Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

ζουζουνιαρα με το καλο να παρεις αγκαλια το μωρακι σου!

βασουλα τι να πω βρε κοριτσακι μου...μαλλον το μικρουλι σου εχει βολευετει εκει μεσα και δεν θελει να χασει αυτο το χουχουλιασμα. ευχομαι να πανε ολα τελεια και να μην παιδευτει κανεις απο τους δυο σας.

το μικρο μου δεν πολυκουνιεται αλλα απο λοξυγγα καλα παμε!

μαρροζ χαρα στην ορεξη του αντρουλη σου!εννοειται βρε πως το κανει για το μωρο χαχαχα!και ειμαι σιγουρη οτι αποκλειεται να μοιαζεις με φωκια,ειδικα με τοσα λιγα κιλακια που πηρες!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

m4rilou ζηλεύω!!!!!!! Θέλω κ εγώ παραλία και ηλιοθεραπεία...........:(

tinger πίστεψε με, μπορεί να μη μοιάζω ολόκληρη με φώκια, αλλά η κοιλιά μου δεν είναι κ ό,τι πιο ελκυστικό.....:rolleyes:

vassoula εύχομαι να σε πιάσουν οι πόνοι από στιγμή σε στιγμή...

zouzouniara με το καλό να υποδεχτείς το μωράκι σου!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλησπέρα και απο μένα!!!

ρενακι, μπράβο που τα πάτε καλά με τον μικρό! οσο για το νεφράκι του επειδή είχαμε μπει και εμείς στην διαδικασία να το ψάχνουμε στην β επιπέδου(εμείς τελικά το βρήκαμε) μου είχαν πει και εμένα ακριβώς τα ίδια, οτι και να μην έχει κανένα πρόβλημα απλά μην το γραψω σε σχολή για καράτε!! και οτι κατα τα άλλα δεν επηρεάζει πουθενά! οπότε όλα καλά..:)

τα νέα μου.. έκανα την επαναλ. ντοπλερ και η μηκρή εφτασε 2730 απο 2300 πριν απο 2 εβδομαδες! καλά δεν είναι? επιδή ομως και ο πλακούντας ειναι γερασμένος, ειχα και το ιστορικό των αποβολών και ειμαι χωρίς ινοχεπ 1 μηνα, μου πρότεινε η γυναικολόγος μου να παμε με προκληση στις 10/08 και να μην φάμε ολο το μηνα. ..αφού εφτασε και η μπέμπα στα κιλά που θέλαμε.. οπότε κλείσαμε για 10/08 8 το πρωί! αν ερθει πιο πρίν απο μονο του εχει καλώς!

μου περασε απο το μυαλό οτι μπορει και να το κανει για τις διακοπές της, αλλά η αλήθεια είναι ότι και εγω εχω κουραστεί και θελω να τελειώνουμε. απο την στιγμή που η μικρή ειναι έτοιμη ασ την παρω στην αγκαλιά μου 10 μέρες νωρίτερα. ακάμα καλύτερα αφού ανυπομονώ να δω την φατσούλα της.:)

για περπάτημα μου ειπε 1 ωρα την μέρα και επαφές.. ο καλός μου είναι και εμένα ορεξάτος.. εγώ τον ειχα στο περίμενε για να μην εχουμε τοκετό πριν την ωρα του οπότε τωρα...;)..

μαρροζάκι πολλοί ειναι οι άντρες που βρίσκουν τις καμπύλες της εγκυμοσύνης ελκυστικές, ο δικός μου ασ πούμε ειναι ένας απο αυτούς..

Είναι η θέση του λοιπόν... Αυτό με τη μήτρα που λες δεν το κατάλαβα, είναι πιο μαλακιά και άρα; Τι την εμποδίζει να γυρίζει; Στα ρωτάω γιατί αν και πρωτότοκη και με το κεφάλι κάτω ο μικρός, δε βοηθάει στον τοκετό εκεί στο Θεό που είναι και μου είπε κι εμένα η μαία πάνω κάτω τα ίδια με εσένα..

