Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια και καλή χρονιά! Εύχομαι σε όλες υγεία πάνω από όλα και με το καλό μωράκια για όλες 🙂

Ήθελα να πω πως έχω μια κλειστή gonal 900 μονάδων που λήγει τον 7/2025

Οποία μένει Αθήνα και την χρειάζεται ας μου στείλει μήνυμα!

1 ώρα πρίν, Makelen είπε:

Πολύ άγχος κορίτσια. Τη Δευτέρα θα πάω για μέτρηση ενδομητρίου. Πήρα ένα cyclacur την ημέρα παραπάνω από τον προηγούμενο μήνα, κ θα πάω για πρώτο υπέρηχο 12η μέρα. Αν πάνε όλα καλά..  απο 20/1 έως 23/1 το αργότερο, θα κάνω κ την ετ. Μεθαύριο τα νέα μου...

Καλή επιτυχία κορίτσι μου όλα να πάνε όπως επιθυμείς!

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Να σας πω και το καλύτερο? Σήμερα και μετά την πρωινή επίσκεψη του γιατρού μου, η ίδια αχαρακτήριστη χθεσινή γιατρός ήταν μέσα στην καλή χαρά, μου είπε ότι είναι πολύ καλός ότι από χθες τρώει 50άρια με το μπιμπερό και του έβγαλε και το σωληνάκι!!!!!!! Το απόγευμα θα δοκιμάσω να τον θηλάσω πρώτη φορά αν και δεν περιμένω να πιάσει αμέσως, αλλά και μόνο για την επαφή καλό θα του κάνει. Ε και πια, Πέμπτη πιστεύω θα έρθει σπίτι δεν έχουν πια λόγο να τον κρατάνε:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Είμαι σίγουρη πια ότι τα κρατάνε παραπάνω για τα λεφτά, ναι Οτίλια είναι 300 τη μέρα η εντατική και 150 τη μέρα η απλή. Τα λεφτά στα δίνει το ΙΚΑ αλλά αφού τα πληρώσεις..........

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση για οσες ειστε ηδη μανουλες η απλα το ξερετε?Εδω και 2 μερες βγαζω ενα κιτρινο υγρο απο το στηθος αυτο ειναι το πρωτογαλα που λενε η εχω παθει τιποτα:confused::confused:

oNg0p3.png

Κοριτσια να σας κανω μια ερωτηση για οσες ειστε ηδη μανουλες η απλα το ξερετε?Εδω και 2 μερες βγαζω ενα κιτρινο υγρο απο το στηθος αυτο ειναι το πρωτογαλα που λενε η εχω παθει τιποτα:confused::confused:

Γαλατάι είναι, τίποτα δεν έχεις πάθει μην ανησυχείς καθόλου:P:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Γαλατάι είναι, τίποτα δεν έχεις πάθει μην ανησυχείς καθόλου:P:p:p:p

Αχ να¨σαι καλα Μαριλου πολυ χαρηκα τωρα:P:p νομιζα οτι επειδη δεν εχω μεγαλο στηθος οτι δεν θα εχω γαλα και δευτερον οτι ειχα παθει καμια μολυνση.Να δω τι αλλο θα σκεφτω ελεος εχω καταντησει να πλαθω σεναρια για ολα.Πρεπει να ηρεμησω.Κοριτσια 5 και σημερα ουφφ

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

νεφέλη εύχομαι να πάνε όλα καλά και όταν με το καλό μας ξαναγράψεις να είσαι ξετρελαμένη με την κορούλα σου!

μαριλού πραγματικά απαράδεκτοι! πάτα πόδι όσο μπορείς! αυτό με τα μαιευτήρια που σε βλέπουν μονό σαν πορτοφόλι είναι δυστυχώς αλήθεια και το ξέρω και από την αδελφή μου!

