Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα!Ένα Σαββατοκύριακο έλειψα και τα μωρά έρχονται βροχή!

Νεφέλη,Tango και Χαρούλα,να σας ζήσουν τα μπεμπάκια σας,να είναι γερά και καλότυχα!

Σήμερα θα πάω κι εγώ στον γιατρό να μου δώσει ημερομηνία που θα πάμε για καισαρική.Ανυπομονώ.

omTVp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες!!!! Κι εγώ έλειψα μια εβδομάδα στο εξοχικό και δεν είχα ιντερνετ!!

Makon, christy, nefeli18, tangobsession, χαρούλα25

Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Α!!!!!

Να σας ζήσουν τα μωράκια σας!!!!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Τι να πω!!!! Πλησιάζει η ώρα για όλες μας!!! Μου φαίνεται απίστευτο!!!!

Ανυπομονώ κι εγώ τόσο πολύ....αλλά έχω ακόμα.....μολις μπήκα στο μήνα μου!!!

n3oUp2.png

Θέλω ωστόσο να μοιραστώ μαζί σας την ανησυχία μου....

κορίτσια πιστεύετε ότι είναι πολύ αργά να αλλάξεις γιατρό για οικονομικό καθαρά λόγο?

Και εάν έπαιρνα μια τέτοια απόφαση τοοόσο αργά πού θα έβρισκα έναν καλό γυναικολόγο που να με δεχτεί για τη γέννα και μόνο? Είχατε παρόμοια εμπειρία, τι να κάνω δεν ξέρω.....είμαι απογοητευμένη. Ωστόσο θα ζητήσω από το γιατρό μου μείωση (αν και μας είχε ενημερώσει ότι δεν συζητιέται η αμοιβή του).

Φιλάκια πολλά!!!!

:-):smile::-):smile::-):smile:

n3oUp2.png

Νομίζω ότι είναι αρκετά αργά...Πότε τον ρωτήσατε για την αμοιβή του; Τον ρωτήσατε αν μπορεί τουλάχιστον να σας κάνει ευκολία με 2 ή 3 δόσεις;

marroz το ξέρουμε εδώ και ενα μιση μήνα περίπου και παλεύουμε να βρούμε τα χρήματα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι είναι ανέφικτο. Ο γιατρός μας είπε ότι δεν έχει πρόβλημα για καθυστέρηση και σε δόσεις. (αυτό θα έλειπε) όμως το ποσό είναι τόσο μεγάλο για εμάς που δεν θα τα καταφέρουμε.

Στον άντρα μου είχα πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον αλλάξω τον γιατρό και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να έχω αυτόν γιατί με αυτόν νοιώθω σιγουριά. Έχουμε όμως πνιγεί κυριολεκτικά και έχω φτάσει σε αδιεξοδο στα οικονομικά.

Ναι καταλαβαίνω ότι είναι κάπως αργά.....ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας..:-(

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

καλημερα!χαρουλα ευχομαι να πηγαν ολα τελεια και να κρατας ηδη το παιδακι σου αγκαλιτσα!

mommyart, οπως λεει και η marroz, ειναι μαλλον πολυ αργα για να αλλαξεις γιατρο.ρωτα τον αν μπορειτε τουλαχιστον να κανετε καποιο διακονονισμο και να μην τα δωσετε μια κι εξω.

κοριτσια το δωματιακι μας ειναι σχεδον ετοιμο..το μονο που λειπει ειναι καποιες διακοσμητικες λεπτομερειες!ανυπομονω να μπει το βατραχακι μεσα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

marroz το ξέρουμε εδώ και ενα μιση μήνα περίπου και παλεύουμε να βρούμε τα χρήματα αλλά δυστυχώς βλέπω ότι είναι ανέφικτο. Ο γιατρός μας είπε ότι δεν έχει πρόβλημα για καθυστέρηση και σε δόσεις. (αυτό θα έλειπε) όμως το ποσό είναι τόσο μεγάλο για εμάς που δεν θα τα καταφέρουμε.

Στον άντρα μου είχα πει ότι δεν υπάρχει περίπτωση να τον αλλάξω τον γιατρό και να κάνουμε τα αδύνατα δυνατά να έχω αυτόν γιατί με αυτόν νοιώθω σιγουριά. Έχουμε όμως πνιγεί κυριολεκτικά και έχω φτάσει σε αδιεξοδο στα οικονομικά.

καλη μου εφοσον δεχεται να τον πληρωσετε με δοσεις ειμαι σιγουρη οτι θα τα καταφερετε μια χαρα! θα κανετε εναν καλο προγραμματισμο και θα μπορεσετε να ανταπεξελθετε!να εισαι αισιοδοξη,ολα καλα θα πανε και στην τελικη ελαχιστοι ειναι στην ιδανικη οικονομικη κατασταση.οι πιο πολλοι στο ιδιο καζανι σιγοβραζουμε:-(

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλά κάνεις και το μοιράζεσαι για να βγει από μέσα σου...Πριν 1μιση μήνα ίσως ήταν καλύτερα για να αλλάξεις γιατρό, αλλά νομίζω ότι και λόγω καλοκαιριού, δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κάποιον μόνο και μόνο για τον τοκετό. Ίσως αν του μιλήσετε και του πείτε πως ακριβώς έχει η οικονομική σας κατάσταση, να γίνει πιο διαλλακτικός...και να μειώσει την τιμή έστω λίγο.......

