Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

απο πετρωματα...μια εχω μια δεν εχω..δεν ξερω τι γινεται... προχθες ειχα ολη μερα. ειναι πιο εντονα οταν περπαταω παντως. με το που διανυω μια χ αποσταση η κοιλια γινεται βραχος! προχθες αναγκαστηκα να σταματησω καταμεσις του δρομου γιατι πονεσα κιολας χαμηλα.

αστερινακι ποιες κρεμες κανουν τετοια θαυματα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημέρα κορίτσια...πετρώματα δεν έχω νιώσει καθόλου! από συσπάσεις έχω μια ανά 2 ώρες περίπου! και από ραγάδες έχω βγάλει 3 κόκκινες στο ένα στήθος...κρέμα άρχισα να βάζω στην κοιλιά από τον 7ο μήνα! Στο στήθος δε με πολυενδιαφέρει να σας πω την αλήθεια...στην κοιλιά που φαίνεται με το μαγιό δε θέλω με τπτ να βγάλω!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Πετρώματα ούτε εγώ δεν έχω... Ο μικρούλης δεν δίνει πολλά σήματα ότι θέλει να βγει. Μάλλον του αρέσει εκεί μέσα! Κλωτσάει που και που τεμπέλικα. Να δω πότε θα το πάρει απόφαση!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

κοριτσια τι μου κανετε?????εγω σημερα ειχα πονους περιοδου παλι ανα μια ωρα και 45λαπτο απο τις 3μ,ιση ως τις 8 και κατι......οποτε κοιμηθηκα μετα τις 8 οπως φανταζεστε.....νομιζα πως ηρθε η ωρα και χαρηκα αλλα δεν........θελω να τελειωνω ρε κοριτσια....ενω δεν εχω μεγαλη κοιλια νιωθω να βαρυνα ξαφνικα και δεν μπορω αλλο....δεν μπορω νακανω δουλειες,ζεσταινομαι σκαω και νιωθω και χαλια για την κοιλια μου η οποια μαντεψτε!!!!εβγαλε ραγαδες.........παω να σκασω....στην 34η εβδ εβγαλα μια,και μετα αρχισαν να πολλαπλασιαζονται....και να ειχα καμια κοιλαρα να ελεγα ναι....αμα με δειτε εχω μικρη κοιλια ρε κοριτσια.......κι αν εχω βαλει ποσες κρεμες απο την αρχη!!!!!ευτυχως δεν ειναι πολυ βαθιες ομως.......θα δειξει στο μαζεμα πως θα φαινονται.....η αδερφη μου η μια εχει ραγαδες αλλα δεν φαινονται πολυ να πω την αληθεια....αν γινουν ετσι δεν θα εχω προβλημα....θα δειξει.....

κοριτσια θελω να δω την μικρουλα μου.......................

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Περιμένω πως και πως να πάω στο γιατρό για να δούμε σε τι στάδιο είμαστε! Η αλήθεια είναι ότι κουράστηκα με την ταλαιπωρία των ξενυχτιών λόγω της ζέστης, της καούρας και της δύσπνοιας! Προτιμάω να ξυπνάω με το κλάμα του μικρου!!! :)

Εκτός αυτού με έχει πιάσει και άγχος όσο πλησιάζουν οι μέρες με τις εξετάσεις του μικρού (πυελογραφία κλπ).

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

τι είναι αυτό με τις ραγάδες ξαφνικά βρε κορίτσια; Δε βγάλαμε σε όλη την εγκυμοσύνη και βγάζουμε τώρα στο τέλος; Να μου πείτε τώρα είναι που όλα τεντώνονται στο έπακρο.. Κι εγώ ξαφνικά στο στήθος έχω αρχίσει και στο πλάι χαμηλά στη μέση και είναι κόκκινες και βαθιές! Από αυτές που δε φεύγουν!Είναι ραγάδες πάχους, δεν είναι από τσίτωμα.. μια φρίκη! Ο μπόμπος μου αν δε φάω λίγη σοκολάτα κάθε μέρα δεν δίνει το παρόν, τεμπέλικο μωρό για να κάνει τη μαμά να ανησυχεί! Με φοβίζει πάρα πολύ αυτό γιατί λένε ότι οι πολλές κινήσεις του μωρού είναι δείγμα υγείας.. τώρα που κοντεύω έχω αρχίσει να φοβάμαι για διάφορα και προπαντώς για την υγεία του! Συσπάσεις, πετρώματα τίποτα!Πολύ σπάνια κανα ελαφρύ πονάκι περιόδου. Μήπως γενικά δεν καταλαβαίνω; Δεν ξέρω, ίσως ειναι και θέμα αντίληψης, εγώ είμαι άνθρωπος που είναι γενικά στον κόσμο του... ελπίζω να συμβαίνουν όλα αυτα κι εγώ απλά να μην τα αντιλαμβάνομαι. Οπως καταλαβαίνετε, δεν έχω κουραστει και πώς να γίνει αυτό αφού δεν καταλαβαίνω τίποτα.. Α και η κοιλιά μου δεν είναι πολύ μεγάλη, δεν νιώθω καθόλου 9 μηνών και σήμερα μπαίνω στο μήνα μου θεωρητικά!

