Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

• Χαχα 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλησπερα! βλεπω ολες ανυπομονουμε να γεννησουμε...και γω αρχισα περπατημα.

ουτε εγω το ειδα οτιλια.

emi ειναι λιγο μικρουλα αλλα σημασια εχει οτι παιρνει βαρος,σου ευχομαι να πανε ολα καλα! καλυτερα να σε πιασουν οι πονοι γυρο στις 38 εβδομαδες,ωστε να εχει το σωστο βαρος!

παντως εγω ευχομαι να μην σπασουν τα νερα, γιατι μου εχουν πει οτι μετα πονας πολυ,γιατι στεγνωνει το μωρο και δεν βγαινει...

εμενα εχει πεσει πολυ η κοιλια δεν ξερω σε εσας,αλλα τωρα που καθομαι στον καναπε ακουμπαει ...θεε μου !!! ποιος να το πιστευε!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Δεν ξέρω αν μπορείτε να το βρείτε στο ίντερνετ, νομίζω η νετ δεν έχει διαδικτυακά καταγεγραμμένα προγράμματα. Πάντως είπε αυτά που ξέρουμε από το φόρουμ, όσες έχουμε ενημερωθεί και χάρηκα διότι οι περισσότεροι παιδίατροι είναι άσχετοι με το θέμα του θηλασμού. Δημήτρης Οικονόμου λέγεται αν θυμάμαι καλά.

Η κοιλιά μου είναι ψηλά θα έλεγα και νιώθω ότι το μωρό κλωτσάει κάτω από το στήθος, τυχερή αστερίνα που κατέβηκε τόσο! Κι εγώ θέλω να πιάσουν πρώτα οι πόνοι και μετά να σπάσουν τα νερά, αυτό είναι το καλύτερο!

VbTYp1.png

δε βρηκα κατι στο ιντερνετ, δυστυχως...

βρε κοριτσια ειμαι η τελευται ημερολογιακα αλλα τι αγωνια με εχει πιασει δεν περιγραφεται...

αυριο εχω γιατρο και περιμενω πως και πως...

υπαρχει περιπτωση να με εξετασει κι απο κατω?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

δε βρηκα κατι στο ιντερνετ, δυστυχως...

βρε κοριτσια ειμαι η τελευται ημερολογιακα αλλα τι αγωνια με εχει πιασει δεν περιγραφεται...

αυριο εχω γιατρο και περιμενω πως και πως...

υπαρχει περιπτωση να με εξετασει κι απο κατω?

Από τώρα από κάτω δεν νομίζω. Ευτυχώς εμένα δε θα με εξετάσουν ποτέ από κάτω παρά μόνο τη στιγμη του τοκετού. Πάντως κι εγώ με βάση τον υπέρηχο της β' επιπέδου έχω πητ 29/08 άρα μαζί είμαστε στο τέλος!

VbTYp1.png

emi μου μια χαρά είναι το μωράκι σου! Εγώ σου λέω θα βγει κοντά στα 3 κιλά, δε χρειάζεται να βγάλουμε όλες γιγαντάκια!

Κορίτσια για τις ραγάδες στο στήθος τι κάνετε; Νομίζω ότι έχω αρχίσει να βγάζω αλλά φοβάμαι να βάλω λαδάκι διότι θα πέφτει πάνω στις θηλές οι οποίες είναι πολύ ευαίσθητες καθώς άρχισαν να βγάζουν πολύυυυυυυυυυ πρωτόγαλα πάλι. Επίσης, το ίδιο λαδάκι με βιταμίνη Ε που βάζω στην κοιλιά να βάζω και στο στήθος;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Οτίλια βάλε λαδάκι και στο στήθος αλλά όχι στη θηλαία άλω στο υπόλοιπο...

