Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μαρόζ συμβουλή μου είναι να βρεις κάποιον συμβεβλημένο με το ταμείο μας κοντά σου.Τώρα αν δεν ξέρει τι του γίνεται με τον θηλασμό μη τον ακούς έχεις εμάς εδώ και πόσες άλλες που θήλασαν και θηλάζουν συν την Αγλαΐα στο φόρουμ.Δεν χρειάζεται να τρέχεις ούτε να πληρώνεις από την στιγμή που το παρέχει δωρεάν η ασφάλειά μας.Επίσης αν δεν είναι συμβεβλημένος με οπαδ δεν θα μπορεί να σου γράφει εμβόλια κτλ και θα πρέπει να βρεις κι άλλον για αυτή την δουλειά...

Με την προϋπόθεση πάντα ότι εσύ θα ασφαλίσεις το μωρό και όχι ο άντρας σου.

Γιατί λένε ότι από 38 και μετά είναι τελειόμηνα...Καλά έχω κολλήσει τώρα μη μου δίνετε σημασία....

Να βρω οποιονδήποτε δλδ;;

Δεν είναι τόσο σημαντικός ο ρόλος του όπως του μαιευτήρα;;Φοβάμαι μην είναι κανένας άσχετος κ κάνει κακό στο μπέμπη...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

σας ευχαριστω πολυ σε ολες ευχομαι τα ιδια, θα μπω με προκληση γιατι η μικρη ειναι ηδη 3100 ειναι κατα 5 μερες περιπου μεγαλθτερη και ο γιατρος δεν θελει να ζοριστουμε πολυ για να βγει ασε που του το ζητησα και εγω απο την αρχη οτι θελω προκληση γιατι με φοβιζει το ξαφνικο και μενω και 10 χλμ εξω απο θεσ/νικη οποτε μεχρι να τρεξουν να με παρουν θα υπαρχει ενα θεμα ολοι ειναι στη δουλεια, ο αντρας μου εχει βυτιοφορο οποτε ειναι δρομολογια σε διαφορα μερη καθημερινα ποτε να προλαβει να γυρισει ο δολιος...απλα τωρα που ειμαι στο μηνα μου κανει κοντινα νομο θεσ/νικης, χαλκιδικης, κατερινης αλλα και παλι ειναι θεμα, γι αυτο αφου ειναι ολα καλα η μικρη πρως τα κατω και μεγαλουτσικη θα μπω με την ανεση μου το σαβ. κυρια χα χα χα

IEJ0p3.png lqkDp3.png

ξανθη πότε πηγες στο γιατρό? εχει δει τραχηλο εχεις άλλα δειγματα πχ εκκρίσεις κλπ περα απο συσπάσεις.. μπορει απλά να ειναι η προετοιμασία και εμενα εχουν αυξηθει οι συσπάσεις αλλά λογικό δεν είναι αφου μπαηκαμε στο μηνα μας?

