Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

μακον τι τέλεια νέα!!!Γέννησες και εύκολα και γρήγορα!!! Ο ίκτερος δεν είναι τίποτα και ευτυχώς μόνο μια μέρα διαφορά είχατε από την έξοδό σας. Να σου ζήσει και πάλι!!!

renakig εμάς μας συμβουλεύουν οι μαίες να βάζουμε ένα λαδάκι (της weleda ή και ελαιόλαδο μπορείς να βάλεις)από την 34η εβδομάδα και κάνουμε μασάζ στο περίνεο για να μαλακώσει ο τράχηλος. Μη φανταστείς κανα τρελό μασάζ, εγώ δεν μπορώ καλά καλά να ακουμπήσω την περιοχή διότι ήδη πονάω, απλά βάζω το λαδάκι και δεν πάω παραπέρα... Μας το συστήνουν για να εξοικειωθούμε και με την περιοχή. Τα υπόθετα σίγουρα κάνουν πιο ουσιαστική δουλειά! Είναι πιο δραστικά από μόνα τους αλλά τα βάζετε και μέσα στον κόλπο.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κορίτσια, μόλις ήρθαν τα πραγματάκια μας (καρότσι, port-bebe, κάθισμα αυτ/του και κάποια παιχνιδάκια)...Έχω ξετρελαθεί!!! Κάθομαι και τα κοιτάω σα χαζή...Ανυπομονώ να τα γεμίσω με το μωράκι μου!!!!!!!! :D

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Με έχουν τρομοκρατήσει κάποιες γνωστές που μου λένε:

"Τώρα να τις ξεχάσεις τις διακοπές, θα κλειστείς στο σπίτι, δεν κάνει να αλλάζει περιβάλλον το μωρό" και κάτι τέτοια ωραία!!! Γι' αυτό κ εγώ ήμουν σκεπτική και φοβόμουν..Να'σαι καλά m4ril0u!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

marroz με γεια! Και τα δικά μας ήρθαν την προηγούμενη βδομάδα και είχα λιγώσει...Την κούνια δεν την έχουμε συναρμολογήσει ακόμα να λιγώσω κι άλλο και γενικά έχουμε ακόμα δουλίτσα με το δωμάτιο, θέλουμε να βάψουμε κι έναν τοίχο λαχανί επειδή πήραμε λαχανί φωτιστικό. Όσο για αυτό που λες για το σπίτι, θα έλεγα το αντίθετο, επειδή θα φας που θα φας φρίκη με αυπνίες και δουλειές είναι καλό να αλλάζεις παραστάσεις και να κάνεις βόλτες! Επίσης, αυτό με τα 40 δεν ισχύει εδώ, καλύτερα να βγαίνεις έξω με το μωρό και πάνω στη βδομάδα ακόμα, παρά να δέχεσαι κόσμο σπίτι που είναι κλειστός ο χώρος και μεταφέρονται πιο εύκολα τα μικρόβια. Καλοκαίρι θα είναι ακόμα όταν έρθουν τα μωράκια, γιατί να μην τα βγάλουμε;

VbTYp1.png

Γεια σας κορίτσια και από εμένα!

Είμαι και εγώ Αυγουστομανούλα, περιμένω την μπεμπούλα μου μέχρι τις 25 Αυγούστου! Είμαι ξετρελαμένη από τώρα ... και ανυπομονώ να την δω και να την κρατήσω στην αγκαλιά μου!

Με το καλό εύχομαι σε όλες μας που περιμένουμε τα αγγελούδια μας και να ζήσουν στα κορίτσια που μόλις γέννησαν! Γερά και καλότυχα να είναι όλα τα μπεμπάκια!!!

GqAdp2.png

Διαφημίσεις

Είμαι και εγώ Αυγουστομανούλα, περιμένω την μπεμπούλα μου μέχρι τις 25 Αυγούστου! Είμαι ξετρελαμένη από τώρα ... και ανυπομονώ να την δω και να την κρατήσω στην αγκαλιά μου!

