Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Τανγκ εμένα η δικιά μου μου τα έκοψε όλα.Δηλαδή το σίδηρο τον έκοψα στον 7 γιατί μετά μου είπε δεν έχει νόημα να παίρνω μιας και το μωρό ότι ήταν να τραβήξει το τράβηξε, ασβέστιο δεν παίρνω καθόλου στην εγκυμοσύνη τρώω γαλακτοκομικά και το μαγνήσιο που έπαιρνα για τις συσπάσεις μου το έκοψε στις 36 γιατί τώρα θέλουμε συσπάσεις μου είπε.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα! Αχ θέλω να πω τόσα σε κάθε μια διαφορετικά! Θα προσπαθήσω να συντονιστώ! Λοιπον, μην εύχεστε να μπείτε με πρόκληση εκτός αν υπάρχει σοβαρός ιατρικός λόγος, εγώ ούτε κατά διάνοια σκέφτομαι αυτό το σενάριο απλά και μόνο για να δω το μωράκι μου! Αφού θα το δω ούτως ή άλλως όταν θελήσει να βγει! Δε βιάζομαι καθόλου αν και τινγκερ όπως κι εσύ είχα φάει μια ξενέρα όταν στη β' επιπέδου μου το βρήκαν μια βδομάδα μικρότερο και πήρε παράταση η πητ. Το ξεπέρασα όμως, ας βγει όποτε θέλει, ούτως ή άλλως ισχύει πάντα το +- 2 βδομάδες. xanp παρακαλούσες για καισαρική;;; Τόσο πολύ πονάει πια;;; Να μου πεις είχες και οξύ τοκετό αλλά όταν σκέφτομαι τι με περιμένει, συμφωνώ με τη μαρρόζ ότι καλά είμαστε και μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς... Αναπόφευκτο βέβαια, αλλά δεν μπορώ να πω ότι δε με φοβίζει!Επίσης, γιατί λες xanp ότι όσο μένει μέσα το μωράκι της μαριλούς είναι χρήμα γι' αυτούς στο νοσοκομείο;Ελπίζω να το πάρει αύριο κιόλας το αγοράκι της! Κάτι τέτοια ακούω και λέω αμαν δεν γυρνάω ποτέ πίσω!

VbTYp1.png

Οτι δεν είναι ότι δεν αντέχονται οι πόνοι εγώ λιγοψύχησα την τελευταία στιγμή και μόλις μου είπε δεν γεννάς ακόμα φύγε με έπιασε κρίση...Ευτυχώς ήταν ψύχραιμη η γιατρός μου.

Για το χρήμα το λέω γιατί κάθε μέρα παραμονής του μικρού στο νοσοκομείο χρεώνεται.Η θερμοκοιτίδα κάπου διάβαζα ότι πάει 300 ευρώ την μέρα οπότε ίσως πλέον να το επιδιώκουν και το μωρό να είναι μια χαρά και να μη χρειάζεται άλλη νοσηλεία.Όταν είναι για ιδιωτικό συμφέρον τα σκέφτεται όλα κανείς...Πόσο μάλιστα όταν της λέγανε ότι τρώει 30 ενώ η ίδια 2 φορές τον τάισε και έφαγε 50....

Ξέχασα να συμπληρώσω ότι δεν έχω πάρει καθόλου ασβέστιο και μαγνήσιο σε όλη την εγκυμοσύνη, παρά ελάχιστο από κάτι πολυβιταμίνες που έπαιρνα όποτε θυμόμουν και τα είχαν όλα μέσα αλλά σε λιλιπούτιες ποσότητες. Σίδηρο ξεκίνησα κάπου στον 5ο μήνα και το συνεχίζω αλλά κανείς δεν μου είπε κάτω από ποιες συνθήκες να το παίρνω, το μόνο που προσέχω είναι να απέχει 4 ώρες απο το χαπάκι του θυροειδή. Ο σίδηρος βγαίνει πάντα χαμηλός, ίσως να έχει σχέση που τον παίρνω όπως και όποτε να ΄ναι και γι΄αυτό και δεν μου τον έχουν κόψει. Ξέρω κι εγώ ότι μετα τον 7ο δεν έχει νόημα, το μωρό μετά φτιάχνει το δικό του αιματάκι και σταματάει να ξεζουμίζει τη μανούλα. Σήμερα ζαλίζομαι αλλά είναι και η πρώτη νύχτα που δεν κοιμήθηκα καλά!

