Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Xanp νομίζω η Χαρούλα είπε ότι γεννάει με πρόκληση 1 Αυγούστου (τη Δευτέρα δηλαδή). Ας μας διαψεύσει αν είναι. Εγώ δεν έχω ραντεβού για πρόκληση. Εύχομαι να προκύψει σαν έκπληξη! Βέβαια θα σας έχω νέα την Τετάρτη στις 3 Αυγούστου που θα πάω για καρδιοτοκογράφημα. Ίσως τότε μου πει περισσότερα ο γιατρός για το πότε να αναμένουμε το μικρό και αν θα γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό ή όχι.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλού τέλεια!Καλό ταξίδι! Τέλεια και τα νέα της christy! Eγώ σήμερα είχα ραντεβού με τη μαία που με παρακολουθεί και μου έκανε την καρδιά περιβόλι. Γενικά όλα καλά τα βρήκε με την πίεσή μου και τους παλμούς του μωρού αλλά μου είπε ότι είναι πολύ ψηλά το μωρό, με το κεφάλι κάτω βέβαια, κι ότι αν σπάσουν τα νερά θα πρέπει να τρέξω στο νοσοκομείο διότι υπάρχει κίνδυνος πρόπτωσης λώρου.. Πρέπει λέει να βγαίνει πρώτα το κεφάλι και μετά ο λώρος. Το ήξερα αυτό αλλά δεν κατάλαβα γιατί μου το είπε... ίσως για να καλύψει κάθε ενδεχόμενο. Επόμενο ραντεβού 15/08 όπου θα μου κάνει και εξετάσεις αίματος για ζάχαρο, θυροειδή κτλ. Συνεχίζω με το σίδηρο, μου είπε να παίρνω πρωί το χαπάκι του θυροειδούς και βράδυ τον σίδηρο γιατί λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης δεν απορροφάται καλά το πρώτο (αυτό για την emi επειδή τα λέγαμε). Μου είπε επίσης ότι θηλάζεις κανονικά με θυροειδή και είναι πολύ πιθανόν να μου μειώσει και τη δόση στο θηλασμό. Μιλήσαμε 1 ώρα για το θηλασμό και τη ρουτίνα του νοσοκομείο για τη γέννα και τα αναλγητικά (παυσίπονα, επισκληρίδιος κτλ). Είναι υπερ της επισκληριδίου σε περίπτωση που δεν την παλεύω διότι θεωρεί ότι πρέπει να απολαύσω τη γέννα μου.. Εδω που τα λέμε μακάρι να γεννήσω φυσιολογικά! Είναι πολύ κατά της καισαρικής, μου είπε καλύτερα κουτάλες και βεντούζες παρά καισαρική και μου τα εξήγησε όλα.. Ωχ Παναγία μου λέω.. Εγώ προτιμώ καισαρική από κουτάλες και βεντούζες και μου είπε ότι εδώ αυτή είναι η έσχατη λύση.. Δεν μπορώ να πω ότι δεν αγχώθηκα! Τα φιλιά μου!

VbTYp1.png

Οτίλια δε χρειάζεται να ανησυχείς για τίποτα! Άκου τη μαία σου... κι εγώ της ίδιας άποψης είμαι, καλύτερα φυσιολογικά με κουτάλες και βεντούζες (που είναι η έσχατη λύση, δεν είναι απαραίτητο ότι θα χρησιμοποιηθούν) παρά καισαρική (μόνο αν συντρέχει σημαντικός λόγος για τη μαμά ή το μωρό) ;)

Ο γιατρός σας σας έδωσε κολπικά υπόθετα για να μαλακώσει λίγο τον τράχηλο και να τον προστατεύσει από σκισίματα? Εμένα μου έδωσε και μου είπε να βάζω δύο την εβδομάδα. Προχθές που έβαλα το πρώτο είχα συνέχεια πονάκια... τυχαίο???? Σήμερα που θα βάλω το δεύτερο θα δούμε αν έχω τα ίδια συμπτώματα!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Xanp νομίζω η Χαρούλα είπε ότι γεννάει με πρόκληση 1 Αυγούστου (τη Δευτέρα δηλαδή). Ας μας διαψεύσει αν είναι. Εγώ δεν έχω ραντεβού για πρόκληση. Εύχομαι να προκύψει σαν έκπληξη! Βέβαια θα σας έχω νέα την Τετάρτη στις 3 Αυγούστου που θα πάω για καρδιοτοκογράφημα. Ίσως τότε μου πει περισσότερα ο γιατρός για το πότε να αναμένουμε το μικρό και αν θα γεννηθεί με φυσιολογικό τοκετό ή όχι.

