Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μωρέ δε βολεύομαι με τίποτα, με κανένα εσώρουχο, νιώθω ότι όλα με πιέζουν και μου 'χει μπει τώρα ότι γι΄αυτό το μωρό δεν κατεβαίνει, επειδή είναι το λάστιχο (το οποίο νομίζω ότι πιο χαλαρό δε γίνεται). Το φοράω όσο πιο χαμηλά γίνεται και είναι όσο πιο φαρδύ γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει λάστιχο! Τι εννοείς το ξέπλυνες; Σε πλυντήριο ρούχων δεν το έβαλες κανονικά; Δεν ξέρω καλά από τέτοια, αλλά κι εγώ τελικα έβαλα μαλακτικό παιδικό , λίγη ποσότητα και δε θα τα ξαναπλύνω διότι έλεγε ότι είναι sensitive (πιστεύω το πιο αθώο που υπάρχει) και είχε και ένα μωράκι απ' έξω. Σε κάτι ρουχάκια που έχω ακόμα δε θα βάλω αλλά σε πετσέτες και κατι άλλα έβαλα.

τα εσωρουχα που φοραω εγω δεν εχουν καν λαστιχο.εχουν μονο μια ραφη γυρω γυρω και ειναι ιδιαιτερα χαμηλομεσα.μεσα στο σπιτι λογω ζεστης κυκλοφορω με το εσωρουχο μονο απο κατω.οταν βγαινω,εχω ενα θεματακι με τα παντελονια και τωρα λεω να παω να ψαξω κανενα χαλαρο φορεματακι γι'αυτες τις τελευταιες μερες γιατι δεν αντεχω τιποτα πανω μου!παντως δε νομιζω πως το λαστιχο εμποδιζει το παιδι να κατεβει. σου μπηκε η ιδεα μαλλον και κολλησες:)μην ανησυχεις αλλα αν νιωθεις αβολα ψαξε κατι πιο ανετο για να φορας.

στο πλυντηριο τα επλυνα κι εγω αλλα επειδη το μαλακτικο το παιρνει στο τελευταιο ξεβγαλμα, εβαλα το προγραμματακι για εξτρα ξεπλυμμα κι ετσι πιστευω πως εφυγε και το μαλακτικο κι εμεινε μονο το αρωματακι και η απαλοτητα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

τα εσωρουχα που φοραω εγω δεν εχουν καν λαστιχο.εχουν μονο μια ραφη γυρω γυρω και ειναι ιδιαιτερα χαμηλομεσα.μεσα στο σπιτι λογω ζεστης κυκλοφορω με το εσωρουχο μονο απο κατω.οταν βγαινω,εχω ενα θεματακι με τα παντελονια και τωρα λεω να παω να ψαξω κανενα χαλαρο φορεματακι γι'αυτες τις τελευταιες μερες γιατι δεν αντεχω τιποτα πανω μου!παντως δε νομιζω πως το λαστιχο εμποδιζει το παιδι να κατεβει. σου μπηκε η ιδεα μαλλον και κολλησες:)μην ανησυχεις αλλα αν νιωθεις αβολα ψαξε κατι πιο ανετο για να φορας.

στο πλυντηριο τα επλυνα κι εγω αλλα επειδη το μαλακτικο το παιρνει στο τελευταιο ξεβγαλμα, εβαλα το προγραμματακι για εξτρα ξεπλυμμα κι ετσι πιστευω πως εφυγε και το μαλακτικο κι εμεινε μονο το αρωματακι και η απαλοτητα!

Από πού τα πήρες; Αν δε βρω εδώ θα πω στην πεθερά μου να μου φέρει. Αν δε θες να γράψεις το όνομα της εταιρίας στείλε μου σε παρακαλώ προσωπικο μήνυμα. Μου έχει μπει όντως η ιδέα διότι με στεναχώρησε η μαία με αυτά που μου είπε αλλα η αλήθεια είναι ότι ούτως η αλλως δε νιώθω άνετα με τίποτα πάνω μου πλεον! Κι εγώ με το εσώρουχο μες στο σπίτι κι αυτό με το ζόρι!

Νομίζω κι εγώ έτσι τα έπλυνα, έκανε και μια πλυση στο τέλος μονο με νερό, αλλά επειδή είναι καινούριο το πλυντήριο δεν είμαι σίγουρη πώς να το δουλέψω. Πάντως και πάλι, πιστεύω ότι είναι ελεγμένα αυτά.

VbTYp1.png

Σας ευχαριστώ πολύ! Με το καλό σε όλες μας!