το μωράκι της έχει πρόβλημα με τη καρδούλα του το ήξεραν ήδη από την β επιπέδου και είχαν λάβει όλα τα μέτρα τους είχαν κάνει συνεννοήσεις με γιατρούς του Ωνασείου ώστε να είναι όλοι σε επιφυλακή όταν γεννούσε να κάνουν τις απαραίτητες ενέργειες. όταν λοιπόν γέννησε η αδελφή μου (στο μητέρα) η κατάσταση του μωρού ήταν καλύτερη από αυτήν που περίμεναν οπότε σε συνεννόηση πάντοτε με τους καρδιολόγους κάποιες εξετάσεις δεν χρειάζονταν να γίνουν. έλα που στο μητέρα είχαν υπολογίσει σε αυτά τα έσοδα!! πήραν το μωράκι και το ξετίναξαν στις εξετάσεις και έλεγαν στην αδελφή μου τώρα θα στο φέρουμε να το θηλάσεις και από το πρωί έφτασε το βράδυ! φυσικά είχαν γίνει έξαλλοι η αδελφή μου και ο άντρας της! όταν τους το έφεραν τους περιέλαβε ο γαμπρός μου τους έβαλε τις φωνές και αυτοί επέμεναν ότι έπρεπε να γίνουν και του έλεγαν μα καλά δεν θέλετε το καλύτερο για το παιδί σας.. με τα πολλά κατάλαβαν ότι δεν τους έπαιρνε και τελικά ενώ θα τους χρέωναν 500ευρω για εξετάσεις (που πραγματικά δεν χρειάζονταν) τους το περάσανε σαν έκπτωση και δεν πλήρωσαν μια..

σε αντίθεση με την αδελφή μου στο διπλανό κρεβάτι ήταν μια κοπέλα πολύ ψαρωμένη και ενώ μια χαρά ήταν το μωράκι της ό,τι τις έλεγαν τα πίστευε. και έτσι έμεινε 3 μέρες το μωρό σε θερμοκ. και καλά ότι ήθελε οξυγόνο κλπ και μετά της το έβγαλαν ότι έχει ίκτερο και έμειναν και άλλες 2 μέρες μέσα.. αυτά που δεν πήραν από την αδελφή μου βρήκαν να τα πάρουν από αλλού.. Απαράδεκτα όλα αυτά αλλά γίνονται δυστυχώς.. πρέπει να ψάχνουμε τα ΠΑΝΤΑ!!

Αλλάζω θέμα.. και εμένα με πιάνει ανυπομονησία καμία φορά αλλά από την άλλη θέλω να μείνει μέσα όσο περισσότερο γίνεται η μικρούλα μου να πάρει και άλλο βάρος.. όσο για τις διάφορες φοβίες έχω και από αυτές! Αλλά λέω Παναγία μου εσύ το κρατάς τόσο καιρό στα χέρια σου , φρόντισέ μας και στην συνέχεια.. και ηρεμώ..

Νεφέλη μου όλα να πάνε καλά κοπέλα μου με το καλό η μπέμπα σας...

Μαριλού ελπίζω να μη σε στεναχωρούμε με όσα γράψαμε για τα χρήματα.Έχεις το θέμα σου που δεν έχεις το μωρό σπίτι σου λέμε και εμείς διάφορα ελπίζω να μη σε απογοητεύουμε περισσότερο.

Εμένα είναι το μόνο μου άγχος τις τελευταίες μέρες.Να βγει και να είναι καλά...Την άλλη φορά παρά τους πόνους και την ταλαιπωρία μου μόλις βγήκε και τον πήραν ρώταγα αν είναι καλά εντελώς τι βαθμολογία πήρε στην apgar και άλλα καλά.Μόλις τον είδα μετά ηρέμησα και το θυμάμαι ακόμα ένιωσα σα να φύγανε από πάνω μου 100 κιλά βάρος...

Οτίλια έλα να μιλήσουμε τώρα γιατί μετά θα χαθούμε κούκλα στις αρχές οπότε είναι ευκαιρία.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Νεφέλη μου όλα να πάνε καλά κοπέλα μου με το καλό η μπέμπα σας...

Μαριλού ελπίζω να μη σε στεναχωρούμε με όσα γράψαμε για τα χρήματα.Έχεις το θέμα σου που δεν έχεις το μωρό σπίτι σου λέμε και εμείς διάφορα ελπίζω να μη σε απογοητεύουμε περισσότερο.