Έχω αρχίσει και κουράζομαι πλέον η υπομονή μου και οι αντοχές μου τελειώνουν....Θέλω να τελειώνουμε όλες να ηρεμήσουμε....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου και υπομονή σε όλες!!! Σε λίγο όλες θα ανέβετε στη λίστα μας και θα αρχίσουμε να λέμε για τα μπεμπάκια μας:) Αχ, εγώ έχω απελπιστεί, πολύ τεμπέλης μου βγήκε ο μπόμπος!!! Έχει κολλήσει στα 30 ml με το μπιμπερό και δε λέει να φάει 50 με τίποτα να τον πάρουμε σπίτι μας!!!!!! Καταλαβαίνω ότι πρέπει να κάνω υπομονή και το μόνο που πρέπει να με νοιάζει είναι ότι είναι καλά αλλά και πάλι όταν σκέφτομαι ότι αντι να τον έχουμε εδώ να τον προσέχουμε και να τον ζουζουνίζουμε είναι στο νοσοκομείο μοναχούλης του τρελαίνομαι!!!!!

Κατά τα άλλα καλά περάσαμε το ΣΚ, το Σάββατο πήγαμε και σε πάρτυ γενεθλίων ενός από τα παιδάκια απο το άλλα γκρουπ που γράφω εδω στο φόρουμ, τις Μανούλες Ιουνίου - Ιουλίου 2009 και η Λένα το καταευχαριστήθηκε:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριλού μου ακόμα δεν τον πήρατε σπίτι σας;Τι σας λένε;

Και εμένα με κοίταξε από κάτω να δει πως είναι ο τράχηλος και από εκεί μου είπε ότι είναι σχεδόν έτοιμος για διαστολή.Πάντως δεν είναι τίποτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Macon μου να σου ζήσει η κορούλα σου! Εύχομαινα είστε και οι δύο μια χαρά!!!!

Μαριλού μου κάνε λίγη υπομονή και σύντομα ο μπόμπος σας θα έρθει σπίτι! Και να είσαι σίγουρη πωδ δεν είναι μόνος του!!!! Η σκέψη σου είναι κοντά του κάθε λεπτό!!! :)

Εμένα κορίτσια ο γιατρός άρχισε να με κοιτάει από κάτω από την προηγούμενη εβδομάδα και σήμερα που θα πάω πάλι θα με δει από κάτω! Από γάλα δεν έχω πολύ πράγμα παρά μόνο αν ζουλίξω λίγο το στήθος και βγει λίγο διαφανές :(

Ελπίζω να μπορέσω να τον θηλάσω τον μικρούλη μου!!! Άσε που μόλις γεννηθεί θα τον ταλαιπωρήσουμε και με εξετάσεις για να βρούμε το νεφράκι του (αν υπάρχει), οπότε τουλάχιστον να καταφέρει να πιει γαλατάκι από τη μαμά του!!!!

Δεν πιστεύω ότι μείνανε άλλες 3 εβδομάδες!!!! Άντε με το καλό όλες μας να έχουμε τα ζουζούνια μας αγκαλιά!!!·

81332fc420.png

6e08565c49.png

Marilou μακάρι σύντομα να πάρετε το παιδάκι σας στο σπίτι.. Είναι θέμα ημερών... Το πρωί ξύπνησα με μία απαίσια κράμπα στη γάμπα. Με τσάκισε!

Ανυπομονώ να έρθει η ώρα που θα γεννηθεί ο μικρούλης μου! Κάνω τις τελευταίες προετοιμασίες για να είναι όλα έτοιμα! Ανησυχώ λίγο για το αν θα πάνε όλα καλά και αν θα είναι υγιής ο μικρός...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου τι κανετε?Εγω μολις γυρισα απο τον γιατρο η μπεμπουλα εφτασε τα 2900 αισιως και εχει κατεβει αρκετα..Με εβαλε και στο καρδιοτοκογραφο και ειδε καποιες συσπασεις,εγω παλι δεν καταλαβα τιποτα,Μου ειπε να ξαναπαω σε 10μερες(αν δεν εχω γεννησει)κοριτσια εφτασε σχεδον η ωρα..Η μακον γεννησε τελικα??εχει καμια νεα της??Μαριλου υπομονη καλη μου,ποσο εχει φτασει ο μπομπος???Οι υπολοιπες κοιλιτσες τι κανουν?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

καλημερα! μαριλου κανε λιγο υπομονη ο καιρος περασε,σε λιγο θα τον εχετε κοντα σας. αχ! ρε ρενακι ακομα δεν εχει ξακαθαρισει αυτο το θεμα με το νεφρο? μακαριο να πανε ολα καλα!