VbTYp1.png

κοριτσια μου υπομονη φτασαμε στο τελος! και γω οτιλια το ιδιο φοβαμαι οταν περασει ωρα και δεν το ακουσω τρελαινομαι...και τρωω γλυκακι.

οσο για τις ραγαδες, υπαρχουν πολλες κρεμες στο εμποριο για αποκατασταση,δεν ξερω ποιες ειναι καλες,αλλα μια που πηρε η μανα μου ειναι πολυ καλη και για χρονοιες ραγαδες. θα την ρωτησω και θα σας πω!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπέρα κορίτσια! Σχετικά με τα θέματα που συζητάτε εμένα δεν μου έχουν παρουσιαστεί πουθένα ραγάδες και όμως απο την αρχη της εγκυμοσύνης δεν χρησιμοποιώ παρά το jonshon baby oil και αυτό γύρω στις 3 φορές την εβδομάδα, όχι καθημερινά. Πιστευω οτι περισσότερο ρόλο παίζουν οι αντοχές του δερματος παρά το είδος της κρέμας. Οχι βέβαια ότι δεν πρέπει να το βοηθάμε! Απο κοιλιά έχω πολύ μεγάλη και όλοι οσοι με βλέπουν καταλαβαίνουν οτι κοντευω αλλά... δεν είναι και τόσο χαμηλά δυστυχώς. Σήμερα περπάτησα, θα προσπαθήσω μέχρι το Σάββατο που γεννάω να κάνω ότι μπορώ. Φευγω αυριο το απόγευμα για να είμαι σε ετοιμότητα, την Παρασκευη εχω συνάντηση με μαια και με γιατρό για να εξετάσει τον τράχηλο και το Σαββατο είναι η κρίσιμη μέρα! Απο την μια ανυπομονώ, απο την άλλη φοβάμαι...πολύ ανάμεικτα συναισθηματα με διακατέχουν...πάντως χαίρομαι που είμαι ένα βήμα πριν το τέλος! Σήμερα είχα πάλι δυσκολία στην τουαλέτα και ζοριστηκα αρκετά εως πολύ γιατί δεν γίνοταν αλλιώς. Απο εκείνη την ώρα, στις 6 το απόγευμα, η μπουμπου δεν έχει κουνηθεί ενω συνηθως δεν καθέται ήσυχη και έχω φοβηθεί μήπως της έκανα κατι κακό με την πίεση που ασκησα:-(

Μαριλού μου, πράγματι το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι υπομονή και να είσαι αισιόδοξη και θα δείς ότι ο μπομπος σου θα τα καταφέρει με το γαλατάκι του και θα έρθει σύντομα στο σπίτι σας!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

υπομονη...καλα λες αστερινα!!!!!!!!!!!εγω τι να πω...νιωθω βαρια ...τα ποδια μου ειναι τουμπανο απο πρηξιμο....πετρωματα που και που!πονακια περιοδου ελαχιστα κ σε ακανονονιστες ωρες!περιμενω απο μερα σε μερα!κοντευω 39 w μα τιποτα ακομα!η μπεμπα μου μονο την ωρα του υπνου χαλαρωνει μαζι μου....οσο ειμαι ξυπνια ειναι κ αυτη!η αληθεια ειναι πως εχω χασει την υπομονη μου ....περιμενω πως και πως να γεννησω...ολα ειναι ετοιμα......βεβαια σκεφτομαι κ το μετα κ ανησυχω για ολα....δεν εχω βρει παιδιατρο...και θελω τις δυο πρωτες εβδομαδες εναν στη πατρα κ μετα να βρω στο κιατο!περιμενω να μου συστησουν καποιον...αλλα μηπως πρεπει να βιαστω?φιλια σε ολες σας !!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Ο μικρός έχει φτάσει αισίως στα 3.080 γρ. με απόκλιση προς τα κάτω λόγω του ότι είναι δύσκολο να μετρηθεί. Είναι γυρισμένος μπρούμυτα και προσπαθεί να πάρει σωστή θέση ώστε να μην ταλαιπωρήσει πολύ την μανούλα του :)

