Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!:tongue:

Renakig, christy@ να σας ζήσουν, να ναι γερά και καλότυχα!!!! Τι όμορφα νέα!!! Πολύ χαίρομαι που σας βρήκε τόσο όμορφη γέννα...πωπω Θεέ μου και σε μένα μακάριιιιιι!!!

Τα νέα μου είναι τα εξής!!

Σήμερα μάλλον θα ανακοινώσω στο γιατρό μου ότι δεν θα συνεχίσω μαζί του. Είναι μια πολύ μεγαλη απόφαση αλλά δυστυχώς και πολύ μεγάλη διαφορά χρημάτων επομένως μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.:rolleyes:

Πήγαμε επίσκεψη εχτές σε έναν άλλο γιατρό του Δημοσίου και συγκεκρμένα του Αττικού.

Ευτυχώς γιατί φοβόμουν μήπως δεν υπάρξει καθόλου χημεια ήταν ένας πολυ καλός άνθρωπος ο οποίος αφού μιλήσαμε αρκετη ώρα και του δειξα όλες μας τις εξετάσεις με εξέτασε κιόλας. Δέχτηκε να με αναλάβει μιας και η εγκυμοσύνη μου δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα και όλα πάνε καλά.

Μου έκαναν ωστόσο εντύπωση κάποια πράγματα και θα ήθελα να σας τα παραθέσω....

Μου είπε να περπατάω τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα ενώ ο άλλος μου γιατρός με είχε ξάπλα και απαγόρευση στο περπάτημα!

Μου είπε να ξεκινήσω ελεύθερες επαφές ενώ ο άλλος γιατρός μου , μου είχε απαγορεύσει και μέχρι το τέλος.

Να παίρνω buscopan το βραδάκι ώστε να αρχίσει να μαλακώνει ο τράχηλος.

όλα αυτά διότι είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και θέλει να αρχίσει να παίρνει θέση χαμηλά το μωρό. Μου είπε επίσης ότι μάλλον ο γιατρός μου (ο μέχρι τώρα), με προετοίμαζε για καισαρική. Δεν ξέρω έπαθα ένα σοκ γιατί δεν ήταν κάτι που επιθυμούσα.

Δεν έχω ακόμα καταλήξει σε απόφαση αλλά όλα οδηγούν σε αλλαγή το γιατρού μου. Το ποσό που θα πληρώσω δε, δεν θα είναι ούτε το 1/3 του προηγούμενου στο σύνολο. Απίστευτο!!!!

Το μόνο κακό σε εισαγωγικά αυτού του γιατρού λόγω του ότι είναι υπερ του φυσιολογικού είναι ότι πολλές φορές παίρνει και μια εβδομάδα παραπάνω από την ΠΗΤ. Πανικοβλήθηκα λίγο....δλδ μπορεί να πάμε και για Σεπτέμβρη? Αχχ! Προτιμώ όμως φυσιολογικό!

Σας ζάλισα λίγοοοο εεε????

Πού ειστε...μανουλίτσες???? Την καλημέρα μου και πάλι!!

:):):):):)

πολυ καλα εκανες! αν και με αβαλες σε σκεψεις γιατι ουτε εμενα μου εχει πει για περπατημα...και εννοειται παω για φυσιολογικο.

ουτε μου εχει δωσει τιποτα για τον τραχηλο οπως ακουω απο τα κοριτσια..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο εμενα.σημερα πηγα στο γιατρο ,ολα καλα δεν εχω κανενα συμτωμα παρα μονο πως εχει μειωθει λιγο το αμνιακο αλλα παροτι μπορει να ειναι συμπτωμα τοκετου ειναι φυσιολογικο πια στην εβδομαδα που ειμαι.

τωρα για τους γιατρους γνωμη μου ,τωρα πια στην τριτη γεννα,πως δεν μπορεις να κρινεις ποιος γιατρος ειναι καλος και ποιος οχι συμφωνα με τις μεθοδους του.σε καποια μπορει να κανει και σε καποια αλλη οχι.

