Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλησπερα κοριτσια και κοιλιτσες τι μου κανετε?Εγω ειμαι ξενυχτισμενη εχω τρελο πονοδοντο εχω παρει 2ντεπον αλλα δεν με εχουν βοηθησει και δεν ξερω τι να κανω να περασει!!! :(...Η μπεμπα με εχει ταραξει στις κλωτσιες και μου φαινετε οτι εχει κατεβει αρκετα γιατι νιωθω τις κλωτσιες πολυ χαμηλα...Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω γιατι ο πονος παο το δοντι με χτυπαει σε ολο το κεφαλι,κανενα γιατροδοφι βρε κοριτσια για το πως θα περασει?

Γεια σου κοπέλα μου! Γιατί δεν πας σε έναν οδοντίατρο; Κατά τη γνώμη μου πρέπει να πας, μην το αμελήσεις, αν έχεις καμία φλεγμονή πρέπει να την αντιμετωπίσεις και τα ντεπόν δεν κάνουν τίποτα, τζάμπα τα παίρνεις. Μίλα και με το γυναικολόγο σου, αυτό θα σου πει. Περαστικά!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερααααα , χθες πηγαμε γιατρο και το σαββατο κοριτσια μπαινω με προκληση....:tongue::tongue::tongue: ανυπομονω χθες βραδυ δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα σημερα ετοιμασα τον αποστειρωτη βαλιτσα ετοιμη και ο θεος βοηθος......

Άντε με το καλό κι εσύ να υποδεχτείς το μπεμπάκι σου!!!!

Με το καλό και οι υπόλοιπες:)

Εγώ σήμερα πήρα το αγοράκι μου αγκαλιά πρώτη φορά και δε μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωσα....... Είναι ένας γλύκας!!!!! Τον τάισα και με το μπιμπερό γαλατάκι μου και ελπίζω ότι αύριο θα του βγάλουν και το σωληνάκι και θα δοκιμάσω να τον ταίσω!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μαριλου μπραβο! πολυ χαιρομαι,αντε με το καλο να πατε και σπιτι σας.

μακον με το καλο να ερθει το μωρακι σου.

βλεπω πολλες κοπελες ειμαστε ετοιμες,και γω εχθες ειχα συσπασεις και πονους ολη νυχτα,ημουν ετοιμη για νοσοκομειο.αυριο εχω γιατρο...να σας πω την αληθεια πολυ θα ηθελα να μου πει γενναμε..τις βαλιτσες!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλησπερα κοριτσια και κοιλιτσες τι μου κανετε?Εγω ειμαι ξενυχτισμενη εχω τρελο πονοδοντο εχω παρει 2ντεπον αλλα δεν με εχουν βοηθησει και δεν ξερω τι να κανω να περασει!!! :(...Η μπεμπα με εχει ταραξει στις κλωτσιες και μου φαινετε οτι εχει κατεβει αρκετα γιατι νιωθω τις κλωτσιες πολυ χαμηλα...Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω γιατι ο πονος παο το δοντι με χτυπαει σε ολο το κεφαλι,κανενα γιατροδοφι βρε κοριτσια για το πως θα περασει?

νομιζω πως οι κλωτσιτσες που νιωθεις χαμηλα ειναι λοξιγκας δεν ειμαι και σιγουρη,αλλα και γω το ιδιο νομιζα και ο γιατρος μου ειχε πει οτι ειναι λοξιγκας.

για το δοντι το ντεπον δεν κανει τιποτα! ρωτα καλυτερα τον γιατρο σου.και αυτυο τωρα ηταν αναγκη να σε πιασει.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 Να σας ζήσει!

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. makon................09/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  6. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  8. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  9. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  10. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  11. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα
  12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. renakig..............15/08/2011..........Ιασώ
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  15. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  19. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

20. mara76..............24/08/2011
  21. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  22. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  24. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  25. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  26. stellakoly........... 29/08/2011
  27. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  28. mommyart..........30/08/2011

29. *tingerbell*.........31/08/2011
  30. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

31. glam...................01/09/2011

Κι επειδή έχουμε καιρό να δούμε τη λίστα ;)

Έκανα μία μεταβολή στο μαιευτήριο... επειδή βαρέθηκα να ακούω για το ΓΑΙΑ ότι μία κλείνει μία δεν κλείνει αποφάσισα να πάω στο Ιασώ ώστε να μην ψάχνομαι την ώρα που θα γεννάω :rolleyes::rolleyes:

