Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ναι σε καλύπτει αυτό είναι το ντόπλερ.

Τι να πω βρε τινγκερ.Μου είπε πως ήταν εξαιρετικά δύσκολο από κεφάλι κάτω να γυρίσει και όμως το έκανε.Τώρα μου είπε είναι εντελώς πιο απίθανο να ξαναγυρίσει με κεφάλι κάτω αλλά μου αφήνει και ένα περιθώριο 2% να τα καταφέρει.Πάντως τώρα που με κλωτσάει κάτω τα πόδια είναι.Και το κατάλαβα από χθες το βράδυ ότι κάτι δεν πάει καλά.Ξαφνικά δεν ένιωθα ούτε πίεση ούτε τίποτα και ένιωθα την κοιλιά άδεια πάνω κάτω και έλεγα κάτι πάει στραβά....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

αχ βρε ξανθη τελειταια στηγμη βρήκε να στο κανει η μπέμπα αυτό?!?

δεν το ήξερα οτι αλλάζουν στάση ακόμα και μεσα στον 9ο..

ήξερα οτι μεχρι και τον 8ο κανουν βολτες και μετά σταματάνε!!!

αγχώθηκα και γω τωρα..ωρες ωρες ειναι τοσο κινητική η μικρή που έλεγα ετσι οπως κανει θα γυρίσει τουμπα αλλά μετα σκεφτόμουν στον 9ο ειμαι δεν χρειάζεται να φοβάμαι.. ..

μακαρι να επιστρέψει στη σωστή θεση !!κρίμα να πας με καισαρική.. αδικο ρε παιδί μου..

απο τη στιγμη που γεννησες και τοσο ευκολα το πρωτο!! τι να πω??ευχομαι την καλύτερη δυνατή εξέληξη..

λαερτα να σου ζήσουν τα διδυμάκια!!

ολο και μεγαλώνει πάνω λίστα!!!!

Κορίτσια μόλις γύρισα από την γιατρό....Είμαι λίγο στεναχωρημένη.Ενώ την Δευτέρα η μικρή ήταν με το κεφάλι κάτω σήμερα είδαμε στον υπέρηχο ότι γύρισε σε ισχιακό το μωρό δηλαδή με τα πόδια κάτω.Πήγα για nst έψαχνε καρδιά, ξαναέψαχνε την είδα να χλομιάζει της λέω είναι ζωντανό με κλωτσάει σίγουρα.Ψάχνει και βρίσκουμε καρδιά πάνω από τον αφαλό.Με σηκώνει πάμε στον υπέρηχο και βλέπουμε κεφάλι πάνω και πόδια κάτω...Με άφησε τώρα μέχρι την Κυριακή να δούμε μπας και ξαναγυρίσει αλλιώς μου είπε ότι την Κυριακή αν δεν γυρίσει πάω για καισαρική...Δεν το φανταζόμουν με τίποτα ότι μπορεί να μου συμβεί αυτό σε αυτή την εβδομάδα.Ελπίζω σε ένα θαύμα μπας και γυρίσει....Όχι τίποτα άλλο να κάνω καισαρική στο δεύτερο;;;

Xanp μου δεν ξέρω τι να πω βρε κοριτσάκι......πολύ στενοχωρήθηκα με τα νέα σου. Προσπάθησε όμως, όσο μπορείς να χαλαρώσεις και δωσε χρόνο στη μπέμπα να γυρίσει!!!! Δεν μας έχει τελειώσει ακόμα ο χρόνος, έτσι δεν είναι? Ασχετα από την άποψη της γυναικολόγου ότι είναι δύσκολο....πρέπει να σκέφτεσαι θετικά.... έστω ότι και με αυτό το μικρό ποσοστό που σου δίνει η μικρούλα να μας κάνει τη χάρη....:-)

Το παν πάντως ειναι να 'στε εσύ και η μπέμπα καλά και όπως θελει να ρθει ας ρθει.Το ιδανικό για μας είναι φυσιολογικά...σε καταλαβαίνω ( κι εγώ αυτό θέλω).

Εύχομαι ό,τι καλύτερο!! Και ενημέρωσέ μας σύντομα για τυχόν εξελίξεις!!!