Ακριβώς επειδή η δικιά μου μήτρα λόγο δεύτερης εγκυμοσύνης και 2 αποβολών πριν έχει χαλαρώσει δεν συγκρατεί σταθερή την μικρή και αυτό της έδωσε πάτημα και γύρισε...Η δικιά σου μήτρα είναι πιο σφιχτή από την δικιά μου οπότε τον συγκρατεί κάτω...Απλά πιστεύω ότι εσένα θα σε πιάσουν πονάκια μετά τις 38 ίσως.Ούτε πίεση αισθάνεσαι κάτω;Εμένα ας πούμε τώρα είναι ξαπλωτή στην κοιλιά μου έτσι την καταλαβαίνω και πραγματικά δεν με πιέζει κάτω καθόλου λες και δεν έχω παιδί γιατί μοιράζεται σε όλη την κοιλιά μου το βάρος ενώ μέχρι προχθές όταν περπάταγα κατουριόμουν από την πολύ πίεση με μιας...Να μου πέρασε και η συχνοουρία...

Ζουζουνιάρα τελικά δεν είναι μόνο το δικό μου μωρό ανάποδο είναι και το δικό σου....Πως σου γύρισε και σένα τώρα;;;Με το καλό πάντως κοπέλα μου όλα να πάνε καλά...

Έμι με το καλό και εσύ...

Βασούλα αύριο πήγαινε με τσαμπουκά εκεί και όλα θα πάνε καλά...Ας σε κρατήσει με πρόκληση δεν πειράζει...

Εμένα ο δικός μου μέχρι χθες τον παρακάλαγα να με βοηθήσει και δεν μπορούσε....Δεν ξέρω τι τον πιάνει και δεν θέλει.Μάλλον φοβ΄ται το μωρό που ήταν κάτω...τεσπα τώρα δεν τον χρειάζομαι οπότε πάει και αυτό...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

xanp όχι δεν αισθάνομαι πίεση κάτω εκτός αν έχω περπατήσει αρκετή ώρα που νιώθω ότι πρέπει επειγόντως να πάω τουαλέτα, γενικά όμως δεν έχω συχνοουρία. Δεν έχω περάσει αποβολές και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη, μακάρι να είναι σφιχτή η μήτρα και να τον κρατάει κάτω γιατί με βάζεις σε σκέψεις κι αυτή η μαία δε με στέλνει για υπέρηχο, με τσεκάρει με τα χέρια της.. Όσο για τον άντρα σου γιατί λες ότι δεν έχει νόημα; Ακόμα θέλουμε να μαλακώσει ο τράχηλος, αυτό δεν μπορεί να βοηθήσει να αλλάξει θέση η μπέμπα; Επίσης, μπορεί να αλλάξει και την ώρα του τοκετού και οι επαφές βοηθάνε στο να έρθει τοκετός. Δεν ξέρω κιόλας, μπορεί να λέω βλακείες. Εγώ πάντως συνεχίζω το μασαζ στον τράχηλο, ελπίζω να μη φέρω ανεπιθύμητα αποτέλεσματα, μαλακώσει ο τράχηλος πολύ, κάνω διαστολή και δεν είναι έτοιμο το μωρό να κατέβει και ταλαιπωρηθώ. Να το αφήσω καλύτερα μέχρι να κατέβει λίγο ο μπόμπος; Όχι τίποτα άλλο, αλλά δε θέλω και να κάνω νύξη στον άντρα μου για σεξ γιατί φοβάμαι τη χυλόπιτα και είμαι πολύ περήφανη..

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Οτίλια δεν λες βλακείες έτσι είναι.Τώρα μαλακός είναι ο τράχηλος και έτοιμος να ανοίξει.Τώρα μου είπε όσο το παιδί είναι έτσι είναι λίγο επικίνδυνο να προκαλέσουμε εμείς τον τοκετό για την πρόπτωση.Αν έρθει μόνος του έχει καλώς σημαίνει ότι κάτι άλλαξε ότι γύρισε ότι πήρε κάποιο μήνυμα η μήτρα από το μωρό.

