Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Θέλω ωστόσο να μοιραστώ μαζί σας την ανησυχία μου....

κορίτσια πιστεύετε ότι είναι πολύ αργά να αλλάξεις γιατρό για οικονομικό καθαρά λόγο?

Και εάν έπαιρνα μια τέτοια απόφαση τοοόσο αργά πού θα έβρισκα έναν καλό γυναικολόγο που να με δεχτεί για τη γέννα και μόνο? Είχατε παρόμοια εμπειρία, τι να κάνω δεν ξέρω.....είμαι απογοητευμένη. Ωστόσο θα ζητήσω από το γιατρό μου μείωση (αν και μας είχε ενημερώσει ότι δεν συζητιέται η αμοιβή του).

Φιλάκια πολλά!!!!

:-):smile::-):smile::-):smile:

και εμενα δεν μου φαινεται τοσο εντιμος ο γιατρο σας. και δεν ειναι και εποχες να παιζουμε με τα οικονομικα των αλλων!

εχω ακουσει πολλες ιστοριες, αλλοι γιατροι μπορει να σε δεχτουν αλλοι οχι.

γνωμη μου ειναι να πας να ρωτησεις, και μη πεις τον λογο,απλα οτι θελεις να αλλαξεις. ο γιατρος που εχω εγω εχει δεχτει και στον μηνα που εισαι .

μονο μην κανεεις το λαθος και πας χωρις γιατρο, γιατι θα σε ξεγεννηση ο εφημερευων και σιγουρα δεν ειναι το καλυτερο! παντως να το ψαξεις γιατι ειναι πολλα τα λεφτα,δεν ξερω ποσα σου ειπε αλλα ξερω ποσα ζητανε.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαροζ αν το μωρό δεν βγει όταν πρέπει κάνει τα πρώτα κακά του μέσα στην κοιλιά και τότε είναι πολύ επικίνδυνο.Είναι το λεγόμενο μηκώνιο και κινδυνεύει μέχρι και να το χάσεις το μωρό.

Εμένα Αστερίνα με άφησε μέχρι την Τετάρτη να δει τι θα κάνω και μετά μου είπε θα μου βάλει υπόθετο να με βοηθήσει.Τώρα τι υπόθετο ακριβώς θα σας γελάσω δεν τα είχα αυτά την άλλη φορά.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Μαροζ αν το μωρό δεν βγει όταν πρέπει κάνει τα πρώτα κακά του μέσα στην κοιλιά και τότε είναι πολύ επικίνδυνο.Είναι το λεγόμενο μηκώνιο και κινδυνεύει μέχρι και να το χάσεις το μωρό.

Εμένα Αστερίνα με άφησε μέχρι την Τετάρτη να δει τι θα κάνω και μετά μου είπε θα μου βάλει υπόθετο να με βοηθήσει.Τώρα τι υπόθετο ακριβώς θα σας γελάσω δεν τα είχα αυτά την άλλη φορά.

περπατάς καθόλου;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

πό το αμνιακό υγρό που τρέφεται.Θα δεις όταν με το καλό γεννήσεις οι πρώτες κενώσεις θα είναι ένα μαύρο πράγμα σαν λάσπη το λεγόμενο μηκώνιο.

μάλιστα...είμαι άσχετη!! Μη με παρεξηγείς>> :tongue:

τι εννοείς ; :confused:

ειχε αφησει να την πιασουν οι πονοι,αλλα τελικα αυτοι δεν ηρθαν πηγε η κοπελα να δει τι θα γινει και στην εξετασει που εκανε ιεδε οτι ειχε κανει κακακια, σε τετοια περιπτωση υπαρχει μολυνση και ειναι επικινδυνο. οταν παιρνας την πητ,πολλα μπορει να γινουν μεχρι και να μη παιρνει οξυγονο..εχω ακουσει πολλες ιστοριες και οχι απο το ιντερνετ αλλα απο ανθρωπους που τους ετυχε! καλο ειναι να σε παρακολουθει απο κοντα ο γιατρος σε τετοια περιπτωση που θελεις να πας φυσιολογικα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Περπατάω, παίζω μπάλα και κυνηγητό, κάνω δουλειές και γενικώς είμαι σε κίνηση.Αλλά η μικρή έχει οπίσθια ινιακή προβολή πράγμα που την αφήνει ασυγκίνητη ότι και να κάνω.Τώρα μου είπε και ολοκληρωμένες επαφές με τον σύζυγο αλλά δεν θέλει με τίποτα ο άντρας μου....

