως απελπιστείς.Αν και αυτές άστες σίγουρα έχει φαρμακείο απέναντι από το νοσοκομείο που έχει και τέτοια...

αχ κοριτσια,ευχαριστω πολυ! πραγματικα μου τονωνετε το ηθικο!

για ψευδοθηλες το σκεφτηκα να σου πω την αληθεια.σημερα μαλλον θα βγω αγορα οποτε το βλεπω κι αυτο. για τα γαλατακια μιας χρησης δεν ξερω...και για τα μπουκαλια,αλλες κοπελες που γεννησαν προσφατα εκει μου ειπαν να παρω, οπως και ενα σωρο αλλα πραγματα. η μαια μου ειπε να παρω μονο φορμακι για τη μερα που θα βγουμε και κανα δυο παμπερακια, προληπτικα.

αχ τυχερούλα θα βγεις στην αγορά της Λάρισας; Τι ωραία!!! Πόσο μου 'χει λείψει, έχει ωραία αγορά η Λάρισα! Μετά θα κάτσεις και για καφέ; Για την καλλιέργεια αφού έκανες γιατί να ξανακάνεις; Εγώ έκανα από μόνη μου μια φορά στην 20η βδομάδα όταν ήμουν Ελλάδα και βγήκε καθαρή (που δεν είχε νόημα τότε) και τώρα στο τέλος που πρέπει δεν κάνω. Της είπα κιόλας ότι είμαι επιρρεπής σε μύκητες και μου λέει αν έχεις φαγούρα βάλε κάτι υπόθετα, χωρίς εξετάσεις, έτσι.. Δεν έχω όμως φαγούρα κι έτσι δε βάζω τίποτα! Ξέρω απλά ότι στο μαιαυτήριο σε κοιτάνε μόνο για ένα κολπικό μικρόβιο, νομίζω στρεπτόκοκο, αυτό και μάλιστα εκείνη την ώρα και νομίζω ότι και να το έχεις πάλι αν πάνε όλα καλά γεννάς φυσιολογικά. Κορίτσια προβλέπω να γεννάτε ολες και να μένω να μιλάω μόνη μου στο φορουμ! Χαχαχα!

VbTYp1.png

και παλι ευχαριστω μανουλες!τελος! το μπιμπερο θα λειπει απο την τσαντουλα του βατραχακιου!

θηλες θα παρω αν ειναι μηπως τυχον δεν παλευτει η κατασταση αλλιως. μιλησα και με συμβουλο θηλασμου βεβαια και μου ειπε πως και η ιδια ειχε επιπεδες θηλες αλλα καταφερε και θηλασε κανονικα.αν επιμεινω λεει και εδραιωθει ο θηλασμος το μωρο θα μου βγαλει τη θηλη προς τα εξω...για να δουμε!

Ξανθη ευχομαι ακομα κι αν σου την κρατησουν τη μικρουλα να μπορεις τουλαχιστον να της δινεις το γαλατακι σου!

Οτιλια ελα να σε παρω βολτιτσα και μετα κερναω καφεδακι;) λεω να βγω για κατι τελευταια..συν κατι δωρακια που θελω να παρω για κατι βαφτισεις που εχουμε τωρα..ε και φυσικα ευκαιρια να περπατησω κανενα χιλιομετρακι!

Κορίτσια προβλέπω να γεννάτε ολες και να μένω να μιλάω μόνη μου στο φορουμ! Χαχαχα!

μην σκας!κι εγω εδω θα ειμαι! η κοιλια μου λιγο ακομα και θα φτασει στο προσωπο μου:tongue:! μα ποτε θα πεσει επιτελους λιγακι? σεπτεμβρη θα πιασω στο τελος:confused:

Διαφημίσεις

Αφού θα είναι σε απλή παρακολούθηση, θα πηγαίνεις να ταιζεις οπότε α τη βάλεις κατευθείαν στο στήθος. Αλλά και να μην τη βάλεις κατευθείαν δε θα έχει πρόβλημα. Εμένα δέκα μέρες έτρωγε μπουκάλι και όμως μόλις είδε στήθος το γράπωσε κατευθείαν:) Έχουν ένστικτο μην ανησυχείς όλα θα πάνε περίφημα!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια καλησπέρα!! Ο άντρας της marroz είμαι..

Μπήκαμε το πρωι στο Λητω στις 7 και στις 11 γεννησαμε φυσιολογικα..2790 το μωρό

όλα καλα!!

Σύντομα θα έχετε περισσοτερα νέα

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ... 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... .........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300.........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011........................37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011.......................38w Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011.......................38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150...............38w1d Να σας ζήσει!
  9. marroz90.............05/08/2011 2790...............38w2d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  7. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  8. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  9. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  10. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  11. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  12. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

13. mara76..............24/08/2011
  14. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  15. sofia82...............25/08/2011

16. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  17. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  18. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  19. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  20. stellakoly........... 29/08/2011
  21. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  22. mommyart..........30/08/2011

23. *tingerbell*.........31/08/2011
  24. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Να σας ζήσει το μωράκι σας να είναι πάντα γερός και τυχερός και με το καλό να πάτε σπίτι σας.Τις ευχές μας στην Μαρόζ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...