Με το καλό εύχομαι σε όλες μας που περιμένουμε τα αγγελούδια μας και να ζήσουν στα κορίτσια που μόλις γέννησαν! Γερά και καλότυχα να είναι όλα τα μπεμπάκια!!!

Καλώς ήρθες Σοφία! Με το καλό η μπεμπούλα σου!!!

VbTYp1.png

Να ρωτήσω κάτι που μάλλον είναι βλακεία.. Λέτε να εμποδίζει το λάστιχο του εσώρούχου ή του κολάν το μωρό να κατέβει; Το έχω χαμηλά αλλά έστω και λίγο σφίγγει, λάστιχο είναι.. Μου κάνει ούτως ή άλλως εντύπωση πώς χωράει το κεφάλι του μωρού να περάσει από εκείνο το σημείο κατά την εμπέδωση καθώς είναι πολύ πιο στενά από όλο το χώρο της κοιλιάς, αλλά αν ισχύει κάτι τέτοιο τι να φοράω; Υπάρχουν ειδικά εσώρουχα για την εγκυμοσύνη; Αλλιώς τα έχω πάρει ήδη πιο φαρδιά τι άλλο να κάνω;

VbTYp1.png

Σ' ευχαριστώ πολύ Οτίλια!

Ούτως ή άλλως θα ξέρεις ότι δεν πρέπει γενικά να φοράμε ρούχα στενά στην εγκυμοσύνη. Εμένα όλα τα παντελόνια μου ήταν με το φαρδύ το λάστιχο, αυτό που καλύπτει όλη την κοιλίτσα και τελειώνει σχεδόν κάτω από το στήθος. Δε νομίζω ότι είναι πρόβλημα το λάστιχο κάτω από την κοιλίτσα, αλλά καλού κακού φρόντισε να μη σε πιέζει. Ίσα δηλαδή να στερεώνεται, μη σου πέφτει. Για εσώρουχα, δεν έχω ιδέα αν υπάρχουν για εγκύους ειδικά. Εγώ έχω βολευτεί με κάτι ελαστικά που είναι σαν σορτσάκια πολύ κοντά και δεν έχουν λάστιχο σε συγκεκριμένο σημείο. Απλά εφαρμόζουν. Βέβαια, τα βαμβακερά είναι όόόότι καλύτερο, αλλά νομίζω πως όλα έχουν λαστιχο. Οπότε, απλά σε πιο μεγάλο μέγεθος ίσως; Τι να κάνουμε, θα κυκλοφορήσουμε και λίγο με "τις βράκες της γιαγιάς"!

GqAdp2.png

Macon τέλεια τα νέα σου!!! Να χαρείς την κάθε στιγμή με την κορούλα σου! :)

Σοφία καλώς ήρθες! Με το καλό να έρθει και η μπεμπούλα σου!!!!

Ανυπομονώ να έρθει η Δευτέρα να πάω στο γιατρό για να δούμε σε τι στάδιο βρισκόμαστε!! Την τελευταία φορά είχε πει να περάσει κι αυτή η εβδομάδα και βλέπουμε. Μακάρι να θέλει να βγει νωρίτερα γιατί εκτός από την κούραση τη δική μου (εγωίστρια!!) ανυπομονώ να δω τη φατσούλα του!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Καλώς ήρθες, Σοφία! Με το καλό το μωράκι σου!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

makon να σας ζήσει και πάλι το μωράκι σας!

οτίλια ευχαριστώ για την πληροφορία σχετικά με το χαπάκι του θυρεοειδούς. εγω ακόμα δεν εχω ρωτήσει ωστε να διασταυρωσουμε πληροφορίες. όταν μαθω κατι παραπάνω θα σου πω..

σχετικα με τα εσωρουχα εγω βρήκα στα mothercare εσωρουχα εγκυμοσύνης με χαμηλό λάστιχο. εβγαλα ολη την εγκυμοσύνη με αυτά. με βόλεψαν παρα πολύ.

καλωσήλθες σοφία:) με το καλό!

