Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα!!!!christy τι τέλεια νέα!!!!!! Πωπω έτσι να γεννήσουμε όλες! Μας εμψυχώνετε αφάνταστα εσείς που γεννήσατε εύκολα, γρήγορα και φυσιολογικά! Και χωρίς πόνο; Να σου ζήσει κοπέλα μου!!!!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να κάνω άλλον έναν υπέρηχο τώρα στο τέλος διότι όποιος με βλέπει μου λέει ότι έχω μικρή κοιλιά... Μάλιστα και η μαία μου τη βρήκε μικρότερη από τις εβδομάδες μου με βάση τις στατιστικές (μεγάλωσε σε σχέση με την προηγούμενη φορά αλλά όχι αναλογικά με τις εβδομάδες μου) και με ρώτησε αν πίνω και καπνίζω. Είπα όχι και μου είπε τότε είναι θέμα σωματότυπου και το άφησε έτσι. Αυτό όμως με άγχωσε εμένα (και μόνο που με ρώτησε..). Απορώ γιατί δε με στέλνει για υπέρηχο! Τέλος πάντων θέλω να πάω να κάνω έναν από μόνη μου αλλά και ο άντρας μου είναι πολύ αρνητικός και μου λέει να μην ανησυχώ και να μην ακούω τον έναν και τον άλλον κι ότι αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα με παρέπεμπε η μαία σε υπέρηχο ή σε γυναικολόγο. Εμπιστεύεται πολύ την παρακολούθηση εδώ. Χθες μια κυρία στο σουπερ-μαρκετ μου λέει "αααα τι ωραία κοιλιά!", "ευχαριστώ" λέω, και μετά με ρώτησε πότε γεννάω και της λέω τέλη του μήνα και μου λέει και είναι τόσο μικρή;;; Μου 'ρθε να της πω, βαλτή είστε;;

VbTYp1.png

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!:tongue:

Renakig, christy@ να σας ζήσουν, να ναι γερά και καλότυχα!!!! Τι όμορφα νέα!!! Πολύ χαίρομαι που σας βρήκε τόσο όμορφη γέννα...πωπω Θεέ μου και σε μένα μακάριιιιιι!!!

Τα νέα μου είναι τα εξής!!

Σήμερα μάλλον θα ανακοινώσω στο γιατρό μου ότι δεν θα συνεχίσω μαζί του. Είναι μια πολύ μεγαλη απόφαση αλλά δυστυχώς και πολύ μεγάλη διαφορά χρημάτων επομένως μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.:rolleyes:

Πήγαμε επίσκεψη εχτές σε έναν άλλο γιατρό του Δημοσίου και συγκεκρμένα του Αττικού.

Ευτυχώς γιατί φοβόμουν μήπως δεν υπάρξει καθόλου χημεια ήταν ένας πολυ καλός άνθρωπος ο οποίος αφού μιλήσαμε αρκετη ώρα και του δειξα όλες μας τις εξετάσεις με εξέτασε κιόλας. Δέχτηκε να με αναλάβει μιας και η εγκυμοσύνη μου δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα και όλα πάνε καλά.

Μου έκαναν ωστόσο εντύπωση κάποια πράγματα και θα ήθελα να σας τα παραθέσω....

Μου είπε να περπατάω τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα ενώ ο άλλος μου γιατρός με είχε ξάπλα και απαγόρευση στο περπάτημα!

Μου είπε να ξεκινήσω ελεύθερες επαφές ενώ ο άλλος γιατρός μου , μου είχε απαγορεύσει και μέχρι το τέλος.

Να παίρνω buscopan το βραδάκι ώστε να αρχίσει να μαλακώνει ο τράχηλος.

όλα αυτά διότι είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και θέλει να αρχίσει να παίρνει θέση χαμηλά το μωρό. Μου είπε επίσης ότι μάλλον ο γιατρός μου (ο μέχρι τώρα), με προετοίμαζε για καισαρική. Δεν ξέρω έπαθα ένα σοκ γιατί δεν ήταν κάτι που επιθυμούσα.

