Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερα και απο μενα ειμαι στη 12 εβδ με πητ 14/8 ειναι το πρωτο μου.μαλλον οι περισσοτερες με γνωριζετε απο το parents.gr. Για αυχενικη θα παω 1/2 ευχομαι να μας πανε ολα πολυ καλα.φιλια

oNg0p3.png

1. F D P...................2/8/2011
  2. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  3. xanthi. ...............8/8/2011
  4. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρας
  5. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ
  6. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  7. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  8. χαρουλα25.........14/08/2011
  9. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ
  10. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρας
  11. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ
  12. Dawn ................18/8/2011
  13. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα
  14. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  15. rianna ...............23/8/2011
  16. Anastasia81 ......27/8/2011
  17. mamouna ..........28/8/2011

Καλώς Χαρούλα! Με το καλό να φέρεις στον κόσμο το παιδάκι σου!

babalu αν θέλεις πες κι εσύ την πητ ώστε να σε βάλουμε ή να βάλεις κι εσένα στη λίστα!

Δεν περνάνε οι μέρες μέχρι τη Δευτέρα που θα πάω να δω το φασολάκι μου!!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Geia sas koritsia polu xairomai pou sas vrisko!!!!kai egw tha ginw gia prwti fora manoula ton augousto tou 2011!!!
babalu καλως ηρθες κοριτσι μου με το καλο να κανεις ενα υγιεστατο μωρακι!!!!!
Καλώς ήρθες babalu!

Κι εγώ έμη έχω πονάκια κάτω χαμηλά, αλλά είναι μέσα στο πρόγραμμα!

Περιμένω πως και πως να πάω να δω το φασολάκι μου τη Δευτέρα.

κι εγω τη δευτερα θα το δω το μωρο μου μετα απο 4 βδομαδες,εχω πολυυυυυυυυυυυυυ αγωνιαααααααααααααααα.............κοριτσια περασανε οι μερες ευτυχως!!!
Καλημερα και απο μενα ειμαι στη 12 εβδ με πητ 14/8 ειναι το πρωτο μου.μαλλον οι περισσοτερες με γνωριζετε απο το parents.gr. Για αυχενικη θα παω 1/2 ευχομαι να μας πανε ολα πολυ καλα.φιλια

χαρουλα καλως ηρθες και στο καφε σε εχω δει στο παρεντς ωραια να τα λεμε κι απο εδω.....

taniabell δυστυχώς ξέρω πόσο πονάει. Να σου ευχηθώ μόνο σύντομα ο πόνος να αντικατασταθεί από χαρά.

Για τα κορίτσια που έκαναν αυχενικές και είχαν τόσο καλά αποτέλεσματα μπράβο, καλή συνέχεια. Εύχομαι να γεμίσουμε υγιέστατα παιδάκια.

Οι δικές μου αναγούλες πλέον έχουν γίνει εμετός και ταλαιπωρούμαι αφάνταστα. Άντε με το καλό να μπω στο δεύτερο τρίμηνο μπας και φάω τίποτα.

taniabell λυπάμαι πάρα πολύ! εύχομαι καλή δύναμη και μόνο χάρες απο εδώ και πέρα

και εγώ πια από τις αναγούλες πέρασα στους εμετούς.. ανεβήκαμε επίπεδο χααχα ...κι είχα πιστέψει οτι θα γλίτωνα αυτή τη φορά..

εχθές πήγα στον αιματολόγο. θρομβοφιλία τελικά δεν εχω! σταμάτησα το σαλοσπίρ και ενεσούλες θα κάνω για 5 εβδομάδες ακόμα για εντελώς προληπτικούς λόγους. κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσω και το πρεζολον μετά την αυχενική.. αντε να τελειώνουμε με τα χάπια.

μπράβο στα κοριτσάκια με τα καλά νεα απο τις αυχενικές

και εγω ανυπομονώ να παω ...στις 14/02 εχουμε ραντεβου.. μια μια μετράω τις μερες

κατα τα άλλα έχω συνέχεια τραβηγματάκια στην κοιλιά.. εσεις εχετε??

κοριτσια φανταζομαι ποσο ενοχλητικο ειναι να εχετε εμετους ρε κοριτσια αλλα ειναι ενδειξη οτι προχωραει κανονικα η κυηση και μεγαλωνει το μωρο σας ..δειτε το απο τη θετικη πλευρα....τελειωνει το τριμηνο θα περασουν καλες μου......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

καλησπέρα! μπαμπαλου και χαρουλα καλωσορίσατε..

οντως κριστυ μου είναι αρκετά ενοχλητικές οι ναυτίες αλλά και εγώ σκέφτομαι τη θετική πλευρά..

