Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Κορίτσια μου άρχισαν να έρχονται όλα τα μωράκια του καφέ μας βλέπω ε;;;;; Τέλεια:):):) Να ζήσουν οι καινούριες αφίξεις μας λοιπόν!!!!!

Εμείς εδώ στο νησί περνάμε τέλεια! Η Λένα έχει τρελαθεί στο παιχνίδι μια στην αυλή και μια στη θάλασσα και ο μικρός κοιμάται σαν πουλάκι και ξυπνάει για να ρουφήξει τη μανούλα:):) Άρχισε να παίρνει και βάρος και τσουπώσανε λίγο τα μαγουλάκια του!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας....θα συνεχίσουμε στη προσπάθεια....Τη Πέμπτη που έχω και επίσκεψη θα του κάνω μια κουβέντα......

Κοριτσάκι μου η γνώμη μου είναι πως αν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου μίλα του την Πέμπτη κι εξήγησέ του την κατάσταση. Κάποια λύση θα βρεθεί, δεν μπορεί να είναι τόσο αναίσθητος!!!! Το πολύ πολύ να τα δόσετε σε δόσεις. Τώρα αν δε βρείτε λύση κι αποφασίσεις να αλλάξεις γιατρό κάντο όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί αποφασίσαμε να γεννήσουμε σε δύσκολη περίοδο ;)

Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό. Είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει. Από εχθές ο μικρός είναι αρκετά ήσυχος. Δεν πιστεύω να θέλει να κάτσει εκεί μέσα μέχρι το τέλος γιατί πλέον δεν αντέχω!!! Αφήστε που βλέπω καθημερινά όνειρα ότι γεννάω!!!! :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Πολύ χαίρομαι για σένα Μαριλού μου!!!! Κι αυτό που χάρηκα σε σένα είναι ότι δεν περίμενες να σαραντήσεις για να πας διακοπές!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ! Από εσένα πήρα θάρρος κι αποφάσισα πως μόλις με το καλό γεννήσω και δει τον μικρό ο παιδίατρος μου θα πάμε στο εξοχικό μας κι εμείς κι αν καμιά μέρα έχει και δροσιά θα τον πάω και καμιά βόλτα!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Εμείς εδώ στο νησί περνάμε τέλεια! Η Λένα έχει τρελαθεί στο παιχνίδι μια στην αυλή και μια στη θάλασσα και ο μικρός κοιμάται σαν πουλάκι και ξυπνάει για να ρουφήξει τη μανούλα:):) Άρχισε να παίρνει και βάρος και τσουπώσανε λίγο τα μαγουλάκια του!!!!!

Marilou να χαίρεσαι το μωράκι σου!!! Πολύ χαίρομαι που ειστε καλά και απολαμβάνετε και τις διακοπές σας!!!!!!!Αισιόδοξα μηνύματα!!! Αχου το !!!:D:D:D

Κοριτσάκι μου η γνώμη μου είναι πως αν εμπιστεύεσαι το γιατρό σου μίλα του την Πέμπτη κι εξήγησέ του την κατάσταση. Κάποια λύση θα βρεθεί, δεν μπορεί να είναι τόσο αναίσθητος!!!! Το πολύ πολύ να τα δόσετε σε δόσεις. Τώρα αν δε βρείτε λύση κι αποφασίσεις να αλλάξεις γιατρό κάντο όσο πιο γρήγορα μπορείς, γιατί αποφασίσαμε να γεννήσουμε σε δύσκολη περίοδο ;)

Εμείς σήμερα έχουμε γιατρό. Είμαι περίεργη να δω τι θα μου πει. Από εχθές ο μικρός είναι αρκετά ήσυχος. Δεν πιστεύω να θέλει να κάτσει εκεί μέσα μέχρι το τέλος γιατί πλέον δεν αντέχω!!! Αφήστε που βλέπω καθημερινά όνειρα ότι γεννάω!!!! :)

Σε ευχαριστώ renakig ελπίζω να κάνει μια καλή μείωση!

Μέχρι πριν μας πει τη τιμή που παίρνει θα έλεγα ότι πάνω απ'όλα ήταν άνθρωπος και δεν κοιτούσε τη τσέπη. όταν όμως μας είπε το ποσό και ότι δεν δεχόταν καμία συζήτηση προς τα κάτω είχα δεχτεί το πρώτο σοκ. Και μάλιστα τον ρωτούσαμε συνεχώς με τον σύζυγο από πολύ νωρίς πόσο θα είναι το κόστος του και δεν μας έλεγε. Ελεγε να πάνε καλά όλα και όταν έρθει η ώρα θα μας πει. Να μη μας απασχολεί η τιμή του.