81332fc420.png

6e08565c49.png

Νεφελάκι μου μια χαρά τα νέα σου!!! Θα μπεις κι εσύ με πρόκληση σε 9 μέρες; Γιατι; Καλά κάνατε και δε μείνατε Αθήνα, ο γιατρός στο είπε για να είναι καλυμμένος! Μέχρι την Τρίτη είναι 5 μέρες κι αν δεν έχεις κανένα σύμπτωμα δεν πιστεύω να γεννήσεις νωρίτερα. Εξέταση τραχήλου σου έκανε; Απο ΄κει βλέπουν ποτε θα βγει το μωράκι! Όσο για τη θέση κι εμένα κάπως έτσι πρέπει να είναι, το νιώθω λίγο πλάγια και δε με απασχολεί καθόλου! Αν είναι με το κεφάλι κάτω, θα πάρει θέση εκείνη την ώρα, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε λίγο παραπάνω, μπορεί και να βοηθήσει ο γιατρός, ξέρουν τα μωράκια, είναι έξυπνα θα βγουν όπως πρέπει! Και φυσικά από μέρα σε μέρα μπορεί να εμπεδωθεί κιόλας, μην βασίζεσαι στη θέση που ειχε εκείνη τη στιγμή, αφου όλο κουνιούνται! Τι να κάθονται αγαλματάκια;

Ναι, θα μπω στις 30/7 με πρόκληση λόγω ζαχάρου. Οταν υπάρχει διαβήτης κύησης σου παίρνουν το μωρό πριν τις 38 εβδομάδες γιατί υπαρχει κινδυνος ενδομήτριου θανατου. Εξέταση τράχηλου, όχι, δεν μου έκανε. Είπε ότι θα μου κάνει την παραμονή της εισαγωγης μου στο μαιευτήριο, δηλ. στις 29/7. Οσο γι'αυτό που λες, οτι κουνιούνται συνέχεια, πράγματι!! Η δικιά μου, ειδικά χθες, δεν κάθισε σε χλωρό κλαρί! :tongue:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

3 μωράκια λοιπόν σε επιφυλακή!!!Με το καλό!!!Προβλέπω πανηγύρια στο καφέ αυτό το σκ! Εγώ μου φαίνεται θα γεννήσω τελευταία, δεν έχω ούτε μισή ένδειξη, μου έφυγε κι εκείνο το βάρος, και ο πόνος στη μέση και είμαι καλύτερα και με τη δύσπνοια... Εδώ ούτε λόγος να σε βάλουν νωρίτερα με πρόκληση, μέχρι τη 42 σε περιμένουν.. Λέω στον άντρα μου καλό Σεπτέμβρη θα γεννήσω. Ευτυχώς δεν έχω προβλήματα και αντέχω κι αν ειναι να είναι γερό το μωράκι μου ας βγει όποτε θέλει, το κακό είναι ότι θα συνεχίσω να παίρνω βάρος!

Λες να είσαι η τελευταία;;; Δεν πειράζει, η φύση ξέρει και νομίζω οτι οσο πιο αργά τοσο πιο καλά!:-P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Εγώ σήμερα πήρα το αγοράκι μου αγκαλιά πρώτη φορά και δε μπορώ να σας περιγράψω πως ένιωσα....... Είναι ένας γλύκας!!!!! Τον τάισα και με το μπιμπερό γαλατάκι μου και ελπίζω ότι αύριο θα του βγάλουν και το σωληνάκι και θα δοκιμάσω να τον ταίσω!!!!!

Πολύ χαίρομαι με τα νέα σου! Αχ, αυτή την πρώτη αγκαλιά που περιγράφεις, πως την περιμένω!!!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλημερααααα , χθες πηγαμε γιατρο και το σαββατο κοριτσια μπαινω με προκληση....:tongue::tongue::tongue: ανυπομονω χθες βραδυ δεν κοιμηθηκα ολη νυχτα σημερα ετοιμασα τον αποστειρωτη βαλιτσα ετοιμη και ο θεος βοηθος......

Με το καλο το μπαμπακι σου ολα μια χαρα θα πανε τελικα η θετικη σκεψη βοηθαει πολυ.

Κορίτσια εγώ από εχθές το βράδυ νιώθω το στόμα μου μέχρι το λαιμό θεόστεγνο αν και συνέχεια πίνω νερό :confused::confused::confused: Το έχει καμιά άλλη αυτό? Λέτε να είναι από το πολύ air condition? Τι να κάνω όμως η έρημη... :eek: χωρίς αυτό λιώνω από τη ζέστη :evil::evil::evil:

Και εγω το εχω αυτο ειμαι σιγουρη οτι ειναι απο το κλιματιστικο.

Ειχα και εγω πονοδοντο στο 2ο τριμηνο και μου ειχε δωσει ο γιατρος αμοξιλ γιατι ειχα φλεγμονη τα ντεπον δεν κανουν τιποτα.

