Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 19 λεπτά , Neverstop είπε:

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Ανυπομονώ! Εύχομαι να είναι εύκολη η επιστροφή σου. Μην αγχώνεσαι όμως και μην πιέζεσαι. Και αποδεξου τον άντρα σου όσο αργός και αν είναι στις οικιακές δουλειές. Θα μάθει, είναι μικρός ακόμα. 

Και δεν ξέρω αν είναι όλοι αργοί, και ο άντρας μου είναι χαχαχχα αλλά τον αφήνω. Τα κάνει βέβαια τέλεια και ας κάνει 5 ώρες το σύνθετο του σαλονιού 😂

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μαριλού να μην σχολιάσω την παιδίατρο.Είμαι σίγουρη πως αν της έλεγες ότι θήλασες την μικρή τόσο διάστημα θα σε ρώταγε και μεγάλωνε κανονικά;;;χαχαχα με τους άσχετους.Να σου πω για βάλτε καμιά φωνή για τον μικρό γιατί κάθε μέρα που κάθεται μέσα για αυτούς είναι χρήμα και παίζει να σας δουλεύουν κιόλας τόσο καιρό.

Κρίστυ λογικό είναι αφού σε έβαλε στο τρυπάκι ο γιατρός ότι γεννάς να είσαι έτσι.Αλλά θα σου πω να κάνεις υπομονή..Τι προτότυπο ε;;;Το ξέρω ότι θες να τελειώνεις όπως και όλες μας αλλά μη βασανίζεσαι.Όταν η μικρή είναι έτοιμη θα βγει αυτή ξέρει καλύτερα.Να και εγώ την άλλη φορά είχα γεννήσει 38 εβδομάδες και ενώ ξέρω ότι κάθε φορά δεν είναι ίδια και τώρα λέω μέχρι την Δευτέρα θα γεννήσω.Λάθος μου και μένα αλλά είναι ότι θέλουμε να τελειώνουμε.Πάντως μου λένε ότι τα κορίτσια συνήθως παίρνουν όλες τις μέρες τους.Κάτι τέτοιες στιγμές 'ζηλεύω' όσες κάνουν καισαρική ή μπαίνουν με πρόκληση γιατί ξέρουν πότε θα γεννήσουν.Άσε που έχω βαρεθεί να με ρωτάνε πότε γεννάω και όταν απαντώ από μέρα σε μέρα μου λένε όλοι ε δεν σου είπε πότε η γιατρός;;;Απαντώ γεννάω φυσιολογικά οπότε μόνο ο Θεός ξέρει και η γιατρός μου σίγουρα δεν είναι ο Θεός...Πάντως έχει πλάκα με κοιτάνε λες και βλέπουν εξωγήινη που γεννάω φυσιολογικά...

Αισθάνεσαι λίγο καλύτερα τώρα;;;

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαριλού να μην σχολιάσω την παιδίατρο.Είμαι σίγουρη πως αν της έλεγες ότι θήλασες την μικρή τόσο διάστημα θα σε ρώταγε και μεγάλωνε κανονικά;;;χαχαχα με τους άσχετους.Να σου πω για βάλτε καμιά φωνή για τον μικρό γιατί κάθε μέρα που κάθεται μέσα για αυτούς είναι χρήμα και παίζει να σας δουλεύουν κιόλας τόσο καιρό.