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ. 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2870...50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000... ...38w1d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  7. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  8. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  9. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  10. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  11. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  12. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  13. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

14. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  15. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  16. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  17. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

18. mara76..............24/08/2011
  19. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  20. sofia82...............25/08/2011

21. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  23. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  24. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  25. stellakoly........... 29/08/2011
  26. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  27. mommyart..........30/08/2011

28. *tingerbell*.........31/08/2011
  29. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

30. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Σοφία με το καλό και εσύ.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

makon και christy να σας ζησουν τα κοριτσακια σας!να 'ναι γερα και καλοτυχα και να εχουν παντα πολλη αγαπη στη ζωη τους!

μαριλου τελεια τα νεα σας!πολυ χαιρομαι για το μπομπο που και το γαλατακι της μανουλας πινει και στη Τζια θα παει βολτιτσα! οτι καλυτερο και για τη μεγαλη σου και για σας φυσικα!

μαρροζ εννοειται πως δεν θα κατσεις να περιμενεις να σαραντησεις για να πας στους δικους σου!

οτιλια δε νομιζω να ενοχλει το εσωρουχο εκτος κι αν εσυ η ιδια αισθανεσαι δυσφορια. εγω φοραω σκετα βαμβακερα γνωστης αλυσιδας εσωρουχων τα οποια ειναι πολυ χαλαρα και δεν σφιγγουν καθολου.αυτα φορουσα και πριν και τωρα στην εγκυμοσυνη με καταβολεψαν.

ερωτηση...ειδα πιο μπροστα που γραφατε για το πλυσιμο των ρουχων.εγω εβαλα μαλακτικο παιδικο και το ξεπλυνα,δεν το αφησα στα ρουχακια πανω...λετε να τα ξαναπλυνω η αφου ξεπλυθηκε δεν υπαρχει προβλημα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

makon και christy να σας ζησουν τα κοριτσακια σας!να 'ναι γερα και καλοτυχα και να εχουν παντα πολλη αγαπη στη ζωη τους!

μαριλου τελεια τα νεα σας!πολυ χαιρομαι για το μπομπο που και το γαλατακι της μανουλας πινει και στη Τζια θα παει βολτιτσα! οτι καλυτερο και για τη μεγαλη σου και για σας φυσικα!

μαρροζ εννοειται πως δεν θα κατσεις να περιμενεις να σαραντησεις για να πας στους δικους σου!

οτιλια δε νομιζω να ενοχλει το εσωρουχο εκτος κι αν εσυ η ιδια αισθανεσαι δυσφορια. εγω φοραω σκετα βαμβακερα γνωστης αλυσιδας εσωρουχων τα οποια ειναι πολυ χαλαρα και δεν σφιγγουν καθολου.αυτα φορουσα και πριν και τωρα στην εγκυμοσυνη με καταβολεψαν.

ερωτηση...ειδα πιο μπροστα που γραφατε για το πλυσιμο των ρουχων.εγω εβαλα μαλακτικο παιδικο και το ξεπλυνα,δεν το αφησα στα ρουχακια πανω...λετε να τα ξαναπλυνω η αφου ξεπλυθηκε δεν υπαρχει προβλημα?

Μωρέ δε βολεύομαι με τίποτα, με κανένα εσώρουχο, νιώθω ότι όλα με πιέζουν και μου 'χει μπει τώρα ότι γι΄αυτό το μωρό δεν κατεβαίνει, επειδή είναι το λάστιχο (το οποίο νομίζω ότι πιο χαλαρό δε γίνεται). Το φοράω όσο πιο χαμηλά γίνεται και είναι όσο πιο φαρδύ γίνεται αλλά και πάλι υπάρχει λάστιχο! Τι εννοείς το ξέπλυνες; Σε πλυντήριο ρούχων δεν το έβαλες κανονικά; Δεν ξέρω καλά από τέτοια, αλλά κι εγώ τελικα έβαλα μαλακτικό παιδικό , λίγη ποσότητα και δε θα τα ξαναπλύνω διότι έλεγε ότι είναι sensitive (πιστεύω το πιο αθώο που υπάρχει) και είχε και ένα μωράκι απ' έξω. Σε κάτι ρουχάκια που έχω ακόμα δε θα βάλω αλλά σε πετσέτες και κατι άλλα έβαλα.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...