Εγώ μόνο απορρυπαντικό για μωρά έβαλα, στο πλυντήριο φυσικά, ούτε μαλακτικό ούτε τίποτα. Θεωρώ, όσο λιγότερα, τόσο καλύτερα! Τουλάχιστον για το νεογέννητο! Τώρα για λίγο αργότερα, το σκέφτομαι.

GqAdp2.png

σοφια δεν σε καλωσορισα...καλως ηρθες λοιπον και με το καλο το νινι σου!

οτιλια παιρνω τα σκετα τα βαμβακερα απο το intimissimi. ειναι πολυ μαλακα και οπως σου ειπα δεν εχουν λαστιχο.απλα ειναι ελαφρως παρτα απο πισω.δεν καλυπτουν δηλαδη ολο τον ποπο σαν αντισκηνα:) εμενα μου ερχονται πολυ βολικα και ενω πριν ειχα καποια,τωρα πηρα πολλα ακριβως γιατι δεν με κοβουν πουθενα(αν τυχον πιανεται ως διαφημιση ας διαγραφει).

οσο για το πλυσιμο των ρουχων...συμφωνω μαζι σου.εφοσον ειναι για μωρα ειναι ελεγμενα. και το οτι τα ξεπλενουμε εξτρα πιστευω πως μας καλυπτει απολυτα.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

σοφια δεν σε καλωσορισα...καλως ηρθες λοιπον και με το καλο το νινι σου!

οτιλια παιρνω τα σκετα τα βαμβακερα απο το intimissimi. ειναι πολυ μαλακα και οπως σου ειπα δεν εχουν λαστιχο.απλα ειναι ελαφρως παρτα απο πισω.δεν καλυπτουν δηλαδη ολο τον ποπο σαν αντισκηνα:) εμενα μου ερχονται πολυ βολικα και ενω πριν ειχα καποια,τωρα πηρα πολλα ακριβως γιατι δεν με κοβουν πουθενα(αν τυχον πιανεται ως διαφημιση ας διαγραφει).

οσο για το πλυσιμο των ρουχων...συμφωνω μαζι σου.εφοσον ειναι για μωρα ειναι ελεγμενα. και το οτι τα ξεπλενουμε εξτρα πιστευω πως μας καλυπτει απολυτα.

Ωραία, ευχαριστώ! Πρέπει να είναι intenational μάρκα, μαλλον θα τα βρω κι εδώ γιατί δεν είναι κι ότι καλύτερο να στελνω την πεθερά μου να μου αγοράζει κιλοτάκια... και μάλιστα παρτά! Κατάλαβα το στυλ και χρειάζομαι κάτι τέτοιο τον τελευταίο μήνα! Αυτό που λες για τη διαφήμιση, καλώς το σκέφτεσαι, μπράβο σου που είσαι τόσο προσεχτική.Πωπω κι εγώ έχω ρίξει το τρελό θάψιμο στο Ιασώ... φυλακή θα με βάλουν με αυτα που λέω!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Ωραία, ευχαριστώ! Πρέπει να είναι intenational μάρκα, μαλλον θα τα βρω κι εδώ γιατί δεν είναι κι ότι καλύτερο να στελνω την πεθερά μου να μου αγοράζει κιλοτάκια... και μάλιστα παρτά! Κατάλαβα το στυλ και χρειάζομαι κάτι τέτοιο τον τελευταίο μήνα! Αυτό που λες για τη διαφήμιση, καλώς το σκέφτεσαι, μπράβο σου που είσαι τόσο προσεχτική.Πωπω κι εγώ έχω ρίξει το τρελό θάψιμο στο Ιασώ... φυλακή θα με βάλουν με αυτα που λέω!

μμμ...το ψαξα λιγο και εχει μονο νοτια ευρωπη...γιατι δε λες την αδερφη/μαμα/μια φιλη σου να σου παρει και να στα στειλει? φανταζεσαι την πεθερα να τα ζηταει και να την ρωτανε το νουμερακι της?χαχαχαχα!

οσο για το θεμα της διαφημισης,το ανεφερα επειδη εχω την αισθηση οτι στο parents forum διαγραφουν τις επωνυμιες και απαγορευεται,δεν ειμαι ομως και σιγουρη. ε, στο καφε ειμαστε πιο χαλαρα πιστευω. και για το Ιασω που λες,περιγραφεις μια πραγματικοτητα που βιωνει ενα δικο σου ατομο.και καλο ειναι οποιες κοπελες γεννησουν εκει να γνωριζουν την πολιτικη τους απεναντι στο θηλασμο! δεν κανεις δυσφημιση και δεν χρησιμοποιεις ατοπα παραδειγματα,μαλλον καλο κανεις!η φυλακη μπορει να περιμενει:-P