Φιλιά πολλά :D:D

n3oUp2.png

Σας ευχαριστώ για την υποστήριξη.Η αλήθεια είναι ότι και η γιατρός μου είπε ότι δεν ήρθε και το τέλος και ότι μπορεί να γυρίσει αλλά τώρα όσο διαβάζω βλέπω σχεδόν απίθανο...Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γύρισε τώρα και για την ακρίβεια είναι εγκάρσιο ισχιακό όχι εντελώς ισχιακό φανταστείτε το διαγώνια με το κεφάλι πάνω....Τι να πω μου είπε η γιατρός ότι αν θέλω θα με περιμένει μέχρι και τις 42 εβδομάδες αρκεί να είναι εντάξει το μωρό αλλά όσο περνάνε οι μέρες τόσο πιο δύσκολο γίνεται να ξαναγυρίσει.Επίσης ότι τελευταία στιγμή καλή ώρα σαν εμένα γυρίζουν κάτω και όχι από κάτω πάνω...Τώρα ότι και να πω περιμένω την Κυριακή...Απλά μου είπε να έχω τον νου μου αν ξανακάνω συσπάσεις να πάω αμέσως γιατί τώρα κινδυνεύω για πρόπτωση ομφάλιου λώρου με την θέση του μωρού....Όλα ανάποδα...

Λαέρτα να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου!!!mommyart εγώ έχω πιστοποιημένα μικρή κοιλιά, μου τη μετράει με τη μεζουρα και μου βγαίνει 2 βδομάδες μικρότερη σύμφωνα με την καμπύλη των στατιστικών. Μέχρι πρότινος έβγαινε κανονική, την τελευταία φορά βγήκε 2 βδομάδες μικρότερη κι από τότε μεγαλώνει αναλογικά με την τελευταία φορά. Επίσης, έχω πάρει 16 κιλά, άρα δεν έχει λόγο η κοιλιά να μην είναι μεγάλη...

asterina και vassoula εγώ δεν έχω κάνει καλλιέργεια κολπικού υγρού. Ενώ ο φίλος μας ο γυναικολόγος μου ειπε να κάνω στην 32, ρωτησα τη μαία και μου ειπε ότι δε χρειάζεται. Μου ειπε μαλιστα ότι είναι καλο το μωρό να περασει απο τα μικρόβια της μαμας για να αποκτησει αντισωματα, εδώ μου λεει να πλενομαι μονο με νερο για να μη χαλασω το ph της περιοχης... (φυσικά βαζω και σαπουνι). Αστερινα τι μικρόβιο σου βρήκαν; Πώς το αντιμετώπισες;

