Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Xristina96 είπε:

Ακριβώς!!!! Αφού παθιάζονται τόσο . Ας τους αφήσουμε να το απολαύσουν 😂 συνέχισε έτσι ! 

Εντάξει κακομαθαινουν έτσι  Κ μετά άμα το παιδί μεγαλώσει Κ έχει ένα πρόγραμμα δεν βγαίνει άκρη ούτε με σφαίρες !! 

Εκεί να δεις η τρίχα πως σηκώνετε να πρέπει να γίνει μια δουλειά πριν το παιδί πχ γυρίσει απτό σχολείο ή πριν πέσει το παιδί για ύπνο ή πριν το παιδί θέλει να πάει στο μπάνιο... 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημέρα!

οτιλιάκι να σας ζήσει ο μπέμπαρος! γερός και καλότυχος να 'ναι και με το καλό να υποδεχτείτε και το ξαδερφάκι του:)

τι να πω γι'αυτά που περιγράφεις...τραγικά μου ακούγονται...από τη στιγμή που το παιδί ήταν ήσυχο στο στήθος τι τους πείραζε? εξάλλου δε λένε ότι το πρωτόγαλα αρκεί γιατί το στομαχάκι τους είναι μια σταλίτσα?και ότι είναι απαραίτητο να κάνει το παιδί τις θηλαστικές κινήσεις για να κατέβει το γαλά?

νομίζω πως έχω αρχίσει να μπερδεύω αυτά που διαβάζω τόσο καιρό μ'αυτά που γίνονται στην πράξη τελικά...

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!

Οτίλια να σου ζήσει το ανηψάκι!!! Καλά, είναι άθλιοι οι τύποι στα μαιευτήρια..Νομίζουν ότι είναι δικά τους τα παιδιά κ ότι μπορούν να αποφασίζουν αυτοί! Μου φαίνεται θα πέσει ξεμάλλιασμα με καμμια μαία μέσα στο 15αυγουστο αν μου κάνει τπτ τέτοιο!!!!:mad:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Οτίλια να σας ζήσει ο μικρούλης πάντα γερός και καλότυχος.

Εμένα μου φαίνονται εντελώς νορμάλ για ιδιωτικό μαιευτήριο στην Ελλάδα...Τινγκερ μείνε στα όσα διάβασες.Δεν ξέρω που γεννάς αλλά θα ακούσεις πολλά μαργαριτάρια εσύ στο στόχο σου και στα όσα διάβασες.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημεεεραα!!

Να ζήσει το μπεμπί!!!

Η μαία δεν έχει δικαίωμα πάνω στο παιδί, ευθύνη της μαμάς είναι η διατροφή του. Να μην το ξαναδώσει, να μην είναι ευάλωτη.

Ακου εκεί... κ αν το παιδί έχει προδιάθεση για αλλεργία στο αγελαδινό??Ποιός θα τρέχει στους αλλεργιολόγους? Η μαία?? Με ποιό δικαίωμα του έδωσε ξένο??? Ντροπή. Βέβαια είναι παγια τακτική κυρίως των ιδιωτικών. Οπότε μια μεγαλύτερη προσοχή σε όσες θέλουν να θηλάσουν.

Αυτά που έχεις διαβάσει, είναι κ αυτά που πρεπει να τηρήσεις τίνκερ, μην μπερδέυεσαι...

Οτίλια να σου ζήσει το ανηψάκι και σύντομα να έρθει και το ξαδερφάκι του να κάνουνε παρέα!!!

Τώρα για το μαιευτήριο τι να πω... Μάλλον είχε όντως πολλή "κίνηση" στους διαδρόμους, τόσα πυρέξ με μωρά, τόσα καρότσια, είμαστε και Αθήνα, ένα πεντάωρο χρειάστηκε σίγουρα να μεταφερθεί το μικρό στη μαμά του!!! Η αλήθεια είναι ότι σε μερικά μαιευτήρια δεν υποστηρίζουν πολύ το θηλασμό. Μία γνωστή μου μου είπε ότι τα συμφέροντα με τα ξένα γάλατα είναι τόσο μεγάλα όσο και των φαρμακοβιομηχανιών!!! Βέβαια δεν θέλω να είμαι απόλυτη, και ίσως να είναι και θέμα ατόμων (σε ποια μαία ή σε πιο γιατρό θα πέσεις).