Εσύ καλά κάνεις και κάνεις μασάζ το μωρό έχει μάλλον σωστή θέση.Ξέρεις αν κοιτάζει κοιλιά ή πλάτη;Βασικά ρε παιδί μου ζήτα να κάνετε έναν υπέρηχο να δείτε που ακριβώς είναι και πως δεν παθαίνει και τίποτα με έναν υπέρηχο.Άλλωστε για αυτό και εδώ μας κάνουν υπέρηχους τώρα μόνο για να δουν την ακριβή θέση του μωρού.Όλα τα άλλα μου είπε βάρος,μήκος κτλ είναι στο περίπου και καμιά σημασία δεν έχουν πλέον.

Να σου πω όταν έχει λόξυγγα τον αισθάνεσαι κάτω από τον αφαλό ή πιο κάτω ακόμα;

Η μαία ακούει με στηθοσκόπιο την καρδιά του μωρού;Πως στο καλό σε εξετάζει μόνο με τα χέρια της;Για να καταλάβω όχι ότι την αμφισβητώ.

Οτίλια δεν λες βλακείες έτσι είναι.Τώρα μαλακός είναι ο τράχηλος και έτοιμος να ανοίξει.Τώρα μου είπε όσο το παιδί είναι έτσι είναι λίγο επικίνδυνο να προκαλέσουμε εμείς τον τοκετό για την πρόπτωση.Αν έρθει μόνος του έχει καλώς σημαίνει ότι κάτι άλλαξε ότι γύρισε ότι πήρε κάποιο μήνυμα η μήτρα από το μωρό.

Εσύ καλά κάνεις και κάνεις μασάζ το μωρό έχει μάλλον σωστή θέση.Ξέρεις αν κοιτάζει κοιλιά ή πλάτη;Βασικά ρε παιδί μου ζήτα να κάνετε έναν υπέρηχο να δείτε που ακριβώς είναι και πως δεν παθαίνει και τίποτα με έναν υπέρηχο.Άλλωστε για αυτό και εδώ μας κάνουν υπέρηχους τώρα μόνο για να δουν την ακριβή θέση του μωρού.Όλα τα άλλα μου είπε βάρος,μήκος κτλ είναι στο περίπου και καμιά σημασία δεν έχουν πλέον.

Να σου πω όταν έχει λόξυγγα τον αισθάνεσαι κάτω από τον αφαλό ή πιο κάτω ακόμα;

Η μαία ακούει με στηθοσκόπιο την καρδιά του μωρού;Πως στο καλό σε εξετάζει μόνο με τα χέρια της;Για να καταλάβω όχι ότι την αμφισβητώ.

Λοιπόν την καρδία την ακούει με ένα ειδικό μηχανηματάκι σαν μεγάλο στυλό είναι, και ακούγονται οι παλμοί σε όλο το δωμάτιο καθώς φαίνονται και σε μια οθόνη (σαν καρδιοτοκογράφος πρέπει να είναι, αυτό μου το κάνει από την 20η εβδομάδα και ελέγχει τους σφιγμούς του κάθε φορά που πάω). Για τη θέση βάζει τα χέρια της πάνω στην κοιλιά μου και τη ζουλάει άλλες φορές λιγότερο άλλες περισσότερο. Την τελευταία φορά τα έβαλε κατευθείαν πάνω στο κεφάλι και μου το έδειξε κιόλας ότι είναι αρκετά χαλαρό άρα δεν έχει εμπεδωθεί. Φρίκαρα με το πόσο γρήγορα και εύκολα το βρήκε, αλλά και πάλι μου κάνει εντύπωση που δε με έχει στείλει ακόμα για υπέρηχο, 1ον για να δούμε γιατί δεν έχει εμπεδωθεί (μηπως έχει μπλεχτεί με το λώρο και τον τραβάει πίσω;) και 2ον επειδή έχω μικρή κοιλιά, μήπως παίζει κάτι με τον πλακούντα. Έχω καιρό να νιώσω λόξυγγα και ναι είναι βασική πιστοποίηση για να δούμε πού βρίσκεται...

