Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια, πώς είμαστε σήμερα?!?!!? Εμείς καλά το πήγαμε και το δεύτερο βράδυ μας δεν έχω παράπονο ο μπομπίκος είναι πάρα πολύ ήσυχος και η Λένα τα πάει μια χαρά:P:p:p:p :PΤώρα έχω πλακωθεί να βάλω πλυντήρια για να στεγνώσουν μέχρι το απόγευμα για να φτιάξω τα πράματά μας.

Για τις διακοπές που λέτε και στη Λένα ακριβώς το ίδιο είχα κάνει, 19 ημερών την πήραμε και πήγαμε στη Τζιά στο σπίτι μας. Και για το παιδί ήταν απείρως καλύτερο από το να είναι στο κλιματιστικό συνέχεια να είναι στον καθαρό αέρα και για μένα ήταν πολύ πιο εύκολα όλα εκεί!!! Επιπλεόν φέτος που έχουμε και τη Λένα, δε μου έφταιγε τίποτα το καημένο να μείνει κλεισμένο μέσα στο διαμέρισμα. Τώρα και θα παίξει και θα τρέχει και θα λυσσάει και τα μπάνια της θα κάνει:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:Το καλύτερο όλων είναι που ο γιατρός μου έδωσε το οκ να κάνω κι εγώ μπάνιο!!!!!!! Οπότε διακοπές here we come!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βασούλα στείλε μου το εμειλ σου με προσωπικό μήνυμα να σου στείλω όλο τον κατάλογο να διαβάσεις και τι είναι το καθένα και ότι θες σου λέμε και εμείς.Στέλνει και Πάτρα.

σου εστηλα το εμαιλ...θα περιμενω μνμ σου!ευχαριστω πολυ ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Μαριλού πολύ καλά κάνατε! Συμφωνώ και επαυξάνω και μου αρέσει γενικά που είσαι άνετη και καθόλου αγχώδης! Γι' αυτό σου πάνε όλα καλά, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία! Άλλωστε κανονικό σπίτι έχετε και στη Τζιά, είναι πιο καλά για όλους που είστε εκεί! Μπράβο για το θηλασμό, είσαι τυχερή που μπορείς να κάνεις και μπάνιο, σε θαυμάζω!

Γιούπι κι εγώ αυτό φοβαμαι, μην έχει μπλεχτεί με το λώρο και μου έχει κατσικωθεί στον ουρανό ο μπέμπης.. Σκέψου ότι το κεφάλι του είναι ακριβώς στο ύψος του αφαλού και τα πόδια κάτω ακριβώς από το στήθος, όταν κλωτσάει με πεθαίνει... Παρ' όλα αυτά μπορώ ακόμα να σκύψω, δεν ξέρω πώς και γιατί και δεν έχω και καούρες. Πάντως την τελευταία φορά που ελέγξαμε κι εμείς ροές φλέρταρε επικίνδυνα το λώρο, τον είχε δίπλα στο κεφάλι του και τον χάζευε σαν να ετοιμαζόταν να τον περάσει κολιέ... ΑΧΧΧ!!!!

VbTYp1.png

κοριτσακια μου???? ειμουν κλινικη και δεν μπορουσα να σας ενημερωσω ευχαριστω για τις ευχες και ευχομαι σε ολες με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας. εμενα ολα καλα δοξα το θεο ειμαστε σπιτι τωρα και εχω λιωσει να την βλεπω ειναι μια κουκλα και μοιαζει στον μπαμπα της οπως βλεπαμε στον υπερηχο. γεννηθηκε φυσιολογικα 2870 γρ και 50 εκ. να σας πω και τα δικα μου μπηκα σαββατο για προκληση αιμα κλυσμα κτλ στης 13.00 μου βαλαν ορο για τεχνιτους πονους 13.30 ειχα πονους ανα 2λεπτο εσπασαν τα νερα μου και κατευθειαν επισκληριδιο δεν αντεχα αλλο, 14.30 διαστολη 9 στης 17.00 ξεκινησαμε.... να σπρωχνω που απο κατω δεν επαιρνα χαμπαρι μονο που μου πατουσαν την κοιλια ενιωθα και στης 18. 15 βγηκε η φραουλιτσα μου ! θα βγαιναμε τεταρτη και το πρωι ηρθε ο παιδιατρος και μου λεει η μικρη μπηκε φωτοθεραπεια ανεβασε ικτερο 16 ΠΕΘΑΝΑ πηγα σπιτι χωρις το μωρο μου και με πιασε μια ψιλομελαγχολια τελος καλο ομως πεμπτη πρωι στης 9 την πηραμε σπιτι μας ειμαι ερωτευμενη μαζι της χθες ειχα κουνιαδα πεθερικα αδερφη και μαμα ολη μερα αλλα σημερα ειμαστε τελειως μονες μας :tongue::tongue::tongue: και ηρεμησα!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Να σου ζήσει και πάλι κοπέλα μου η μικρή σας....Καλό σαραντισμό να έχετε.