VbTYp1.png

Μαριλού εσύ τα πληρώνεις όλα αυτά που λέει η xanp; Δηλαδή πληρώνετε 300 ευρώ για την κάθε μέρα παραμονής στη θερμοκοιτίδα;Ή η ασφάλεια σας; Αλλά και πάλι! Γκρρρ τα νεύρα μου!!! xanp σε γύρισαν πίσω ε; Αυτό θα με εκνευρίσει αφάνταστα, να νομίζω ότι γεννάω, να πάω νοσοκομείο και να μου πουν φυγε και ξαναέλα, θα κάνω πανικό, δεν πρόκειται να φύγω! Καταρχήν μένω μισή ώρα από το νοσοκομείο, είναι δυνατόν να κοιλοπονάω μέσα στα αμάξια;; Δεν ξέρω τι θα κάνω, αλλά θα προσπαθήσω αν και πρωτομανούλα να πάω τελευταία στιγμή στο μαιευτήριο για να μη με γυρίσουν!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Και μένα αυτό με τελείωσε.Εκεί ήταν που δεν άντεξα και της έλεγα βάλε με τώρα μέσα με καισαρική...Είπαμε λιγοψύχησα....Νομίζω ότι τα καλύπτει η ασφάλεια τους αλλά και πάλι είναι άδικο να μην έχει ανάγκη και να το κρατάνε επίτηδες.Εκμεταλλεύονται τον φόβο μας....

Μαριλού, είναι απαράδεκτοι στο Ιασώ! Κι εγώ θα γινομουν έξαλλη αν μου έλεγαν κατι τέτοιο!

Κορίτσια υπομονή, εγω που θα πάω με προκληση δεν χαιρομαι και πολύ γιατι επεμβαινουμε στη φύση που οταν την αφήνουμε να δράσει απο μόνη της πιστευω οτι είναι το καλύτερο! Πάντως προσωπικά, εχω αποφασίσει να μην αγχωθώ για ολα αυτά, να τα αφήσω όλα να κυλήσουν απο μόνα τους και ο Θεος βοηθός. Οτι και να σκεφτόμαστε, όσο και να αγχωνομαστε δεν κάνουμε τιποτα, οτι είναι να γίνει θα γίνει! Η μπουμπου μου σήμερα είναι πάλι κινηση, είχε μάλιστα και λοξυγγα οποτε ηρέμησα!

Απο σήμερα δεν θα έχω προσβαση στο ιντερνετ, οπότε να ευχηθώ σε όλες να πάνε όλα κατ'ευχήν! Οταν επιστρέψω, είμαι σίγουρη ότι θα έχω να δαιβάσω πολλές εξελίξεις, θα σας πω και τα δικά μου!

Οτιλια έχω φτασει στα +9 αλλά το καλό ήταν οτι δεν τα πήρα απότομα!

Απ'οτι ξέρω και οι μπανάνες 'εχουν μαγνήσιο!

Καλό κουράγιο και καλή τύχη σε όλες!!:P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Μαριλού, είναι απαράδεκτοι στο Ιασώ! Κι εγώ θα γινομουν έξαλλη αν μου έλεγαν κατι τέτοιο!

Κορίτσια υπομονή, εγω που θα πάω με προκληση δεν χαιρομαι και πολύ γιατι επεμβαινουμε στη φύση που οταν την αφήνουμε να δράσει απο μόνη της πιστευω οτι είναι το καλύτερο! Πάντως προσωπικά, εχω αποφασίσει να μην αγχωθώ για ολα αυτά, να τα αφήσω όλα να κυλήσουν απο μόνα τους και ο Θεος βοηθός. Οτι και να σκεφτόμαστε, όσο και να αγχωνομαστε δεν κάνουμε τιποτα, οτι είναι να γίνει θα γίνει! Η μπουμπου μου σήμερα είναι πάλι κινηση, είχε μάλιστα και λοξυγγα οποτε ηρέμησα!

Απο σήμερα δεν θα έχω προσβαση στο ιντερνετ, οπότε να ευχηθώ σε όλες να πάνε όλα κατ'ευχήν! Οταν επιστρέψω, είμαι σίγουρη ότι θα έχω να δαιβάσω πολλές εξελίξεις, θα σας πω και τα δικά μου!

Οτιλια έχω φτασει στα +9 αλλά το καλό ήταν οτι δεν τα πήρα απότομα!

Απ'οτι ξέρω και οι μπανάνες 'εχουν μαγνήσιο!

Καλό κουράγιο και καλή τύχη σε όλες!!:P

Νεφέλη μου όλα καλά να σου πάνε! Να μας πεις νέα όταν γεννήσεις! Καλή παραμονή στην Αθήνα και με έναν πόνο! Την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε θα έχεις την μπεμπούλα σου! Απίστευτο!!! Ναι οι μπανάνες έχουν μαγνήσιο! Με το καλό και χωρίς άγχος! Πολλά φιλιά!

VbTYp1.png

νεφελακι να πανε ολα τελεια και με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου! την επομενη φορα που θα μπεις,οπως ειπε και η οτιλια, θα την εχεις στην αγκαλια σου!