Κρίστυ λογικό είναι αφού σε έβαλε στο τρυπάκι ο γιατρός ότι γεννάς να είσαι έτσι.Αλλά θα σου πω να κάνεις υπομονή..Τι προτότυπο ε;;;Το ξέρω ότι θες να τελειώνεις όπως και όλες μας αλλά μη βασανίζεσαι.Όταν η μικρή είναι έτοιμη θα βγει αυτή ξέρει καλύτερα.Να και εγώ την άλλη φορά είχα γεννήσει 38 εβδομάδες και ενώ ξέρω ότι κάθε φορά δεν είναι ίδια και τώρα λέω μέχρι την Δευτέρα θα γεννήσω.Λάθος μου και μένα αλλά είναι ότι θέλουμε να τελειώνουμε.Πάντως μου λένε ότι τα κορίτσια συνήθως παίρνουν όλες τις μέρες τους.Κάτι τέτοιες στιγμές 'ζηλεύω' όσες κάνουν καισαρική ή μπαίνουν με πρόκληση γιατί ξέρουν πότε θα γεννήσουν.Άσε που έχω βαρεθεί να με ρωτάνε πότε γεννάω και όταν απαντώ από μέρα σε μέρα μου λένε όλοι ε δεν σου είπε πότε η γιατρός;;;Απαντώ γεννάω φυσιολογικά οπότε μόνο ο Θεός ξέρει και η γιατρός μου σίγουρα δεν είναι ο Θεός...Πάντως έχει πλάκα με κοιτάνε λες και βλέπουν εξωγήινη που γεννάω φυσιολογικά...

Αισθάνεσαι λίγο καλύτερα τώρα;;;

ναι αισθανομαι πολυ καλυτερα σε ευχαριστω......νομιζα πως μονο εγω βαζω χρονικα περιθωρια στον εαυτο μου.....τελικα ολες λιγο πολυ καπως ετσι νιωθουμε...αυτο ειπα κι εγω....μεχρι την τεταρτη πεμπτη θα εχω γεννησει....αλλα τελικα μαλλον θα περιμενω.....σκεφτομαι να πω αυριο στον γιατρο μου που θα παω, να μπω με προκληση αφου ειμαι ετοιμη......θα δω κ τι θα μου πει.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

πρωινες πρωινες κοριτσακια ε?

μαριλου δεν εχω λογια για την παιδιατρο! να κατι τετοια βλεπω κι αγχωνομαι οτι δεν θα καταφερω να θηλασω. μπραβο σου που αντεδρασες! με τους ανιδεους που εχουμε μπλεξει!

κριστυ καλη μου θα ερθει πολυ συντομα η ωρα που θα κρατησεις αγκαλια το μικρο σου θαυματακι!ειναι απιστευτη η διαδικασια στηνν οποια μπαινουμε με τις ημερομηνιες. τετοια φρικη εφαγα κι εγω χθες στο γιατρο!

για πρωτη φορα με εβαλε στον καρδιοτοκογραφο,διπλα μου ηταν μια κοπελα στην 38η εβδ. και συγκριτικα μ'αυτην οι συσπασεις μου ηταν πολυ περισσοτερες και πιο εντονες. πηρα μια χαρα κι εγω και λεω καλα παμε.αμ δε! με βαζει στον υπερηχο κι απο κει που μου εδινε πητ απο την αρχη 24/8(βλεπαμε και την υπερηχογραφικη ημερομηνια γιατι τα μπερδεψα καπου με την τερ μου),χθες μου το βγαλε 2/9. μ'επιασε μαυριλα και καταθλιψη...κοντα στα 2.200 ο μικρος,του αντρα μου του κακοφανηκε και ηταν σα να βλεπω την πεθερα μου η οποια στην προηγουμενη μετρηση μου ειπε: αφου δεν τρως πως να παχυνει το παιδι?θα τρως με το ζορι απο δω και περα!

περιττο φυσικα να σας πω πως μια χαρα τρωω. βεβαια εχω μεινει στα +10 και δεν εχω βαλει αλλο βαρος αλλα δεν νομιζω πως θα 'πρεπε να με ανησυχει αυτο.

δεν ξερω...χαρηκα πολυ που ειναι καλα το βατραχακι αλλα καπου σα να στεναχωρηθηκα...μονο που δεν μπορω να εντοπισω την ακριβη αιτια αυτης της στεναχωριας.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

marilou μου πολυ καλα της ειπες της παιδιατρου......