Λοιπόν θέλει πολύ φως και συχνό τάισμα να βρέχετε πολλές πάνες για να πέσει πιο γρήγορα ο ίκτερος.Και μην ανησυχείς τίποτα δεν είναι το πολύ 10 μερούλες και θα ηρεμήσετε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160... ...34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2870...50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000... ...38w1d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  7. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  8. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  9. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  10. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  11. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  12. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  13. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

14. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  15. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  16. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  17. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

18. mara76..............24/08/2011
  19. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  20. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  21. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  22. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  23. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  24. stellakoly........... 29/08/2011
  25. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  26. mommyart..........30/08/2011

27. *tingerbell*.........31/08/2011
  28. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

29. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Μαριλού πες και εσύ εκατοστά να συμπληρώσουμε την λίστα.

Μαριλού πολύ καλά κάνατε! Συμφωνώ και επαυξάνω και μου αρέσει γενικά που είσαι άνετη και καθόλου αγχώδης! Γι' αυτό σου πάνε όλα καλά, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο η ψυχολογία! Άλλωστε κανονικό σπίτι έχετε και στη Τζιά, είναι πιο καλά για όλους που είστε εκεί! Μπράβο για το θηλασμό, είσαι τυχερή που μπορείς να κάνεις και μπάνιο, σε θαυμάζω!

Γιούπι κι εγώ αυτό φοβαμαι, μην έχει μπλεχτεί με το λώρο και μου έχει κατσικωθεί στον ουρανό ο μπέμπης.. Σκέψου ότι το κεφάλι του είναι ακριβώς στο ύψος του αφαλού και τα πόδια κάτω ακριβώς από το στήθος, όταν κλωτσάει με πεθαίνει... Παρ' όλα αυτά μπορώ ακόμα να σκύψω, δεν ξέρω πώς και γιατί και δεν έχω και καούρες. Πάντως την τελευταία φορά που ελέγξαμε κι εμείς ροές φλέρταρε επικίνδυνα το λώρο, τον είχε δίπλα στο κεφάλι του και τον χάζευε σαν να ετοιμαζόταν να τον περάσει κολιέ... ΑΧΧΧ!!!!

Ευτυχώς όπως και στο πρώτο μωρό έτσι και τώρα είμαστε πολύ άνετοι με τον άντρα μου και μας έχει βγει σε καλό. Βοηθάει και στο μεγάλωμα του μωρού αλλά και στην ψυχική μας ηρεμία;);););););)

κοριτσακια μου???? ειμουν κλινικη και δεν μπορουσα να σας ενημερωσω ευχαριστω για τις ευχες και ευχομαι σε ολες με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας. εμενα ολα καλα δοξα το θεο ειμαστε σπιτι τωρα και εχω λιωσει να την βλεπω ειναι μια κουκλα και μοιαζει στον μπαμπα της οπως βλεπαμε στον υπερηχο. γεννηθηκε φυσιολογικα 2870 γρ και 50 εκ. να σας πω και τα δικα μου μπηκα σαββατο για προκληση αιμα κλυσμα κτλ στης 13.00 μου βαλαν ορο για τεχνιτους πονους 13.30 ειχα πονους ανα 2λεπτο εσπασαν τα νερα μου και κατευθειαν επισκληριδιο δεν αντεχα αλλο, 14.30 διαστολη 9 στης 17.00 ξεκινησαμε.... να σπρωχνω που απο κατω δεν επαιρνα χαμπαρι μονο που μου πατουσαν την κοιλια ενιωθα και στης 18. 15 βγηκε η φραουλιτσα μου ! θα βγαιναμε τεταρτη και το πρωι ηρθε ο παιδιατρος και μου λεει η μικρη μπηκε φωτοθεραπεια ανεβασε ικτερο 16 ΠΕΘΑΝΑ πηγα σπιτι χωρις το μωρο μου και με πιασε μια ψιλομελαγχολια τελος καλο ομως πεμπτη πρωι στης 9 την πηραμε σπιτι μας ειμαι ερωτευμενη μαζι της χθες ειχα κουνιαδα πεθερικα αδερφη και μαμα ολη μερα αλλα σημερα ειμαστε τελειως μονες μας :tongue::tongue::tongue: και ηρεμησα!

