Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασικά σου λέω ότι αν δεν σε πειράξει απλά μετρήσει δεν καταλαβαίνεις κάτι.Μην παθαίνεις πανικό τώρα...

και δλδ μπορεί να χρειστεί να ανοίξει τον τράχηλο με τα δάχτυλα;;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Αν κρίνει πως έτσι πρέπει να σε βοηθήσει μπορεί.Δεν ξέρω όμως έχει να κάνει με τον γιατρό πάντα.Όπως τον βλέπω δεν θα σε πειράξει μόνο θα δει αν πας καλά.Θέλει να σε κρατήσει όσο μπορεί.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Αν κρίνει πως έτσι πρέπει να σε βοηθήσει μπορεί.Δεν ξέρω όμως έχει να κάνει με τον γιατρό πάντα.Όπως τον βλέπω δεν θα σε πειράξει μόνο θα δει αν πας καλά.Θέλει να σε κρατήσει όσο μπορεί.

Μακάρι...Εδώ ένα υπόθετο που μου έχει δώσει να βάζω καθημερινά, με το ζόρι το καταφέρνω....

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Ναι κοιτάει κοιλιά η μικρή και όχι πλάτη...Εμένα είναι και μεγαλούτσικη και δεν μπορεί να γυρίσει καλά.Σήμερα την μετρήσαμε 3250 αλλά μου είπε να μη δώσω βάση τώρα στον υπέρηχο.

Ναι βάζει το χέρι του και πιάνει για να δει δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Αν έχεις διαστολή με τα δάχτυλα την μετράνε.Ανάλογα πόσα δάχτυλα χωράνε σου λέει και πόσο διαστολή έχεις.

παναγια μου!!! αυτα φοβαμαι εγω! εχθες το ιδιο μου ελεγαν οι αδελφες μου και κατατρομαξα! εβαλε λεει ο γιατρος το ποδι του στο κρεβατυι και εσπρωχνε! καλα καποια υπερβολη υπαρχει, αλλα δεν παυει να γινεται...

ρε ξανθη εχω αρχισει και φοβαμαι

HouVp2.png

oVGVp2.png

ρε κοριτσια παλια πως γεννουσαν τοσο ευκολα? κατω απο δεντρα μεσα στα σπιτια τους στα χωραφια....εμενα η γιαγια μου γεννησε και συνεχισε να δουλευει!

η πεθερα μου γεννησε μεσα στο ταξι σπασαν τα νερα και βγηκε το παιδι, ουτε στον νοσοκομειο πηγε γυρησε πισω και πηγε σε μια μαια να τις κοψει τον αμφαλιο.

δεν μπορω να καταλαβω λενε ψεματα? η παλια ηταν πιο γερους οργανισμους

HouVp2.png

oVGVp2.png

Αυτό με το μηκώνιο το έχουν πάθει 2 φίλες μου εδώ αλλά την ώρα του τοκετού όχι πιο πριν. Είναι πάντα ελεγχόμενη η κατάσταση, το θεωρούν σχεδόν φυσιολογικό εδώ αφού σε αφήνουν να γεννήσεις όποτε έρθει του μωρού και πάααααρα πολύ σπάνια σε βάζουν με πρόκληση. Και οι 2 είχαν περάσει την πητ, η μία γέννησε 40και 2 και η άλλη 41. Φυσικά αν περάσεις την πητ την επόμενη μέρα πας για υπέρηχο, αλλά γενικώς σε αφήνουν αν δε δουν πρόβλημα, στη 42 πια μπαίνεις για πρόκληση.

VbTYp1.png

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν τα νέα μου από τον γιατρό... Μόλις με είδε η πρώτη ερώτηση που μου έκανε «ακόμα να γεννήσεις εσύ;;;;»

Πριν αρχίσουμε την εξέταση μου είπε τη Δευτέρα κλείνουμε ραντεβού! Πάμε και μέσα για να το διασταυρώσουμε.... Ο μικρός έχει φτάσει αισίως στα 3.300 με απόκλιση προς τα κάτω καθώς είναι δύσκολες οι μετρήσεις σε αυτή την φάση. Μετά έκανε και την εξέταση με το χέρι κι εκεί είδε ότι ο μικρός έχει κατέβει αρκετά με το κεφάλι να μπαίνει στη σωστή θέση. Οπότε μας είπε ότι αν δε με πιάσουν οι πόνοι αυτή την εβδομάδα Δευτέρα πρωί μπαίνουμε με πρόκληση!!! :)

