Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

nefeli να σου ζήσει η μπεμπούλα σου!!!

κορίτσια βλέπω ότι η πάνω λίστα όλο κ μεγαλώνει και με έχει πιάσει τρελό άγχος...

Χθες πλύναμε και όλα τα αφαιρούμενα μέρη από το καρότσι-portbebe-κάθισμα και σήμερα τα συναρμολογήσαμε...Τώρα είμαστε πανέτοιμοι να υποδεχτούμε κ εμείς το μπεμπάκο μας...Παραλίγο να μην έχουμε με τι να τον βγάλουμε από το μαιευτήριο.....Τώρα που τα ετοιμάσαμε, ησύχασα! Κορίτσια εμένα ο γιατρός μου είπε να μην περπατάω και έχω αγχωθεί μήπως ξεπεράσω την πητ...μου έδωσε και ενδοκολπικά χαπάκια για να σταθεροποιήσει τον τράχηλο.Από εκεί που φοβόμασταν μη γεννηθεί πρόωρα(αφού από την 32η εβδομάδα υπήρχαν σημάδια για κάτι τέτοιο), τώρα φοβόμαστε μην αναγκαστώ να μπω με τεχνητούς!:(:(:(

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειδες beba ολα τα περιεργα οταν εισαι εγκυος συμβαινουν...

βασουλα σου ευχομαι μεχρι το βραδυ να σε εχουν πιασει οι πονοι και να μην χρειαστει να εξαντλησεις ολα τα περιθωρια..να τους πεις αν δεις οτι δεν σε πιανουν να πατε με προκληση,η νυφη μου που ειχε παλι τον ιδιο γιατρο γεννησε 41 και με καισαρικη ,γιατι δεν την επιαναν πονοι και στο τελος το μπεμπακι εκανε κακα και αναγκαστηκε να της το παρει.

και γω θα ηθελα πιο πολλες λεπτομερειες απο τα κοριτσια που γεννησαν,εχθες εκανα μια βλακεια ,μπηκα σε βιντεο με τοκετους και τωρα φοβαμαι πολυ...

HouVp2.png

oVGVp2.png

αχ! μαροζ και γω αυτο φοβαμαι, δεν θελω να ξεπερασω τη πητ. εχω πολυ μεγαλη κοιλια και εχει κατεβει αρκετα. και νιωθω να με σπρωχνει προς τα κατω,αλλα πολλες μερες.... εχω απογοητευτη! δεν μπορω να κοιμηθω αλη νυχτα εχω πετρωματα και πολλες καουρες..

HouVp2.png

oVGVp2.png

ευτυχώς δεν έχω καούρες...είχα λίγες στην αρχή του 8ου! και εγώ κάνω τη βλακεία και βλέπω διάφορα βιντεάκια, γι' αυτό έχω χ@στεί πάνω μου!!!! Αφού προχθές που μιλούσαμε με το γιατρό, έπαθε πλάκα ο άνθρωπος με τις ηλιθιότητες που τον ρωτούσα και τις περιπτώσεις που του ανέφερα....Μου λέει: "Μην ξαναμπείς στο internet, θα σε σκοτώσω!!!!"(κ εγώ όπως βλέπετε ακολουθώ πιστά την προτροπή του:tongue: )

ειναι η αναμονη που μας κανει να τα βλεπουμε... σιγουρα δεν ειναι καλο! απο εκεινη την ωρα παρακαλαω να γινει κατι να γεννησω καισαρικη. γιαυτο ηθελα λεπτομερειες απο κοπελες που γεννησαν φυσιολογικα.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

όχι, αυτό δεν το έχω πει με τπτ....θέλω να γεννήσω φυσιολογικά!! Τώρα, αν κάτι δεν πάει καλά, δε θα τρελαθώ κιόλας!!!!! Αρκεί να υπάρχει σοβαρός λόγος για να φάω το μαχαίρι τόσο μικρή που είμαι...

Νεφέλη μου ελπίζω και πιστεύω ότι όλα πήγαν κατ' ευχήν! Να σου ζήσει η μπεμπούλα σου! Γερή και καλότυχη να 'ναι! Περιμένουμε νέα!