Πολυ σωστα τα λες tangobsession την Δευτερα θα δω τον μπεμπη μου εχω ραντεβου στις 8 το πρωι.Μαριλου να περασετε τελεια.Δεν ηξερα οτι μπορεις να φυγεις με τοσο μικρο μωρο και εγω ελεγα να περιμενω μεχρι να σαραντησω για να φυγω.Μακαρι να μπορεσω να το κανω και εγω:P.Κριστι να σας ζησει η μπεμπα με το καλο να πατε και γρηγορα σπιτι σας.

oNg0p3.png

καλημέρεςςςςςςςς...

Να ζήσει η μπουμπού Κρίστυ!!!!

Ξανθή είσαι πολύ Σέρλοκ!!!!!:lol::lol: Πού το εντόπισες κ το καφέ της Κρίστυ??

ΧαΧΑΑΑΑΑ!!!

Βασούλα αν θες πιο γρήγορη λύση για τις κρέμες βελέντα υπάρχει μια κοπέλα που την παίρνεις τηλέφωνο κ σου τα φέρνει στο σπίτι σε τιμές πόλύ πιο συμφέρουσες από φαρμακεία κ βιολογικάδικα. Η Ξανθή έχει τα στοιχεία της. Ξανθήηηηηηηηηηη χέλπ πλίζ! κ εγώ τα έχω αλλά όχι πρόχειρα. αν δεν τα βρεις αλλιώς θα ψάξω.

Κατά τα άλλα δεν νοιώθω να γεννάω συντομα...Τι στο καλό 2η γέννα θα αργήσω πιο πολύ από την πρώτη???

Μαριλού σας ζηλευωωωωωω.....

Διαφημίσεις

καλημέρεςςςςςςςς...

ΧαΧΑΑΑΑΑ!!!

Βασούλα αν θες πιο γρήγορη λύση για τις κρέμες βελέντα υπάρχει μια κοπέλα που την παίρνεις τηλέφωνο κ σου τα φέρνει στο σπίτι σε τιμές πόλύ πιο συμφέρουσες από φαρμακεία κ βιολογικάδικα. Η Ξανθή έχει τα στοιχεία της. Ξανθήηηηηηηηηηη χέλπ πλίζ! κ εγώ τα έχω αλλά όχι πρόχειρα. αν δεν τα βρεις αλλιώς θα ψάξω.

Κατά τα άλλα δεν νοιώθω να γεννάω συντομα...Τι στο καλό 2η γέννα θα αργήσω πιο πολύ από την πρώτη???

καλημερα !!!!!!!!!!!!!ερχετε και πατρα αυτη η κοπελα?στηλε μ αν μπορεις το τηλ της!σε ευχαριστρω πολυ!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλημέρεςςςςςςςς...

ΧαΧΑΑΑΑΑ!!!

Σέρλοκ ε;χαχαχα όχι απλά τώρα που δεν είχα τον μικρό και χάζευα πολύ ώρα είδα ότι γράφει κι αλλού και έτσι μπήκα στο άλλο και το είδα...

Ναι όποια θέλει τον τιμοκατάλογο και τα προιόντα με τις τιμές από την κοπέλα εδώ να μου στείλει με πμ το εμειλ της να τα στείλω.Έχει και περιγραφή τι είναι το καθένα οπότε θα ξέρετε και τι να πάρετε...

Κατά τα άλλα δεν νοιώθω να γεννάω συντομα...Τι στο καλό 2η γέννα θα αργήσω πιο πολύ από την πρώτη??? ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ;;;

Είσαι στο μυαλό μου γιούπι...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα !!!!!!!!!!!!!ερχετε και πατρα αυτη η κοπελα?στηλε μ αν μπορεις το τηλ της!σε ευχαριστρω πολυ!

Οχι αλλά κ πάλι σε συφέρει να τα αγοράσεις από αυτή κ να σου τα στειλει ταχυδρομικά. Κάποιες γνωστές μου από επαρχία αυτό έκαναν;)

Καλημέρα κορίτσια!!! Αχ Yioupi να ήξερες πόσο σε νιώθω!!!! Όλοι μου λένε το δεύτερο παιδί θα βγει πολύ νωρίτερα κι εγώ δε βλέπω τον κύριο να πτοείτε από τα προγνωστικά!!!!

Στον ύπνο μου έβλεπα ότι γέννησα, αλλά και καλά μετά δε θυμόμουν καθόλου τη διαδικασία λες και με είχαν υπνωτίσει!!!! Εκτός αυτού τον μικρό μου τιν φέρανε μετά από μία μέρα!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Βασούλα στείλε μου το εμειλ σου με προσωπικό μήνυμα να σου στείλω όλο τον κατάλογο να διαβάσεις και τι είναι το καθένα και ότι θες σου λέμε και εμείς.Στέλνει και Πάτρα.