αντε με το καλο να ερχονται τα μωρακια ενα ενα, γερα και δυνατα!

ακομα δεν εχω συνελθει απο χθες... μιλησα και με τη μαμα μου και ετσι και πιασω τον σεπτεμβρη της ειναι αδυνατον λογω εργασιας να ερθει μεχρι και τα μεσα του μηνα. απο την αλλη κ ο αντρας μου θα εχει επιστρεψει στη δουλεια κι εγω θα ειμαι παντελως μονη... ειναι δεδομενο οτι θα ''φαω'' και τις 40 εβδομαδες? μεχρι τοτε θα πρεπει να επαναλαβω τα μαθηματα του ανωδυνου γιατι θα τα εχω ξεχασει:(

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

νεφελακι να πανε ολα τελεια και με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου! την επομενη φορα που θα μπεις,οπως ειπε και η οτιλια, θα την εχεις στην αγκαλια σου!

αντε με το καλο να ερχονται τα μωρακια ενα ενα, γερα και δυνατα!

ακομα δεν εχω συνελθει απο χθες... μιλησα και με τη μαμα μου και ετσι και πιασω τον σεπτεμβρη της ειναι αδυνατον λογω εργασιας να ερθει μεχρι και τα μεσα του μηνα. απο την αλλη κ ο αντρας μου θα εχει επιστρεψει στη δουλεια κι εγω θα ειμαι παντελως μονη... ειναι δεδομενο οτι θα ''φαω'' και τις 40 εβδομαδες? μεχρι τοτε θα πρεπει να επαναλαβω τα μαθηματα του ανωδυνου γιατι θα τα εχω ξεχασει:(

Τίποτα δεν είναι δεδομένο! Ούτε εμένα με βολεύει να αργήσει τόσο για παρόμοιους πρακτικούς λόγους! Σύζυγος με άδεια, μαμά που έρχεται από Ελλάδα και της έχω κλείσει ήδη επιστροφή γιατί είναι πανάκριβα τα εισιτήρια κ.α. αλλά ψυχραιμία!Το πιο βασικό είναι να γεννηθούν γερά τα μωράκια μας! Μπορεί να γεννήσεις και στην 36η, μπορεί να γεννήσεις και στην 40η, μην ασχολείσαι με ημερομηνίες, να ξέρεις ότι γεννάς κάποτε τον Αύγουστο (τέλη Αυγούστου) και μην το πολυσκέφτεσαι. Προς το παρόν σκέψου το μωράκι σου ότι ειναι ευτυχισμένο και κολυμπάει αμέριμνο στην κοιλίτσα της μανούλας, μεγαλώνει, παχαίνει, όλα για καλό είναι! Δεν ξεχνιούνται τα μαθήματα, άλλωστε όλα είναι μια φυσική διαδικασία, δε χρειαζόμαστε και διδακτορικό για να πάμε να γεννήσουμε.. Εγώ τη 2η φορά με το ζόρι πήγα γιατί την πρώτη με ψιλοαπογοήτευσαν που μας έλεγαν ότι οι πρωτότοκες κάνουν μεσο όρο 12 ώρες να γεννήσουν και μιλούσαν για τους τρόπους ανακούφισης από τον πόνο, οκ καλό ήταν που τα έμαθα αλλά δε νομίζω ότι χρειάζεται να ξέρω άλλες λεπτομέρειες, θα γίνουν όλα όπως γίνουν εκείνη τη στιγμή, φυσικά και ανώδυνα ελπίζω (αισιοδοξία)!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Και για να γελάσουμε λίγο, εγώ ήθελα να βγει και λιοντάρι (στο ζώδιο) αλλά απ' ότι φαίνεται δεν τον γλιτώνω τον παρθένο... Με έχει πιάσει φλυαρία σήμερα, με συγχωρείτε, ειχα πολύ ανήσυχο "ύπνο" και έχω υπερένταση!

VbTYp1.png

Μαριλου εγω ειμαι σιγουρη οτι ο μπομπος τρωει μια χαρα και οτι τα κανουν ολα για τα χρηματα.Εχω ακουσει πολλες περιοτωσεις απο γνωστες μου.Νεφελι ευχομαι να σου πανε ολα καλα και με το καλο το μωρακι σου θα μιλησουμε οταν θα εχουμε γεννησει για τα μικρα μας:tongue::tongue::tongue:.Κριστυ υπομονη κοριτσακι μου η φουντιτσα απο την ουρα εχει μεινει λιγες μερες ακομα.Να δεις οτι αν χαλαρωσεις θα σε πιασουν οι πονοι Συνηθως ετσι γινεται οπως και με τη συλληψη μολις φυγει η πιεση και το αγχος και λες οταν ειναι να γινει θα γινει και με τα τσοοουυυπ......:P:p:p

oNg0p3.png

Και για να γελάσουμε λίγο, εγώ ήθελα να βγει και λιοντάρι (στο ζώδιο) αλλά απ' ότι φαίνεται δεν τον γλιτώνω τον παρθένο... Με έχει πιάσει φλυαρία σήμερα, με συγχωρείτε, ειχα πολύ ανήσυχο "ύπνο" και έχω υπερένταση!