Να που άρχισαν τα πρηξίματα σιγά σιγά, η άσχημη ψυχολογία, η φουσκωμάρα και το άγχος να πάνε όλα καλά. Εντάξει, τουλάχιστον μπήκα στον 9ο, οπότε για 1 μήνα περίπου τα αντέχω νομίζω όλα αυτά. Οι υπόλοιπες τι κάνετε; Εμένα δε μου είπε για περπάτημα (πέρα από τη γενική οδηγία μισή ώρα τη μέρα) και προσπαθώ να κάνω κάτι ασκήσεις που έχω δει από μόνη μου για να εμπεδωθεί. Άντε να δούμε!

VbTYp1.png

νεφελη ευχομαι να πηγαν ολα τελεια και μαμα και κορουλα να χαιρετε ακρας υγειας!

κοριτσια εγω δεν πολυπερπαταω αλλα ανεβοκατεβαινω σκαλες.βοηθαει καθολου? επισης κανω κανονικα ολες τις δουλειες του σπιτιου.

λοιπον για τα βιντεακια που λετε κι εγω ειδα και φυσιολογικο και καισαρικη.στην καισαρικη ζοριστηκα λιγο αλλα οκ.δε με απασχολει καθολου ο τοκετος.θελω αν ειναι δυνατον να γεννησω φυσικα, αλλα αν υπαρχει λογος σοβαρος δεν θα πω οχι στην καισαρικη.πιο πολυ με αγχωνει να ειναι καλα το παιδι,να γεννηθει,ν'ακουσω το κλαμα του και να μου πουν οτι ειναι γερο και ειναι καλα.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

νεφελη ευχομαι να πηγαν ολα τελεια και μαμα και κορουλα να χαιρετε ακρας υγειας!

κοριτσια εγω δεν πολυπερπαταω αλλα ανεβοκατεβαινω σκαλες.βοηθαει καθολου? επισης κανω κανονικα ολες τις δουλειες του σπιτιου.

λοιπον για τα βιντεακια που λετε κι εγω ειδα και φυσιολογικο και καισαρικη.στην καισαρικη ζοριστηκα λιγο αλλα οκ.δε με απασχολει καθολου ο τοκετος.θελω αν ειναι δυνατον να γεννησω φυσικα, αλλα αν υπαρχει λογος σοβαρος δεν θα πω οχι στην καισαρικη.πιο πολυ με αγχωνει να ειναι καλα το παιδι,να γεννηθει,ν'ακουσω το κλαμα του και να μου πουν οτι ειναι γερο και ειναι καλα.

Ναι οι σκάλες βοηθάνε, όσο και το περπάτημα, μπορεί και περισσότερο! Κι εγώ κάνω δουλειές, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς, τα έχω αφήσει όλα για τελευταία στιγμή, αλλά είναι πολύ κουραστικό... Όλα αυτά βοηθάνε! Σκύψε, σήκω και όρθια που είσαι βοηθάει στο να κατέβει! Μην το παρακάνεις όμως! Πρέπει αν ακούς το σώμα σου, οταν κουράζεσαι να ξαπλώνεις! Δεν έχω δει κανένα βιντεάκι και ούτε πρόκειται! Τα δείχνει όλα κανονικά;; Και από κάτω;; Δε μου χρειάζεται! Είχα δει μόνο λίγο στο αλλο φόρουμ τοκετό με επισκληρίδιο πριν αρχίσουν οι εξωθήσεις, όπου η αλλη κελαηδάει (για να δουμε ότι δε νιώθεις τίποτα με την επισκληρίδιο). Συμφωνώ σε ό,τι λες!