Διαφημίσεις

Κατά τα άλλα δεν νοιώθω να γεννάω συντομα...Τι στο καλό 2η γέννα θα αργήσω πιο πολύ από την πρώτη??? ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΓΩ;;;

Είσαι στο μυαλό μου γιούπι...

Ελα ντε... κ φυσικά τώρα κουραζόμαστε πολύ περισσότερο από την πρώτη φορά...Εμένα που είναι κ μικρή όλο κ χρειάζεται να την παίρνω αγκαλιά κ γενικά με τρέχει... Χτες χορεύαμε μάνο νέγκρα κ το καλαζνίκοφ του μπρέκοβιτσ που της αρέσει πολύ...Μόνο πέτρωσε η κοιλιά μου... τίποτα άλλο...

Αγχώνομαι κ λίγο (ελπίζω να μην αγχώσω κ εσάς) για το ότι το μωρό είναι ψηλά... σκεφτομαι μήπως είναι πιασμένο από το λώρο κ δεν το αφήνει να κατέβει?? ΜΠΡΡΡΡΡ!!! Μια γνωστή μου που γενναει σήμερα με πρόκληση είχε ιδια ΠΗΤ με εμένα αλλά κάτι τέτοιο της είπε η γιατρός της κ την εχει προετοιμάσει κ για ενδεχόμενο καισαρικής...

καλημέρα κορίτσια..

μαριλού τελεια θα πατε και διακοπούλες ποιος τη χάρη σας!!!

και εγω αυτό ακριβως αισθάνομαι οτι θα κλεισω και τις 40 εβδομάδες ενω στον γιο μου εφτασα μεχρι 38!! δεν με πειραζει βεβαια αφου θελω την μικρουλα να παρει βαρος.. αν μας αφήσει ο πλακουντας ασ κατσει μεσα οσο θελει..

ξανθούλα, μου εδωσαν ενα διαφημιστικό προιον στο φαρμακειο, της veleda και ειναι στα γερμανικά μπορεις να κανεις μεταφραση? schwangerschafts-pflegeol.. ειναι ενα μπουκαλακι με λαδακι..

Αγχώνομαι κ λίγο (ελπίζω να μην αγχώσω κ εσάς) για το ότι το μωρό είναι ψηλά... σκεφτομαι μήπως είναι πιασμένο από το λώρο κ δεν το αφήνει να κατέβει?? ΜΠΡΡΡΡΡ!!! Μια γνωστή μου που γενναει σήμερα με πρόκληση είχε ιδια ΠΗΤ με εμένα αλλά κάτι τέτοιο της είπε η γιατρός της κ την εχει προετοιμάσει κ για ενδεχόμενο καισαρικής...

Λοιπόν είπε η γιατρός μας ότι τώρα στο δεύτερο δεν κατεβαίνει η κοιλιά μέρες πριν όπως στο πρώτο.Αν κατέβει μέσα σε ώρες γεννάμε στο δεύτερο.Επίσης μπορεί να σου πει αν είναι τυλιγμένο μη φοβάσαι.Εμένα έβαλε την απεικόνιση που δείχνει μπλε και κόκκινα δηλαδή το ντοπλερ στον λαιμό και είδαμε ότι ο λαιμός είναι καθαρός ο ομφάλιος λώρος ήταν αρκετά μακριά από τον λαιμό της.

Εμι είναι λαδάκι για την έγκυο.Για τις ραγάδες να βάζεις.

Λοιπόν είπε η γιατρός μας ότι τώρα στο δεύτερο δεν κατεβαίνει η κοιλιά μέρες πριν όπως στο πρώτο.Αν κατέβει μέσα σε ώρες γεννάμε στο δεύτερο.Επίσης μπορεί να σου πει αν είναι τυλιγμένο μη φοβάσαι.Εμένα έβαλε την απεικόνιση που δείχνει μπλε και κόκκινα δηλαδή το ντοπλερ στον λαιμό και είδαμε ότι ο λαιμός είναι καθαρός ο ομφάλιος λώρος ήταν αρκετά μακριά από τον λαιμό της.

Α! μακάρι.. κ σε μένα έβαλε την τελευταία φορά την απεικονιση αυτή που δείχνει τη ροή του αίματος κ δεν σχολίασε κάτι...Δεν τον ρώτησα ομως κ εγώ για τον λώρο... Αν είχε δει όμως κάτι περίεργο φαντάζομαι θα μου έκλεινε νωρίτερα ραντεβου...Ουφ...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...