και κάποια στιγμη θα περάσουν.. ήδη που είμαι 10w kai 5d δεν το πιστευω πόσο γρήγορα περασαν οι πρώτες εβδομάδες

μια απορία.. ποτε μπαίνουμε στον 3ο μήνα στην 8η ή στην 10η εβδομαδα?

είναι το δευτερο παιδακι μου αλλά εχω απορίες πρωτάρας.. χαχα

στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν έψαχνα τίποτε ..μετα απο τις ατυχίες που ειχα τα ψαχνω ολα..

Στη 10η βδομάδα αλλά γενικά για να ξέρεις αλλάζεις μήνα κάθε φορά που είναι η ημερομηνία σύμφωνα με την ΠΗΤ σου. Δηλαδή εγώ που έχω ΠΗΤ 23/08 αλλάζω μήνα κάθε 23:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

Χαρούλα και μπαμπαλού να έχετε μια τέλεια εγκυμοσύνη. Καλώς μας ήρθατε.

κοριτσια φανταζομαι ποσο ενοχλητικο ειναι να εχετε εμετους ρε κοριτσια αλλα ειναι ενδειξη οτι προχωραει κανονικα η κυηση και μεγαλωνει το μωρο σας ..δειτε το απο τη θετικη πλευρα....τελειωνει το τριμηνο θα περασουν καλες μου......

Κρίστυ έχεις τόσο δίκιο. Είμαστε ένα πραγματικά περίεργο σπίτι. Αφού βγω χλωμή από την τουαλέτα, ο καλός μου, μου δίνει συγχαρητήρια πανηγυρίζοντας και εγώ χαμογελώ με ευχαρίστηση. Μαζοχισμοί :mrgreen:

Ο πυρετός τον αυχενικών να συνεχίσει με το καλό και όλες να έχουμε τέλεια αποτελέσματα.

καλημέρα! τι μου κάνετε

εγώ χτες πέρασα μια τρομάρα.. έκανα ένα δυνατό φτέρνισμα στον ύπνο μου και πέθανα από τον πόνο στην κοιλιά, ένοιωσα ένα δυνατό κάψιμο το οποίο κράτησε μισό λεπτό και σιγά σιγά άρχιζε να σβήνει.. τα είδα όλα!! αγχωθηκα πάρα πολύ γιατί έτσι μάλλον έγινε και η αποκόλληση που είχα..

τελικά όλα καλά όμως πήγα για υπέρηχο και είδαμε το μωράκι μας να μας χαιρετάει! κουνούσε το χεράκι του. οι παλμοί σούπερ και καμιά ένδειξη αποκόλλησης. πήγε η καρδιά μου στη θέση της..

σε κάποια φάση λέει ο γιατρός πανηγυρικά..ντανταμμμμ!!! και είχε τον δείκτη στην οθόνη ανάμεσα στα ποδαράκια του μωρού..

ώπ του λέω αγοράκι?

ε ναι μου λέει..

καλά από τόσο νωρίς φαίνεται??

κοιτά μου λέει σε κάποια αγοράκια φαίνεται από την 11 εβδομαδα σε άλλα από την 15η ε, και κάποια φτάνουν 40 ετών και ακόμα δεν φαίνεται!!

χαχαχαχαχααχαχα σκάσαμε όλοι στα γέλια!! γιατροί, βοηθοί, νοσηλεύτριες, μας άκουσε όλο το ισόγειο..

έφυγα ανακουφισμένη και μάλλον είχα και ένα χαζό χαμόγελο.:)

τώρα περιμένω πως και πως να το δω ξανα σε 2 εβδομάδες για αυχενική..

Καλημερα κοριτσια . Εμι διαβασα τωρα το μηνυμα σου το ιδιο επαθα χτες το πρωι φτερνιστηκα τοσο δυνατα που νομιζα οτι ξεκολλησε το μωρο και ειχα ενα καψιμο τοσο εντονο που δεν μπορουσα να αναπνευσω.εγω το μωρο θα το δω 1/2 ελπιζω να ειναι ολα καλα γιατι φοβηθηκα πολυ.

oNg0p3.png

Καλημερα κοριτσια . Εμι διαβασα τωρα το μηνυμα σου το ιδιο επαθα χτες το πρωι φτερνιστηκα τοσο δυνατα που νομιζα οτι ξεκολλησε το μωρο και ειχα ενα καψιμο τοσο εντονο που δεν μπορουσα να αναπνευσω.εγω το μωρο θα το δω 1/2 ελπιζω να ειναι ολα καλα γιατι φοβηθηκα πολυ.

Χαρούλα δεν χρειάζεται να φοβάσαι ολα καλα θα ειναι..κατά πάσα πιθανότητα ο πόνος αυτός είναι μυικός..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...