Ένας από τους λόγους που επέλεξα το Έλενα για να γεννήσω (εκτός από το οικονομικό) είναι και ότι υποστηρίζουν πολύ το θηλασμό σε υπέρμετρο βαθμό και φυσικά ισχύει εκεί και το rooming in. Έχεις στο δωμάτιο το μωρό συνέχεια μαζί σου. Λένε ότι και να θες δεν δίνουν συμπλήρωμα στο παιδί, είναι ολόκληρη διαδικασία (πρέπει να υπογράψεις υπεύθυνη δήλωση ότι το επιθυμείς και να συμφωνήσει και ο παιδίατρος). Γενικά υποτίθεται (όπως μας είπαν στα μαθήματα θηλασμού) ότι θα έρχεται συνέχεια κάποια μαία και θα μας βοηθάει ή θα μας δίνει συμβουλές. Μάλιστα υπάρχει στο Έλενα και τμήμα θηλασμού στο οποίο μπορεί να απευθυνθεί ο καθένας για πληροφορίες, ακόμη κι αν έχει γεννήσει αλλού. Μπορείς π.χ. να τηλεφωνήσεις όλη τη μέρα για συμβουλές και για να λύσεις απορίες αλλά να κλείσεις και ραντεβού να πας εκεί με το μωρό σου, να σου δείξουν επιτόπου αν κάνεις κάποιο λάθος π.χ. με τη στάση θηλασμού.

Αν ενδιαφέρεστε σας γράφω το τηλέφωνο. Τα μαθήματα θηλασμού είναι επίσης ανοιχτά για το κοινό και γίνονται 2 φορές το μήνα. Σου λύνουν πολλές απορίες.

Οτίλια ο ξαδερφός μου και η γυναίκα του νομίζω ζουν στο Linkoping. Νομίζω επέλεξαν μονόκλινο, γι' αυτό και έδωσαν τα 40 ευρώ. Στο Έλενα δυστυχώς τα μονόκλινα είναι πολύ πιο ακριβά. Ωστόσο επέλεξα να τα δώσω τα χρήματα για να είμαστε μαζί με τον άντρα μου μέσα και να έχω περισσότερη ηρεμία να θηλάσω το μικρούλι μου!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια/.........

οτιλια να σου ζησει το μπεμπακι ανηψουδακι......

νεφελη με το καλο να μιλησουμε παλι οταν θα εχεις το μωρακι σου στην αγκαλια σου.....

κοριτσια εγω εχω παλι γιατρο σημερα να δω τι θα μου πει...ποναω πολυ οταν περπαταω την νιωθω την μικρη μου πολυ χαμηλα νομιζω θα βγει ωρες ωρες.....

οσο για τις φοβιες τις εχω κι εγω κοριτσια......θελω να ειναι γερο το κοριτσακι μου και τιποτ αλλο....ειμαι αισιοδοξη ομως οτι ολα θα πανε καλα......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Οτιλια να σας ζησει ο μπεμπης να ειναι παντα γερος και καλοτυχος.Κριστυ ελπιζω να εισαι η επομενη και να σου πει ο γιατρος ο γεννας αυριο μεθαυριο το πολυ.

oNg0p3.png

Σας ευχαριστώ για τις ευχές! Με το καλό και τα δικά μας μωρά! Λοιπόν, τώρα ξαναμίλησα, το μωράκι ευτυχώς έχει πάρει μόνο ένα μπουκάλι ξένο και τον έχει συνέχεια στο στήθος. Το κακό με την καισαρική είναι ότι αργεί κι άλλο να κατέβει το γάλα.. Το παλεύει όμως, θα προσπαθήσει μου είπε να μην του δώσει άλλο ξένο(αφού της έτριξα τα δόντια και είχε ενημερωθεί κι αυτή για το θηλασμό). Φυσικά, η μαία που της είπε να μην τον έχει πάνω από μισάωρο στο στήθος δεν ασχολήθηκε να της δείξει πώς θα τον τοποθετεί σωστά για να μην πληγωθούν οι θηλές αλλά την προειδοποίησε ότι "έτσι" (για το χρονικό περιθώριο μιλάμε) θα πληγωθούν και θα κάνει ραγάδες. Και ρωτάω, τι είναι προτιμότερο να πληγωθούν οι θηλές ή να πάρει ξένο από την αρχή, να συνηθίσει και να μην θηλάσει ποτέ; Εντωμεταξύ δεν πονάει καθόλου, δεν έχει καμία ένδειξη ότι θα πληγωθούν προς το παρόν. Με βάση αυτά που έχω διαβάσει είναι αναμενόμενο έως και φυσιολογικό να πληγωθούν οι θηλές, ε τι να κάνουμε δε θα θηλάσουμε γι΄αυτό;; Ειναι κάτι που αντιμετωπίζεται! Έχει ζητήσει rooming in, τον έχει συνέχεια δίπλα της αλλα μπορεί να τον δώσει για αλλαγμα ή γενικώς αν θέλει να ξεκουραστεί (κακώς κατά τη γνώμη μου, τώρα πάει η ξεκούραση, να μάθει να ξεκουράζεται με το παιδί της). Νομίζω έχει ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό αλλά δε δίνουν σημασια προφανώς, άλλωστε η ίδια ζήτησε μπουκάλι τελικά με προτροπή της μαίας. Αφού τους συμφέρει, στο λες και ξε-λες θα κολλήσουν; Με τη μάνα μου τα έχω πάρει τώρα που την έχει εκεί και όσο μιλάγαμε και το παιδί έκλαιγε της είπε κανα 2 φορές "κλαίει το παιδί, να παραγγειλουμε μπουκάλι;;" Γκρρρρρ!!!!!!!!!!! Η μαμά μου δε θήλασε καμία από τις 3, δεν ξέρει τι της γίνεται, άρπαξα το ακουστικό και της τα 'πα ένα χεράκι... Μετά τη λυπήθηκα γιατί ίσως ήμουν πολύ απότομη και λούφαξε η κακομοιρούλα...

