Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

βασουλα κανε υπομονη! αν και εγω στην θεση θα τον επαιρνα τηλ και θα τον ρωτουσα τι μπορουμε να κανουμε! κιαν δεν ερθουνε πονοι? ξερω πολλες κοπελες που εφτασαν 41 και τελικα πονοι δεν ηρθαν, μην περιμενεις πηγαινε εκει.. ασε που αν ξεπερασεις την πητ ειναι και επικινδυνο. στην νυφη 40 4 εκανε κακα του το μωρακι πραγμα πολυ επικινδυνο. γιαυτο μην το σκεφτεσαι.

ειληκρινα αστερινα εχω απελπιστει.....αν μεχρι την πεμπτη δεν με πισαουν οι πονοι .....θα παω παρασκευη που μ ειπε αλλα δεν προκειτε να φυγω αν δεν με βαλει για προκληση τοκετου!δεν ρΙσκαρω εγω αλλο το πλασματακι μ....καθε μερα ξυπναω με το φοβο.....!δεν με πιανουν οι πονοι?????????8α κανω καισαρκη !ποτε περιμενει να γεννησω?περπαταω ακομα κ μεσα στο σπιτι ......που θα παει ...ελπιζω κατι να γινει!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Κορίτσια πάω μια βόλτα προς το Ιασώ!!!!

Renakig με το καλό κοριτσάκι!!! Τι ευχάριστα!!!!! Εύχομαι να είναι η πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής σου και να γυρίσεις με το μπεμπάκι σου αγκαλιά!!!!!!

:-):smile::-):smile::-):smile::-)

Περιμένουμε νεότερα!!

n3oUp2.png

Πω πω εξελ'ιξεις!!!

αντε με το καλό κόριτσάκια!!

Εγώ τπτ ακόμα...περπατάω, παω Σ/Κ, κολυμπάω... τπτ...

Ποιά κοπέλα είπε πως κάνει κάποιες ασκήσεις για να βοηθήσει την εμπέδωση??? Πεσ κ σε εμάς παρακαλώ:P!!

Ξανθή το ιδιο πρόβλημα έχουν οι άντρες μας...:mad:

Α!με ρώτησες αν θηλάζω τώρα... Όχι την έκοψα όταν ήμουν 2,5 μηνών έγκυος. Δεν μπορούσα, είχα αναγούλες, με πονούσε πολύ το στήθος στο θηλασμό κ δεν το ήθελα κιόλας. Τώρα για ταντεμ πιστευω κ ελπίζω να μην χρειαστει. ...

Αυριο έχω γιατρό... αντε να δούμε...

Φιλιά!!

Διαφημίσεις

renakig εύχομαι να έχουν πάει όλα καλά και να έχεις γεννήσει το μπέμπη σας!

xanp μακάρι να γεννήσεις για να μην υποφέρεις άλλο...εύχομαι αύριο να είναι η μεγάλη μέρα για σένα!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Koπελιές! Χθες για πρώτη φορά ένιωσα δυνατούς πόνους και είπα "εδώ είμαστε"! Δεν ξέρω αν ήταν συσπάσεις ή κάτι άλλο, πάντως ένιωσα πόνους περιόδου και νομίζω και πετρώματα. Σήμερα το ίδιο και μάλιστα 2 φορές, την πρώτη ήμουν μες στο μετρό και ήμουν έτοιμη να γυρίσω σπίτι να ξαπλώσω... Αλλά με το που έφτασα εκεί που πήγαινα σταμάτησαν. Δεν έχω καταλάβει ακόμα αυτό που λέτε "έχω συσπάσεις ανα 5 λεπτά ή ανα 3 λεπτά", δηλαδτή νιώθεις πόνο που περνάει και ξαναέρχεται σε 5 λεπτά; Η μαία μου είπε ότι θα πρέπει να κοιτάω εγώ ή ο άντρας μου το ρολόι κι αν έχω συσπάσεις ανα 3 λεπτά να πάω στο νοσοκομείο. Αυτό δεν ξέρω πώς θα γίνει, ελπίζω να το καταλάβω! Πάντως πιο έντονους πόνους από τους χθεσινούς και τους σημερινούς δεν είχα σε όλη την εγκυμοσύνη και μπορώ να πω ότι χάρηκα. Δουλεύει το σύστημα και με μενα!

Γιούπι εγώ κάνω τις ασκήσεις για εμπέδωση. Τις διάβασα στη "βίβλο της εγκυμοσύνης" αλλά και σε ένα βιβλιαράκι με ασκήσεις που έδωσε η μαία μου. Η πιο βασική για εμπέδωση είναι η εξής : Τροποποιημένο βαθύ κάθισμα : Σταθείτε με τα πόδια σας ανοιχτά σε απόσταση 60 εκατοστών από τον τοίχο. Κρατήστε την πλάτη σας ορθή στον τοίχο και κατεβάστε το σώμα σας αργά ώσπου οι μηροί σας να βρεθούν παράλληλα με το έδαφος. Προσέξτε να μην εκτείνονται τα γόνατά σας πιο μπροστά από τα δάχτυλα των ποδιών σας. Μείνετε σε αυτή τη στάση για λίγο και σηκωθείτε αργά. Επαναλάβετε 12 φορές, 2 φορές τη μέρα.

Ελπίζω να καταλάβατε κάπως, βαθύ κάθισμα είναι τέλος πάντων.Να σημειώσω ότι είναι πααααρα πολύ κουραστικό ειδικά για τα γόνατα και δεν μπορώ ούτε 6 να κάνω τη φορά (όχι 12 που λέει). Επίσης, δυστυχώς για μενα τουλάχιστον δεν έχει κανένα αποτέλεσμα προς το παρόν!