Όχι καλέ τι να με απογοητεύσετε δεντα ξέρω νομίζεις?!?!?!!? Άσε που φτάσαμε στην τελική ευθεία τώρα, αύριο μεθαύριο θα τον πάρουμε:P:p:p:p:p

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Nefeli να πάνε όλα καλά!!! Με έναν πόνο εύχομαι!!! Αν καταφέρεις μπες να μας πεις νέα σου. Μαζί περίπου θα γεννάμε...

Στα ιδιωτικά μαιευτήρια νομίζω τη θερμοκοιτίδα την καλύπτει η ασφάλεια, ωστόσο το μαιευτήριο βγαίνει κερδισμένο γιατί θεωρείται ιδιωτική επιχείρηση. Τα παίρνει από το δημόσιο και είναι πολλά τα λεφτά. Ως επιχείρηση δίνει και κατευθυντήριες εντολές στους εργαζόμενούς του, π.χ. να προτείνουν παραμονή σε θερμοκοιτίδα περισσότερο απ' ότι χρειάζεται κτλ.

Οτίλια θα είναι πολύ οργανωμένα τα πράγματα στη Σουηδία. Πριν λίγες μέρες γέννησε εκεί η γυναίκα του ξαδερφού μου (η κοπέλα είναι Σουδέζα). Άκουσα ότι όλη η γέννα τους κόστισε μόνο 40 ευρώ! Ούτε φακελάκια στους γιατρούς ούτε τίποτα! Και εκεί έξω δίνουν έμφαση σε φυσιολογικό τοκετό και στο θηλασμό. Εδώ έχουμε ακόμη μέλλον. Στο Έλενα που θα γεννήσω τουλάχιστον λένε ότι είναι υπέρ του θηλασμού και έχω ακούσει τα καλύτερα. Τώρα για το θέμα του τοκετού δεν ξέρω.

Και μια ερώτηση για όλες: Είναι καμιά σας που φοβάται αν θα πάνε όλα καλά, αν το μωρό θα βγει ζωντανό και καλά στην υγεία του;;; Εμένα αυτός ο φόβος επισκιάζει το φόβο της γέννας. Σχεδόν δε σκέφτομαι αν θα πονέσω. Φοβάμαι μήπως κάτι γίνει και το μωρό σταματήσει να παίρνει αρκετό οξυγόνο από τον ομφάλιο λώρο ή μήπως σταματήσει η καρδούλα του. Γενικά σκέφτομαι θετικά ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά αυτές οι σκέψεις υπάρχουν κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Γι' αυτό ανυπομονώ να γεννήσω, δεν αντέχω την αναμονή και το άγχος... Έχω συνέχεια το νου μου να δω αν κουνιέται ο μικρούλης! Ευτυχώς κουνιέται που και που...

στο πισω μερος του μυαλου μου υπαρχει,απλα προσπαθω να μην το σκεφτομαι και να το βγαζω απο τπο μυαλο μου...οταν με ρωτουν φοβασαι την γεννα? λεω οχι και αληθεια δεν φοβαμαι γιατι εχω εστιαση την προσοχη στο να ειναι γερο! πιστευω ειναι φοβια,και πιστευω πολλες κοπελες νιωθουν ετσι.το μονο που μπορουμε να κανουμε ειναι να εχουμε θετικη σκεψη.

HouVp2.png

oVGVp2.png

νεφελη θα τα πουμε ξανα με τα μωρακια μας!

εγω αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι πρεπει να εχεις το νουσου και να μην αφηνεις τιποτα στην τυχη του. δοξα το θεο ενημερωση υπαρχει! 100% να μην εμπιστευεσαι κανεναν.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Nefeli να πάνε όλα καλά!!! Με έναν πόνο εύχομαι!!! Αν καταφέρεις μπες να μας πεις νέα σου. Μαζί περίπου θα γεννάμε...