xanp η μπουμπού μπερδεύτηκε, εμείς θέλαμε απλά να κοιτάει την πλάτη σου όχι να φέρει τα πάνω-κάτω! Επειδή είχα το ίδιο άγχος τότε που κι εμένα είχε γυρίσει είχα μιλήσει με αυτον τον φίλο του άντρα μου που κάνει ειδικότητα στη γυναικολογία. Το παιδί ειναι πολύ διαβασμένο αλλά φιντανάκι και προφανώς ακόμα δεν έχει δει και τα απειρα περιστατικά! Παρ' όλα αυτα με είχε καθησυχάσει τότε λέγοντας μου ότι έχει δει 2 φορές να γυρίζει το μωρό την ώρα του τοκετού! Το γεγονός ότι δεν εχει δει πολλα περιστατικά, σημαίνει ότι δεν ειναι και τόσο σπάνιο να συμβεί! Επίσης, είναι εξπερ στις καισαρικές, αφού τον πειράζω ότι ήρθε στη Σουηδία κι έφερε τη νοοτροπία της Ελλάδας... Θα μπορούσε κάλλιστα να κάνει καισαρικη σε αυτες τις 2 περιπτώσεις κι όμως περιμενε λίγο και τελικά γέννησαν φυσιολογικά! Τα πάντα μπορούν να συμβούν, εγώ τότε που είχε γυρίσει περπατούσα μες στο σπιτι στα 4 (οκ ήμουν πολύ γελοία, αλλά τα καταφέραμε). Αυτό για την πρόπτωση λώρου κι εμενα μου το ειπε η μαία επειδή ειναι το παιδί ψηλά κι αν σπασουν τα νερά ή νιώσω έντονες συσπάσεις να τρέξω στο μαιευτήριο.. Μη διαβάσεις σε παρακαλώ τι μπορεί να συμβει, εγώ τα διάβασα στο ιντερνετ και εκνευρίστηκα με τον εαυτό μου που τον αφησε να χαλαστεί τόσο.. Κακώς μας τα λένε κι αυτές έτσι, πιο μαλακά δεν μπορούν; Μη σχολιάσω που πάνιασε μπροστα σου όταν δε βρίσκατε καρδιά, κι εμένα μου το έχει κάνει αυτό και την έβρισα! Θετική σκέψη και όλα θα πάνε καλά!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Οτίλια άσε αλλά και αυτή έψαχνε κάτω χαμηλά καρδιά ξανά έψαχνε με τίποτα δεν φανταζόταν ότι μας γύρισε τελευταία στιγμή.Μου έδωσε κάτι ασκήσεις να κάνω μου είπε ότι θα προσπαθήσει να το γυρίσει και αυτή αλλά με αυτή την θέση υπολογίζει ούτε πόνοι δεν θα με ξαναπιάσουν και όντως από χθες το βράδυ ενώ είχα καλές συσπάσεις στο 5λεπτο ξαφνικά κοπήκαν μαχαίρι και μέχρι τώρα δεν έχω την παραμικρή σύσπαση ούτε καν την πίεση κάτω χαμηλά παραμόνο στα πλευρά μου...Τεσπα σε γενικές γραμμές δεν μου απέκλεισε εντελώς να γυρίσει αλλά διάβασα κιόλας σε πολλά σαιτ ότι στα δεύτερα είναι πιο χαλαροί οι μύες της μήτρας και δεν βοηθάν το μωρό...

Laerta μου να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!

Ξανθή μη μου στεναχωριέσαι. Σημασία έχει να βγει υγειής η κορούλα σου και να είσαι κι εσύ καλά. Μόνο αυτό έχει σημασία.

Ο μικρούλης μου είναι πολύ ήσυχος σε γενικές γραμμές, μαμ, κακά και νάνι. Με το θηλασμό το παλεύω αρκετά, αν και μου τις πλήγωσε τις θηλές. Υπομονή και θέληση θέλει και που θα πάει θα τα καταφέρουμε. Κάναμε και υπέρηχο για τα νεφράκια του και τελικά έχει ένα :( Θα πρέπει να ζήσουμε με αυτό. Ο παιδοουρολόγος μας είπε ότι δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, θα κάνει το παιδί ότι θα έκανε κι αν είχε δύο, ούτε ειδική διατροφή θα κάνει και τις μπάλες του θα παίζει, απλώς όταν ζητήσει μηχανή να του πάρουμε αυτοκίνητο!! Αυτό θα το έκανα και δύο νεφρά να είχε :)

απλώς στους 6 μήνες ή στο χρόνο να του κάνουμε ένα σπινθιρογράφημα ώστε να δούμε τη λειτουργία του νεφρού που έχουμε!

Ελπίζω να πάμε την Παρασκευή σπιτάκι μας γιατί μου έχει λείψει και η μικρή!!!!!

Ξανθή μου για άλλη μία φορά θα σου να μη στεναχωριέσαι, όλα καλά θα πάνε και το μοναδικό πράγμα που έχει σημασία είναι να είστε και οι δύο γεροί και όχι αν θα κάνεις φυσιολογικό τοκετό ή καισαρική.

Πολλά φιλιά σε όλες σας!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλημέρα κοριτσάκια!!!!

Ξανθή μου, μη στεναχωριέσαι και σκέψου ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να γυρίσει όπως πρέπει η μπουμπού...Δεν έχει τελειώσει τπτ ακόμα!!;)

Χθες το απόγευμα πήγαμε στο γιατρό και ευτυχώς δε με εξέτασε όπως περίμενα..Θα ξαναπάω για αυτή την άθλια εξέταση την Τρίτη.:rolleyes: Μου είπε ότι εφόσον αμνιακό, πλακούντας και πίεση είναι μια χαρά, δε βιαζόμαστε να μάθουμε και για τον τράχηλο! Απλά την Τρίτη θα γίνω 39 εβδ και τότε πρέπει να ξέρουμε..Μου είπε ότι το μωρό θα γεννηθεί γύρω στα 3 κιλά!!! Ανάλογα πότε θα αποφασίσει να βγεί..Α! Από Δευτέρα μου επιτρέπει και μια ώρα περπάτημα κάθε μέρα και επαφές! Αν δε γεννήσω μέχρι τις 15, θα μπω το ίδιο βράδυ και στις 16 το πρωί ξεκινάμε με πρόκληση...Ελπίζω να μη χρειαστεί!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλημερα μανουλες!