VbTYp1.png

Ναι οι σκάλες βοηθάνε, όσο και το περπάτημα, μπορεί και περισσότερο! Κι εγώ κάνω δουλειές, δεν μπορώ να κάνω κι αλλιώς, τα έχω αφήσει όλα για τελευταία στιγμή, αλλά είναι πολύ κουραστικό... Όλα αυτά βοηθάνε! Σκύψε, σήκω και όρθια που είσαι βοηθάει στο να κατέβει! Μην το παρακάνεις όμως! Πρέπει αν ακούς το σώμα σου, οταν κουράζεσαι να ξαπλώνεις! Δεν έχω δει κανένα βιντεάκι και ούτε πρόκειται! Τα δείχνει όλα κανονικά;; Και από κάτω;; Δε μου χρειάζεται! Είχα δει μόνο λίγο στο αλλο φόρουμ τοκετό με επισκληρίδιο πριν αρχίσουν οι εξωθήσεις, όπου η αλλη κελαηδάει (για να δουμε ότι δε νιώθεις τίποτα με την επισκληρίδιο). Συμφωνώ σε ό,τι λες!

ε αμα βοηθανε οι σκαλες μια χαρα ειμαι!ολη μερα αναγκαστικα τις ανεβοκατεβαινω. οταν κουραζομαι εννοειται οτι ξαπλωνω και δεν ζοριζω το σωμα μου.τι να κανω αφου δεν εχω κι εγω οπως κι εσυ βοηθεια απο πουθενα απο την αρχη μεχρι το τελος ολες τις δουλειες κανονικα!

τα βιντεακια τα δειχνουν ολα κανονικα,ναι ναι!δεν χρειαζεται να τα δεις. ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και μια χαρα ανσουλες μαθαμε να κανουμε,θα τον αντεξουμε τον πονο(ελπιζω:D)! οσο για την επισκληριδιο..εχω ακουσει περιπτωσεις οπου απλα δεν επιασε οπως και περιπτωσεις οπου παραεπιασε και δεν οριζαν ουτε το 1% του κορμιου τους για να βοηθησουν τον τοκετο.οπως και να 'χει βεβαια επιλογη του καθενα ειναι!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ε αμα βοηθανε οι σκαλες μια χαρα ειμαι!ολη μερα αναγκαστικα τις ανεβοκατεβαινω. οταν κουραζομαι εννοειται οτι ξαπλωνω και δεν ζοριζω το σωμα μου.τι να κανω αφου δεν εχω κι εγω οπως κι εσυ βοηθεια απο πουθενα απο την αρχη μεχρι το τελος ολες τις δουλειες κανονικα!

τα βιντεακια τα δειχνουν ολα κανονικα,ναι ναι!δεν χρειαζεται να τα δεις. ας ερθει εκεινη η ωρα με το καλο και μια χαρα ανσουλες μαθαμε να κανουμε,θα τον αντεξουμε τον πονο(ελπιζω:D)! οσο για την επισκληριδιο..εχω ακουσει περιπτωσεις οπου απλα δεν επιασε οπως και περιπτωσεις οπου παραεπιασε και δεν οριζαν ουτε το 1% του κορμιου τους για να βοηθησουν τον τοκετο.οπως και να 'χει βεβαια επιλογη του καθενα ειναι!

εμεις μιλάμε από παντού σήμερα! Ισχύει αυτό για την επισκληρίδιο, πρέπει να σου βάλουν λίγο αν την επιλέξεις ως αναλγητικό, βασικά πρέπει να είναι καλός και έμπειρος ο αναισθησιολόγος και φυσικά εξαρτάται κι απο τις αντοχές σου στον πόνο. Μου αρέσει που είπε η μαία ότι αν δω ότι δεν αντέχω να ζητήσω για να απολαύσω λέει τη γέννα και να τη θυμαμαι ως μια όμορφη εμπειρία! Μου αρέσει η αισιοδοξία της.. Κάτσε να βγει γερό το μωρό και χ@@@κα αν θα απολαύσω τη γεννα.. Εδώ κοιτάμε να αντέξουμε κάπως τον πόνο κι αυτή μιλάει για απολαύσεις; Τι να πω κι εγώ έτσι σκεφτόμουν μέχρι πρότινος αλλά τελευταία έχω γίνει πιο κυνική.. Βέβαια μετα που με τσέκαρε και είδε ότι είναι ψηλά ο μπέμπης μου μου τα άλλαξε αυτά τα "χαρούμενα" μιλώντας μου για βεντούζες και πρόπτωση λώρου. Ό,τι να 'ναι δηλαδή...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...