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ήθελα να γεννηθεί νωρίτερα από την ΠΗΤ γιατί δεν αντέχω άλλο τις καούρες και τα ξενύχτια από αυτές!!!! Προτιμώ τα ξενύχτια από το κλάμα του μικρού!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Λοιπόν τα νέα μου από τον γιατρό... Μόλις με είδε η πρώτη ερώτηση που μου έκανε «ακόμα να γεννήσεις εσύ;;;;»

Πριν αρχίσουμε την εξέταση μου είπε τη Δευτέρα κλείνουμε ραντεβού! Πάμε και μέσα για να το διασταυρώσουμε.... Ο μικρός έχει φτάσει αισίως στα 3.300 με απόκλιση προς τα κάτω καθώς είναι δύσκολες οι μετρήσεις σε αυτή την φάση. Μετά έκανε και την εξέταση με το χέρι κι εκεί είδε ότι ο μικρός έχει κατέβει αρκετά με το κεφάλι να μπαίνει στη σωστή θέση. Οπότε μας είπε ότι αν δε με πιάσουν οι πόνοι αυτή την εβδομάδα Δευτέρα πρωί μπαίνουμε με πρόκληση!!! :)

Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ ήθελα να γεννηθεί νωρίτερα από την ΠΗΤ γιατί δεν αντέχω άλλο τις καούρες και τα ξενύχτια από αυτές!!!! Προτιμώ τα ξενύχτια από το κλάμα του μικρού!!!!

καλα τα νεα σου! με το καλο να ερθει το μωρακι σου...

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα κορίτσια! Δεν ξέρω αν φταίει ο γιατρός μου που μου άναψε φυτιλιές ή είναι η ιδέα μου ή ο μικρός κάτι θέλει να μου πει!!!! Από νωρίς το πρωί έχω πόνους κάτω χαμηλά και στην μέση. Οι πόνοι δεν απέχουν πολύ ώρα μεταξύ τους!!!! Θα κάνω λίγο ακόμα υπομονή κι αν συνεχίσει έτσι θα πάρω το γιατρό μου!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Καλημέρα σας!!!!!!!!!!!

Το ξέρω πως έχω εξαφανιστεί, αλλά γενικώς προσπαθώ να μην έχω πολλά-πολλά με το ίντερνετ!!!! Πιο πολύ μπαίνω στο φατσομπούκι, παρά εδώ ή στο ΜΑΜΜΥ!!!!!!!!

Εμείς ακόμη εδώ...... έχουμε άλλες 12 μερούλες για την ΠΗΤ μας.... ο μικρούλης μου έχει τρελαθεί στους χορούς....... εγώ έχω ξεσκιστεί στο περπάτημα & στις δουλειές, κινούμαι γενικότερα, μπας και βοηθήσω τη διαστολή..... που δε θέλει με τίποτε να ξεκινήσει...... παίρνω υπόθετο εδώ και 10 μέρες ακριβώς γι'αυτό το λόγο αλλά δεεεεενννν......

Ζορίζομαι πολύύύύύ με τη ζέστη...... έχω και θέμα με την πίεση, έκανα υπέρταση εκεί που μια ζωή ήμουν υποτασική..... κι εννοείται πως παίρνω χαπάκι & μετριέμαι 3 φορές ημερησίως.... ευτυχώς ελέγχεται η κατάσταση!!!!! Από κιλάκια είμαι στα +9..... λογικά εκεί θα μείνω..... καλά είναι..... είχα κι από πριν κιλάκια..... δε χρειάζονται περισσότερα!!!!!!

Το επόμενο βήμα....... για να ξεκινήσει η περιβόητη διαστολή......θα είναι....... να στριμώξω τον καλό μου!!!!!!! Για να δούμε!!!!!!! Σε μένα πάντως..... είναι πολύ επίπονη η κολπική εξέταση!!!!!!

Επόμενο ραντεβού με τον Γιατρό που θα με ξεγεννήσει τελικά (η δική μου βγήκε σε άδεια!!!!) την ερχόμενη Πέμπτη.... για να δούμε τί θα δούμε!!!!!!!

Υπομονή σε όλες φούσκες μου!!!!!!! Λίγες μέρες μας μείνανε!!!!!! Ας κοιμηθούμε τώρα που μπορούμε γιατί μετάάάά..... θα το γυρεύουμε!!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...