κοριτσια ειμαι χαλια ψυχολογικα......ο γιατρος μου οπως σας ειχα πει με βλεπει ετοιμη εδω και 2 βδομαδες και μου ειχε πει πως δεν θα ξεπερασω την 38η εβδ.....το θεμα δεν ειναι οτι εχω αργησει αλλα οτι μπηκα σε ενα τριπακι να αγωνιω καθε μερα ολη μερα και νξα περνουν οι μερες κι εμενα να με τρωει το σαρακι ποτε θα με πιασουν οι πονοι και ποτε θα δω σημαδια τοκετου.....συμφωνα με το γιατρο ως αυριο μεθαυριο επρεπε να γεννησω αλλα μαλλον εξω θα πεσει βλεπω.....ειμαι απογοητευμενη με τον εαυτο μου οχι με κανεναν αλλον.....που εδωσα κι εγω χρονικο περιθωριο στον εαυτο μου....συγνωμη αν σας μαυριζω.....αλλα ειναι ασχημο καθε πρωι να ξυπνας με την ιδια απορια..."λες να ναι σημερα η μερα?"φανταζομαι βεβαια δεν ειμαι η μονη που νιωθω ετσι....

Christie καταλαβαίνω την αγωνία σου. Όμως νομίζω η πολλή γνώση και η πρόοδος της ιατρικής μας έχουν επηρεάσει όλες... Πριν από 50 χρόνια δεν θα έμπαινες καν σε αυτό το τριπάκι σκέψης. Θα ήξερες ότι το μικρό θέλει περίπου 9 μήνες (40 εβδομάδες) και θα άντεχες περισσότερο. Τώρα μας βάζουν σε σκέψεις τύπου "αφού ο γιατρός προβλέπει ότι σε λίγο θα γεννήσω γιατί δεν με πιάνουν οι πόνοι;" Ή όπως λέει και η tingerbell "αφού έχω συσπάσεις γιατί να πάει παρά πίσω ο τοκετός;"

Μάλλον μόνο τα μικρά μας ξέρουν πότε θα βγουν και το καθένα κάνει αυτό που είναι το καλύτερο για τον εαυτό του. Η φύση προνοεί. Π.χ. αν στο περιβάλλον της μήτρας δεν τρέφεται σωστά γεννιέται νωρίτερα, αν πάλι έχει να επωφεληθεί από την παραμονή του εξαντλεί το 9μηνο...

Δεν νομίζω όμως να αξίζει να σκέφτεσαι την πρόκληση.

Οτίλια κι εγώ λίγους μήνες μετά τον τοκετό θα το ρίξω στη γυμναστική για να σφίξω και να φύγει η κυτταρίτιδα. Τις πρώτες εβδομάδες θα δώσω έμφαση στο μωρό και το θηλασμό και δεν θέλω να βάλω πολλούς στόχους ταυτόχρονα!

Σήμερα ξύπνησα πάλι με την απαίσια κράμπα μου. Έκανα και ειδικές ασκήσεις στο νερό χτες με δασκάλα σε μάθημα εγκύων. Δεν φαίνεται να βοήθησε. Εγώ το συνδέω με έλλειψη ασβεστίου ίσως και αφυδάτωση.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

ναι αισθανομαι πολυ καλυτερα σε ευχαριστω......νομιζα πως μονο εγω βαζω χρονικα περιθωρια στον εαυτο μου.....τελικα ολες λιγο πολυ καπως ετσι νιωθουμε...αυτο ειπα κι εγω....μεχρι την τεταρτη πεμπτη θα εχω γεννησει....αλλα τελικα μαλλον θα περιμενω.....σκεφτομαι να πω αυριο στον γιατρο μου που θα παω, να μπω με προκληση αφου ειμαι ετοιμη......θα δω κ τι θα μου πει.....

Άκου είναι λάθος να πας με πρόκληση εκτός και αν συντρέχει λόγος.