Τι τελεια που πανε ολα μπραβο Μαριλου μακαρι να τον παρετε σπιτι και αυριο κι 'ολας.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια να τα μοιραζομαι ολα μαζι σας με ηρεμει παρα πολυ και ηθελα να σας ευχαριστησω.Ελπιζω να μας πανε ολα καλα σε ολες και να ειναι ολα τα μωρακια υγειη και γερα.Ρενακι θα γεννησουμε με μια μερα διαφορα:D:D.Για εμενα μεινανε 10 μερες και σημερα μεχρι και τις ωρες μετραω με εχει πιασει απιστευτη ανυπομονησια θελω να δω το αγορακι μου:tongue::tongue:

oNg0p3.png

Κοριτσια μου τελικα πηγα στον γιατρο γιατι δεν αντεχα αλλο και οντως εχω παθει φλεγμονη και μου εδωσε αμοξιλ για 5μερες και θα ξαναπαω να με δει!!!Αστερινα καταλαβαινω οταν εχει λοξυγγα αλλα αυτο ειναι διαφορετικο νομιζω οταν περπαταω οτι θα μου φυγει απο κατω...Μαριλου πολυ χαιρομαι που ο μπομπος σας καθε μερα ειναι και καλυτερα!!!Παω να ξαπλωσωμπας και κοιμηθω λιγο σημερα φιλια καλο βραδυ!!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Χθες αφού με έπρηξε ο άντρας μου πήγαμε στο νοσοκομείο με είδε η γιατρός έκανα και nst και είδαμε ναι μεν ότι έχω συσπάσεις αλλά είμαι στο 60 ακόμα οπότε έχω δρόμο.Εν τω μεταξύ δεν γύρισε και η μικρή οπότε παρατείνεται ο χρόνος μας.Ηρέμησα λίγο να πω την αλήθεια.Πάντως από μόνη μου δεν θα έπαιρνα τηλέφωνο ο άντρας μου με επηρέασε αρνητικά ούτε το πρώτο του να ήταν :tongue::tongue:

Αλλά τον συγχωρώ γιατί θέλει διακαώς να πάρει άδεια και περιμένει πότε θα γεννήσω για να κάτσει και αυτός....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Είδες Ξανθή μου που τσάμπα αγχώνεσαι? Η μπέμπα σου μια χαρά θα κάτσει εκεί μέσα, άλλωστε που θα βρει καλύτερα!!!!

Χαρούλα τη Δευτέρα μάλλον θα ξέρω αν θα γεννήσω πιο νωρίς ή όχι, ανάλογα με τη θέση του μωρού. Πάντως τη Δευτέρα είχε αρχίσει να εμπεδώνει το κεφάλι, οπότε την άλλη εβδομάδα που θα με κοιτάξει πάλι από κάτω θα είμαστε πιο σίγουροι! Η αλήθεια είναι ότι κι εγω προτιμάω να βγει λίγο νωρίτερα, γιατί έχω φτάσει πλέον στα όρια μου!!!! Δεν αντέχω άλλο με τις καούρες, τους εμετούς, τη ζέστη, κλπ κλπ...

Να ρωτήσω κάτι τις δευτερομάνες... Με το σύζυγό μου έχω μία διαφωνία! Είναι της άποψης πως μόλις γεννηθεί ο μικρός να στέλνουμε τη μεγάλη τα πρωινά στις γιαγιάδες ώστε να έχω μόνο τον μικρό και να μην κουράζομαι και με τους δύο, ενώ εγώ είμαι αντίθετη, γιατί δε θέλω η μικρή να νιώσει ότι τη διώχνουμε λόγω του μικρού. Εσείς τι θα κάνετε στην αρχή???

81332fc420.png

6e08565c49.png

Rena συμφωνώ μαζί σου. Δεν είναι καλή ιδέα να στείλεις τη μικρή στη γιαγιά γιατί θα νιώσει αποκλεισμένη και ενισχύεις τη ζήλεια της. Σου τα λέω γιατί είμαι ψυχολόγος και δουλεύω με γονείς και παιδιά. Βέβαια δεν πειράζει αν π.χ. ένα πρωινό τη βδομάδα πηγαίνει στη γιαγιά, ή αν κάποιος την απασχολεί και την πηγαίνει καμιά βόλτα που και που. Ωστόσο καλύτερα να την έχεις μαζί σου και να της δίνεις πολλή προσοχή. Μπορείς να τη βάζεις να σε "βοηθάει" κι έτσι θα νιώθει σημαντική. Θα είναι κουραστικό αλλά θα είναι καλύτερο για το παιδί να μένει μαζί σας τα πρωινά.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...