Στα ιδιωτικά μαιευτήρια νομίζω τη θερμοκοιτίδα την καλύπτει η ασφάλεια, ωστόσο το μαιευτήριο βγαίνει κερδισμένο γιατί θεωρείται ιδιωτική επιχείρηση. Τα παίρνει από το δημόσιο και είναι πολλά τα λεφτά. Ως επιχείρηση δίνει και κατευθυντήριες εντολές στους εργαζόμενούς του, π.χ. να προτείνουν παραμονή σε θερμοκοιτίδα περισσότερο απ' ότι χρειάζεται κτλ.

Οτίλια θα είναι πολύ οργανωμένα τα πράγματα στη Σουηδία. Πριν λίγες μέρες γέννησε εκεί η γυναίκα του ξαδερφού μου (η κοπέλα είναι Σουδέζα). Άκουσα ότι όλη η γέννα τους κόστισε μόνο 40 ευρώ! Ούτε φακελάκια στους γιατρούς ούτε τίποτα! Και εκεί έξω δίνουν έμφαση σε φυσιολογικό τοκετό και στο θηλασμό. Εδώ έχουμε ακόμη μέλλον. Στο Έλενα που θα γεννήσω τουλάχιστον λένε ότι είναι υπέρ του θηλασμού και έχω ακούσει τα καλύτερα. Τώρα για το θέμα του τοκετού δεν ξέρω.

Και μια ερώτηση για όλες: Είναι καμιά σας που φοβάται αν θα πάνε όλα καλά, αν το μωρό θα βγει ζωντανό και καλά στην υγεία του;;; Εμένα αυτός ο φόβος επισκιάζει το φόβο της γέννας. Σχεδόν δε σκέφτομαι αν θα πονέσω. Φοβάμαι μήπως κάτι γίνει και το μωρό σταματήσει να παίρνει αρκετό οξυγόνο από τον ομφάλιο λώρο ή μήπως σταματήσει η καρδούλα του. Γενικά σκέφτομαι θετικά ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά αυτές οι σκέψεις υπάρχουν κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Γι' αυτό ανυπομονώ να γεννήσω, δεν αντέχω την αναμονή και το άγχος... Έχω συνέχεια το νου μου να δω αν κουνιέται ο μικρούλης! Ευτυχώς κουνιέται που και που...

Έλαα! Σε ποια πόλη είναι; Εγώ Στοκχόλμη! Λοιπόν, έχεις δίκιο ότι εδώ υποστηρίζουν πολύ τον φυσιολογικό τοκετό και το θηλασμό. Αυτό δε σημαίνει βέβαια ότι δεν κάνουν καισαρική όταν πραγματικά χρειάζεται. Κανονικά δεν πληρώνεις τίποτα για τον τοκετό και την παραμονή στο μαιευτήριο η οποία είναι από 1 έως 3 μέρες το πολύ εκτός αν υπάρχει πρόβλημα και χρειαστεί να μείνεις παραπάνω.Συνήθως σε διώχνουν μετά από 1 24ωρό, τι να πω, ντούρες οι Σουηδέζες! Πληρώνεις 40-50 ευρώ το δωμάτιο αν θες να μείνεις μόνη σου με τον άντρα σου και το μωράκι με φαγητό. Σαν να είσαι σε ξενοδοχείο δηλαδή. Αν είσαι σε δωμάτιο και με άλλες 2-3 κοπέλες δεν πληρώνεις αλλά δεν μπορεί να μείνει ο σύζυγος τη νύχτα μαζί σου. Το μωρό το έχεις ούτως ή άλλως συνέχεια μαζί σου, αφού εσύ το αλλάζεις, η μαία έρχεται πού και πού να σε συμβουλεύσει ή να σε ρωτήσει αν χρειάζεσαι κάτι. Δεν μπορείς να τους το "φορτώσεις" με τίποτα, ακόμα κι αν θες να κοιμηθείς δίπλα σου το έχεις, από τη στιγμή που το γεννάς έχεις την αποκλειστική ευθύνη!

VbTYp1.png

Καλημέρα σε όλες! Εννοείται ότι φοβάμαι κι εγώ για το αν θα είναι γερό, το έχω ξαναπεί άλλωστε, αλλά είναι ελεγχόμενος φόβος! Γενικά είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη που θα γίνω μανούλα! Σκ@@α ύπνο έκανα πάλι, έπρεπε να μπω στο μήνα μου για να δω τη γλύκα...