VbTYp1.png

Ο μικρός αποφάσισε να βγει κι ευτυχώς δε με ταλαιπώρησε καθόλου το μαναράκι μου!!! Μέσα σε 1,5 ώρα ο μικρός βγήκε!!! Βέβαια ήταν πολύ τυχερός γιατί ο λώρος είχε κάνει κόμπο κι ευτυχώς δεν είχε τεντωθεί για να σταματήσει τη ροή, διαφορετικά η κατάληξη δε θα ήταν καθόλου ευχάριστη!!!! Βγήκε 3.150 και προσπαθεί το κουκλάκι μου να πιει γαλατάκι από τη μαμά!!!! Όσο για το μαιευτήριο το μόνο που θα πω προς το παρόν είναι ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτό που ήταν το 2008. Εκτός αν παίζει πολύ μεγάλο ρόλο αν έχεις μονόκλινο ή δίκλινο!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

renakig ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ!!!!!Τι τέλεια νέα!!!Βγήκε τόσο γρήγορα και εύκολα! Τέτοια να λέτε κορίτσια να μας εμψυχώνετε!!!Μπράβο!!!Καλή επιτυχία και με το θηλασμό τώρα!!! Πολύ χάρηκα!!!

VbTYp1.png

κοριτσια μου δεν εχω μπει καθολου αλλα χτες μολις ηρθαμε απο ιασω.....πηγαν ολα περιφημα η πεταλουδιτσα μου ηθελε να βγει απο μονη της οποτε πηγα στο ιασω πριν το ραντεβου που ειχα για προκληση/....με επιασαν πονοι απο τις 11 και γεννησα στις 12 παρα 10....πηγα ολα καλα η μικρουλα μου δεν με ταλαιπωρησε καθολου...και κοριτσια!!!!!!!!!η επισκληριδιος ειναι οτι καλυτερο εχει βρεθει στην ιατρικη!!!!!!!!!!!η μπεμπουλα μου βγηκε 3 κιλα αλλα την πηρα χτες 2780....ειναι μια κουκλα..κουκουβαγια ε??????δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα ειδα πως γεννησε και το ρενακι!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΝΑΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ Κ ΥΓΙΕΣ!!!!!!!!

ελπιζω να με αφησει η μικρουλα μου να διαβασω τα νεα σας.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

κοριτσια μου δεν εχω μπει καθολου αλλα χτες μολις ηρθαμε απο ιασω.....πηγαν ολα περιφημα η πεταλουδιτσα μου ηθελε να βγει απο μονη της οποτε πηγα στο ιασω πριν το ραντεβου που ειχα για προκληση/....με επιασαν πονοι απο τις 11 και γεννησα στις 12 παρα 10....πηγα ολα καλα η μικρουλα μου δεν με ταλαιπωρησε καθολου...και κοριτσια!!!!!!!!!η επισκληριδιος ειναι οτι καλυτερο εχει βρεθει στην ιατρικη!!!!!!!!!!!η μπεμπουλα μου βγηκε 3 κιλα αλλα την πηρα χτες 2780....ειναι μια κουκλα..κουκουβαγια ε??????δεν προλαβαινω να τα διαβασω ολα ειδα πως γεννησε και το ρενακι!!!!!!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΑΚΙ ΣΟΥ!!!!!!!!!!!!ΝΑΝΑΙ ΤΥΧΕΡΟ Κ ΥΓΙΕΣ!!!!!!!!

ελπιζω να με αφησει η μικρουλα μου να διαβασω τα νεα σας.....

Σε ευχαριστώ Christy μου! Κι εγώ εύχομαι η πεταλουδίτσα σου να είναι πάντα γερή και καλότυχη στη ζωή της!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Βρε κορίτσια, 4 μερούλες έλλειψα και δεν σας προλαβαίνω! Γεννητούρια βλέπω μπόλικα! Να σας ζήσουν τα μωράκια σας σε όλες ! Να είναι γερά και τυχερά! Καλή δύναμη στις υπόλοιπες. Εγώ περιμένω τη Δευτέρα εκτός απροόπτου, έχω κλείσει ραντεβού για καισαρική (και η μικρή μου γεννήθηκε με καισαρική) και όσο πλησιάζουν οι μέρες αγχώνομαι για το αν θα είναι γερός ο μπεμπάκος μου. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά, όπως και σε όλες σας το ίδιο εύχομαι. Φιλιά στις νέες μανούλες και με το καλό σε όλες τις υπόλοιπες!

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

καλημέρα! πωπω αρχισαν τα μωράκια να ερχονται ολα μαζί.. ειχα και εγω κατι τελευταιες εκκρεμοτητες να κανονισω και δεν πολυέμπαινα και τωρα ειδα ολα τα νέα! να ζήσουν λοιπον τα νεα μωράκια του καφε και με το καλό και οι υπόλοιπες!!

εγω ειχα απο προχτες εντονες συσπάσεις αλλά χτες πιο χαλαρά και σήμερα μεχρι στιγμής πολύ ηρεμα τα πραγματα..

αυριο θα κανω επαναληπτικό ντοπλερ για άλλη μια φορα... ελπίζω τωρα να ειναι στο σωστό βάρος η μικρούλα μου για να ξεσκιστώ στο περπάτημα... και όχι μόνο;) ...μπας και γεννησω χωρίς προκληση..

φιλάκια σε όλα τα μωράκια και τις μανούλες, τις νυν και τις προσεχως :)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...