αλλοι γιατροι συνιστουν τις επαφες ,τα μπανια ,το περπατημα και αλλοι οχι.

σε εμενα το buskopan δεν μου ειχε κανει τιποτα και στις δυο προηγουμενες γεννες.ο ενας γιατρος μπορει να ειναι πιο ευκολος στις καισαρικες αλλα δεν σημαινει πως ειναι η μονη μεθοδος που ακολουθει.μπορει να μην θελει να αγχωνει την γυναικα και να τρεχει καποια στιγμη για το νοσοκομειο και να θελει να ειναι λιγο πιο προγραμματισμενα.

να προτιματε τον γιατρο σας συμφωνα με δικα σας κριτηρια και μην ακουτε αλλες γνωμες.για ολους τους γιατρους θα ακουσετε και θετικα και αρνητικα.οποιος σας ταιριαζει καλυτερα και νοιωθετε ανετα.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Τέλεια κορίτσια !!!! Ρενάκι και christy μπράβο που είχατε τόσο εύκολη γέννα:):):)

Laerta να σου ζήσουν τα διδυμάκια σου και γρήγορα περαστικά!!!!! Για να δούμε ποιά θα είναι η επόμενη;;;

Mommyart πολύ σωστά αποφασίσατε να αλλάξετε γιατρό και όλα όσα σου είπε ο καινούριος μου ακούγονται πολύ πιο φυσιολογικά οπότε με το καλό τώρα να έρθει το μωράκι σου!!!!

Εμείς εδώ συνεχίζουμε τις διακοπές μας. Ο μπόμπος μας τι να πω, στόμα έχει και μιλιά δεν έχει το πουλάκι μου, σχεδόν ξεχνάμε ότι έχουμε μωρό στο σπίτι!!!! Με το θηλασμό τα πάμε περίφημα ευτυχώς:) Η δε μεγάλη, ακόμη ρούχο δεν έχει βάλει πάνω της απορώ τι τα κουβάλησα μαζί μου, όλο με το μαγιό ή την πάνα είναι:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

ρανια μου εχεις δικιο και σιγουρα με 2 γεννες εχει γνωμη και αποψη.

ομως και γω που ειναι η πρωτη δεν θελω να αφησω τιποτα στην τυχη και εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανεναν γιατρο. στην πρωτη που ειχα ειδα πολλα λαθη και τωρα στον δευτερο το ιδιο,απλα δεν μπορω να αλλαζω συνεχεια γιατρο αλλα ουτε και να επαναπαυομαι, και αν ειναι υπερ της καισαρικης να μου δωσει απο την αρχη το διακαιωμα της επιλογης και οχι να με φερει προ τετελεσμενων.

αυτο που κανω εγω και ολες η πρωτομανουλες ειναι να ανταλασουμε αποψης.

ολλοι οι γιατροι μου λενε μακρια απο τον υπολογιστη γιατι υπαρχει παραπληροφορηση

ομως το ντοπλερ και την καλλιεργεια κολπικου δεν θα την εκανα αν δεν ειχα ιντερνετ.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

εσενα βασουλα σου εχει για περπατημα?

οχι δεν μ ειπε τιποτα ο γιατρος...μου το ειπε η κοπελα στο γραφειο...η βοηθος του!αλλα τελευταια στιγμη τι να το κανω....ηρθε η ωρα κ τπτ...περπατουσα χ8ες πανω απο μια ωρα...τελικα επρεπε να ξεκινησω νωριτερα να περπαταω αλλα δεν μ ειχε πει τιποτα!αστα να πανε!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

ρανια μου εχεις δικιο και σιγουρα με 2 γεννες εχει γνωμη και αποψη.