Δεν έχω ακόμα καταλήξει σε απόφαση αλλά όλα οδηγούν σε αλλαγή το γιατρού μου. Το ποσό που θα πληρώσω δε, δεν θα είναι ούτε το 1/3 του προηγούμενου στο σύνολο. Απίστευτο!!!!

Το μόνο κακό σε εισαγωγικά αυτού του γιατρού λόγω του ότι είναι υπερ του φυσιολογικού είναι ότι πολλές φορές παίρνει και μια εβδομάδα παραπάνω από την ΠΗΤ. Πανικοβλήθηκα λίγο....δλδ μπορεί να πάμε και για Σεπτέμβρη? Αχχ! Προτιμώ όμως φυσιολογικό!

Σας ζάλισα λίγοοοο εεε????

Πού ειστε...μανουλίτσες???? Την καλημέρα μου και πάλι!!

:):):):):)

n3oUp2.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ... 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... .........38w1d Να σας ζήσει!
  4. nefeli18 .............30/07/2011.......................37w5d Να σας ζήσει!
  5. tangobsession.....31/07/2011.......................38w Να σας ζήσει!
  6. χαρουλα25..........01/08/2011.......................38w1d Να σας ζήσει!
  7. renakig................02/08/2011 3150...............38w1d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  7. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  8. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  9. marroz90...........17/08/2011..........Λητώ

10. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  11. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  12. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  13. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

14. mara76..............24/08/2011
  15. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  16. sofia82...............25/08/2011

17. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  18. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  19. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  20. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  21. stellakoly........... 29/08/2011
  22. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  23. mommyart..........30/08/2011

24. *tingerbell*.........31/08/2011
  25. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

26. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Ρενάκι μου να σας ζήσει ο μικρός σας πάντα γερός και καλότυχος και καλό σαραντισμό τώρα.Εύχομαι όλες οι εξετάσεις σας να βγουν σούπερ και να ήταν υπερηχογραφικός λάθη τα περί νεφρού....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

mommyart μου ακούγονται όλα άκρως λογικά και αναμενόμενα! Συμφωνώ με την απόφασή σου να αλλάξεις γιατρό, στο είχα πει άλλωστε και καθώς φαίνεται το θέμα δεν ήταν μόνο οικονομικό.. ο άλλος σκόπευε να σου βάλει μαχαίρι. Μακάρι να πάνε όλα καλά με αυτόν! Πρώτη φορά εντωμεταξύ ακούω ως συμβουλή γιατρού την ξάπλα ενώ είσαι στο μήνα σου.. Το Αττικό είναι πάρα πολύ καλό νοσοκομείο και ενισχύει το θηλασμό από αυτά που έχω ακούσει. Μια χαρά λοιπόν! Όσο αυτό για την παράταση της πητ είναι επίσης λογικό, όταν πας για φυσιολογικά γεννάς όποτε του 'ρθει του μωρού και όσο πιο πολύ μείνει τόσο το καλύτερο εκτός αν θέλει να βγει από μόνο του νωρίτερα. Εδώ οι περισσότερες κλείνουν την 40η εβδομάδα και μετά γεννάνε. Στην Ελλάδα ίσως φοβούνται οι γιατροί, κουράζονται οι έγκυες, δεν ξέρω, όλοι την έχουμε μια ανασφάλεια προς το τέλος και λαχταράμε να δούμε το μωράκι μας αλλά υπομονή... Εμπιστοσύνη στη φύση πάνω απ' όλα και μετά στο γιατρό σου!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Κορίτσια, ήρθαν και τα διδυμάκια στις 29 Ιουλίου!!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη αν και πονάω παντού. Όταν θα έχω χρόνο, θα δώσω περισσότερες λετομέρειες!!! Σε όλες τις μανούλες: να μας ζήσουν αυτά που ήρθαν κι αυτά που είναι στο δρόμο!!!Καλότυχα και γερά να είναι τα παιδάκια μας!!!