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω υπάρχουν πολλές εξελίξεις!! Να σας πω και τα δικά μου νέα! Κάναμε χθες υπερηχο, ντοπλερ δηλ. κανουμε κάθε φορά, και η μπουμπού ευτυχώς έφτασε τα 2800, πολύ καλό βάρος είπε ο γιατρός και το αμνιακό υγρό ανεβηκε στα φυσιολογικά επίπεδα!! Αυτά τα 2 που με απασχολούσαν δηλαδή έφτιαξαν! Κατα τ'αλλα όλα καλά και φυσιολογικά! Το μόνο θεματάκι είναι ότι η μπουμπου δεν έχει πάρει και πολύ καλή θεση, κάτι για οπίσθια δεξια είπε, αν κατάλαβα καλά, αυτό που συγκράτησα όμως είναι οτι αν παραμείνει έτσι θα μου προστεθούν +4 ώρες γέννας :( δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Με συμβούλεψε να ξαπλώνω απο το αριστερο πλάι μήπως και αλλάξει θέση αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ όλοκληρο το βράδυ απο την μια πλευρά γιατί με πιάνει πόνος στην μέση. Ωστοσο δεν απογοητευομαι γιατί ξέρω ότι όλα αλλάζουν απ'την μια στιγμή στην άλλη οπότε μέσα στις 9 μέρες που απέμειναν μέχρι τον τοκετό μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα. Και αν όχι, θα κάνω υπομονή όπως έκανα καθ'ολη την διαρκεια της εγκυμοσύνης και που θα πάει, θα περάσει και αυτό! Αρκεί το μπεμπακι να είναι γερό και ας παιδευτώ εγώ. Επίσης τον ρωτησαμε αν πρέπει να μείνω Αθηνα. Είπε οτι δεν μπορει να ξέρει πότε θα πιάσουν οι πόνοι ή θα μου σπάσουν τα νερά, έδωσε παρ'ολα αυτά πολύ μειωμένες πιθανοτητες να συμβεί κατι τέτοιο. Ωστόσο είπε οτι καλό είναι να μείνω Αθήνα για παν ενδεχόμενο. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ! Τελικά γυρισα σπιτάκι μου και αποφασισαμε με τον σύζυγο να ανεβούμε την Τρίτη το απογευμα και να μείνουμε στο διαμέρισμα που μας διαθέτει ο αδερφος του.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Ναι μαρόζ βρες έναν συμβεμβλημένο εκτός και αν σου προτείνουν κάποιον και θα δεις αν σου κάνει.Και με το γυναικολόγο έτσι δεν κάνουμε πάμε σε κάποιον βλέπουμε αν μας κάνει και αν όχι πάμε σε άλλον.Εγώ έτσι έκανα πήγα σε μια που είχε η διπλανή μου εδώ στην πολυκατοικία και ευτυχώς μου έκανε.Εντάξει με τον θηλασμό δεν είναι και μάστερ αλλά το ότι μου είπε να κάνω ότι καταλαβαίνω της αρκεί που το μωρό αναπτύσσεται καλά για μένα ήταν ανακούφιση όπως επίσης ότι παραδέχτηκε ότι δεν έχει τρελές γνώσεις στον θηλασμό....Επίσης μπορώ και μιλάω μαζί της για όλα.Της είπα δεν δίνω κρέμες εμπορίου μου είπε οκ δώσε γιαούρτι και γενικά τα βρίσκουμε.

Έμι από χθες έχω και υγρά μπόλικα και πιο σκούρα.Την Δευτέρα είχα πάει και μου είπε ότι ήμουν έτοιμη για διαστολή.Επίσης μου είπε επειδή η μικρή κοίταζε κοιλιά ότι μπορεί να γεννήσω και αύριο ή ότι μπορεί να μου πάρει και 2 εβδομάδες εξαρτάται τι θα κάνει.Πάντως με προειδοποίησε ότι αν ξεκινήσει θα γεννήσω πολύ γρήγορα να έχω το νου μου.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Xanp από 37 εβδομάδων θεωρούνται τελειόμηνα τα βρέφη. Άρα ούτε βδομάδα δεν χρειάζεται να περιμένεις!

Μακόν με το καλό! Εγώ πάλι προτιμώ να μην μπω με πρόκληση. Μου αρέσει το ξαφνικό και το "ρομαντικό-γραφικό" στην όλη ιστορία. Να ειδοποιώ τον άντρα μου ότι έσπασαν τα νερά, να βουτάμε βαλίτσες και να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο. Φοβάμαι λίγο την πρόκληση μήπως πονάει περισσότερο. Εσείς τι λέτε;

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Ναι μαρόζ βρες έναν συμβεμβλημένο εκτός και αν σου προτείνουν κάποιον και θα δεις αν σου κάνει.Και με το γυναικολόγο έτσι δεν κάνουμε πάμε σε κάποιον βλέπουμε αν μας κάνει και αν όχι πάμε σε άλλον.Εγώ έτσι έκανα πήγα σε μια που είχε η διπλανή μου εδώ στην πολυκατοικία και ευτυχώς μου έκανε.Εντάξει με τον θηλασμό δεν είναι και μάστερ αλλά το ότι μου είπε να κάνω ότι καταλαβαίνω της αρκεί που το μωρό αναπτύσσεται καλά για μένα ήταν ανακούφιση όπως επίσης ότι παραδέχτηκε ότι δεν έχει τρελές γνώσεις στον θηλασμό....Επίσης μπορώ και μιλάω μαζί της για όλα.Της είπα δεν δίνω κρέμες εμπορίου μου είπε οκ δώσε γιαούρτι και γενικά τα βρίσκουμε.