ομως και γω που ειναι η πρωτη δεν θελω να αφησω τιποτα στην τυχη και εμπιστοσυνη δεν εχω σε κανεναν γιατρο. στην πρωτη που ειχα ειδα πολλα λαθη και τωρα στον δευτερο το ιδιο,απλα δεν μπορω να αλλαζω συνεχεια γιατρο αλλα ουτε και να επαναπαυομαι, και αν ειναι υπερ της καισαρικης να μου δωσει απο την αρχη το διακαιωμα της επιλογης και οχι να με φερει προ τετελεσμενων.

αυτο που κανω εγω και ολες η πρωτομανουλες ειναι να ανταλασουμε αποψης.

ολλοι οι γιατροι μου λενε μακρια απο τον υπολογιστη γιατι υπαρχει παραπληροφορηση

ομως το ντοπλερ και την καλλιεργεια κολπικου δεν θα την εκανα αν δεν ειχα ιντερνετ.

αστερινα εγω δεν εκανα καλιεργεια κολπικου?δεν μ ειπε τιποτα?για ποιο λογο σ ειπε να τη κανεις?

tBf6p3.png?nUqbXZE4

ρενα,κριστυ και λαερτα να σας ζησουν τα μωρακια σας!παντα γερα και καλοτυχα ευχομαι!

μαμιαρτ καλα εκανες και πηγες σε αλλον γιατρο!κι απο τη στιγμη που σου εκανε και καλη εντυπωση ακομα καλυτερα!

κι οδικος μου τιποτα δε μου ειπε για περπατημα αλλα εγω οσο μπορω περπαταω και ανεβοκατεβαινω και σκαλες. χθες μιλουσα με μια κοπελα και μου ειπε οτι ο καλος μου ο γιατρος φημιζεται τα τελευταια χρονια για την προτιμηση του στις καισαρικες... το καλο που του θελω αν εχει τετοιες βλεψεις να το βγαλει απο το μυαλο του!

μετα λεγαμε για το θηλασμο και μου ειπε πολυ ομορφα πραγματα... κοριτσια,ειδικα οι πρωτομανουλες...οσες θελετε να θηλασετε ψαξτε το ακι ενημερωθειτε οσο περισσοτερο μπορειτε!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

λοιπον ντοπλερ ουτε εγω εκανα και ο γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται..δεν ξερω καν τι βλεπουν στο ντοπλερ. καλλιεργεα μου ειπε να κανω στην 32η εβδ οταν του ειπα οτι εχω κατι χαζοενοχλησεις αλλα μου βγηκε στειρα...αυτο ομολογω μου εκανε εντυπωση.

παντως απότι καταλαβα το ντοπλερ δεν το συστηνουν ολοι οι γιατροι.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

αστερινα εγω δεν εκανα καλιεργεια κολπικου?δεν μ ειπε τιποτα?για ποιο λογο σ ειπε να τη κανεις?

δεν μου ειπε, εγω του το ειπα! αλλα καλλιεργεια χρειαζεται οταν πας για φυσιλογικο! για να δουν αν υπαρχουν μικροβια.εγω εκανα και βρηκα μικροβιο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

λοιπον ντοπλερ ουτε εγω εκανα και ο γιατρος ειπε οτι δεν χρειαζεται..δεν ξερω καν τι βλεπουν στο ντοπλερ. καλλιεργεα μου ειπε να κανω στην 32η εβδ οταν του ειπα οτι εχω κατι χαζοενοχλησεις αλλα μου βγηκε στειρα...αυτο ομολογω μου εκανε εντυπωση.

παντως απότι καταλαβα το ντοπλερ δεν το συστηνουν ολοι οι γιατροι.

σε εμενα το συστηνη απλα το ξεχασε! καλλιεργεια δεν ηθελε να κανω,αλλα μου βγηκε σε καλο που εκανα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

θεωρω πως η επιλογη γιατρου ειναι καθαρα προσωπικο θεμα.αλλο να ενημερωνομαστε που εγω το παρακανω,και να τον ρωταμε και καθε ενδεχομενο και αλλο επιδη εχει αλλη σταση-τροπο να τον κρινουμε ως κακο γιατρο.

