Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γειά σας κορίτσια :) Τα νέα μας είναι πολύ καλά, σήμερα ο μπόμπος πήγε στην απλή παρακολούθηση και αύριο το πρωί που θα πάω θα τον πάρω επιτέλους αγκαλιά!!!!!!!!!! Αν όλα συνεχίσουν έτσι, Παρασκευή θα έρθει σπίτι μας :):):):)

Χαρούλα με το καλό το μωράκι σου:) Όλα μια χαρά θα πάνε θα δεις!!!!

Marroz δεν έχει σημασία πού θα γεννήσεις, τα βλαστοκύτταρα τα δίνεις όπου θέλεις. Εμείς στην πρώτη γέννα τα κάναμε δωρεά αλλά και ιδιωτική φύλαξη στη δημόσια τράπεζα. Τώρα δεν κάναμε τίποτα έτσι βιαστικά που γέννησα, δεν προλάβαμε.....

dWXVp3.png

YqUap3.png

καλησπερα!

κριστυ απο αιμοραιδες γνωριζω καλα ,ειχα μικρη,ευτυχως τωρα δεν μου παρουσιαστηκαν. Αυτο που εκανα ηταν ελαιολαδο οπως ειπε και η οτιλια, ανακουφιζει πολυ.

χαρουλα απο κιλα το μωρακι ειναι μια χαρα μην ανησυχεις...

εγω εκανα ενα προχειρο πλυσιμο στα μπιμπερο ,για να βγαλω χαρτια και αυτοκολλητα

και τωρα με το καλο ,οταν ερθει η ωρα μονο αποστειρωση θελουν..

HouVp2.png

oVGVp2.png

Marroz δεν έχει σημασία πού θα γεννήσεις, τα βλαστοκύτταρα τα δίνεις όπου θέλεις. Εμείς στην πρώτη γέννα τα κάναμε δωρεά αλλά και ιδιωτική φύλαξη στη δημόσια τράπεζα. Τώρα δεν κάναμε τίποτα έτσι βιαστικά που γέννησα, δεν προλάβαμε.....

Ακριβώς ότι σου είπε η Μαριλού.Και προσοχή σε όσες γεννούν σε ιδιωτικά είναι παράνομη η χρέωση των 400 ευρώ περίπου που χρεώνουν για την συλλογή.Είναι καθαρά θέμα δικό σας και γιατρού.Απλά επειδή το ανέφερα τελευταία στιγμή όσες μπορέσετε πηγαίνετε σε μια ενημέρωση και πρέπει να πάρετε το κιτ συλλογής από τη δημόσια τράπεζα.Αν δεν μπορείτε να πάτε σε συνάντηση επικοινωνήστε μαζί τους για το κιτ.Δωρεά κάνεις το Ομφαλοπλακουντιακό Αίμα, τα Μεσεγχυματικά βλαστικά κύτταρα είναι για ιδιωτική φύλαξη και κοστίζουν 1200 ευρώ περίπου με φπα στη δημόσια τράπεζα.Απλά από όσο έχω διαβάσει δεν ξέρω αν αξίζει το κόπο πέρα από τη δωρεά να κρατήσεις και δικά σου μιας και δεν χρησιμοποιούνται ούτε σε σένα.Επίσης αν ο μη γέννετω χρειαστεί κάποιος βοήθεια από την δημόσια τράπεζα δεν πληρώνει τίποτα αρκεί να βρει μόσχευμα ακόμα και αν δεν έχει κάνει δωρεά.Για αυτό σας το ανέφερα πιστεύω αξίζει τον κόπο να σωθεί ένα παιδί ακόμα και αν δεν είναι το δικό μας.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

xanp εννοείται ότι αξίζει, εδώ δεν ξέρω καθόλου τι γίνεται αν και νομίζω ότι τα εκμεταλλεύονται υποχρεωτικά ούτως ή άλλως!