makon μου τέλεια!!!!!! Να σας ζήσει η φραουλίτσα σας!!!!!!! Άντε καλό σαραντισμό τώρα και να την ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ μπορείς αυτή την περίοδο είναι απλά τέλεια!!!!!! Πώς είναι τα πρώτα βράδια σπίτι?!?!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160....46 εκ. 34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2870...50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000... ...38w1d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  7. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  8. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  9. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  10. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  11. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  12. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  13. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

14. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  15. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  16. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  17. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

18. mara76..............24/08/2011
  19. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  20. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  21. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  22. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  23. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  24. stellakoly........... 29/08/2011
  25. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  26. mommyart..........30/08/2011

27. *tingerbell*.........31/08/2011
  28. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

29. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

makon και πάλι να σας ζήσει το κοριτσάκι σας!! σιγά σιγά να μπαίνετε όσο μπορείτε οι μανουλίτσες για να μας λέτε εμπειρίες!!!!!

m4ril0u εγώ έλεγα μόλις σαραντίσω να πάω στους δικούς μου που είναι παραλιακά, αλλά μου έδωσες θάρρος τώρα με αυτό που θα κάνεις..Αν είναι όλα καλά, λέω να το τολμήσω κ εγώ!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

m4ril0u εγώ έλεγα μόλις σαραντίσω να πάω στους δικούς μου που είναι παραλιακά, αλλά μου έδωσες θάρρος τώρα με αυτό που θα κάνεις..Αν είναι όλα καλά, λέω να το τολμήσω κ εγώ!!!

Εννοείται να το τολμήσεις. Από τη στιγμή που θα πας σε δικό σου σπίτι και μπορείς να έχεις όλες τις ανέσεις σου δεν υπάρχει κανένας λόγος να κλειστείς. Θα δεις θα βοηθήσει πολύ και στην ψυχολογία σου:P:p:p:p Όπως και να το κάνουμε, άλλο να έχεις αγκαλιά ένα μωρό που κλαίει μέσα στη μαύρη νύχτα γιατί πχ πεινάει ή έχει κολικούς και να είσαι στους 4 τοίχους και άλλο να είσαι πάλι σε 4 τοίχους αλλά από το παράθυρο να ακούς τη θαλασσίτσα να κάνει πλιτς πλιτς:tongue::tongue::tongue:

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

xanp να σε καλα για την συμβουλη απο χθες την εχω μπροστα στην μπαλκονοπορτα αλλα ολη την ωρα την παταω να δω το χρωμα της αν και μου ειπε ο παιδιατρος απο εκει για λιγες μερες θα εχει λιγο ικτερο οταν την πηρα χθες απο 16 που ειχε επεσε 11,8 . μεσα ετρωγε περιπου 60 ml και τωρα τρωει 40 με 50 ml ανα τριωρο καλα ειναι?

m4ril0u και εσυ να χαιρεσαι τον αντρακλα σου και την κορακλα βεβαια. χθες ολη μερα κοιμοταν και 12 με 2.30 το βραδυ ειχε γκρινια ανοιχτα ματια εφαγε 2 φορες απο λιγο και κακακια και παλι τιποτα παλι σαν να πεινουσε εκανε ρουφουσε τα χερια της με νευρο, της εδωσα και λιγο μαραθο το ηπιε με μανια και μετα υπνο μεχρι της 6 το πρωι που ξαναεφαγε. σημερα το απογευμα θα προσπαθησω να την εχω λιγο ξυπνια για να μην μου κανει παλι τα ιδια. ολη μερα που κοιματε ετσι πρεπει ρε κοριτσια?

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλέ ναι, σε αυτή την ηλικία όλη μέρα κοιμούνται εννοείται μη σε ανησυχεί αυτό είναι απολύτως φυσιολογικό:) Μαμ, κακά και νάνι έτσι πρέπει, θα δεις θα σου το πει και ο δικός σου ο παιδίατρος όταν έρθει να τη δει.

dWXVp3.png

YqUap3.png

Αν πέσατε στο 11,8 είσαστε σούπερ.Ούτε να το σκέφτεσαι πάτε τέλεια...Μην την ζουπας αρκεί να την έχεις σε φως και μια χαρά τρώει.Θα είναι τώρα λίγο νωχελική αλλά θα πάρει τα πάνω της...Θέλουμε να κάνει πολλά κακά να φύγει πιο γρήγορα ο ίκτερος.

Και μην ευχαριστείς είχε ο μικρός ίκτερο και μάλλον θα έχει και αυτή και εμένα τότε δεν μου είχε πει κανείς στην αρχή τι να κάνω.Ευτυχώς την τρίτη μέρα τον είδε η γυναικολόγος και μου άνοιξε τα μάτια...

Να σου ζήσει το κοριτσάκι!!! Να είναι πάντα γερή και καλότυχη!!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...