Τα νέα μου: Γέννησε χτες η μεγάλη μου αδερφή έναν μπέμπαρο 3100!! Με καισαρική γιατί και το πρώτο με καισαρικη το είχε κάνει, στο Ιασώ όλα αυτά κι αν ήμουν Ελλάδα κι εγώ εκεί θα γεννούσα.Με το που γέννησε τον έβαλαν πάνω της να πιει το πρωτόγαλα. Της τον έφεραν ξανά μετά από 5 ώρες, ενώ τον ζητούσε επανελλειμένα και το παιδί ήταν μελανιασμένο από το κλάμα (προφανώς ήθελε μανούλα) και ο λόγος;;; Έχει πολλή κίνηση!!!(απάντηση μαίας). Το έβαλε κατευθείαν στο στήθος μιας και θέλει να θηλάσει και το μωρό ηρέμησε. Το μωρό ήταν ήρεμο ΜΟΝΟ πάνω στο στήθος της μαμάς του, όποτε το έβγαζε έκλαιγε. Το καημενάκι ρούφαγε αλλά δεν έχει ακόμα γαλά, πάντως έδειχνε ευχαριστημένο. Έρχεται η μαία, της το παίρνει και της λέει ότι δεν κάνει να το έχει πάνω από μισή ώρα στο στήθος διότι θα της πληγώσει τις θηλές και θα κάνει ραγάδες. Το μωρό έσκουζε, του έδωσαν ξένο και κοιμήθηκε ήσυχο.... Πώς τα βρίσκετε όλα αυτα;

VbTYp1.png

Καλημέρα σε όλες! Εννοείται ότι φοβάμαι κι εγώ για το αν θα είναι γερό, το έχω ξαναπεί άλλωστε, αλλά είναι ελεγχόμενος φόβος! Γενικά είμαι αισιόδοξη και χαρούμενη που θα γίνω μανούλα! Σκ@@α ύπνο έκανα πάλι, έπρεπε να μπω στο μήνα μου για να δω τη γλύκα...

Τα νέα μου: Γέννησε χτες η μεγάλη μου αδερφή έναν μπέμπαρο 3100!! Με καισαρική γιατί και το πρώτο με καισαρικη το είχε κάνει, στο Ιασώ όλα αυτά κι αν ήμουν Ελλάδα κι εγώ εκεί θα γεννούσα.Με το που γέννησε τον έβαλαν πάνω της να πιει το πρωτόγαλα. Της τον έφεραν ξανά μετά από 5 ώρες, ενώ τον ζητούσε επανελλειμένα και το παιδί ήταν μελανιασμένο από το κλάμα (προφανώς ήθελε μανούλα) και ο λόγος;;; Έχει πολλή κίνηση!!!(απάντηση μαίας). Το έβαλε κατευθείαν στο στήθος μιας και θέλει να θηλάσει και το μωρό ηρέμησε. Το μωρό ήταν ήρεμο ΜΟΝΟ πάνω στο στήθος της μαμάς του, όποτε το έβγαζε έκλαιγε. Το καημενάκι ρούφαγε αλλά δεν έχει ακόμα γαλά, πάντως έδειχνε ευχαριστημένο. Έρχεται η μαία, της το παίρνει και της λέει ότι δεν κάνει να το έχει πάνω από μισή ώρα στο στήθος διότι θα της πληγώσει τις θηλές και θα κάνει ραγάδες. Το μωρό έσκουζε, του έδωσαν ξένο και κοιμήθηκε ήσυχο.... Πώς τα βρίσκετε όλα αυτα;

Καλημέρα!Κατ'αρχήν να σου ζήσει το ανηψάκι και με το καλό να έρθει και ο δικός σου παιδαρος!

Είχε ζητήσει αποκλειστικό θηλασμό και του έδωσαν ξένο?

Και τι είδους κίνηση υπήρχε μέσα στο μαιευτήριο και δεν μπορούσαν να της πάνε το παιδί?

Ελλας το μεγαλείο σου!Και είναι και ιδιωτικό...Απαράδεκτοι...

omTVp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...