Χαρούλα μου μπράβο κοπέλα μου που το έκοψες μαχαίρι μόλις έμαθες ότι είσαι έγκυος! Θα ήθελε δύναμη αυτό! Όλα θα πάνε καλά, δεν είναι απαραίτητο ότι η πρόκληση θα καταλήξει σε καισαρική. Κι εγώ κάπνιζα λίγο πριν μείνω έγκυος αλλά το έκοψα 3 μήνες πριν, για άσχετο λόγο.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Καλημέρααααα!!!!!!!

Μανούλες τι κάνετε? Εχτές πήγαμε στον γιατρούλη μας!! Όλα καλά ....αυτό που με ανησύχησε είναι ότι σε 12 σχεδόν μέρες έβαλε ο μπέμπης 600γρ. Πολλά δεν είναι?? Είναι τώρα 2.500 γρ. από 1900 που ήταν στις 07/07. Ποιά η γνώμη σας? Ο γιατρός είπε ότι ναι μεν πήρε αρκετά αλλά να μην ανησυχώ.

Κι εγώ τώρα έφτιαξα την βαλίτσα μου... Σημειώνω σε ένα χαρτάκι τι άλλο χρειάζεται να μπει στη βαλίτσα τελευταία στιγμή.

Με τη ζέστη λιώνω... Η ανοχή μου στη ζέστη έχει μειωθεί και ιδρώνω συνέχεια!

Κι εγώ ξεκίνησα τη βαλίτσα μου αν και θέλω να πάω πρώτα μια μέρα από το μαιευτήριο να ρωτήσω τι θα πρέπει να έχω μαζί μου ...για να μην πάρω πολλά παραπάνω πράγματα. Πρέπει να πάρω και πετσέτα μπάνιου?

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο να περασουν οι μερες να κρατησετε αγκαλια τα αγγελουδια σας εγω ειμαι μαμα αυγουστου 2010 και αρχισα να ψαχουλευω μιασ και φτανει ο καιρος για τα πρωτα του γενεθλια και πολυ συγκινουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω και δυο φιλεναδιτσες! εμακι και ξανθουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο και σε ολες φυσικα ! φιλακια κοριτσακια μου καλη λευτερια χεχεχεχχεχεχεχεχεχεχε!

Να σου ζήσει το μωράκι σου mary!! Σε ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σου!!

Καλησπερα κοριτσια εμεις ειχαμε γιατρο σημερα ο μπεμπης ειναι 2800γρ και μπαινουμε με προκληση 1/8 γιατι εχει γερασει παρα πολυ ο πλακουντας.Ειναι ηδη στο 3 και δεν θρεφει καλα το μωρο.Εκει που ημασταν μια εβδομαδα μπροστα αρχισαμε σιγα σιγα να πηγαινουμε πισω:-(:-(Το μονο ευχαριστο στην υποθεση ειναι οτι θα τον δω σε 11 μερες και ανυπομονω.Ελπιζω να παρει λιγο βαρος ακομα για να μην φοβαμαι να τον πιανω αλλα χλωμο το βλεπω.Ελπιζω κοριτσια τα δικα σας νεα να ειναι καλυτερα.

Χαρούλα25 μην στενοχωριέσαι είμαι σίγουρη ότι όλα θα πάνε καλά!! Με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!!

Γειά σας κορίτσια :) Τα νέα μας είναι πολύ καλά, σήμερα ο μπόμπος πήγε στην απλή παρακολούθηση και αύριο το πρωί που θα πάω θα τον πάρω επιτέλους αγκαλιά!!!!!!!!!! Αν όλα συνεχίσουν έτσι, Παρασκευή θα έρθει σπίτι μας :):):):)

Πολύ χαίρομαι marilou!!! Πολύ ωραία νέα!!:tongue:

όσον αφορά τα βλαστοκύταρα το Ιασώ χρεώνει 200,00 συν ΦΠΑ. Τι κάνουμε το χρεωνόμαστε? Εσείς τι θα κάνετε?