Σκέψου μόνο ότι θα πονέσεις περισσότερο από ότι αν εξελιχθεί φυσιολογικά η διαδικασία και εκτός αυτού μπορεί στο τέλος να περάσεις τους πόνους να γεννήσεις και με καισαρική επειδή δεν θα είσαι έτοιμη ούτε εσύ ούτε το μωρό.Κρίμα δεν θα είναι;Σας έχω πει πόσο εύκολα γέννησα την άλλη φορά.Να σου πω όμως κάτι;3,5 ώρες πριν γεννήσω είχα πάει στο νοσοκομείο γιατί είχα πόνους και παρακάλαγα την γιατρό να με βάλει μέσα να γεννήσω ΤΩΡΑ με καισαρική γιατί δεν άντεχα άλλο....Αν η γιατρός είχε ενδώσει θα έκανα βλακεία ναι ή όχι;

Το ξέρω ότι επειδή ξέρουμε ότι πλέον τα μωρά μας είναι οκ θέλουμε να τελειώνουμε αλλά δεν είναι έτσι....Ηρέμησε και κάνε πράγματα που σε χαλαρώνουν μια βόλτα, ένα σινεμά, ψώνια μετά θα κλειστείς μέσα για λίγο οπότε θα σου λείψουν...

Τανγκ οι κράμπες είναι από έλλειψη μαγνησίου όχι ασβεστίου.Φάε ντομάτες...

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!

Δεν έχουμε άλλη γέννα ε???

Μαριλού είσαι έμπειρη εσύ κ δεν σε πτοούν!!Υπομονή! Το βλέπεις κ μόνη σου οτι ο μπόμπος προχωράει πολύ καλά!!

Εγώ δεν αγχώνομαι ακόμα να γεννήσω αλλά φαντάζομαι αν περάσω τις 39 κ 3 της προηγούμενης φοράς θα αγχωθώ αφού δεν θέλω καθόλου ραντεβού κ προκλήσεις....

Καμμιά τεχνική για να εμπεδωθεί το μωρό???

Περπάτημα, σεξ, κάνε δουλειές στο σπίτι και επίσης παίξε κηνυγητό με την μικρή ,μπάλα κτλ ε που θα πάει θα βγει....

Γιούπι για το άλλο που ρώτησες δίπλα www.iherb.com για τα βιολογικά με όριο βάρους το δέμα τα 1360 gr νομίζω και μεταφορικά 4 ευρώ.Αν θες περισσότερες πληροφορίες ανέτρεξε στο παρεντς να διαβάσεις τις αγορές online.

κοριτσια ειναι φυσιολογικο να θελουμε να γεννησουμε και γω καθε βραδυ ,βαζω τις βαλιτσες μπροστα στην πορτα και ο αντρας μου γελαει,ασε που ολο νομιζω οτι εχω συμπτωματα γεννας,και τωρα και να πω ποναω δεν το περνει σοβαρα! το μονο που εχω να πω! ειναι υπομονη!

για κυτταριτιδα μου ειπαν το εξης. το κατακαθι του ελληνικου το περνουμε και βαζουμε ελαιολαδο και το κανουμε κρεμα το βαζουμε στις περιοχες που εχουν προβλημα και το τυλιγουμε με σελοφαν. τωρα δεν ξερω τοι δουλεια κανει.αλλα μου το ειπε μια γυναικα μεγαλη που εχει 4 παιδια και το σωμα της ειναι λαμπαδα! εγω θα το κανω οταν μπορεσω,γιατι με ενα νεογεννητο δεν ξερω αν θα εχω χρονο.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημέρα! Μετά σου λέει, ξέρουν τι κάνουν...Πήγε ο γιατρός μου το πρωί και με πήρε μετά και μου λέει "Μην ανησυχείς, ο μικρός είναι μια χαρά τρώει πολύ καλά και αύριο το πρωί το αργότερο θα του βγάλουν το σωληνάκι και μέχρι την Παρασκευή θα τον πάρεις σπίτι!!!!" Τυχαίο?!?!?! Τι να πω.... Είμαι περίεργη μετά που θα πάω τι θα μου πει η παιδίατρος......

christy μου υπομονή, όπως λένε και τα κορίτσια ξέρουν τα μωράκια πότε πρέπει να βγουν:P:p:p:p:p:p:p

tinger μου μη στεναχωριέσαι μια χαρά είναι το μπεμπάκι σου!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Περπάτημα, σεξ, κάνε δουλειές στο σπίτι και επίσης παίξε κηνυγητό με την μικρή ,μπάλα κτλ ε που θα πάει θα βγει....