Ο γιατρός μου έδωσε κάτι κολπικά χαπάκια για να βοηθήσουν τον τράχηλο. Θέλει να περάσει κι αυτή η εβδομάδα κι από Δευτέρα που έχω πάλι ραντεβού να δούμε τι θα κάνουμε. Κατά τα άλλα όλα είναι μια χαρά. Το απόγευμα πήγα βόλτα με τον άντρα μου και τη μικρή και τώρα έχω λίγα πονάκια χαμηλά και πονάει αρκετά η μέση μου! Μου αρέσει που λένε ότι πρέπει να περπατάμε!!! Σας φιλώ όλες!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Ρενακι μια χαρα ο μπεμπης σου .Ποτε λεγαμε για 400 και 500γρ και τωρα μιλαμε για κιλα απιστευτο μου φαινεται πως περασε ο καιρος.Και εγω μετραω αντιστροφα 6 και σημερα μεχρι να δω τον μικρο μου.Ανυπομονω τοσο πολυ!!!!!!!!!!!!

oNg0p3.png

Καλησπέρα κορίτσια. Δε μπήκα καθόλου σήμερα γιατί μέχρι το απόγευμα τουλάχιστον δεν ήμουν πολύ στα καλά μου, ευτυχώς τώρα είμαι μια χαρά:-P:razz::-P:razz: Ας τα πιάσουμε από την αρχή όμως να σας τα πω γιατί σήμερα η παιδίατρος στο ΙΑΣΩ με έβγαλε από τα ρούχα μου!!!! Πάω λοιπόν ωραία και καλά στο πρωινό επισκεπτήριο, ήδη φορτισμένη που ο μικρός έχει κολλήσει στα 30 ml και έρχεται η παιδίατρος να με ενημερώσει.... Μια χαρά είστε μου λέει, έχει πάει στα 35 ml (ωραία λέω εγώ από μέσα μου) και είπα από σήμερα να του δίνουν και ξένο γάλα μαζί με το δικό σας!!! Γιατί? ρωτάω εγώ και μου απαντάει θρασύτατα: γιατί είναι λίγο στάσιμο το βάρος του και μάλλον το δικό σας γάλα δεν είναι αρκετά θρεπτικό!!!!!:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Καταλαβαίνετε ότι έγινα Τούρκος, της είπα ότι αποκλείεται να δώσει στο παιδί ξένο και αν θέλει ας του δώσει μεγαλύτερη μερίδα από το δικό μου αφού έτσι κι αλλιώς πηγαίνω παραπάνω απ' όσο πίνει!!!!!! Αφού και τώρα που το σκέφτομαι μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!!! Πήρα και την παιδίατρό μου και της το είπα και μου είπε καλά έκανες. Εδώ το παιδί έφτασε το βάρος της γέννησης στις 8 μέρες και έχει φτάσει 2.250 και με μια μέρα που δεν πήρε κάτι έγινε!?!?!?!?!? Μιλάμε και τώρα που σας τα γράφω μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι!!!!! Το απόγευμα πήγα και στο γυναικολόγο για να δει την τομή και του τα είπα και μου είπε θα παέι αύριο το πρωί να δει τι γίνεται κι εκείνος και να τον πάρω τηλέφωνο το πρωί να μου πει.

