Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Οτίλια, να σου ζήσει το ανιψάκι, με το καλό να έρθουν και τα δικά μας τα μωράκια! Σήμερα πάω για NST και αύριο στο γιατρό μου για υπέρηχο. Θέλει να δει τον πλακούντα βασικά γιατί τελευταία φορά ήταν σε στάδιο ωρίμανσης 2 και αν έχει γίνει 3 θα πρέπει να επισπεύσουμε τη γέννα. Έτσι κι αλλιώς εγώ θα κάνω καισαρική (έτσι γέννησα και τη μικρούλα μου) και την έχουμε ήδη προγραμματίσει για 8/8/11 (11888 τυχαίο? δε νομίζω, χι χι χι). Εκτός απροόπτου πάντα, γιατί και η μικρή προγραμματισμένη ήταν αλλά βγήκε 5 μέρες νωρίτερα (έσπασαν τα νερά ένα ωραίο πρωί, χωρίς καμιά προειδοποίηση)!!! Η αλήθεια είναι ότι τώρα που έχουν πλησιάσει οι μέρες αρχίζω και αγχώνομαι για την υγεία του μωρού και κάνω σκέψεις όπως "κι αν δεν ακούει ?, κι αν δε βλέπει ? κι αν πάρουν υγρό οι πνεύμονες ή κάτι δεν είναι οκ στην καρδούλα του ?" και άλλα τέτοια ευχάριστα! Από τη μια ανυπομονώ να τον πάρω αγκαλιά, από την άλλη για μένα η εγκυμοσύνη μου ήταν δώρο Θεού (εξωσωματική) και λυπάμαι λίγο που τελειώνει για πάντα αυτή η περίοδος της ζωής μου (γιατί 3ο δεν έχω σκοπό να κάνω, δε με παίρνει δηλαδή και για άλλη εξωσωματική). Θυμάμαι όταν γέννησα τη μικρή μου, τις πρώτες μέρες στενοχωριόμουν που ένιωθα την κοιλιά μου "άδεια" χωρίς κάτι να κουνιέται μέσα και χωρίς αυτές τις τούμπες και τα πέρα-δώθε"! Αυτά, σας ζάλισα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά σε όλες μας και να γεννήσουμε όλες υγιή και γερά μωράκια!

P8smp3.png

kk3vn0bh89kkhive.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εγώ στα ρουχαλάκια του έβαλα Προδέρμ και κάποια τα έπλυνα με Αρκάδι (τριμμένο πράσινο σαπούνι). Μαλακτικό θα χρησιμοποιώ μετά τους 6 μήνες. Στην αρχή καλό είναι λέει να τα αποφεύγουμε, ακόμη και τα ειδικά για μωρά. Πάντως γενικά τα ρουχαλάκια μου φαίνονται αρκετά μαλακά και χωρίς το μαλακτικό.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Κορίτσια ένα θα σας πω, ήρθαμε σπιτάκι μας και είμαστε πανευτυχείς!!!!!!!!! Επίσης, ο μπόμπος μου έπιασε αμέσως στήθος και είμαι πολύ χαρούμενη:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια ένα θα σας πω, ήρθαμε σπιτάκι μας και είμαστε πανευτυχείς!!!!!!!!! Επίσης, ο μπόμπος μου έπιασε αμέσως στήθος και είμαι πολύ χαρούμενη:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΟΛΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΩΡΑΚΙΑ ΜΑΣ ΑΓΚΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!

ΤΕΛΕΙΑ ΤΑ ΝΕΑ!!!!! Μπράβο!!!! Καλώς να τον χαρείτε!!! Άντε να παίρνουμε σειρά κι εμείς σιγά σιγά...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

μαριλου μου τελεια τα νεα σας..............!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!να δωσεις ενα φιλακι στα πατουσακια του μπομπου σου......

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο.......αν δεν με πιασουν οι πονοι λεει σημερα να παω αυριο το πρωι 6 η ωρα για προκληση.......ειμαι πολυ αγχωμενη....υπαρχει ομως λεει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να με πιασουν οι πονοι σημερα ειμαι τοσο ετοιμη.........για να δουμε.........αγχωνομαι αλλα ολα πιστευω οτι θα πανε καλα....αυριο θα δω την πεταλουδιτσα μου.......θα κλαψω......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

m4ril0u, συγχαρητήρια στο μπόμπο σου!!! Τι καλό παιδάκι!!! Δε θέλει να ταλαιπωρήσει τη μανούλα...:P

christy με το καλό, κοπέλα μου, να δεις το γλυκό σου κοριτσάκι!! Γιατί, όμως, θα σε βάλει με πρόκληση;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

m4ril0u τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!καλως ηρθε ο μπομπος στο σπιτακι σας!πινει κ γαλατακι απο μανουλα...αχ τι ωραια!!!!!!!!!!!
christy@ με το καλο να ερθει το νιανακι σου...φανταζομαι τη συγκινηση σου!!!!!!!!!!θια περιμενουμε νεα σου!