Γιούπι για το άλλο που ρώτησες δίπλα www.iherb.com για τα βιολογικά με όριο βάρους το δέμα τα 1360 gr νομίζω και μεταφορικά 4 ευρώ.Αν θες περισσότερες πληροφορίες ανέτρεξε στο παρεντς να διαβάσεις τις αγορές online.

Χα χα!! ελα κ από διπλα!! ή θα ερθεις οταν θα εισαι επίσημα ο λε???:P

Σιγα να μην προλαβαινουμε μετα να μου πεις...

Τελεια νεα Μαριλού!!!

Διαφημίσεις

Asterina ευχαριστώ για τη συμβουλή με τον καφέ. Έχω ακούσει το ίδιο και για τον πράσινο άργιλο. Θα το δοκιμάσω όταν γεννήσω. Έχουν να πέσουν πολύ ελληνικοί καφέδες!

Xanp πράγματι οι κράμπες σχετίζονται και με έλλειψη μαγνησίου αλλά και με έλλειψη ασβεστίου. Μου το είπε ο γιατρός και το διάβασα σε βιβλία.

Μαγνήσιο έχουν οι ντομάτες;;; Δεν το ήξερα! Θα δοκιμάσω να φάω... Όσο για το ασβέστιο εγώ το συσχετίζω στον εαυτό μου γιατί κάθε φορά που ξεχνάω να πάρω το χαπάκι μία μέρα, ξυπνάω ξημερώματα την επόμενη με κράμπα. Σπάνια να πάθω κράμπα αν δεν ξέχασα το χαπάκι την προηγούμενη. Βλακεία βέβαια που τώρα τελευταία έχω γίνει λιγότερο σχολαστική με τα συμπληρώματα. Παίρνω σίδηρο και ασβέστιο. Έχει τύχει κάποιες φορές να ξεχάσω ή το ένα ή το άλλο. Δεν θα έπρεπε. Εσείς τα παίρνετε συστηματικά; Απλά με δυσκολεύουν λίγο οι συνθήκες λήψης τους. Π.χ. το σίδηρο χωρίς να έχεις φάει λίγο πριν και χωρίς να έχεις πιει γάλα λίγο πριν ή λίγο μετά, και κατά προτίμηση με πορτοκαλάδα. Θέλει ολόκληρη οργάνωση μια που πεινάω και τρώω συνέχεια!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Yioupi θέλει πολύ περπάτημα! Βέβαια ένας γιατρός που ρώτησα μου είπε ότι αν είναι η ώρα του θα εμπεδωθεί και μόνο του, κι αν είναι να μη γίνει όσο και να περπατάω μπορεί να μην εμπεδωθεί (π.χ. αν το κρατάει ο ομφάλιος λώρος)...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

καλημέρα κορίτσια!!

Νομίζω ότι είμαι η μόνη που δε θέλω να γεννήσω...Έχω αγχωθεί τόσο με το θέμα "τοκετός" που προτιμώ να μείνει για πάντα μέσα το μωράκι μου!:rolleyes:Μια χαρά είναι μέσα στην κοιλιά μου...Αφήστε που το λυπάμαι το καημένο με τέτοια ζέστη που έχει!

m4ril0u αυτά ακούω να γίνονται στα μαιευτήρια και τρελαίνομαι!! Έρχεται η κάθε άσχετη και το παίζει επιστήμονας στα δικά μας τα παιδιά!!!!!:mad: Κοίτα να πάρεις το μωρό στο σπίτι γιατί το περιβάλλον είναι πολύ ανθυγιεινό με τόσους βλ@κες εκεί μέσα!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

τι να πεις ρε μαριλου ειναι λαχειο να βρεις καλο παιδιατρο,εχει εναν η αδελφη μου και δεν καταλαβαινει οτι απλα εκμεταλλευεται τον φοβο τυης και ρουφαει....λεφτα.

με το παραμικρο την στελνει να κανει εξετασεις στο μωρο.

εγω σιδηρο μαγνησιο και ασβεστιο τον τελευταιο καιρο δεν τα περνω τακτικα και ισως ειναι λαθος, μεχρι πριν 2 εβδομαδες δεν τα αμελουσα

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...