Επιπλέον εγώ που τον τάισα, μια χαρά το έφαγε το μπιμπερό ολόκληρο και τα 50 ml και τους την είπα ευγενικά, γιατί κάθε φορά που τον ταίζω εγώ το τρώει όλο και το απόγευμα που ξαναπήγαμε μου είπαν "Α, σήμερα τρώει μια χαρά και το μεσημέρι 50 έφαγε:-P:razz::-P:razz::razz:" και όταν τον τάισα εγώ πάλι το άδειασε όλο, οπότε περιμένω να δω αύριο τι θα μου πούνε πάλι γιατί σα να μη μου τα λένε καλά!!!!!! Αχ, ήταν χαρά Θεού το απόγευμα ο μπομπίκος μας, ξύπνιος όλη την ώρα με τα ματάκια του ανοιχτά και γελαστά, αναθάρρησα λίγο ότι άρχισε να παίρνει τα πάνω του και μπορεί και τέλος της βδομάδας να τον πάρουμε σπίτι:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Από ραγάδες εγώ και στην πρώτη εγκυμοσύνη και τώρα το μόνο που έκανα ήταν από μια στο μπούτι και κρέμες και τέτοια δεν εβαζα και δε βάζω καθόλου, είμαι πολύ αμελής με τέτοια!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Marilou καλά έκανες και θύμωσες με την παιδίατρο. Είναι τελείως κουλό το "δεν είναι θρεπτικό το γάλα σας". Δηλαδή είναι καλύτερης ποιότητας το γάλα σκόνη με τις τόσες επεξεργασίες; Είναι πιο ιδανικό για τα μωρά μας;;; Εντάξει, αν δεν μπορέσω να θηλάσω εννοείται θα δώσω γάλα σε σκόνη, όμως όχι να παραδεχτούμε ότι είναι πιο θρεπτικό το επεξεργασμένο από το μητρικό!!! Μια χαρά είναι το παιδάκι σου. Παίρνει βάρος, μην χαλιέσαι για το ρυθμό που παίρνει. Σύντομα θα έχει δυναμώσει τόσο που θα τον πάρετε στο σπίτι. Εννοείται να επιμείνεις να παίρνει μόνο δικό σου γαλατάκι αφού φτάνει και περισσεύει!

Εγώ κορίτσια από ραγάδες τίποτα, γιατί ίσως δεν έχω κληρονομική προδιάθεση. Αντίθετα έχω κάνει πολλή κυτταρίτιδα. Πρέπει να προσέχω περισσότερο τη διατροφή μου γιατί λατρεύω τα γλυκά. Δεν υπάρχει μέρα που να μη φάω κάτι γλυκό. Ξέρετε κανένα γιατροσόφι για την κυτταρίτιδα; (εκτός από πολύ νερό και προσοχή στα τηγανητά, τα γλυκά και τα αναψυκτικά)... Ο μικρός μου κάθε φορά που τρώω και ειδικά γλυκό ξυπνάει και κλωτσάει!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Μαριλού η παιδίατρος άσχετη! Κοίτα να δεις πώς σε φορτίσε τώρα! Δε φτάνει που δεν έχεις το μωρό σου σπίτι να το χειρίζεσαι όπως εσύ νομίζεις, σου κάνει και προπαγάνδα στο γάλα σου!

Νεφέλη εσύ δεν έχεις ραγάδες γιατι δεν πήρες και βάρος, είναι και θέμα δερματος βεβαια!

τανγκο, κυτταρίτιδα πρέπει να έχω κάνει κι εγώ πάρα πολύ από πίσω (εγώ δεν την βλέπω, ο άντρας μου μου το είπε), θελει σωστη διατροφή, νερό και άσκηση και προσωπικά με όλα αυτά θα ασχοληθώ μετά το θηλασμό.Ίσως σιγά-σιγά αρχίσω να προσέχω μετά το 3μηνο, γιατί δε θέλω να μου γίνει αγχος και θελω να τρωω όταν θηλάζω για να έχω καλό και πλούσιο γαλατάκι! Περπάτημα βέβαια με το καρότσι θα αρχίσω από πιο νωρίς, αλλά πιο εντατικά με την κυταρίττιδα αργότερα και σιγά-σιγά, θέλει επιμονή!

VbTYp1.png

marilou μου πολυ καλα της ειπες της παιδιατρου......

κοριτσια ειμαι χαλια ψυχολογικα......ο γιατρος μου οπως σας ειχα πει με βλεπει ετοιμη εδω και 2 βδομαδες και μου ειχε πει πως δεν θα ξεπερασω την 38η εβδ.....το θεμα δεν ειναι οτι εχω αργησει αλλα οτι μπηκα σε ενα τριπακι να αγωνιω καθε μερα ολη μερα και νξα περνουν οι μερες κι εμενα να με τρωει το σαρακι ποτε θα με πιασουν οι πονοι και ποτε θα δω σημαδια τοκετου.....συμφωνα με το γιατρο ως αυριο μεθαυριο επρεπε να γεννησω αλλα μαλλον εξω θα πεσει βλεπω.....ειμαι απογοητευμενη με τον εαυτο μου οχι με κανεναν αλλον.....που εδωσα κι εγω χρονικο περιθωριο στον εαυτο μου....συγνωμη αν σας μαυριζω.....αλλα ειναι ασχημο καθε πρωι να ξυπνας με την ιδια απορια..."λες να ναι σημερα η μερα?"φανταζομαι βεβαια δεν ειμαι η μονη που νιωθω ετσι....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...