Τελος πάντων, χαίρομαι που όλα πήγαν καλά μεχρι στιγμής για τον μπέμπη μας και εύχομαι να μας κανει κάτι καλύτερο....και να μη χρειαστεί να βρεθώ στο δρόμο χωρίς γιατρό..

Περιμένουμε τα νέα σου από το γιατρό σήμερα!!!

Φιλάκιααααα

n3oUp2.png

mommyart δε μου φαίνεται και πολύ έντιμος και ειλικρινής ο γιατρός σου. Γιατί δε σας έλεγε από την αρχή; Μπορεί να είναι άψογος επιστήμονας και έμπειρος γιατρός αλλά δεν παίζουμε με τα οικονομικά του κόσμου τέτοια εποχή.. και γενικώς! Νιώθω ότι πολλοί γιατροί εκμεταλλεύονται την ανάγκη των ζευγαριών να κάνουν ένα γερό μωράκι με ασφάλεια και με όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία με αποτέλεσμα να τα ξεζουμίζουν οικονομικά και να καταλήγουν και σε καισαρική (το δεύτερο είναι άσχετο απλά είναι απόροια της εκμετάλλευσης που διακρίνω). Δε θέλω να σε στεναχωρήσω και αν τον εμπιστεύεσαι, μείνε εκεί και εξήγησέ του την κατάσταση, απλά δε μου φαίνεται σωστή η στάση του! Κι αν θες να αλλάξεις γιατρό, μπορεί να θεωρηθεί ανέντιμο από την πλευρά σου διότι αυτός θα περιμένει μπόλικο παραδάκι από σενα που θα το χάσει (εκτός αν του δώσεις κάτι για την μέχρι τώρα παρακολούθηση). Πάντως αν συμβεί το δεύτερο, καλά να πάθει, θα το έκανα με ελαφρά την καρδία!

Όσο για σενα vassoula καταλαβαίνω την ανυπομονησία σου αλλά τι πειράζει κι αν περάσεις τις 40; Εννοώ ότι από άποψη υγείας και φύσης δεν συμβαίνει κάτι το κακό αν περάσεις την πητ, το αντίθετο μάλιστα θα έπρεπε να χαίρεσαι που ο γιατρός σου δε βιάζεται και αφήνει το μωράκι να έρθει όποτε αυτό θέλει. Έχω καταλάβει ότι λόγω Αυγούστου οι περισσότεροι γιατροί κάνουν πλύση εγκεφάλου στην έγκυο ότι ήρθε η ώρα της από την 37η σε σημείο που κουράζεται κι αυτή και πολλές φορές καταλήγει στην πρόκληση πριν την ώρα της. Δεν είναι πάντα καλό να βγαίνει το μωρό πριν την ώρα του ακόμα κι αν αυτό σημαίνει 38η, ή 39η εβδομάδα, αν θέλει δε να βγει στη 41η με σωστή παρακολούθηση κι αν δεν συντρέχει άλλος κίνδυνος ας βγει τότε. Ευτυχώς που ο γιατρός σου δε θέλει να κανονίσει τις διακοπές σου και δε σε πιέζει να γεννήσεις νωρίτερα! Υπομονή και σκέψου ότι θα κάνεις ένα αφράτο, ζουμερό μωράκι!!!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

mommyart, αν ήθελε να είναι σωστός απέναντί σας, θα έπρεπε να σας πει από την αρχή πόσα θέλει για τον τοκετό, γιατί σε ελάχιστους περισσεύουν τέτοιους καιρούς. Να κάνετε και εσείς το κουμάντο σας και να τα μαζέψετε σιγά σιγά και όχι να σας φέρνει "προ τετελεσμένου γεγονότος", όταν εσύ μπαίνεις στον μήνα σου. Θεωρώ πως σκέφτηκε πονηρά, ότι τώρα που είσαι στον τελευταίο μήνα δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις γιατρό, οπότε και ζητάει ότι θέλει. Μη ξεχνάς όμως ότι είναι "παροχή υπηρεσιών", οπότε όλο το ποσό μπαίνει στην τσέπη του καθαρό, ως έχει. Εσύ αν του πλήρωνες τις επισκέψεις ως τώρα, δεν του οφείλεις τίποτα από εδώ και πέρα. Και πιστεύω πως αν αποφασίσεις να αλλάξεις γιατρό, δε θα έχεις πρόβλημα. Έχω πολλές γνωστές που πήγαν ακόμα και χωρίς γιατρό στο δημόσιο σε εφημερεύον νοσοκομείο και γέννησαν μια χαρούλα!