Έμι από χθες έχω και υγρά μπόλικα και πιο σκούρα.Την Δευτέρα είχα πάει και μου είπε ότι ήμουν έτοιμη για διαστολή.Επίσης μου είπε επειδή η μικρή κοίταζε κοιλιά ότι μπορεί να γεννήσω και αύριο ή ότι μπορεί να μου πάρει και 2 εβδομάδες εξαρτάται τι θα κάνει.Πάντως με προειδοποίησε ότι αν ξεκινήσει θα γεννήσω πολύ γρήγορα να έχω το νου μου.

οκ...ευχαριστώ πολύ!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Xanp από 37 εβδομάδων θεωρούνται τελειόμηνα τα βρέφη. Άρα ούτε βδομάδα δεν χρειάζεται να περιμένεις!

Μακόν με το καλό! Εγώ πάλι προτιμώ να μην μπω με πρόκληση. Μου αρέσει το ξαφνικό και το "ρομαντικό-γραφικό" στην όλη ιστορία. Να ειδοποιώ τον άντρα μου ότι έσπασαν τα νερά, να βουτάμε βαλίτσες και να πηγαίνουμε στο νοσοκομείο. Φοβάμαι λίγο την πρόκληση μήπως πονάει περισσότερο. Εσείς τι λέτε;

τανγκο, και εγω αυτης της φιλοσοφίας ειμαι μου αρεσει η εκπληξη στην ολη υπόθεση, ετσι ειχε γινει και την προηγουμενη φορά και τα θυμαμαι όλα με τα καλύτερα συναισθηματα. επίσης χωρις να ειναι και κανονας και χωρις να θελω να αγχωσω καμια εχω ακουσει οτι με την προκληση μπορει απλα να διαρκεσει περισσότερη ωρα ο τοκετος.. διορθωστε με αν κανω λαθος..

Διαφημίσεις

Έχω λίγο πόνο στη μέση από το πρωί και χαμηλά στις ωοθήκες το νιώθω σαν κρύωμα. Δεν ξέρω αν είναι συσπασούλες προπαρασκευαστικές. ΄Αντε φτάνει και η ώρα μας! Να μας πάνε όλα καλά εύχομαι!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Θα συμφωνήσω! Είναι και πιο υγιές να αφήνεις τη φύση να κάνει τη δουλειά της εκτός αν υπάρχουν σοβαροί λόγοι. Το ίδιο ισχύει και για τη xanp, αν θέλει να βγει η μπέμπα θα βγει, είσαι στο μήνα σου, το μωρό ξέρει πότε θα βγει, αυτό προκαλεί τον τοκετό! Δεν ξέρω αν η πρόκληση πονάει περισσότερο, εξαρτάται ίσως από την ποσότητα ωκυτοκίνης που σου χορηγούν. Κάποιες φορές είναι απαραίτητο να σου χορηγήσουν αν πχ έχουν σπάσει τα νερά και πάει αργά η διαδικασία για να πάει πιο γρήγορα και να κάνεις και διαστολή.

