Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Xristina96 είπε:

Αστον όσες ώρες και να κάνει, με την τρίβει θα γίνει ποιο γρήγορος. Αλλά αν το έχετε βρει, αυτό έχει σημασία. Οικιακή βοηθό εννοώ για τις δύσκολες δουλειές, τζάμια, φούρνος, γενική το μπάνιο. 2 φορές το μήνα από 5 ώρες. 100€ το μήνα. 
      δεν τα θεωρώ πολλά αν είναι για τις δουλειές του σπιτιού να καταλήξω σε ψυχολόγους από την πίεση. Σπίτι, δουλειά, παιδια σκυλιά και σύζυγο 😂

Χαχαχα θα επανέλθω σε σχόλιο  μόλις ξεκινήσω δουλειά! Προς το παρόν όλα καλά!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Πάντως εμένα μου είπε η γιατρός ότι είναι απαραίτητο να νιώθουμε πλέον πόνους περιόδου είμαστε στον μήνα μας οπότε όλα καλά...

Αλλά εγώ θυμάμαι από την άλλη φορά ότι οι πόνοι γέννας είναι έντονοι σαν σε κόβουν με ξυράφι στην μέση όχι στην κοιλιά...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Διαβάζω αυτά που λέτε για τους πόνους περιόδου κι εγω δεν τους αισθάνομαι καθόλου! Τίποτα! Το μόνο, αν όντως θεωρείται σημάδι τοκετού, είναι η υπερκινητικότητα της μπέμπας! Προβλέπω να κάνω ωωωωωωωωωρες να γεννήσω!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλημερα! ναι σημερα εχε πει η μακον ,ευχομαι να πανε μια χαρα και οι δυο και να εχουμε συντομα νεα της!

Εγω πηγα εχθες στον γιατρο εχεις δικιο μαροζ και βασουλα δεν μπορει να τη μετριση γιατι ειναι μεγαλο. Μου ειπε οτι ο πλακουντας εχει αρχισει και γερναει αλλα αυτο ειναι φυσιολογικο.του ειπα οτι η μικρη ειναι υπερκινητικη και λεει αυτο ειναι σημαδι τοκετου.

μου ειπε να ξανα παω 10 αυγουστου ειδες βασουλα ..... δεν εχει νοημα μου ειπε να ξαναπαω. εκτος απροοπτου ,οτι και να γινει να παω νοσοκομειο .

επισεις , απο εδω και περα να μην ανησυχω,οτι ωρα και να γεννησω ειναι καλα! το παιδι δεν κινδυνευει και οτι απορια εχω να τον παρω τηλεφωνο.

asterina με το καλο να ερθει και η σειρα σου.....τελίκα τα ιδια μας ειπε κ ολα θα πανε καλα!δεν ηξερα πως το οτι ειναι υπερκινιτικο ειναι σιμαδι γεννας!την μπουμπου μου την ακουω ολη μερα παρολο που δεν της εχει απομεινει κ πολυς χωρος στη κοιλιτσα!χθες ενιωθα πονακια περιοδου κ το βραδυ δεν κοιμηθηκα γιατι παλι ειχα πονους κ σουβλιες στη πλατη κ μεση!μια ετσι κ μια αλλιως ...τι να πω!εχω βαρυνει πολυ...θελω να γεννησω!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Μακον με το καλο το μωρακι σου και ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις καθολου.Αστερινα και νομιζω οτι δεν θα προλαβεις το επομενο ραντεβου γιατι θα εχεις γεννησει μεχρι τοτε.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

δεν εχουμε νεα απο την μακον? ελπιζω συντομα να μας πει τα ευχαριστα.

ξανθη και εγω ελπιζω να ειναι νωριτερα,γιατι η κοιλια μου ειναι πολυ μεγαλη...ειδα εχθες μια κοπελα που ειναι 9 μερες μεγαλυτερη απο εμενα και ηταν πιο μικρη η κοιλια.....αφου και ο γιατρο το σχολιασε!!!! βαρυνες μου λεει τι κοιλια ειναι αυτη!!!

βασουλα τα ιδια λεει σε ολες..χαχαχαχα ελπιζω μεχρι το βραδυ να πιασουν οι πονοι

γιατι δεν λεει κοντευεις 39.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Μακον με το καλο το μωρακι σου και ευχομαι να μην ταλαιπωρηθεις καθολου.Αστερινα και νομιζω οτι δεν θα προλαβεις το επομενο ραντεβου γιατι θα εχεις γεννησει μεχρι τοτε.

μακαρι γιατι δεν το αντεχω...ευχομαι και σε σενα να ερθει συντομα. και σε ολες τις κοπελες!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 Να σας ζήσει!
  2. makon................23/07/2011 Να σας ζήσει!

:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  6. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  7. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  8. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  9. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  10. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  11. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  12. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  13. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  14. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

15. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  16. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  17. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  18. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

19. mara76..............24/08/2011
  20. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  21. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  22. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  23. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  24. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  25. stellakoly........... 29/08/2011
  26. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  27. mommyart..........30/08/2011

28. *tingerbell*.........31/08/2011
  29. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

30. glam...................01/09/2011

Κορίτσια έβαλα την μακον και αν είναι της αλλάζουμε ημερομηνία όταν μας ενημερώσει...Περιμένουμε με αγωνία την επόμενη άφιξη!!!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

πω! ρε κοριτσια τι εχω παθει δεν μπορω να κοιμηθω, η μικρη κανει πολλα τεντωματα και σπρωχνει πολυ προς τα κατω! σαν να με πιεζει.