μονο λιγες εβδομαδες εμειναν ,μπορει και ωρες και καποιες..

Εγω δεν εχω καθολου γαλα, ουτε κατι που να δειχνει οτι θα εχω,ουτε καν εχει μαγαλωσει.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Μαριλού μου ακόμα δεν τον πήρατε σπίτι σας;Τι σας λένε;

Και εμένα με κοίταξε από κάτω να δει πως είναι ο τράχηλος και από εκεί μου είπε ότι είναι σχεδόν έτοιμος για διαστολή.Πάντως δεν είναι τίποτα.

Γενικά είναι πολύ καλός, έχει πάρει και βάρος και είναι τώρα 2.250 αλλά πρέπει να μπορεί να τρώει 50ml μόνος του με το μπιμπερό για να τον πάρουμε σπίτι και ο καημενούλης μου στα 30 κουράζεται και κοιμάται οπότε του βάζουν τα υπόλοιπα με τον καθετήρα....... Και η δική μας η Παιδίατρος μου είπε ότι μόνο υπομονή χρειάζεται και σε μερικές μέρες θα τρώει καλά και θα μπορέσουμε να τον πάρουμε. Τι να πω;;;;

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλημερα σας!

οτιλια για το στηθος κανε αυτο που σου ειπε η ξανθη,βαζε δηλ το λαδακι γυρω γυρω.

κι εγω με λαδακια ειμαι (αμυγδαλελαιο βαζω) και ετσι το βαζω απο την αρχη. βεβαια εμενα το στηθος μου καταστραφηκε απο τον 3ο μηνα..τραγικη η διαπιστωση,γοερο το κλαμα που εριξα αλλα τι να κανω...ηταν πολυ αποτομη η αυξηση και μαλλον δεν υπηρχε περιπτωση να γλυτωσω.τωρα εβγαλα ραγαδες ψηλα στα ποδια...κι ας εβαζα κι εκει λαδι.ειναι θεμα δερματος τελικα.στην κοιλια ακομα τιποτα κι ευχομαι να τις γλυτωσω.

ξανθη υπομονη,καλη μου!τιποτα δεν εμεινε!οι μερες για να κρατησεις αγκαλια το μπουρμπουλακι σου ειναι πλεον ελαχιστες!

μαριλου μη στεναχωριεσαι..θα παρει φορα ο μπομπος σας και συντομα θα τον εχετε σπιτι!

ρενα μην ανησυχεις,μια χαρα γαλατακι θα εχεις. δεν ειναι απαραιτητο να εχεις διαρροες στην εγκυμοσυνη για να εχεις καλη παραγωγη μετα τον τοκετο. ο μικρουλης θα φαει μονο το γαλα της μανουλας του κι ελπιζω να μην τον ζορισουν πολυ με το νεφρακι του.

τανγκο απαλαχθηκα απο τις απαισιες κραμπες με το που αρχισα ασκησεις γιογκα και διατασεις στα ποδια,σωθηκα σου λεω!ελπιζω να μην επιστρεψουν.

μπεμπα τελεια τα νεα σου!αντε με το καλο να παρεις αγκαλια το κοριτσακι σου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

απο πετρωματα πως πατε? εγω δοξα τον θεο εχω συνεχεια,ουφ! ταλαιπωρειτε και το μωρακι.

για τις ραγαδες μπορεις να τις διωξεις μετα αν εχεις! υπαρχουν κρεμες που κανουν δουλεια,οσο ειναι φρεσκιες οι ραγαδες

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...