VbTYp1.png

Καλημέρα κορίτσια! Βλέπω υπάρχουν πολλές εξελίξεις!! Να σας πω και τα δικά μου νέα! Κάναμε χθες υπερηχο, ντοπλερ δηλ. κανουμε κάθε φορά, και η μπουμπού ευτυχώς έφτασε τα 2800, πολύ καλό βάρος είπε ο γιατρός και το αμνιακό υγρό ανεβηκε στα φυσιολογικά επίπεδα!! Αυτά τα 2 που με απασχολούσαν δηλαδή έφτιαξαν! Κατα τ'αλλα όλα καλά και φυσιολογικά! Το μόνο θεματάκι είναι ότι η μπουμπου δεν έχει πάρει και πολύ καλή θεση, κάτι για οπίσθια δεξια είπε, αν κατάλαβα καλά, αυτό που συγκράτησα όμως είναι οτι αν παραμείνει έτσι θα μου προστεθούν +4 ώρες γέννας :( δύσκολα τα βλέπω τα πράγματα. Με συμβούλεψε να ξαπλώνω απο το αριστερο πλάι μήπως και αλλάξει θέση αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ όλοκληρο το βράδυ απο την μια πλευρά γιατί με πιάνει πόνος στην μέση. Ωστοσο δεν απογοητευομαι γιατί ξέρω ότι όλα αλλάζουν απ'την μια στιγμή στην άλλη οπότε μέσα στις 9 μέρες που απέμειναν μέχρι τον τοκετό μπορεί να φτιάξουν τα πράγματα. Και αν όχι, θα κάνω υπομονή όπως έκανα καθ'ολη την διαρκεια της εγκυμοσύνης και που θα πάει, θα περάσει και αυτό! Αρκεί το μπεμπακι να είναι γερό και ας παιδευτώ εγώ. Επίσης τον ρωτησαμε αν πρέπει να μείνω Αθηνα. Είπε οτι δεν μπορει να ξέρει πότε θα πιάσουν οι πόνοι ή θα μου σπάσουν τα νερά, έδωσε παρ'ολα αυτά πολύ μειωμένες πιθανοτητες να συμβεί κατι τέτοιο. Ωστόσο είπε οτι καλό είναι να μείνω Αθήνα για παν ενδεχόμενο. ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΟΥ! Τελικά γυρισα σπιτάκι μου και αποφασισαμε με τον σύζυγο να ανεβούμε την Τρίτη το απογευμα και να μείνουμε στο διαμέρισμα που μας διαθέτει ο αδερφος του.

Νεφελάκι μου μια χαρά τα νέα σου!!! Θα μπεις κι εσύ με πρόκληση σε 9 μέρες; Γιατι; Καλά κάνατε και δε μείνατε Αθήνα, ο γιατρός στο είπε για να είναι καλυμμένος! Μέχρι την Τρίτη είναι 5 μέρες κι αν δεν έχεις κανένα σύμπτωμα δεν πιστεύω να γεννήσεις νωρίτερα. Εξέταση τραχήλου σου έκανε; Απο ΄κει βλέπουν ποτε θα βγει το μωράκι! Όσο για τη θέση κι εμένα κάπως έτσι πρέπει να είναι, το νιώθω λίγο πλάγια και δε με απασχολεί καθόλου! Αν είναι με το κεφάλι κάτω, θα πάρει θέση εκείνη την ώρα, μπορεί να ταλαιπωρηθούμε λίγο παραπάνω, μπορεί και να βοηθήσει ο γιατρός, ξέρουν τα μωράκια, είναι έξυπνα θα βγουν όπως πρέπει! Και φυσικά από μέρα σε μέρα μπορεί να εμπεδωθεί κιόλας, μην βασίζεσαι στη θέση που ειχε εκείνη τη στιγμή, αφου όλο κουνιούνται! Τι να κάθονται αγαλματάκια;

VbTYp1.png

3 μωράκια λοιπόν σε επιφυλακή!!!Με το καλό!!!Προβλέπω πανηγύρια στο καφέ αυτό το σκ! Εγώ μου φαίνεται θα γεννήσω τελευταία, δεν έχω ούτε μισή ένδειξη, μου έφυγε κι εκείνο το βάρος, και ο πόνος στη μέση και είμαι καλύτερα και με τη δύσπνοια... Εδώ ούτε λόγος να σε βάλουν νωρίτερα με πρόκληση, μέχρι τη 42 σε περιμένουν.. Λέω στον άντρα μου καλό Σεπτέμβρη θα γεννήσω. Ευτυχώς δεν έχω προβλήματα και αντέχω κι αν ειναι να είναι γερό το μωράκι μου ας βγει όποτε θέλει, το κακό είναι ότι θα συνεχίσω να παίρνω βάρος!

VbTYp1.png

Καλησπερα κοριτσια και κοιλιτσες τι μου κανετε?Εγω ειμαι ξενυχτισμενη εχω τρελο πονοδοντο εχω παρει 2ντεπον αλλα δεν με εχουν βοηθησει και δεν ξερω τι να κανω να περασει!!! :(...Η μπεμπα με εχει ταραξει στις κλωτσιες και μου φαινετε οτι εχει κατεβει αρκετα γιατι νιωθω τις κλωτσιες πολυ χαμηλα...Δεν εχω προλαβει να σας διαβασω γιατι ο πονος παο το δοντι με χτυπαει σε ολο το κεφαλι,κανενα γιατροδοφι βρε κοριτσια για το πως θα περασει?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...