εγω ντοπλερ κανω καθε εβδομαδα απο την 32 και επιτα.μου το κανει ο γιατρος μουκαι δεν το πληρωνω απλα βλεπουμε πως τρεφεται και αν τρεφεται σωστα το μωρακι.δεν ειναι τιποτα.αλλος γιατρος το θεωρει προεραιτικο,αν εσυ το θελεις ομως μπορεις να του το πεις.δεν τους δικαιολογω τους γιατρους απλα δεν εχουν ολοι τις ιδιες μεθοδους και οντως πολλοι μπορει να πανε στην ευκολη λυση της καισαρικης,ειναι να μην σου τυχει.

Oju1p2.png

sIvCp2.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ... 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... .........38w1d Να σας ζήσει!
  4. Laerta................29/07/2011 2620 2300.........35w2d Να σας ζήσουν!

5. nefeli18 .............30/07/2011........................37w5d Να σας ζήσει!
  6. tangobsession.....31/07/2011.......................38w Να σας ζήσει!
  7. χαρουλα25..........01/08/2011.......................38w1d Να σας ζήσει!
  8. renakig................02/08/2011 3150...............38w1d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  7. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  8. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  9. marroz90...........17/08/2011..........Λητώ

10. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  11. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  12. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  13. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

14. mara76..............24/08/2011
  15. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  16. sofia82...............25/08/2011

17. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  18. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  19. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  20. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  21. stellakoly........... 29/08/2011
  22. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  23. mommyart..........30/08/2011

24. *tingerbell*.........31/08/2011
  25. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Λαέρτα να σου ζήσουν τα διδυμάκια σας καλό σαραντισμό...Τα πήρατε σπίτι ή μπήκαν θερμοκοιτίδα;;;

Κορίτσια μόλις γύρισα από την γιατρό....Είμαι λίγο στεναχωρημένη.Ενώ την Δευτέρα η μικρή ήταν με το κεφάλι κάτω σήμερα είδαμε στον υπέρηχο ότι γύρισε σε ισχιακό το μωρό δηλαδή με τα πόδια κάτω.Πήγα για nst έψαχνε καρδιά, ξαναέψαχνε την είδα να χλομιάζει της λέω είναι ζωντανό με κλωτσάει σίγουρα.Ψάχνει και βρίσκουμε καρδιά πάνω από τον αφαλό.Με σηκώνει πάμε στον υπέρηχο και βλέπουμε κεφάλι πάνω και πόδια κάτω...Με άφησε τώρα μέχρι την Κυριακή να δούμε μπας και ξαναγυρίσει αλλιώς μου είπε ότι την Κυριακή αν δεν γυρίσει πάω για καισαρική...Δεν το φανταζόμουν με τίποτα ότι μπορεί να μου συμβεί αυτό σε αυτή την εβδομάδα.Ελπίζω σε ένα θαύμα μπας και γυρίσει....Όχι τίποτα άλλο να κάνω καισαρική στο δεύτερο;;;

Το ντόπλερ μετράει αν η ομφαλίδα στέλνει ροή αίματος ικανοποιητική στο μωρό για να το θρέψει.Το nst καταγράφει συσπάσεις της μήτρας και τους παλμούς του μωρού.ΑΝ οι παλμοί πέφτουν σημαίνει ότι το μωρό στρεσάρεται.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

αμαν βρε Ξανθη μου...ευχομαι το μωρακι σου να γυρισει και παλι με το κεφαλακι κατω. καποια κοπελα, νομιζω εδω, ειχε πει οτι βοηθαει το να καθεσαι στα τεσσερα για να φερει παλι τουμπα προς τα κατω.

ευχαριστω και για τη διευκρινιση για το ντοπλερ. ο γιατρος μου σε υπερηχο μου ειχε πει οτι ο ομφαλιος λωρος τροφοδοτει κανονικα,καλυπτει αυτο?

nst αρχισα απο την προηγουμενη βδομαδα και οι παλμοι ηταν σταθεροι με πολυ μικρες αυξομοιωσεις οταν κουνιοταν.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...