οσο για μενα εχω απο χθες συνεχεια πετρωματα στη κοιλιτσα κ ενα γρηγορο πονο σαν σουβλια στη κοιλια σημερα!προετοιμαζετε η ζουζουνα μου! περιμενω πως κ πως!φιλια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Αχ κοριτσια τι ευχαριστα νεα ειναι αυτα!!!!Μαριλου μπραβο να μπειτε και σε εναν ρυθμο τωρα στο σπιτι σαν την μανουλα πουθενα δεν θα νιωθει καλυτερα.Κριστυ με το καλο και με εναν πονο κοριτσακι μου να σκεφτεσαι μονο το μωρακι σου οτι θα το δεις και ολα θα πανε μια χαρα.

oNg0p3.png

μαριλου μου τελεια τα νεα σας..............!!!!!πολυ χαιρομαι!!!!!!να δωσεις ενα φιλακι στα πατουσακια του μπομπου σου......

κοριτσια μολις γυρισα απο το γιατρο.......αν δεν με πιασουν οι πονοι λεει σημερα να παω αυριο το πρωι 6 η ωρα για προκληση.......ειμαι πολυ αγχωμενη....υπαρχει ομως λεει πολυ μεγαλη πιθανοτητα να με πιασουν οι πονοι σημερα ειμαι τοσο ετοιμη.........για να δουμε.........αγχωνομαι αλλα ολα πιστευω οτι θα πανε καλα....αυριο θα δω την πεταλουδιτσα μου.......θα κλαψω......

Με το καλό!!!!!! Με έναν πόνο!!! Να πάρεις σύντομα στα χέρια το μωράκι σου!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Μαλακτικό θα χρησιμοποιώ μετά τους 6 μήνες. Στην αρχή καλό είναι λέει να τα αποφεύγουμε, ακόμη και τα ειδικά για μωρά. Πάντως γενικά τα ρουχαλάκια μου φαίνονται αρκετά μαλακά και χωρίς το μαλακτικό.

Όπως τα λέει η Τανγκ.Τα μαλακτικά είναι αλλεργιογόνα οπότε καλύτερα το πρώτο εξάμηνο να μην τα χρησιμοποιήσετε.

Κρίστυ με έναν πόνο κοπέλα μου όλα να πάνε καλά....Αλλά γιατί αφού είσαι έτοιμη πας με πρόκληση;;;;

Μαριλού μου τέλεια......Άντε να ηρεμήσετε τώρα και να χαρείτε αγκαλίτσες και φιλάκια!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 Να σας ζήσει!
  3. christy@ ............28/07/2011 Να σας ζήσει!

:-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin:

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  7. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  8. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  9. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  10. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  11. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  12. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  13. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

14. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  15. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  16. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  17. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

18. mara76..............24/08/2011
  19. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  20. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  21. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  22. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  23. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  24. stellakoly........... 29/08/2011
  25. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  26. mommyart..........30/08/2011

27. *tingerbell*.........31/08/2011
  28. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

29. glam...................01/09/2011

Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα! Μαριλού μπράβο!Καταχάρηκα!Δε μασάς ούτε εσύ ούτε ο μπέμπης σου!

Κρίστυ συγχαρητήρια, να σου ζήσει, θα έχεις το μωράκι σου τώρα! Ελπίζω να πήγαν όλα καλά! Λογικά κάτι θα ήξερε ο γιατρός σου για να σε βάλει με πρόκληση. Όταν μπορέσεις πες μας νέα!

VbTYp1.png

Μαριλού συγχαρητήρια!!!!

Η μικρή πώς το πήρε???Εχεις βοήθεια? πώς θα τα ρυθμίσεις?/Ρωτάω γιατί σκέφτομαι τα δικά μου.

Κρίστυ με το καλό ή μπορεί κ να την έχεις΄κοντά σου πια!!

Για τις θηλές που λέτε καλό είναι να προμηθευτήτε ήδη την πουρελάν, εγώ την έχω στο βαλιτσάκι μου!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...