120247mcv711uxx1.gif

Εγώ προσπαθώ να πείσω τον άντρα μου να κάνω άλλον έναν υπέρηχο τώρα στο τέλος διότι όποιος με βλέπει μου λέει ότι έχω μικρή κοιλιά... Μάλιστα και η μαία μου τη βρήκε μικρότερη από τις εβδομάδες μου με βάση τις στατιστικές (μεγάλωσε σε σχέση με την προηγούμενη φορά αλλά όχι αναλογικά με τις εβδομάδες μου) και με ρώτησε αν πίνω και καπνίζω. Είπα όχι και μου είπε τότε είναι θέμα σωματότυπου και το άφησε έτσι. Αυτό όμως με άγχωσε εμένα (και μόνο που με ρώτησε..). Απορώ γιατί δε με στέλνει για υπέρηχο! Τέλος πάντων θέλω να πάω να κάνω έναν από μόνη μου αλλά και ο άντρας μου είναι πολύ αρνητικός και μου λέει να μην ανησυχώ και να μην ακούω τον έναν και τον άλλον κι ότι αν ήταν κάτι ανησυχητικό θα με παρέπεμπε η μαία σε υπέρηχο ή σε γυναικολόγο. Εμπιστεύεται πολύ την παρακολούθηση εδώ. Χθες μια κυρία στο σουπερ-μαρκετ μου λέει "αααα τι ωραία κοιλιά!", "ευχαριστώ" λέω, και μετά με ρώτησε πότε γεννάω και της λέω τέλη του μήνα και μου λέει και είναι τόσο μικρή;;; Μου 'ρθε να της πω, βαλτή είστε;;
mommyart μου ακούγονται όλα άκρως λογικά και αναμενόμενα! Συμφωνώ με την απόφασή σου να αλλάξεις γιατρό, στο είχα πει άλλωστε και καθώς φαίνεται το θέμα δεν ήταν μόνο οικονομικό.. ο άλλος σκόπευε να σου βάλει μαχαίρι. Μακάρι να πάνε όλα καλά με αυτόν! Πρώτη φορά εντωμεταξύ ακούω ως συμβουλή γιατρού την ξάπλα ενώ είσαι στο μήνα σου.. Το Αττικό είναι πάρα πολύ καλό νοσοκομείο και ενισχύει το θηλασμό από αυτά που έχω ακούσει. Μια χαρά λοιπόν! Όσο αυτό για την παράταση της πητ είναι επίσης λογικό, όταν πας για φυσιολογικά γεννάς όποτε του 'ρθει του μωρού και όσο πιο πολύ μείνει τόσο το καλύτερο εκτός αν θέλει να βγει από μόνο του νωρίτερα. Εδώ οι περισσότερες κλείνουν την 40η εβδομάδα και μετά γεννάνε. Στην Ελλάδα ίσως φοβούνται οι γιατροί, κουράζονται οι έγκυες, δεν ξέρω, όλοι την έχουμε μια ανασφάλεια προς το τέλος και λαχταράμε να δούμε το μωράκι μας αλλά υπομονή... Εμπιστοσύνη στη φύση πάνω απ' όλα και μετά στο γιατρό σου!

Οτίλια σε ευχαριστώ πολύ και όπως και όλα τα κορίτσια που μου έδωσαν λίγο θάρρος να το ψάξω περισσότερο. Και μάλλον ναι, δεν ήταν μόνο οικονομικό το πρόβλημα...Δυστυχώς είχα απολυτη εμπιστοσύνη στο γιατρό μου και τώρα αυτή έχει κλονιστεί!!! Τι να πω...Δεν μπορώ να πιστέψω ότι με πήγαινε για καισαρική. Και τον ρωτούσα συνεχώς και μου έλεγε οτι είναι νωρίς για να ξέρουμε και ο Θεός όπως τα φέρει...μα εαν ΟΝΤΩΣ δεν περπατήσω....που είμαι ξάπλα από την αρχή της εγκυμοσύνης μέχρι και σήμερα πώς θα κατέβει το μωρο ώστε να έχω μια ομαλή φυσιολογική γέννα?