Φιλιά πολλά

Την καλημέρα μας:D:D:D:D:D:D:D:D

n3oUp2.png

xanp, γίνεται να γεννήσεις σε ιδιωτικό μαιευτήριο και να φυλάξεις βλαστοκύτταρα στη δημόσια τράπεζα;;

Marroz, πάντως απ'ότι το έψαξα, κι εγώ ήθελα να τα φυλάξω σε δημόσια τράπεζα ωστόσο επειδή το Λητώ έχει βάλει τη συλλογή μέσα στο πακέτο δωρεάν, ο γιατρός μου δεν πολυθέλει να ασχοληθεί για να συλλέξει και για τις δύο τράπεζες. Επίσης, η μεταφορά πρέπει να γίνει από εμάς τους ίδιους και για όσες θα προχωρήσουν, πρέπει να προετοιμαστούν καλά για να είναι κατάλληλο το δείγμα.

120247mcv711uxx1.gif

καλησπερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο να περασουν οι μερες να κρατησετε αγκαλια τα αγγελουδια σας εγω ειμαι μαμα αυγουστου 2010 και αρχισα να ψαχουλευω μιασ και φτανει ο καιρος για τα πρωτα του γενεθλια και πολυ συγκινουμε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εχω και δυο φιλεναδιτσες! εμακι και ξανθουλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! με το καλο και σε ολες φυσικα ! φιλακια κοριτσακια μου καλη λευτερια χεχεχεχχεχεχεχεχεχεχε!

μαιρούλα!!!!! περασε 1 χρόνος ε? να σου ζήσει ο λεβέντης σου!! ευχαριστούμε για τις ευχές!!!

Καλησπερα κοριτσια εμεις ειχαμε γιατρο σημερα ο μπεμπης ειναι 2800γρ και μπαινουμε με προκληση 1/8 γιατι εχει γερασει παρα πολυ ο πλακουντας.Ειναι ηδη στο 3 και δεν θρεφει καλα το μωρο.Εκει που ημασταν μια εβδομαδα μπροστα αρχισαμε σιγα σιγα να πηγαινουμε πισω:-(:-(Το μονο ευχαριστο στην υποθεση ειναι οτι θα τον δω σε 11 μερες και ανυπομονω.Ελπιζω να παρει λιγο βαρος ακομα για να μην φοβαμαι να τον πιανω αλλα χλωμο το βλεπω.Ελπιζω κοριτσια τα δικα σας νεα να ειναι καλυτερα.

χαρούλα με το καλό! μην αγχώνεσαι! η προκληση δεν σημαινει καισαρική! όλα καλά θα πάε με το καλό να το παρεις αγκαλιά το μωράκι σου!!

μαριλού πολύ χαιρομαι με τα νεα σας !! λιγο εμεινε! αυριο θα ειστε όλοι μαζι στο σπιτάκι σας!!

Κορίτσια από το ΛΗΤΩ η δημόσια τράπεζα είναι στα 5 λεπτά δρόμο.Τα συλλέγει ο γιατρός στο ειδικό κιτ τα παίρνει ο άντρας σας και σε 5 λεπτά είναι εκεί.Πίσω από το Σωτηρία είναι η δημόσια τράπεζα.Ούτε ένα χιλιόμετρο δρόμος.

Μόνο 2 παγοκύστες θα χρειαστείτε.Το πρόβλημα είναι για αυτές που είναι επαρχία εκτός Θεσνικης που έχει και εκεί δημόσια τράπεζα.

Κρίστυ που είσαι γέννησες;Δεν είχες γιατρό χθες για πες μας νέα καλέ....

Σήμερα είχα μια ολονυχτία από τις 3 μέχρι τις 6.30 με έντονες συσπάσεις και τάση προς εμετό την οποία έχω ακόμα...Μικρή μη παίρνεις φόρα από την άλλη Παρασκευή και ύστερα βγαίνεις...Ελπίζω να είναι προπαρασκευαστικές και να μη βιάζεται η κυρία...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Marroz, πάντως απ'ότι το έψαξα, κι εγώ ήθελα να τα φυλάξω σε δημόσια τράπεζα ωστόσο επειδή το Λητώ έχει βάλει τη συλλογή μέσα στο πακέτο δωρεάν, ο γιατρός μου δεν πολυθέλει να ασχοληθεί για να συλλέξει και για τις δύο τράπεζες. Επίσης, η μεταφορά πρέπει να γίνει από εμάς τους ίδιους και για όσες θα προχωρήσουν, πρέπει να προετοιμαστούν καλά για να είναι κατάλληλο το δείγμα.