vassoula81, υπομονή! Όποτε είναι έτοιμα τα μπεμπάκια μας και το αποφασίσουν. Αλλιώς θα πρέπει να μπεις με πρόκληση και αυτό σίγουρα μεγαλύτερες πιθανότητες να καταλήξει σε καισαρική! Υπομονή! Το λέω σε εσένα για να το ακούω και εγώ. Με έχει πιάσει και εμένα μία ανυπομονησία απίστευτη, και έχω ακόμα δρόμο μπροστά μου όπως φαίνεται! Τι να κάνουμε; Θα περιμένουμε!

Να ζήσουν τα μπεμπάκια σε όσες κοπέλες γέννησαν ήδη και με το καλό στις υπόλοιπες! Άντε κορίτσια, έρχεται και η δική μας η σειρά! Δεν αργεί καθόλου!

GqAdp2.png

mommyart δε μου φαίνεται και πολύ έντιμος και ειλικρινής ο γιατρός σου. Γιατί δε σας έλεγε από την αρχή; Μπορεί να είναι άψογος επιστήμονας και έμπειρος γιατρός αλλά δεν παίζουμε με τα οικονομικά του κόσμου τέτοια εποχή.. και γενικώς! Νιώθω ότι πολλοί γιατροί εκμεταλλεύονται την ανάγκη των ζευγαριών να κάνουν ένα γερό μωράκι με ασφάλεια και με όσο το δυνατόν μικρότερη ταλαιπωρία με αποτέλεσμα να τα ξεζουμίζουν οικονομικά και να καταλήγουν και σε καισαρική (το δεύτερο είναι άσχετο απλά είναι απόροια της εκμετάλλευσης που διακρίνω). Δε θέλω να σε στεναχωρήσω και αν τον εμπιστεύεσαι, μείνε εκεί και εξήγησέ του την κατάσταση, απλά δε μου φαίνεται σωστή η στάση του! Κι αν θες να αλλάξεις γιατρό, μπορεί να θεωρηθεί ανέντιμο από την πλευρά σου διότι αυτός θα περιμένει μπόλικο παραδάκι από σενα που θα το χάσει (εκτός αν του δώσεις κάτι για την μέχρι τώρα παρακολούθηση). Πάντως αν συμβεί το δεύτερο, καλά να πάθει, θα το έκανα με ελαφρά την καρδία!

mommyart, αν ήθελε να είναι σωστός απέναντί σας, θα έπρεπε να σας πει από την αρχή πόσα θέλει για τον τοκετό, γιατί σε ελάχιστους περισσεύουν τέτοιους καιρούς. Να κάνετε και εσείς το κουμάντο σας και να τα μαζέψετε σιγά σιγά και όχι να σας φέρνει "προ τετελεσμένου γεγονότος", όταν εσύ μπαίνεις στον μήνα σου. Θεωρώ πως σκέφτηκε πονηρά, ότι τώρα που είσαι στον τελευταίο μήνα δεν μπορείς εύκολα να αλλάξεις γιατρό, οπότε και ζητάει ότι θέλει. Μη ξεχνάς όμως ότι είναι "παροχή υπηρεσιών", οπότε όλο το ποσό μπαίνει στην τσέπη του καθαρό, ως έχει. Εσύ αν του πλήρωνες τις επισκέψεις ως τώρα, δεν του οφείλεις τίποτα από εδώ και πέρα. Και πιστεύω πως αν αποφασίσεις να αλλάξεις γιατρό, δε θα έχεις πρόβλημα. Έχω πολλές γνωστές που πήγαν ακόμα και χωρίς γιατρό στο δημόσιο σε εφημερεύον νοσοκομείο και γέννησαν μια χαρούλα!

