Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια,τι κανετε?Εγω δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα απο τις κλωτσιες κουνιοταν συνεχεια η μικρη καπου στις 5το πρωι ηρεμησε και κοιμηθηκα και εγω λιγο...Τα ρουχαλακια εγω τα επλυνα με αρκαδι..Μαριλου πολυ χαιρομαι που ηρθε ο μπομπος σας σπιτακι..Κρισστυ να σου ζησει η κορουλα σου..Αληθεια εχει εποικοινωνησει καμια μαζι της?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Να μας ζήσει και το καινούριο μωράκι της christy ελπίζω να πάνε όλα τέλεια και ήδη να είναι με την κορούλα της αγκαλιά:)

Εμάς η πρώτη μέρα μια χαρά πήγε μπορώ να πω, η Λένα τον υποδέχτηκε με αγκαλιές και φιλιά και αν εξαιρέσεις ότι όλη την ώρα θέλει να τον κοιτάει και να χώνει τα χέρια της στην κούνια για να τον χαϊδεύει :P:p:p:p:p Α! Επίσης όταν θηλάζω κάθεται κι εκείνη πάνω μου και τον καμαρώνει και λέει "Αχ, ο αδεφούλης μου.... Είναι περίεργος αλλά και φοβερός!!!! Είναι τόοοσο μικρούλης"

YOUPI ευτυχώς έχω πολλή βοήθεια και επίσης ο μπόμπος φτου μην τον ματιάσω προς το παρόν δείχνει πολύ ήσυχο μωράκι, ξυπνάει μόνο για να φάει και ξανακοιμάται αμέσως:D:D:D:D:D:D. Από ξυπνήματα το βράδυ πήγαμε 02:00, 03:00, 6:00 και 7:30 και θηλάσαμε σε όλα!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριλού μου πολύ χαίρομαι για σένα!!! Τέλος καλά όλα καλά και ευτυχώς ο μπομπός γύρισε σπίτι του στην αγκαλίτσα της μανούλας του!!!! Ελπίζω και η δικιά μου να έχει παρόμοια αντιμετώπιση όπως η γοργόνα σου!!! :tongue::tongue::tongue:

Νεφέλη μου εύχομαι όλα να πάνε καλά και με το καλό να πάρεις αγκαλιά το μπουμπουκάκι σου!!! :P:p:p Περιμένουμε με το καλό νέα σου!

Οτίλια μου να σου ζήσει το ανηψάκι και με το καλό να υποδεχτείς και το δικό σου μωράκι!!!

Christy μου με το καλό να κρατήσεις την μπουμπού σου αγκαλιά! Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να έχουμε σύντομα νέα σου!!!

Έχω αρκετό καιρό να μπω μέσα και είδα αρκετά ευχάριστα!!!!! :D:DΜε το καλό όλες μας να κρατήσουμε επιτέλους τα μωράκια μας αγκαλιά!

Με αυτά που διάβασα για το θηλασμό στα ιδιωτικά μαιευτήρια τα έχω πάρει στο κρανίο!!!! Μου επιβεβαιώσατε κι αυτό που μου είχε πει ο παιδίατρός μου (που ευτυχώς είναι υπέρ του θηλασμού και μου είπε ότι θα είναι δίπλα μου για να με βοηθάει). Μου είχε πει πως για να καταφέρει κάποια να θηλάσει σωστά όλα ξεκινάνε από το μαιευτήριο. Αν δώσουν ξένο γάλα οι πιθανότητες για να μη θηλάσει είναι μεγάλες!!!! Του είπα ότι στην Ηλιάνα μου την είχαν φέρει από τις 12 το βράδυ και πάλευα μέχρι τις 5 το πρωί αλλά αυτή δεν έπινε! Μου είπε ότι ήταν λογικό αφού ήταν σίγουρο ότι είχε πιει ξένο γάλα :mad::mad::mad:. Πως όμως θα αποτρέψεις την κάθε !@$#$!!$ μαία από το να δώσει ξένο γάλα, αφού δε συγκινούνται με την καρτέλα που γράφει "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΣ ΘΗΛΑΣΜΟΣ" εκτός αν είναι αγράμματες!

Όσο για τις φοβίες που έχουμε όλες καλό είναι λογικές, αλλά καλό είναι να τις έχουμε πολύ πίσω στο κεφάλι μας!!!!! Όλα καλά θα πάνε!!! Πάντα αισιόδοξα κοιτάμε!!!!;););)

Ελπίζω να μη σας ζάλισα πολύ κι εύχομαι να συνεχίσουμε να μιλάμε σιγά σιγά για τα μωράκια μας!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Γεια σας κοριτσια και απο εμενα.

renakig

τωρα προσεξα παλι συνομηλικα τα ζουζουνια μας.

οσες γεννησατε να χαιρεστε τα μωρουλια σας και σε εμας τις υπολοιπες υπομονη.

22 μερες μειναμε και δεν περνανε με τιποτα.

19 Αυγουστου θα μπω μαλλον με καισαρικη εφοσον και στο πρωτο εκανα καισαρικη.για να δουμε ποσο θα βγει αυτος ο μπεμπακος.ο πρωτος γεννηθηκε παλι στην 38η 4080 εχω λιγο αγωνια...

οσο αφορα την πρωτη γεννα ημουν σιγουρη πως θα γεννησω φυσιολογικα και οτι θα θηλασω.ειχα ενημερωθει κιολας ποσο καιρο πριν και τελικα γεννησα καισαρικη και καταφερα να θηλασω 40μερες μαζι με συμπληρωμα.