Οτίλια επίσης ήθελα να σου πω ότι όλοι κι εμένα μου λένε ότι έχω μικρή κοιλιά. Και ο γιατρός χτες που πήγα μου είπε ότι είναι μικρή η κοιλιά μου για την εβδομάδα που βρίσκομαι κι ότι είναι και καλό αυτό να παραμείνω έτσι. Εγώ βέβαια τη βλέπω μεγαλη μιας και είναι η πρώτη μου εγκυμοσύνη και φυσικά είναι σαν ένα μεγάλο τόπι που εξέχει μπροστά από το σώμα μου!!!:shock: Πάντως δεν είναι ανησυχητικό!!!

:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

n3oUp2.png

Κορίτσια, ήρθαν και τα διδυμάκια στις 29 Ιουλίου!!! Είμαι πολύ ευτυχισμένη αν και πονάω παντού. Όταν θα έχω χρόνο, θα δώσω περισσότερες λετομέρειες!!! Σε όλες τις μανούλες: να μας ζήσουν αυτά που ήρθαν κι αυτά που είναι στο δρόμο!!!Καλότυχα και γερά να είναι τα παιδάκια μας!!!

Συγχαρητήρια Laerta!!! Περαστικά!!! Να σου ζήσουν τα μωράκια σου!!!

n3oUp2.png

κοριτσαρα μου να σου ζησουν τα διδυμακια σου!!!!!!!!!!!!!!!!!πονας ε?περαστικα ειναι αυτα!!!!!!!!!να ειστε παντα καλα κ ευτηχισμενοι !πλεον ειστε μια μεγαλη οικογενεια!!!!!!!!!!!!ο θεος να σας εχει παντα καλα!περιμενουμε νεοτερα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλημέρα!!!

Laerta να σου ζήσουν τα μωράκια!!!!! Καλό σαραντισμό! Υπομονή και όλα θα πάνε μια χαρά και σε λιγό δε θα πονάς καθόλου!;)

Αχ! renakig και christy@ τι τέλεια που γεννήσατε...Αυτό είναι που λένε "με ένα πόνο"..:) Μακάρι όλες μας να μην ταλαιπωρηθούμε!

mommyart συγχαρητήρια που πήρες μια τόσο μεγάλη απόφαση! Ο καινούριος γιατρός φαίνεται τουλάχιστον να είναι άνθρωπος..εύχομαι να πάνε όλα καλά από δω και πέρα και να σκέφτεσαι μόνο το μωράκι σου!

κορίτσια κ εγώ έχω μικρή κοιλιά για την εβδομάδα που είμαι αλλά δε με ενοχλεί καθόλου...αφού δεν είναι κακό για το μωρό, ίσα-ίσα χαίρομαι!;)

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

renakig
christy@ τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!!!!!!!!!!!!να σας ζησουν τα ζουζουνια σας!!να ειναι παντα καλα και καλοτυχα!!!!!!!!!!!οσο γεμιζει η λιστα τοσο περισσοτερη χαρα παιρνω!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Καλημέρα σε όλες τις μανούλες!!!:tongue:

Renakig, christy@ να σας ζήσουν, να ναι γερά και καλότυχα!!!! Τι όμορφα νέα!!! Πολύ χαίρομαι που σας βρήκε τόσο όμορφη γέννα...πωπω Θεέ μου και σε μένα μακάριιιιιι!!!

Τα νέα μου είναι τα εξής!!

Σήμερα μάλλον θα ανακοινώσω στο γιατρό μου ότι δεν θα συνεχίσω μαζί του. Είναι μια πολύ μεγαλη απόφαση αλλά δυστυχώς και πολύ μεγάλη διαφορά χρημάτων επομένως μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.:rolleyes:

Πήγαμε επίσκεψη εχτές σε έναν άλλο γιατρό του Δημοσίου και συγκεκρμένα του Αττικού.