Ξανθη και παλι ευχομαι να γυρισει η μπεμπουλα αλλα ακομα κι αν δε γινει αυτο,οπως ειπαν και τα κοριτσια,σημασια εχει να ειστε και οι δυο καλα και οχι αν θα γεννηθει με φ.τ η με καισαρικη.

Ρενα αφου ειναι καλα ο μικρουλης σου αυτο μετραει! και ναι για τη μηχανη θα συμφωνησω!

μαρροζακι ωρα για περπατημα καλη μου να βγει ο μικρος σου!κοντευει ο καιρος!

χαζη ερωτηση...οι αντρες σας πως αντιδρουν στο ακουσμα των ελευθερων επαφων με την κοιλουμπιτσα μπροστα? μονο ο δικος μου πανιαζει κι οπου φυγει φυγει?

και κατι τελευταιο..απο χθες τον αισθανομαι λιγοτερο το μικρο.ειναι νορμαλ η πρεπει να ανησυχησω?των καταλαβαινω που κουνιεται αλλα κουνιεται πιο ηπια και δε μου ριχνει τις κλωτσιες που μου εριχνε.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

tingerbell νορμάλ μου φαίνεται να μη χτυπιέται πλέον, αφού έχει μεγαλώσει και δεν έχει πολύ χώρο, κι εμένα το ίδιο κάνει, απλά αλλάζει πλευρό δεν κλωτσάει πολύ πια. Ούτε ο δικός μου δείχνει ορεξάτος για επαφές, δεν είμαι κι εγώ του στυλ να τον κυνηγάω, περιμένω από αυτόν και μάλλον θα περιμένω για πολύ ακόμα. Δεν πρόκειται να πάρει την πρωτοβουλία πριν τη γέννα και μετά φέξε μου και γλίστρησα...Εμένα είναι και ένα μόνιμο πτώμα, πώς να προσπαθήσει ο άνθρωπος και γι' αυτό; Γιατί έτσι όπως έχω γίνει περί προσπάθειας πρόκειται και των 2..., δε βολεύει με τίποτα ο όγκος μου και η κοιλιά. Ίσως σε μια βδομάδα που σταματάει τη δουλειά, προσπαθήσουμε.

renakig δεν είναι τίποτα το ένα νεφρό, και η ξαδέρφη μου ένα έχει και είναι 2 μέτρα κοπελάρα, ούτε που το καταλαβαίνεις, κάνει τη ζωή της κανονικότατα. Στα είπαν και οι γιατροί! Μπράβο για το θηλασμό, υπομονή με τις πληγωμένες θηλές.

xanp λες γι' αυτό κι εγώ να μη χαμπαριάζω από συσπάσεις και πονακια τόσο καιρό; Προχτές είχα για 1η φορά και καταχάρηκα, χθες και σήμερα πάλι τίποτα, το μόνο που μου θυμίζει την εγκυμοσύνη μου είναι η κοιλιά μου! Περπατάω 1 ώρα τη μέρα, αφου με πεθαίνουν οι πατούσες μου, κάνω δουλειές, κάνω ασκήσεις, τίποτα! Είναι η θέση του λοιπόν... Αυτό με τη μήτρα που λες δεν το κατάλαβα, είναι πιο μαλακιά και άρα; Τι την εμποδίζει να γυρίζει; Στα ρωτάω γιατί αν και πρωτότοκη και με το κεφάλι κάτω ο μικρός, δε βοηθάει στον τοκετό εκεί στο Θεό που είναι και μου είπε κι εμένα η μαία πάνω κάτω τα ίδια με εσένα..