Καλημέρα κορίτσια!!

Έχω μπερδευτεί...Δεν ξέρω τι να κάνω..Είχα χθες ραντεβού με το γιατρό μου αλλά τελικά θα πάω σήμερα...Θα το συζητήσω κ μαζί του μήπως καταφέρω κ αποφασίσω!:rolleyes:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρατήσουμε σίγουρα για το Λητώ μιας και περιλαμβάνεται στο πακέτο..Ξέρετε ποιό είναι το κόστος για τη Δημόσια Τράπεζα;Δεν πληρώνουμε κάτι έστω για αυτό το κιτ;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

χαρουλα με το καλο να κρατησεις αγκαλια το μωρακι σου!ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε τελεια και θα εχει και σουπερ βαρος!αλλωστε οπως ειπαν και τα κοριτσια πιο πανω θα εισαι τελειομηνη.μην ανησυχεις για τιποτα!

κριστυ μου καλως ηρθες στο κλαμπ!εχω προβλημα με αιμορροιδες εδω και μια 10ετια. να σημειωθει οτι δεν ειναι μονο η δυσκοιλιοτητα που τις επιδεινωνει. συχνες πλυσεις με χλιαρο προς κρυο νερο και σπρωξιμο προς τα μεσα.ακουγεται λιγο τραγικο αλλα βοηθαει πραγματικα.οι κρεμες κι εμενα δε μου εκαναν κατι,αντιθετα με βοηθησαν πολυ τα παγακια ελαιολαδου. το κρυο νερο προσωπκα με βοηθαει γιατι τις σφιγγει και μαζευονται. οσο για το ζεστο νερο,δεν ξερω ποιος σου το ειπε αλλα ειναι πραγματικα η χειροτερη συμβουλη. υπομονη κοριτσακι!με τη μαμα μου που μιλησα μου ειπε οτι απλα μετα τον τοκετο εξεχουν προς τα εξω και επι της ουσιας το ζορι ειναι ιδιο με πριν και οχι χειροτερο. λιγη προσοχη στη διατροφη,οχι πολυ αλμυρα ουτε πολυ γλυκα,οχι ξηρους καρπους, οχι πικαντικα,οχι μπαχαρικα πολλα και με τιποτα τηγανητα.α και πινε και μπολικο νερακι!

για τα βλαστοκυτταρα κι εγω σκεφτομαι στη δημοσια τραπεζα αλλα ακομα δεν το εψαξα καθολου για το ποια διαδικασια ακολουθειται.σε ιδιωτικη δεν θα τα εδινα παρα μονο αν ημουν σιγουρη οτι θα κανω και δευτερο παιδι,κατι που μονο ο Θεος το ξερει. κι αυτο γιατι οπως λενε τα βλαστοκυτταρα συνηθως ειναι πιο χρησιμα για συγγενεις παρα για το ιδιο το παιδι.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλημέρα κορίτσια!!

Έχω μπερδευτεί...Δεν ξέρω τι να κάνω..Είχα χθες ραντεβού με το γιατρό μου αλλά τελικά θα πάω σήμερα...Θα το συζητήσω κ μαζί του μήπως καταφέρω κ αποφασίσω!:rolleyes:

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κρατήσουμε σίγουρα για το Λητώ μιας και περιλαμβάνεται στο πακέτο..Ξέρετε ποιό είναι το κόστος για τη Δημόσια Τράπεζα;Δεν πληρώνουμε κάτι έστω για αυτό το κιτ;;

Όχι........