αυτό πάλι πού το πας?αρσενικά και παρθενάκια?κι εγώ σε λιοντάρι ήλπιζα αλλά τελοσπάντων!χαχαχαχαχα!

άσο για την την φλυαρία...πίστεψε με,δεν ενοχλείται κανείς,οπότε εκφράσου ελεύθερα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Nefeli να πάνε όλα καλά!!! Με έναν πόνο εύχομαι!!! Αν καταφέρεις μπες να μας πεις νέα σου. Μαζί περίπου θα γεννάμε...

Στα ιδιωτικά μαιευτήρια νομίζω τη θερμοκοιτίδα την καλύπτει η ασφάλεια, ωστόσο το μαιευτήριο βγαίνει κερδισμένο γιατί θεωρείται ιδιωτική επιχείρηση. Τα παίρνει από το δημόσιο και είναι πολλά τα λεφτά. Ως επιχείρηση δίνει και κατευθυντήριες εντολές στους εργαζόμενούς του, π.χ. να προτείνουν παραμονή σε θερμοκοιτίδα περισσότερο απ' ότι χρειάζεται κτλ.

Οτίλια θα είναι πολύ οργανωμένα τα πράγματα στη Σουηδία. Πριν λίγες μέρες γέννησε εκεί η γυναίκα του ξαδερφού μου (η κοπέλα είναι Σουδέζα). Άκουσα ότι όλη η γέννα τους κόστισε μόνο 40 ευρώ! Ούτε φακελάκια στους γιατρούς ούτε τίποτα! Και εκεί έξω δίνουν έμφαση σε φυσιολογικό τοκετό και στο θηλασμό. Εδώ έχουμε ακόμη μέλλον. Στο Έλενα που θα γεννήσω τουλάχιστον λένε ότι είναι υπέρ του θηλασμού και έχω ακούσει τα καλύτερα. Τώρα για το θέμα του τοκετού δεν ξέρω.

Και μια ερώτηση για όλες: Είναι καμιά σας που φοβάται αν θα πάνε όλα καλά, αν το μωρό θα βγει ζωντανό και καλά στην υγεία του;;; Εμένα αυτός ο φόβος επισκιάζει το φόβο της γέννας. Σχεδόν δε σκέφτομαι αν θα πονέσω. Φοβάμαι μήπως κάτι γίνει και το μωρό σταματήσει να παίρνει αρκετό οξυγόνο από τον ομφάλιο λώρο ή μήπως σταματήσει η καρδούλα του. Γενικά σκέφτομαι θετικά ότι όλα θα πάνε καλά, αλλά αυτές οι σκέψεις υπάρχουν κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Γι' αυτό ανυπομονώ να γεννήσω, δεν αντέχω την αναμονή και το άγχος... Έχω συνέχεια το νου μου να δω αν κουνιέται ο μικρούλης! Ευτυχώς κουνιέται που και που...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

αυτό πάλι πού το πας?αρσενικά και παρθενάκια?κι εγώ σε λιοντάρι ήλπιζα αλλά τελοσπάντων!χαχαχαχαχα!

άσο για την την φλυαρία...πίστεψε με,δεν ενοχλείται κανείς,οπότε εκφράσου ελεύθερα!

Όσο για το ζώδιο κι εγώ ήθελα πολύ να βγει λέων σαν κι εμένα! Προχτές που άλλαζε το ζώδιο από καρκίνο σε λέων ήμουν χαρούμενη!

Κάτι μου λέει ότι ο μικρός θα έρθει με μια δυο μέρες απόκλιση από τα γενέθλιά μου, στις 6 Αυγούστου! Έχω ΠΗΤ 14 Αυγούστου. Το ωραίο όμως είναι ότι ο μικρός μου συνελήφθει την ίδια ημέρα με εμένα τον περασμένο Νοέμβριο. Η μητέρα μου κρατούσε ημερολόγιο και μέτραγε και θερμοκρασία εκείνα τα χρόνια να δει πότε έχει ωορηξία. Συνέπεσε τελικά η σύλληψη του μικρού με τη δική μου, άρα είναι πιθανό να συμπέσει και ο τοκετός... Εγώ γεννήθηκα μια βδομαδούλα περίπου νωρίτερα από το αναμενόμενο. Για να δούμε πότε θα βγει ο γιόκας μου!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...