Οτίλια, sofia82 σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και όλα τα κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι τόσο ευκολόπιστη κι εγώ και ο σύζυγος και μας έπιασε σε στιγμή αδυναμίας. Η αλήθεια είναι επίσης, ότι δεν μας έλεγε στην αρχή. Δεν με έβαλε σε καχυποψία αυτό, διότι πίστεψα ότι θα ήταν μια φυσιολογική τιμή και δεν ήθελε απλά ακόμα να συζητήσουμε το οικονομικό γιατί ήθελε να δώσει βαρύτητα στη ψυχολογία μου και στη παρακολούθηση του μπέμπη. (Καλά υπάρχουν ακόμη τόσο χαζοί και αφελής άνθρωποι? Με εντυπωσιάζω!!:shock:)

Τέλος Ιουνίου και έπειτα από ιδιαίτερη πίεση του συζύγου, μας είπε. Μείναμε κόκκαλο.:shock::shock::shock::shock::shock:.....και να πεις ότι δεν παίρνει επίσκεψη.... παίρνει κάθε φορά και δεν μας κόβει πάντα απόδειξη (σχεδόν ποτέ δλδ) . Από το θέμα λοιπόν πληρωμής του για τη παρακολούθηση δεν έχει χάσει από εμάς.

Είμαι πάρα πολύ φοβιτσιάρα και στην αρχή είπα από μέσα μου " θα τα βρούμε....δεν μπορεί να αλλάξω γιατρό τώρα!!!...Τώρα που μόνο αυτόν εμπιστεύομαι και με γνωρίζει" όσο περνάει ο καιρός νοιώθω τόσο "χαζή" που την πάτησα έτσι που ειλικρινά μου πέρασε από το μυαλό μόλις νοιώσω πόνους να πάω σε εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο!! Αλλά μετά σκέφτομαι πόσο φοβάμαι και πού μπορεί να τύχω....

Το σίγουρο είναι ότι την Πεμπτη θα του το κάνω θέμα (όσο κι αν ντρέπομαι...) και μετά βλέποντας και κάνοντας....:confused::confused::confused::confused:

n3oUp2.png

εφοσον του πληρωνες μεχρι τωρα κανονικα τις επισκεψεις(και χωρις να κοβει αποδειξη αν ειναι δυνατον!),μπορεις και να αλλαξεις γιατρο,προλαβαινεις.εξαλλου κι εσυ εισαι τελη αυγουστου. στα δημοσια νοσοκομεια υπαρχουν ιδιαιτερα αξιολογοι γιατροι και δε σου βγαινει ο κουκος αηδονι.κανε μια ερευνα αν δεις οτι ο γιατρος σου δεν ριχνει την τιμη... δεν καταλαβαινω,απο τη μια επαιρνε τις επισκεψεις κανονικα κι απο την αλλη βαραει στο κεφαλι?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

μαριλου καθε φορα που διαβαζω νεα σας χαιρομαι λες και ειμαι εγω στο νησι! τι καλα για τη Λενα σου να απολαμβανει το καλοκαιρι της και τι καλα για σενα και το μπομπο που και δροσιζεστε αλλα και εχετε τοσο καλη σειρα στο προγραμμα σας!μαμ,κακα και νανι ο μικρος!φτου φτου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Οτίλια, sofia82 σας ευχαριστώ πολύ για τη στήριξη και όλα τα κορίτσια. Η αλήθεια είναι ότι είμαι τόσο ευκολόπιστη κι εγώ και ο σύζυγος και μας έπιασε σε στιγμή αδυναμίας. Η αλήθεια είναι επίσης, ότι δεν μας έλεγε στην αρχή. Δεν με έβαλε σε καχυποψία αυτό, διότι πίστεψα ότι θα ήταν μια φυσιολογική τιμή και δεν ήθελε απλά ακόμα να συζητήσουμε το οικονομικό γιατί ήθελε να δώσει βαρύτητα στη ψυχολογία μου και στη παρακολούθηση του μπέμπη. (Καλά υπάρχουν ακόμη τόσο χαζοί και αφελής άνθρωποι? Με εντυπωσιάζω!!:shock:)

Τέλος Ιουνίου και έπειτα από ιδιαίτερη πίεση του συζύγου, μας είπε. Μείναμε κόκκαλο.:shock::shock::shock::shock::shock:.....και να πεις ότι δεν παίρνει επίσκεψη.... παίρνει κάθε φορά και δεν μας κόβει πάντα απόδειξη (σχεδόν ποτέ δλδ) . Από το θέμα λοιπόν πληρωμής του για τη παρακολούθηση δεν έχει χάσει από εμάς.