VbTYp1.png

christy@ μη μελαγχολείς κοπέλα μου, στις 38 εβδομάδες είσαι! Θα γεννήσεις, δεν πρόκειται να μείνει μέσα το μωρό! Τι να πω εγώ που μπορεί να φτάσω μέχρι τις 42; Τινγκερ ευτυχώς που έχουμε ενημερωθεί για το θηλασμό γιατί στα μαιευτήρια να ξέρεις θα σε βγάλουν τρελή! Κορίτσια το ΄χω ζήσει εκ των έσω από τις αδερφές μου, είναι τόσο δύσκολες εκείνες οι στιγμές που θέλει πολλή πίστη και επιμονή! Δεν πρέπει να ακούμε κανέναν!Κάντε μαθήματα στους άντρες σας και στις μαμαδες σας να έχετε συμπαράσταση, είναι δύσκολο να τα βάζεις με μαίες και γιατρούς μόνη σου, όταν είσαι ευάλωτη μετά τη γέννα!

VbTYp1.png

christy@ μη μελαγχολείς κοπέλα μου, στις 38 εβδομάδες είσαι! Θα γεννήσεις, δεν πρόκειται να μείνει μέσα το μωρό! Τι να πω εγώ που μπορεί να φτάσω μέχρι τις 42;

δεν μελαγχολω οτιλια μου,πως το διαπιστωσες αυτο????εχω μπει σε τριπακι ειπα απλα οτι οταν ο γιατρος σε διαβεβαιωνει πως δεν θα παρεις πανω απο 2 βδομαδες,θες δε θες σκεφτεσαι ολη την ωρα να ερθει ο τοκετος....κι αν εχει κατεβει το παιδι τοσο που δεν μπορεις να περπατησεις και να σαι δυσκινητη,τοσο περισσοτερο το σκεφτεσαι.....στις εβδομαδες σου ημουν μια χαρα....την τελευταια εβδομαδα ενω δεν εχω παρει πολλα κιλα υποφερω στο περπατημα.....και με τη ζεστη υποφερω....ειπα απλα οτι ανυπομονω κακο ειναι???

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια και κοιλιτσες μου,τι κανετε?Εγω ειμαι καλα η μπεμπου ακομα καλυτερα με εχει χορτασει κολοτουμπες...Εχω μικρες συσπασεις απο χτες το βραδυ αλλα ολα καλα...Την παρασκευη ερχονται επιτελους οι γονεις μου απο γερμανια και θα εχω παρεα,κατα τα αλλα ολα καλα..Εγω εχω αρχισει να βαρενω επικινδυνα ειμαι ηδη +17κιλα:shock::(Και οσο για τις ραγαδες εχω βγαλει και στην κοιλια και στο στηθος:-(:sad:Βεβαια καλα να ειμαστε και μολις με το καλο γεννησω θα παω σε κανα πλαστικο χαχαχαχαχαχαχα:-P:razz:Μαριλου αυτο με το ιασω και γενικα με τα ιδιωτικα το ξερω και εγω..Η ξαδερφη του αντρα μου γεννησε στο ιασω με καισαρικη στις 37+6το μωρακι 3κιλα και το κρατησανε θερμοκοιτιδα 1μερα και μετα οταν ηταν να φυγουν ειπανε πως εκανε ικτερο και να μεινουν αλλες 2μερες!!Ασε για το επισκεπτηριο δεν το συζητω ηταν σε 6κλινο!:shock: και η καθε κοπελα ειχε απο 3-4ατομα επισκεπτες στο δωματιο και ολοι αυτοι πανω απο το μωρο(και ωρες που ειχε τελειωσει το επισκεπτηριο)και οι νοσοκομες και σεκιουριτι δεν ελεγαν τιποτα!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