ουφ..αυτο με τα κακακια κι εγω το εχω ακουσει...απο τη μια να ανησυχεις μην βγει πριν την ωρα του κι απο την αλλη να παρακαλας μην ξεχαστει...

ρε κοριτσια σημερα ολη μερα με τσιμπαει ο αφαλος μου..να τον τριψω με λιγο λαδακι,τι να κανω? ειναι λιγο ενοχλητικο.σα να μου βαζουνε καρφιτσες γυρω γυρω και στο κεντρο του...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

κορίτσια, εγώ την προηγούμενη φορά που με είδε, συζητήσαμε για αρκετή ώρα και μου είπε ότι δεν το διακινδυνεύει να ξεπεράσουμε την πητ...Μου λέει: "Αν θες να πάρεις εσύ την ευθύνη, καν'το...Αλλά εγώ δε θέλω να σε αφήσω μετά τις 40 εβδομάδες! Είναι πολύ επικίνδυνο γιατί μετά θα κάνουμε κακό στο μωρό(ενδεχομένως να μην τρέφεται σωστά)." Με άγχωσε, η αλήθεια είναι! Εν τω μεταξύ σκέφτομαι ότι από εκεί που ήταν να γεννήσω πρόωρα, τώρα φοβάμαι τους τεχνητούς! Επόμενο ραντεβού έχω την παρασκευή και μου είπε ότι τότε θα με δει κ από κάτω...Τι εννοούσε; Κάτι έχω ακούσει...Ελπίζω να μην είναι αυτό!:shock:

Διαφημίσεις

sorry αλλά πως γίνεται να κάνει κακά αφού δεν τρέφεται με κανονική τροφή;;;

τωρα πως ακριβως γινεται δεν ξερω! αλλα κανει και οταν γεννηθει μετα απο λιγο κανει κακα! καππος λεγονται αλλα δεν ξερω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Θα δει αν ο τραχηλός σου είναι όλος εκεί, αν έχεις κάνει διαστολή, αν είναι ακόμα ψηλά.Δεν είναι τίποτα μη φοβάσαι.Και εμένα με είδε σήμερα.Δεν πονάει καθόλου...Εκτός και αν προσπαθήσει να στον ανοίξει.

Περπατάω, παίζω μπάλα και κυνηγητό, κάνω δουλειές και γενικώς είμαι σε κίνηση.Αλλά η μικρή έχει οπίσθια ινιακή προβολή πράγμα που την αφήνει ασυγκίνητη ότι και να κάνω.Τώρα μου είπε και ολοκληρωμένες επαφές με τον σύζυγο αλλά δεν θέλει με τίποτα ο άντρας μου....

εννοείς ότι κοιτάει προς την κοιλιά; κ εμένα έτσι είναι...μάλιστα την πέμπτη που κάναμε υπέρηχο, γύρισε κανονικά όπως πρέπει αλλά μετά από λίγο πάλι πήρε την ίδια χαζή θέση..:mad:

εμένα δε με αφήνει ακόμα τπτ από τα παραπάνω...ίσως επειδή βγαίνει αδυνατούλης ο μπέμπης στον υπέρηχο..:rolleyes: και ίσως επειδή κινδύνευσε να γεννηθεί πρόωρα και έχει κατέβει αρκετά...απ'ότι έχω καταλάβει, το μωρό είναι έτοιμο να βγει αλλά εμείς το καθυστερούμε!

Θα δει αν ο τραχηλός σου είναι όλος εκεί, αν έχεις κάνει διαστολή, αν είναι ακόμα ψηλά.Δεν είναι τίποτα μη φοβάσαι.Και εμένα με είδε σήμερα.Δεν πονάει καθόλου...Εκτός και αν προσπαθήσει να στον ανοίξει.

η εξέταση αυτή γίνεται δια χειρός;;

Ναι κοιτάει κοιλιά η μικρή και όχι πλάτη...Εμένα είναι και μεγαλούτσικη και δεν μπορεί να γυρίσει καλά.Σήμερα την μετρήσαμε 3250 αλλά μου είπε να μη δώσω βάση τώρα στον υπέρηχο.

Ναι βάζει το χέρι του και πιάνει για να δει δεν υπάρχει άλλος τρόπος.Αν έχεις διαστολή με τα δάχτυλα την μετράνε.Ανάλογα πόσα δάχτυλα χωράνε σου λέει και πόσο διαστολή έχεις.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...