Είμαι πάρα πολύ φοβιτσιάρα και στην αρχή είπα από μέσα μου " θα τα βρούμε....δεν μπορεί να αλλάξω γιατρό τώρα!!!...Τώρα που μόνο αυτόν εμπιστεύομαι και με γνωρίζει" όσο περνάει ο καιρός νοιώθω τόσο "χαζή" που την πάτησα έτσι που ειλικρινά μου πέρασε από το μυαλό μόλις νοιώσω πόνους να πάω σε εφημερεύον δημόσιο νοσοκομείο!! Αλλά μετά σκέφτομαι πόσο φοβάμαι και πού μπορεί να τύχω....

Το σίγουρο είναι ότι την Πεμπτη θα του το κάνω θέμα (όσο κι αν ντρέπομαι...) και μετά βλέποντας και κάνοντας....:confused::confused::confused::confused:[/QUO

Να μη ντρέπεσαι!!Αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται! Άκους εκεί, σας είπε Ιούνιο και μετά από πίεση; Είναι τόσο καλός πια; Εγώ θα άλλαζα τώρα, για να μην πάω έτσι σε κάποιο δημόσιο που κι αυτό δεν είναι πρόβλημα για μενα μιας κι εδώ έτσι θα γεννήσω. Ούτε και ξέρω ποια μαία θα έχει εφημερία τη μέρα που θα γεννάω για να με ξεγεννήσει και είναι πιθανόν να αλλάξει και βάρδια και να με αναλάβει η επόμενη. Απλά επειδή καταλαβαίνω την ανασφάλεια μιας κοπέλας στην Ελλάδα θα έβρισκα έναν γιατρό τώρα δημοσίου μετά από συστάσεις και θα του ζητούσα να με αναλάβει για τον τελευταίο μου μήνα και τον τοκετό.

VbTYp1.png

Μόλις γυρίσαμε από την γιατρό...Συσπάσεις μέχρι 60 το πολύ, τράχηλος όλος στην θέση του και ψηλά ακόμα το μωρό...Όπως καταλάβατε έχω ακόμα πολύ καιρό...Αν και μου ξανάπε ότι αν πει η μικρή και γυρίσει προς πλάτη μεριά θα εξελιχθούν όλα γρήγορα αλλά προς το παρόν κοιτάει κοιλιά ακλόνητη στη θέση της....Άντε να δούμε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

βασουλα κανε υπομονη! αν και εγω στην θεση θα τον επαιρνα τηλ και θα τον ρωτουσα τι μπορουμε να κανουμε! κιαν δεν ερθουνε πονοι? ξερω πολλες κοπελες που εφτασαν 41 και τελικα πονοι δεν ηρθαν, μην περιμενεις πηγαινε εκει.. ασε που αν ξεπερασεις την πητ ειναι και επικινδυνο. στην νυφη 40 4 εκανε κακα του το μωρακι πραγμα πολυ επικινδυνο. γιαυτο μην το σκεφτεσαι.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Μόλις γυρίσαμε από την γιατρό...Συσπάσεις μέχρι 60 το πολύ, τράχηλος όλος στην θέση του και ψηλά ακόμα το μωρό...Όπως καταλάβατε έχω ακόμα πολύ καιρό...Αν και μου ξανάπε ότι αν πει η μικρή και γυρίσει προς πλάτη μεριά θα εξελιχθούν όλα γρήγορα αλλά προς το παρόν κοιτάει κοιλιά ακλόνητη στη θέση της....Άντε να δούμε....

δεν θελει να ξεβολευτει η μικρη μ,ου φαινεται. υπομονη ρε κοριτσι οπως και γω.. και βλεπουμε.. 2 δβομαδες παραπανω δεν γινετε

HouVp2.png

oVGVp2.png

βασουλα κανε υπομονη! αν και εγω στην θεση θα τον επαιρνα τηλ και θα τον ρωτουσα τι μπορουμε να κανουμε! κιαν δεν ερθουνε πονοι? ξερω πολλες κοπελες που εφτασαν 41 και τελικα πονοι δεν ηρθαν, μην περιμενεις πηγαινε εκει.. ασε που αν ξεπερασεις την πητ ειναι και επικινδυνο. στην νυφη 40 4 εκανε κακα του το μωρακι πραγμα πολυ επικινδυνο. γιαυτο μην το σκεφτεσαι.

τι εννοείς ; :confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...