οσο για το θηλασμο κοριτσια θα θελα παρα πολυ να θηλασω απλα δεν ξερω πως θα μου βγει....εχω κανει και μαθηματα,εχω ενημερωθει απλα δεν θελω στη ζωη μου να ειμαι απολυτη γιατι δεν βγαινει σε καλο....εχω περιπτωση που ηταν φανατικη του φυσιολογικου τοκετου και ελεγε με τιποτα δεν θα δεχτει καισαρικη και στο τελος εκανε καισαρικη χωρις καν να προσπαθησει να γεννησει φυσιολογικα,απλα κ μονο επειδη της το προτεινε ο γιατρος,και μαλιστα ηταν φανατικη του θηλασμου κ ελεγε με τιποτα δεν θα επαιρνε ξενο γαλα,ουτε μπιμπερο δεν ειχε παρει και επαθε τετοια ζημια στο στηθος που ειπε στο τελος,αυτο που επαθε να μην το παθει ουτε ο εχθρος της τετοιον πονο......

εχω και περιπτωση ομως που δεν ηταν φανατικη του θηλασμου και της βγηκε στην πορεια να μη δωσει καθολου ξενο γαλα στο παιδακι της...

ετσι κι εγω θα προσπαθησω να θηλασω αλλα οπως μου βγει στην τελικη...δεν θελω να ειμαι τοσο απολυτη....μακαρι να τα καταφερω....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Σήμερα έχω σκάσει από τη ζέστη κι έχω τις άπειρες δουλειές! Έρχονται τα τελευταία έπιπλα του σπιτιού και η κούνια του μωρού, πλυντήριο δεν έχω βάλει ακόμα, βαλίτσα εννοείται δεν έχω ετοιμάσει, αύριο θα πάω στη μαία για πίεση, αίμα κτλ, και ο μπέμπης μου από χτες είναι αεικίνητος! Αυτό το μωρό ή που θα χτυπιέται ή που θα κοιμάται όλη μέρα! Κορίτσια μαλακτικό βάλατε στα ρούχα-πετσετάκια του μωρού; Απορρυπαντικό θα χρησιμοποιήσω ένα άκρως ουδέτερο χωρίς άρωμα και νομίζω είναι βιολογικό αλλά μαλακτικο δε βρήκα κάτι παρόμοιο, να βάλω αυτά του εμπορίου που δείχνουν ένα μωράκι απ' έξω; Κρίστυ καλά αποτελέσματα σήμερα! Αχ αυτοί οι γιατροί!Δεν είναι Θεός να ξέρει πότε θα γεννήσεις, μια πρόβλεψη έκανε, όποτε θέλει το μωράκι θα βγει! Είναι πολύ καλό που έχει κατέβει τόσο, λογικά πας για φυσιολογικά γιατί θα έχει εμπεδωθεί!

VbTYp1.png

Σήμερα έχω σκάσει από τη ζέστη κι έχω τις άπειρες δουλειές! Έρχονται τα τελευταία έπιπλα του σπιτιού και η κούνια του μωρού, πλυντήριο δεν έχω βάλει ακόμα, βαλίτσα εννοείται δεν έχω ετοιμάσει, αύριο θα πάω στη μαία για πίεση, αίμα κτλ, και ο μπέμπης μου από χτες είναι αεικίνητος! Αυτό το μωρό ή που θα χτυπιέται ή που θα κοιμάται όλη μέρα! Κορίτσια μαλακτικό βάλατε στα ρούχα-πετσετάκια του μωρού; Απορρυπαντικό θα χρησιμοποιήσω ένα άκρως ουδέτερο χωρίς άρωμα και νομίζω είναι βιολογικό αλλά μαλακτικο δε βρήκα κάτι παρόμοιο, να βάλω αυτά του εμπορίου που δείχνουν ένα μωράκι απ' έξω; Κρίστυ καλά αποτελέσματα σήμερα! Αχ αυτοί οι γιατροί!Δεν είναι Θεός να ξέρει πότε θα γεννήσεις, μια πρόβλεψη έκανε, όποτε θέλει το μωράκι θα βγει! Είναι πολύ καλό που έχει κατέβει τόσο, λογικά πας για φυσιολογικά γιατί θα έχει εμπεδωθεί!

θελω σαν τρελη να γεννησω φυσιολογικα ρε γμτ....ελπιζω να κανω διαστολη καλη ολα να πανε καλα παντως απο τραχηλο μου ειχε πει οτι ειμαστε σε πολυ καλο σημειο....

εγω εβαλα και απορρυπαντικο και μαλακτικο προδερμ ειδικο για μωρα....τωρα εκει τι μαρκες εχετε?δεν ρωτας ποιο μαλακτικο ειναι ιδανικο για παιδικα ρουχαλακια???δεν μπορει να μην υπαρχει τιποτα....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...