VbTYp1.png

Α ξέχασα xanp, o λόγος που δεν μου συστήνει τον υπέρηχο δεν είναι τόσο ότι θα ενοχλήσει το μωρό (φαντάζομαι ειδικά τώρα στο τέλος, δεν έχει σημασία), είναι πιο πολύ οικονομικός. Επειδή εδώ δεν πληρώνεις για την παρακολούθησή σου, προσπαθούν να κόψουν από παντού, όσο λιγότερες εξετάσεις τόσο καλύτερο. Γι' αυτό και δε μου σύστησε καλλιέργεια κολπικού υγρού, βέβαια οι δικαιολογίες προσωπικά μου ακούγονται βάσιμες. Για τον υπέρηχο στο τέλος, λένε ακόμα ότι επειδή μπορεί μέχρι και τη στιγμή του τοκετού να ανατραπούν τα πάντα δεν έχει νόημα να σου κάνουν. Δηλαδή με το λώρο μπλέκεται και ξεμπλέκεται κι αν ειναι μπλεγμένο πάλι δεν τους νοιάζει, φυσιολογικά σε πάνε, το ίδιο ισχύει και για τη θέση, ψηλά, χαμηλά, ανάποδα σου λέει μέχρι τελευταία στιγμή μπορεί να αλλάξει προς το καλύτερο ή προς το χειρότερο..

VbTYp1.png

καλησπερα δεν ειδα καμια γεννα σημερα και γω ακομα εδω,σημερα με πονουσε πολυ η μεση μου, ειπα αυτο ηταν! αλλα τιποτα ακομα αναμονη.

βασουλα να επιμενεις ισως και σε κρατησει...

οτιλια δεν εχει σημασια τι μικροβιο ειναι αλλα οτι ειναι απο εξωτερικους παραγωντες δηλαδη καπου το κολλησα και πιστευω στο νοσοκομειο που νοσηλευτηκα.

στην καλλιεργεια ουρων δεν εδειξε τιποτα, οπως ειπε η tinger στειρα μικροβιων.

ειναι λιγα τα μικροβια που δειχνει η κολπικη καλλιεργεια αλλα σημαντικα, και ευτυχως αυτο που εχω δεν εμποδιζει το φυσιολογικο τοκετο,αλλα υπαρχουν αλλα που αν υπαρχουν θα ειναι προβλημα για το παιδι,δεν ειναι της μαμας...αλλα κολλητικα και βλαβερα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

τα νέα μου.. έκανα την επαναλ. ντοπλερ και η μηκρή εφτασε 2730 απο 2300 πριν απο 2 εβδομαδες! καλά δεν είναι? επιδή ομως και ο πλακούντας ειναι γερασμένος, ειχα και το ιστορικό των αποβολών και ειμαι χωρίς ινοχεπ 1 μηνα, μου πρότεινε η γυναικολόγος μου να παμε με προκληση στις 10/08 και να μην φάμε ολο το μηνα. ..αφού εφτασε και η μπέμπα στα κιλά που θέλαμε.. οπότε κλείσαμε για 10/08 8 το πρωί! αν ερθει πιο πρίν απο μονο του εχει καλώς!

Καλησπέρα και απο εμένα!!

Emi μαζί θα γεννήσουμε!Μπαίνω κι εγώ 10/8 στις 8 το πρωι για καισαρική λόγω διαβήτη κύησης.Η δικιά μου μπέμπα είναι 2900 οπότε δεν υπα΄ρχει λόγος να το καθυστερούμε.

Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας!!

Βασούλα,ελπίζω τώρα να έχεις μπει με πρόκληση και να έχεις γεννήσει!

omTVp3.png

asterina μου δε μου βγηκε η καλλιεργεια ουρων στειρα,αλλα η κολπικη καλλιεργεια. κι αυτο ειναι που μου εκανε εντυπωση γιατι ειχα συμπτωματα κολπιτιδας. στην ουσια τι πιανει η κολπικη καλλιεργεια? θυμαμαι την προηγουμενη φορα που ειχα κανει,αλλος γιατρος μου ειχε δωσει αναλυτικο κατεβατο με μικροβια για την κολπικη καλλιεργεια. τα πιανει ολα αυτα (π.χ χλαμυδια,τριχομοναδες,μυκοπλασμα-ουρεοπλασμα κτλ) η υπαρχουν κατηγοριες κολπικων καλλιεργειων?πραγματικα δεν ξερω καθολου κι ο γιατρος μου ειπε οτι ειμαστε καλυμμενοι αλλα δεν ξερω...μου μεινε ετσι μια απορια...