Ευτυχώς γιατί φοβόμουν μήπως δεν υπάρξει καθόλου χημεια ήταν ένας πολυ καλός άνθρωπος ο οποίος αφού μιλήσαμε αρκετη ώρα και του δειξα όλες μας τις εξετάσεις με εξέτασε κιόλας. Δέχτηκε να με αναλάβει μιας και η εγκυμοσύνη μου δεν έχει καμία ιδιαιτερότητα και όλα πάνε καλά.

Μου έκαναν ωστόσο εντύπωση κάποια πράγματα και θα ήθελα να σας τα παραθέσω....

Μου είπε να περπατάω τουλάχιστον 1 ώρα την ημέρα ενώ ο άλλος μου γιατρός με είχε ξάπλα και απαγόρευση στο περπάτημα!

Μου είπε να ξεκινήσω ελεύθερες επαφές ενώ ο άλλος γιατρός μου , μου είχε απαγορεύσει και μέχρι το τέλος.

Να παίρνω buscopan το βραδάκι ώστε να αρχίσει να μαλακώνει ο τράχηλος.

όλα αυτά διότι είναι υπέρ του φυσιολογικού τοκετού και θέλει να αρχίσει να παίρνει θέση χαμηλά το μωρό. Μου είπε επίσης ότι μάλλον ο γιατρός μου (ο μέχρι τώρα), με προετοίμαζε για καισαρική. Δεν ξέρω έπαθα ένα σοκ γιατί δεν ήταν κάτι που επιθυμούσα.

Δεν έχω ακόμα καταλήξει σε απόφαση αλλά όλα οδηγούν σε αλλαγή το γιατρού μου. Το ποσό που θα πληρώσω δε, δεν θα είναι ούτε το 1/3 του προηγούμενου στο σύνολο. Απίστευτο!!!!

Το μόνο κακό σε εισαγωγικά αυτού του γιατρού λόγω του ότι είναι υπερ του φυσιολογικού είναι ότι πολλές φορές παίρνει και μια εβδομάδα παραπάνω από την ΠΗΤ. Πανικοβλήθηκα λίγο....δλδ μπορεί να πάμε και για Σεπτέμβρη? Αχχ! Προτιμώ όμως φυσιολογικό!

Σας ζάλισα λίγοοοο εεε????

Πού ειστε...μανουλίτσες???? Την καλημέρα μου και πάλι!!

:):):):):)

πιστευω πως εκανες πολυ καλα που αλλαξες γιατρο......με βαση τα λεγομενα σου δεν σε προετοιμαζε καν για φυσιολογικο τοκετο αυτος που ειχες κ σου εδινε ακυρες συμβουλες....φυσικα το ξερεις κ εσυ πως το περπατημα κ οι ελευθερες επαφες βοηθουν πολυ στο να γεννησεις φυσιολογικα...δεν μπορω να καταλαβω γιατι ο γιατρος που ειχες σ ελεγε ακριβως τα αντιθετα!ολα καλα θα πανε κ μην εγχωνεσε για τπτ ποια ...θα ηταν κριμα να συνεχισεις να αγχωνεσε για τα οικονομικα...οποτε καλη η επιλογη σου απ ολες τις πλευρες!ολα θα πανε καλα!φιλακια!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

vassoula ακόμα εδώ;; καλέ μωράκι βγες από την κοιλιά της μανούλας...έχεις τόσο καλή μαμά κ αντέχεις ακόμα να μην την βλέπεις;;

κουκλιτσα μου ακομα εδω ειμαι!δεν λεει με τιποτα να βγει!ουτε πονοι αλλα ουτε κ νερα να σπανε....χιιχιχιιχιχ τι γλυκια που εισαι....!!!!!!!!!!!!!.ετσι!πεστα στη μπεμπα μπας κ βγει να με δει κ να τη δω γιατι δεν την παλευω αλλο!φιλακια πολλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...