ουφ! αντε να περασουν οι βδομαδες και να μιλαμε για τα μωρακια ...δεν μπορω αυτη την αναμονη.νιωθω πως η κοιλια μου θα κανει μπαμ!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Εγώ δεν έχω τόσο μεγάλη κοιλιά, μαλλον δεν έχω και πολύ μεγάλο μωρό.. Κορίτσια είδα σήμερα στο σκάι στην εκπομπή "γονείς από κούνια" έναν παιδίατρο που μιλούσε για το μητρικό θηλασμό! Τα έλεγε πολύ σωστά (σύμφωνα με αυτά που έχω διαβάσει) και ήταν πολύ ενδιαφέρον!! Με εκνεύρισε η Νόνη Δούνια βέβαια που συνέχεια τον διέκοπτε για τα λέει τα δικά της.. Το είδε καμιά άλλη;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια εγω ακομα δεν γεννησα αν κ πολυ θα το ηθελα......θελω σαν τρελη να δω τη φατσουλα της πεταλουδιτσας μου......

οτιλια δεν την ειδα εγω την εκπομπη......σημερα τη νιωθω πολυ υπερκινητικη μπορω να πω.....αντε να δουμε ποτε θ αποφασισει να βγει η σκ@τουλα μου.......ελπιζω ολες να ειστε καλα...εγω σημερα ειμαι ανελπιστα καλα...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Κοριτσια εγω χτες τη νυχτα ειχα για 2 ωρες πονους περιοδου και νομιζα οτι ηρθε η ωρα αλλα μετα σταματησαν και μεχρι τωρα τιποτα.Θα προτιμουσα να με επιαναν οι πονοι πιο νωρις η να σπαγανε τα νερα φυσικα απο το να μπω με προκληση σε μια εβδομαδα αλλα εξαρταται το ποτε θελησει ο μπεμπης να βγει.

oNg0p3.png

Xaroula υπομονή.. Σε μία εβδομάδα γεννάς!!!

Οτίλια δεν είδα την εκπομπή. Άραγε να μπορείς να την αναζητήσεις στο ίντερνετ; Θέλω κι εγώ πολύ να θηλάσω...

Εγώ πήγα για μπάνιο σήμερα. Αποφάσισα την άλλη Κυριακή να είναι το τελευταίο μου μπάνιο. Την άλλη Κυριακή θα είμαι ακριβώς 38 εβδομάδων. Εύχομαι να μη γεννήσω βέβαια στην παραλία! Με ανανεώνει πολύ το μπάνιο, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά γιατί αλλάζω παραστάσεις και νιώθω και λίγο αύρα καλοκαιριού... Μου έχουν λείψει οι διακοπές! Του χρόνου εύχομαι να πάω με το μπέμπη!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

καλημέρα! μακον ευχομαι να πήγαν όλα καλά! περιμενουμε νεα σου!

την παρασκευή εκανα ξανα ντοπλερ.

η μικρή περιπου στα 2300!

μικρούλα, αλλά μεγαλωνει.

ο πλακουντας απο ΙΙ που ήταν πριν τρεις εβδομάδες πήγε στο ΙΙΙ οπότε δεν θα τον φάμε όλο τον μηνα..

σε 2 εβδομαδες επαναλαμβάνω ντόπλερ για να παρακολουθούμε τον πλακουντα αυτή τη φορά μιας και το βαρος τωρα πια ειναι πολύ σχετικό...

και κατα πασα πιθανότητα μεχρι τις 10 Αυγούστου θα κλεισουμε για τοκετο με προκληση..

δεν θέλω καθόλου.. μακαρι να γεννησω χωρίς προκληση μεχρι τότε..

περπατημα θα κανω οταν κλεισω και την 37 εβδομαδα.. να παρει και άλλο βαρος η μικρή να ειναι και πιο ωριμη..

πήγαμε και για μπανακι σήμερα πολύ ωραια ήταν μια ανασα δροσιάς. φυσικά εγω απλά πλατσούρισα αλλά και αυτό κάτι ήταν..

γεια σας φουσκοκοιλιτσες!

μακον ευχομαι κι εγω να πηγαν ολα τελεια και να κρατας το μπουμπουκι σου αγκαλια!

κι εγω οτιλια δεν την ειδα την εκπομπη γιατι ειχα κοσμο στο σπιτι...αραγε παιζει στο ιντερνετ?

εμι μου μια χαρα τα παει η μικρουλα σου!θα ειναι ενα κοριτσακι ντελικατο και κουκλιστικο!

εμεις για μπανακι πηγαμε χθες!τι υπεροχο πραγμα η ανωση! ουτε στηθος καταλαβαινα ουτε κοιλια!πουπουλο ενιωθα!

μιλωντας για πονους και τοκετο..θα ηθελα πρωτα να αρχισουν οι πονοι και μετα να σπασουν τα νερα...αγχωθηκα λιγο με αυτα που μας ελεγαν στον ανωδυνο κι αυτο νομιζω ειναι το καλυτερο. επισης μια ερωτηση...μεσα στη μερα με πιανουν αραια και που κατι χαζοπονακια περιοδου.τα θελουμε αυτα τα πονακια?ειναι καλα?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...