λετε να επαναλαβω?ο γιατρος ειπε δεν χρειαζεται.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Οτίλια τσιγκούνηδες οι Σουηδοί ε;;;Κοίτα από όσα λες τα βασικά τα κάνουν πάντως.Τώρα για την καλλιέργεια μήπως να πας μόνη σου ή είναι πανάκριβα;Πάντως όταν με το καλό γεννήσεις θα ήθελα να μας γράψεις την εμπειρία σου να δούμε και τι γίνεται σε άλλες χώρες....

Αναστασία με το καλό και εσύ κοπέλα μου να πάρεις την μικρή σου αγκαλιά....

Τινγκερ αφού σου βγήκε στείρα η καλλιέργεια γιατί να ξανακάνεις;Εκτός και αν πήγες θάλασσα....

Βασούλα περιμένουμε νέα...Ελπίζω την άλλη φορά που θα μπεις να έχεις την μικρή αγκαλιά και όχι στην κοιλιά...

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ... 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... .........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300.........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011........................37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011.......................38w Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011.......................38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150...............38w1d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  7. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  8. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  9. marroz90...........17/08/2011..........Λητώ

10. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  11. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  12. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  13. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

14. mara76..............24/08/2011
  15. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  16. sofia82...............25/08/2011

17. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  18. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  19. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  20. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  21. stellakoly........... 29/08/2011
  22. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  23. mommyart..........30/08/2011

24. *tingerbell*.........31/08/2011
  25. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Τσιγκούνηδες, προνοητικοί και οργανωμένοι, όπως το πάρει κανείς! Άλλος θα μακάριζε την τύχη του αν γνώριζε καλά ότι δεν τον εκμεταλλέυονται κι ότι δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ για παρακολούθηση εγκυμοσύνης και γέννα σε δημόσιο νοσοκομείο που ξεπερνάει και τα ιδιωτικά της Ελλάδας. Πάντως ναι μόνο τα βασικά κάνουν, καλλιέργεια θα της ξαναπώ αλλά ήταν ανένδοτη, μωρέ δεν ξέρω και πού να την κάνω έτσι από μόνη μου, να πάω σε ένα νοσοκομείο; Χρειάζομαι παραπεμπτικό... Και την καμπύλη ζαχάρου στα κρυφά την έκανα.. δε χρειαζόταν βέβαια βγήκε τέλεια! Μου είπε η μαία ότι η Σουηδία και η Νορβηγία είναι οι πρώτες χώρες στα υγιή μωρά, τώρα τι να σου πω; Έχω τις επιφυλάξεις μου... μου φαίνονται υπερβολικά φειδωλοί στις εξετάσεις τους, ελπίζω να πανε όλα καλά! Φυσικά, όταν μειώνεις τόσο το κρατικό κόστος (για το καλό του κοινού) είναι πιθανόν να "χάσεις" μεμονωμένα περιστατικά. Εύχομαι να μην είμαι ένα ατυχές μεμονωμένο περιστατικό, δεν μπορώ να κάνω αλλιώς αφού είμαι εδώ, πέρα από το να τους εμπιστευτώ.

VbTYp1.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!! Σήμερα αφήσαμε το γοργονίδιο με τους δικούς μου να πάνε για μπάνιο και πήραμε το μπόμπο και κατεβήκαμε στο λιμάνι για ψώνια και βόλτα:)

Πώς πάμε σήμερα; Δεν είχαμε άλλα γεννητούρια ακόμη ε;;; Άντε να δούμε η Βασούλα τι θα γίνει, ελπίζω ήδη να κρατάει το μωράκι της αγκαλίτσα!!!!

Ο μπομπίκος αισίως με το γαλατάκι της μαμάς έφτασε τα 2,5 κιλά σχεδόν 2.440 για την ακρίβεια. Ρε κορίτσια σωστό πιράνχας μου έχει βγει, του ανοίει και την όρεξη ο καθαρός αέρας και με έχει ξεζουμίσει:):):) Αφού τη μισή μέρα νιώθω εντελώς εξαντλημένη... Το θυμάμαι όμως κι από τη Λένα έτσι ήταν τον πρώτο καιρό του θηλασμού. Μου ρυθμίζει την παραγωγή φαίνεται!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...