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

tinger μην ανησυχείς που δεν κλωτσάει έντονα το μωράκι σου...Σιγά σιγά θα είναι πιο απαλά τα τραντάγματα αφού όπως είπε κ η Οτίλια δεν έχει κ πολύ χώρο για να παίρνει φόρα το ποδαράκι του...;):tongue:;)

κορίτσια έμενα ο δικός μου, με το ζόρι κρατιέται τόσο καιρό..:rolleyes:

αφού χθες που πήγαμε στο γιατρό, του το έφερνε έτσι γενικά...γιατρέ μπορούμε να περπατάμε τώρα;;;οι επαφές θα βοηθήσουν;;; όχι δεν το κάνει για τον εαυτό του...προς Θεού...για το μωρό το κάνει!:tongue::tongue::tongue:

μόλις είπε ο γιατρός το ναι.....έκανε σα χαζός από τη χαρά του! Απορώ πως βρίσκει τη διάθεση έτσι που έχω γίνει σαν φώκια....:shock:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

για σας κοριτσια!!!!!!!!!!!σημερα μπηκα στην πητ μου μα τιποτα ακομα!ουτε πονοι,ουτε σπασμενα νερα!τα νευρα τσαταλια κ τα ποδια μ πρΗσμενα οσο ποτε!αν δεν με πιασουν οι πονοι ...μ ειπε αυριο αποπγευμα να παω απ το νοσοκομειο να με βαλουν στο καρδιοτοκογραφο ...κ βλεπουμε !θα σκασω αν δεν με κρατησει μεσα για προκληση τοκετου !θα κανω τα αδυνατα δυνατα να μη φυγω!αυτα τα νεα μου !!!!!!!!!!!φΙλια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλημέρα κορίτσια μου από μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού:):):)

Ρενάκι όλα καλά λοιπόν με το μικρό σας και ελπίζω να πάτε γρήγορα σπίτι σας:):):)

Ξανθή μου ατυχία που έφερε τούμπα τελευταία στιγμή η μικρή αλλά το βασικό είναι ότι η μπουμπούκα είναι καλά:):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλημέρα κορίτσια μου από μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού:):):)

Ρενάκι όλα καλά λοιπόν με το μικρό σας και ελπίζω να πάτε γρήγορα σπίτι σας:):):)

Ξανθή μου ατυχία που έφερε τούμπα τελευταία στιγμή η μικρή αλλά το βασικό είναι ότι η μπουμπούκα είναι καλά:):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γεια σας!!!!!!!!!! Γεια σας!!!!!! Γεια σας και χαρά σας!!!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Κοριτσάκια μου.........

Αύριο μπαίνω για εξετασούλες.......

Και Σάββατο πρωί γεννάω τον μπεμπούλη μου με καισαρική!!!!!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Από τη Β΄Επιπέδου ήταν με το κεφαλάκι κάτω........

Και τελευταία στιγμή γύρισε ο τσουμπωτούλης μου.........

Κι εφόσον είναι ήδη 3,320..... δεν έχουμε λόγο να περιμένουμε άλλο......

Ούτε θέλουμε να μας πιάσουνε οι πόνοι........ για να μην παιδευτεί καθόλου!!!!!!

Επομένως............

Προσπαθώ να είμαι όσο μπορώ πιο ήρεμη...... και φυσικά είμαι πάρα πολύ χαρούμενη!!!!

Το πρωί πάντως...... έπαθα σοκ.... ήθελε ο Γιατρός να με κρατήσει μέσα σήμερα!!!!! Αλλά πανικοβλήθηκα κι έβαλα τα κλάμματα!!!!!! Αμάν και πώς έκανε ο άνθρωπος να με ηρεμήσει!!!!!! Οπότε πάμε αύριο!!!!!! Τέρμα τ΄αστεία!!!!!

Σας χαιρετώ όλες!!!!!!

Καλή συνέχεια σε όλες τις φουσκίτσες!!!!!!!!!!

Και σε όλες!!!!!!!! Με έναν πόνο!!!!!! Ή μάλλον..... με κανέναν!!!!!!!

Υ.Σ.: Ξανθούλα!!!!!!!!!!

Σε έφαγα στη στροφή θαρρώ!!!!!!!!

Με το καλό κι εσύ φιλενάδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...