οποτε κοριτσακια μου μην ανχωνεστε γερα να ειναι τα μωρακια μας και ας ερθουν τα πραγματα οπως τα θελει ο Θεουλης.σημασια εχει να προσπαθησουμε και να μην το βαλουμε κατω με την πρωτη δυσκολια.αλλα και αν δεν τα καταφερουμε δεν γκρεμιζεται και ο κοσμος.

φιλακια και καλη συνεχεια να εχουμε!

Διαφημίσεις

καλημέρα!

christy τώρα ίσως να κρατάς τη μικρούλα σου αγκαλιά! Να σου ζήσει!!! Με το καλό να γυρίσετε και στο σπίτι σας!!:P

εμείς κορίτσια πριν λίγο γυρίσαμε από το γιατρό...Ο πλακούντας, το αμνιακό και η κινητικότητα του μωρού μια χαρά...Μου είπε να συνεχίσω την ξάπλα για να πάρουμε όσες περισσότερες μέρες μπορούμε από τον 9ο...βέβαια την πητ δεν την φτάνουμε...Αλλά τις 39 εβδ μπορούμε!

Α! Πήρα και ένα σουτιέν θηλασμού και εσώρουχα μιας χρήσης γιατί στο μαιευτήριο θα μου τα υπερχρεώσουν:rolleyes:..

vassoula εγώ πήρα της weleda μια κρεμούλα για την αλληγή της πάνας..είναι βιολογική και δοκιμασμένη από μια ξαδέρφη μου..

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις....θα παρω να εχω οσες μ ειπατε να τις δοκιμασω ....γιατι την sudocrem την δουλευα στους ασθενεις μ κ δεν ημουν ικανοποιημενη.....το μονο που δεν ξερω ειναι ...τη frezyderm κ τη welwda απο φαρμακειο τις πηρατε?αν οχι ...τοτε απο που!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

κοριτσια σας ευχαριστω για τις απαντησεις....θα παρω να εχω οσες μ ειπατε να τις δοκιμασω ....γιατι την sudocrem την δουλευα στους ασθενεις μ κ δεν ημουν ικανοποιημενη.....το μονο που δεν ξερω ειναι ...τη frezyderm κ τη welwda απο φαρμακειο τις πηρατε?αν οχι ...τοτε απο που!

Τη frezyderm την πουλάνε σε πολλά φαρμακεία, ενώ τη Weleda ξέρω ότι τη βρίσκεις σε μαγαζί με βιολογικά είδη.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 2.160... ...34w2d Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 2870...50 εκ... 37w4d Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 3.000... ...38w1d Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  7. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  8. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  9. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  10. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  11. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  12. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  13. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

14. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  15. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  16. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  17. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

18. mara76..............24/08/2011
  19. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  20. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  21. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  22. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  23. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  24. stellakoly........... 29/08/2011
  25. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  26. mommyart..........30/08/2011

27. *tingerbell*.........31/08/2011
  28. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

29. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

Κορίτσια για βοηθήστε η Νεφέλη είπε Σάββατο ότιθα γεννήσει ε;Και μετά είσαι εσύ τανγκ που πας με πρόκληση ή η χαρούλα και πότε;

Άρε Βασω μέχρι τελικής πτώσης η μικρή εκεί κάθεται στην μαμά της φτάσατε 39 και 2...Και μετά μιλάμε και εμείς που έχουμε ακόμα μέρες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Όχι αλλά είδα από το άλλο καφέ που γράφει και εκεί είχαν τηλέφωνα και είπαν ότι γέννησε 11.50 μια κούκλα 3 κιλά.Περισσότερα θα πει ο άντρας της όταν μπει.Μαμά και κόρη είναι μια χαρά.Βασικά όσες δεν έχουν καμιά επικοινωνία με άλλη κοπέλα γενικά από το φόρουμ αν θέλει ας ανταλλάξει με κάποια άλλη τηλέφωνα να ενημερωνόμαστε...Αν θέλετε πάντα.

Τέλεια νέα να της ζήσει η πεταλουδίτσα της!!!!!!

Εμάς ήρθε η παιδίατρος μας και μας είδε, ο μπομπίκος μας είναι μια χαρά, μου είπε ότι αφού έπιασε τόσο καλά στήθος να μην ξαναδοκιμάσω μπιμπερό και ότι μια χαρά θα είναι απλά να παρακολουθούμε το βάρος του τώρα στην αρχή και μας έδωσε και το οκ να φύγουμε για Τζιά το Σάββατο κι έτσι αύριο ετοιμάζουμε βαλίτσες και Σάββατο πρωί βουρ για το νησί μας:P:p:p:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπραβο σας Μαριλού αυτά είναι τα πιο ωραία νέα....Άντε και βόλτα στη Τζια ποιός σας πιάνει τώρα.Καλέ ο μικρός ήθελε την μαμά του και το σπίτι του πως να το κάνουμε τώρα...Μπράβο και πάλι μπράβο σας.

όπως είπε κ η tangobsession την weleda την βρίσκεις σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα! Αλλά εγώ την πήρα πιο φθηνά μαζί με άλλα προϊόντα από ένα online κατάστημα που είχε προτείνει η xanp..Μου τα έφεραν μέσα σε 5 εργάσιμες! Το κατάστημα είναι το εξής:

www.apo-rot.de

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...