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλά κάνεις και το μοιράζεσαι για να βγει από μέσα σου...Πριν 1μιση μήνα ίσως ήταν καλύτερα για να αλλάξεις γιατρό, αλλά νομίζω ότι και λόγω καλοκαιριού, δύσκολα θα μπορέσεις να βρεις κάποιον μόνο και μόνο για τον τοκετό. Ίσως αν του μιλήσετε και του πείτε πως ακριβώς έχει η οικονομική σας κατάσταση, να γίνει πιο διαλλακτικός...και να μειώσει την τιμή έστω λίγο.......

Σε ευχαριστώ marroz μου αυτό θα κάνω...με το καλό το μωράκι σου!!:D

n3oUp2.png

Διαφημίσεις

να σου την αληθεια...τωρα τελευταια ειδα ενα ζευγαρι που αλλαξε γιατρο αργα ......κ μαλιστα ειχανε κλεισει ραντεβου για καρδιοτοκογραφο!μπορεις να το κανεις αρκει να προλαβουν να σου φτιαξουν καρτελα...μη πας κατευθειαν στη γεννα γιατι χωρις καρτελα κανεις δεν σε δεχετε αν κ ειναι υποχρεωμενοι στο δημοσιο να σε δεχτουν!εγω αλλαξα γιατρο τον τεταρτο μηνα κ πηγα σε δημοσιο......εχω ακουσει κ αλλες περιπτωσεις που το κανουν αλλα κανε κανα 5αρι ραντεβου πριν τη γεννα σου!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Σε ευχαριστώ marroz μου αυτό θα κάνω...με το καλό το μωράκι σου!!:D

Να'σαι καλά κ εσύ και κοίτα να το συζητήσεις την Πέμπτη με το γιατρό σου... για να έχεις στη σκέψη σου το μωράκι σου κ τπτ άλλο!!! Δεν είμαστε όλοι Ωνάσηδες και πρέπει να προσγειωθούν ορισμένοι και να επαναπροσδιορίσουν τις απαιτήσεις τους...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

κοριτσια δεν την παλευω αλλο.....ουτε πονους εχω ουτε τιποτα.....εφτασα σε αποσταση αναπνοης κ η μπεμπα δεν λεει να βγει απ τη κοιλιτσα!αχχχχχχχχχχχ δεν μπορω αλλο ...περιμενω ενα φως!ξυπναω το βραδυ συχνα κ τσεκαρω αν μ σπασαν τα νερα...τπτ τπτ τπτ!δεν θελω με τπτ να ξεπερασω την πητ!περπαταω κ κανω οτι ειναι δυνατον αλλα τπτ!ανυπομονω!φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

χαρουλα25 τωρα ισως εισαι με το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!....σου ευχομαστε να σου ζησει κ περΙμενουμε συντομα νεα σου κ εμπειριες σου!πολλα φιλια

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Δεν είμαστε όλοι Ωνάσηδες και πρέπει να προσγειωθούν ορισμένοι και να επαναπροσδιορίσουν τις απαιτήσεις τους...

Αυτό ξαναπέστο!!!

κοριτσια δεν την παλευω αλλο.....ουτε πονους εχω ουτε τιποτα.....εφτασα σε αποσταση αναπνοης κ η μπεμπα δεν λεει να βγει απ τη κοιλιτσα!αχχχχχχχχχχχ δεν μπορω αλλο ...περιμενω ενα φως!ξυπναω το βραδυ συχνα κ τσεκαρω αν μ σπασαν τα νερα...τπτ τπτ τπτ!δεν θελω με τπτ να ξεπερασω την πητ!περπαταω κ κανω οτι ειναι δυνατον αλλα τπτ!ανυπομονω!φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

χαρουλα25 τωρα ισως εισαι με το μπεμπακι σου αγκαλιτσα!!!!!!!!!!!!....σου ευχομαστε να σου ζησει κ περΙμενουμε συντομα νεα σου κ εμπειριες σου!πολλα φιλια

Vassoula81 με έναν πόνο κοριτσάκι!!! Ο γιατρός σου τι λέει?

Αυτές τις ημέρες θα υποδεχτείς το νέο σας μέλος πάντως!!!!!!!! Με το καλό εύχομαι να έχεις μια όμορφη όσο γίνεται γέννα!!! Να μας μπεις κι εσύ στη πρώτη γραμμή!:)

n3oUp2.png

Βασούλα ότι και να σου πούμε έχεις δίκιο.Απόλυτο δίκιο....Αλλά πες του γιατρού σου να δείτε τι θα κάνετε;Θα σε αφήσει μέχρι 41 42 εβδομάδες;;;

Μαμιαρτ η γειτόνισσα μου στην εβδομάδα σου αναγκάστηκε να αλλάξει γιατρό γιατί είχε ένα σπάνιο σύνδρομο HELLP και ο καλός γιατρός της και φυσικά το ιδιωτικό νοσοκομείο την αδειάσανε και της είπανε ότι δεν την αναλαμβάνουνε να πάει σε δημόσιο.Αργά δεν είναι αλλά αν το θες πραγματικά να αλλάξεις κάντε το τώρα μη το αργείς άλλο για να πας εξετάσεις και ιστορικό σε νέο γιατρό να έχει εικόνα σου...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...