120247mcv711uxx1.gif

κριστυ μου καλως ηρθες στο κλαμπ!εχω προβλημα με αιμορροιδες εδω και μια 10ετια. να σημειωθει οτι δεν ειναι μονο η δυσκοιλιοτητα που τις επιδεινωνει. συχνες πλυσεις με χλιαρο προς κρυο νερο και σπρωξιμο προς τα μεσα.ακουγεται λιγο τραγικο αλλα βοηθαει πραγματικα.οι κρεμες κι εμενα δε μου εκαναν κατι,αντιθετα με βοηθησαν πολυ τα παγακια ελαιολαδου. το κρυο νερο προσωπκα με βοηθαει γιατι τις σφιγγει και μαζευονται. οσο για το ζεστο νερο,δεν ξερω ποιος σου το ειπε αλλα ειναι πραγματικα η χειροτερη συμβουλη. υπομονη κοριτσακι!με τη μαμα μου που μιλησα μου ειπε οτι απλα μετα τον τοκετο εξεχουν προς τα εξω και επι της ουσιας το ζορι ειναι ιδιο με πριν και οχι χειροτερο. λιγη προσοχη στη διατροφη,οχι πολυ αλμυρα ουτε πολυ γλυκα,οχι ξηρους καρπους, οχι πικαντικα,οχι μπαχαρικα πολλα και με τιποτα τηγανητα.α και πινε και μπολικο νερακι!

για τα βλαστοκυτταρα κι εγω σκεφτομαι στη δημοσια τραπεζα αλλα ακομα δεν το εψαξα καθολου για το ποια διαδικασια ακολουθειται.σε ιδιωτικη δεν θα τα εδινα παρα μονο αν ημουν σιγουρη οτι θα κανω και δευτερο παιδι,κατι που μονο ο Θεος το ξερει. κι αυτο γιατι οπως λενε τα βλαστοκυτταρα συνηθως ειναι πιο χρησιμα για συγγενεις παρα για το ιδιο το παιδι.

καλημερα κοριτσια!!!!!!!!!!!!!!

χτες πηγα στο γιατρο δεν σας εγραψα χτες συγνωμη....λοιπον δεν μου τη ζυγισε την μπεμπα γιατι ειπε οτι τωρα ειναι πολυ δυσκολο να τη ζυγιζει γιατι θα εχει μεγαλη αποκλιση.....με εξετασε απο κατω επιασε με τα δαχτυλα του το κεφαλακι,εχει κατεβει παρα πολυ ειπε κι ειμαι ετοιμη....αν θελει να βγει η κυρια!!!!!αν δεν θελει θα παω παλι την αλλη τεταρτη.....μου ειπε να περπαταω του ειπα οτι μερικα βραδια ειναι αποπνικτικη η ζεστη και δεν μπορω....επισης μου ειπε να κανω μπολικο σεξ......ελευθερο κι ολας.....του ειπα οτι κολλωσα μετα τις συσπασεις της παρασκευης...φοβηθηκα τι να κανω......ας ελπισουμε να βγει η μπεμπουλινα μου..το βραδυ παντως απο τις 3 εως τις 5 ειχα παλι συσπασεις αλλες με πονο αλλες χωρις.....μετα περασαν.....

τινκερμπελ κι εγω μια δεκαετια εχω προβλημα,μπορει και παραπανω.....ειναι εξωτερικες ολες,εχω πολλες αιμορραιδες μαζι.....απλα κι εμενα με ανακουφιζει το παγακι.......απο χτες δοκιμασα και το ελαιολαδο....καπως καλυτερα ειμαι....καλα για να τις σπρωξω μεσα ουτε να το δοιαννοηθω αυτην την στιγμη ειναι πρησμενες γυρω γυρω και ποναω....το προσπαθησα αλλα παλι βγαινουν...υπομονη κοριτσακι κι εσυ..ευχομαι μην επιδεινωθει τοσο το προβλημα μετα τη γεννα.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Στη Δημόσια τράπεζα έδωσα την πρώτη φορά κ το ίδιο θα κάνω κ τώρα. Για τα μεσεγχυματικά δεν θα κάνω κάτι επειδή δεν φαίνεται να βοηθάει από το ψάξιμο σε γιατρούς κ σε άλλες πηγές που έχω κάνει.

Κριστι κ Χανθή πλησιάζετε επικίνδυνα:P!!

κοριτσια εγω δεν θα κρατησω βλαστοκυτταρα....ειναι απατη οι ιδιωτικες απο οτι ξερω.....τωρα στη δημοσια θα θελα να κανω δωρεα αλλα δεν ξερω αν εχω χρονο να παρω το κιτ....το αμελησα εντελως......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...