Εγώ από εσωρουχάκια έχω βολευτεί του Marks & Spencer, αυτά στα πακετάκια των 5 (με 15 ευρώ). Παίρνω όμως τα χαμηλοκάβαλα όχι τα ψηλά, και κυρίως αυτά που στο πλάι ειναι πολύ λεπτά. Έχουν ωραίο σχήμα, είναι βαμβακερά και σταματάνε αρκετά κάτω από την κοιλιά. Τα φόραγα και πριν την εγκυμοσύνη.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ... 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2.870....50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000..... .........38w1d Να σας ζήσει!
  4. nefeli18 .............30/07/2011.......................37w5d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  7. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  8. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  9. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  10. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  11. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  12. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

13. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  14. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  15. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  16. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

17. mara76..............24/08/2011
  18. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  19. sofia82...............25/08/2011

20. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  21. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  22. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  23. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  24. stellakoly........... 29/08/2011
  25. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  26. mommyart..........30/08/2011

27. *tingerbell*.........31/08/2011
  28. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

29. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Νεφέλη μου όλα καλά να πάνε σήμερα και να πάρεις με το καλό την μπέμπα σας αγκαλιά....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα! μακον τελεια τα νεα σου...

κρυστη και νεφελη ευχομαι να εχουν παει ολα καλα! περιμενουμε με αγωνια τα νεα σας! εμεις κοριτσια περιμενουμε ,δεν εχουμε πολυ ακομα,το μονο που τωρα ειναι λιγο δυσκολα ,αλλα θα τα καταφερουμε.

σοφια καλως ηρθες και με το καλο να ερθει το μωρακι σου.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Σε όσες γέννησαν να σας ζήσουν και καλότυχα. Όσες θα πάτε και διακοπές καλά να περάσετε.

Οτίλια, μην ανησυχείς υπάρχουν και χειρότερα .... η μπέμπα μου ειναι ακόμα με το κεφάλι ψηλά και ο γιατρός είπε οτι μάλλον θα πάμε προγραμματισμένα για καισαρική. Εγω του είπα να εξαντλήσουμε τις μέρες και μετά. Ουφ ... πεισματάρικο μωρό! :rolleyes:

Ξεκινησαμε και καρδιτοκογραφο την περασμενη εβδομαδα και όλα καλα. Η μπέμπα ειναι στα 2600kg τωρα.

Πριν τρεις εβδομαδες ξύπνησα ενα πρωί και ηταν τα ακρα μου (ποδια απο δαχτυλα μεχρι τις φτερνες και στα χερια τα δαχτυλα μεχρι τον καρπό) γεματα μικρα σπινθουράκια με τρελή φαγούρα. Δεν μπορουσα να κοιμηθώ τα βραδια και το μόνο που με ηρεμουσε ηταν το κρυο νερο ... στο ντουζ την εβγαζα τις νυχτες. Δερματολόγος και γυναικολόγος ειπαν οτι ισως να ηταν αλλεργικο. Τωρα εχουν σβήσει αλλα το δερμα μου ειδικα στα ποδια ειναι σαν να εχει καει. :(

Ευτυχως την περασμένη Παρασκευή σταματησα και δουλεια ... :D

Αυτα τα ολίγα και απο εμας! Καλή μας συνέχεια!

lnUXp3.png

κανείς δε γνωρίζει το παιδί σου όπως εσύ ...

makon
christy@
nefeli18

να σας ζησουν τα μπεμπακια σας!!!!!!!!!!!!περιμενουμε νεα σας!θα ηταν παρα πολυ ωραια ιδεα μια αναλυτικη περιγραφη σας μεσα στη κλινικη για να εχουμε κ εμεις μια πληρη εικονα !!!!!!!!!!!!!!ετσι να μπαινουμε στο κλιμα!

χθες πηγα στο γιατρο για καρδιοτοκογραφο....ολα καλα μου ειπε.....περιμενουμε λεει μεχρι την πητ και αν μεχρι τοτε δε με εχουν πιασει πονοι να παω την επομενη μερα μετα την πητ να με ξαναβαλει στο καρδιοτοκογραφο κ βλαιπουμε!επισηςμ ειπαν να πειραζω τις θηλες μου κ να περπαταω οσο μπορω για να προκαλεσω τη μπεμπα μ να βγει!μ ειπαν επισης πως πρεπει να περνα καλα η μπεμπα μ για να μη θελει να βγει απ τη κοιλια μ!;)))αυτα τα νεα απο μενα ...μ εμειναν αλλες 6 μερες.....αχ ανυπομονω~!φιλια σε ολες σας

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...