Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

taniabell, δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε, αλλά μάλλον είναι κάτι άσχημο. Κουράγιο μόνο θέλω να σου ευχηθώ και να μη χάνεις την ελπίδα σου. Ίσως να μην έχεις ανάγκη από λόγια αυτή την ώρα, αλλά ειλικρινά είναι το λιγότερο που μπορώ να κάνω για να σου συμπαρασταθώ.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα!

Τάνια μου μη στενοχωριέσαι! Εχεις την πεταλουδίτσα σου και τις φιλενάδες σου!!! Καλή τύχη αύριο και προσπάθησε να ηρεμήσεις.

Εγώ την Τετάρτη έκανα την αυχενική και το papp-a. Ολα καλά έδειξαν και είδαμε και μυτούλα. Φύλο όχι ακόμα γιατί ήταν μόλις 4,62 εκατοστά. Τώρα άρχισα και τις υπόλοιπες εξετάσεις και περιμένω σιγά σιγά τα πρώτα αποτελέσματα.

X4pTp3.png

1. F D P...................2/8/2011
  2. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  3. xanthi. ...............8/8/2011
  4. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρας
  5. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ
  6. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  7. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  8. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ
  9. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρας
  10. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ
  11. Dawn ................18/8/2011
  12. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα
  13. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  14. rianna ...............23/8/2011
  15. Anastasia81 ......27/8/2011
  16. mamouna ..........28/8/2011

Τάνια εύχομαι την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά.Να χαίρεσαι την μικρή σου και όλα τα άλλα θα έρθουν!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

taniabell ξέρω από πρώτη χέρι ότι στην απώλεια ότι λόγια και να σου πούνε δεν σου απαλύνουν τον πόνο, αλλά τουλάχιστον ξέρεις ότι υπάρχουν άτομα γύρω σου που ενδιαφέρονται για σένα και να είσαι καλά! Να παίρνεις κουράγιο και δύναμη από την πεταλουδίτσα σου που σε χρειάζεται δυνατή.

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

καλησπερα και απο εμενα!

Εχω πολλες μερες να μπω γιατι για εμενα δυστυχως σταματαει εδω όλο αυτο! Μεσα απο την καρδια μου να έχετε όλες μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Θα μπαίνω να μαθαινω νεα σας και θελω να ναι μονο καλα!!!

Πολλα πολλα φιλακια

μέσα απο την καρδιά μου, να πάνε ΟΛΑ καλά απο εδώ και πέρα...και σύντομα με ακόμη ένα,δύο...όσα θέλετε κοπελάρα μου...κράτα το κοριτσάκι σου γερά στην αγκαλιά σου και ολα θα περάσουν...

hOszp3.png

καλημεραααααα!!! πηγαμε χθες για αυχενικη ολα καλα δοξα το θεο! τωρα θα περιμενουμε την δευτερα να βγει κ το αιμα. το ειδα και λιωνω απο χθες αυτο σκεφτομαι το μπουτακι το κωλαρακι το χερακι αχ θα το φαω μολις βγει!!! αυχενικη 1,2 χιλ , ρινικο οστο ειδαμε γενικα ολα καλα, μας εκανε ναζια ειχε γυρισμενη πλατη με το ζορι γυρισε πλαι,παραλιγο θα μου εκανε κολπικο:mad:.

το υψος του 5,5 εκ και φυλο δεν ειδαμε δεν φαινοταν τιποτα!! τωρα σε 5 βδομαδες....... καλα αποτελεσματα ευχομαι σε ολες τις μανουλες!

Wonderland κοριτσακι που λες τι ειδε ο γιατρος και σου το ειπε? εμενα λεει μονο το γεννητικο φυμα φαινοταν που απο αυτο δεν κρινει ακομα!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Ρε παιδιά τι να σας πω για το φύλο και στο πρώτο παιδί ο ίδιος μου είπε στην αυχενική πως κατά πάσα πιθανότητα είναι αγόρι και έπεσε μέσα. Τώρα, κοίταξε ανάμεσα στα ποδαράκια και δεν είδε κάτι να προεξέχει, οπότε μου είπε πως κατά 80% είναι κορίτσι. Βέβαια εμένα ήταν περίπου 6.5 εκατοστά οπότε ίσως να μπόρεσε να το δει ευκολότερα. Τι να πω... Λες να είναι αγόρι και να μας αποκαλυφθεί αργότερα? Χαρες που θα κάνει ο άντρας μου. Θέλει ποδοσφαιρική ομάδα πανάθεμά τον.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

m4ril0u σε νιωθω υπομονηηηηηηηηη! εχεις και την ζουζουνιτσα σου που σε κανει να ξεχνιεσαι.

Wonderland λενε οτι αμα προεξεχει συνηθως ειναι τσουτσουνι τι να πω δεν βγαζω ακρη

IEJ0p3.png lqkDp3.png

taniabell δυστυχώς ξέρω πόσο πονάει. Να σου ευχηθώ μόνο σύντομα ο πόνος να αντικατασταθεί από χαρά.

Για τα κορίτσια που έκαναν αυχενικές και είχαν τόσο καλά αποτέλεσματα μπράβο, καλή συνέχεια. Εύχομαι να γεμίσουμε υγιέστατα παιδάκια.

Οι δικές μου αναγούλες πλέον έχουν γίνει εμετός και ταλαιπωρούμαι αφάνταστα. Άντε με το καλό να μπω στο δεύτερο τρίμηνο μπας και φάω τίποτα.

taniabell λυπάμαι πάρα πολύ! εύχομαι καλή δύναμη και μόνο χάρες απο εδώ και πέρα

και εγώ πια από τις αναγούλες πέρασα στους εμετούς.. ανεβήκαμε επίπεδο χααχα ...κι είχα πιστέψει οτι θα γλίτωνα αυτή τη φορά..

εχθές πήγα στον αιματολόγο. θρομβοφιλία τελικά δεν εχω! σταμάτησα το σαλοσπίρ και ενεσούλες θα κάνω για 5 εβδομάδες ακόμα για εντελώς προληπτικούς λόγους. κατά πάσα πιθανότητα θα σταματήσω και το πρεζολον μετά την αυχενική.. αντε να τελειώνουμε με τα χάπια.

μπράβο στα κοριτσάκια με τα καλά νεα απο τις αυχενικές

και εγω ανυπομονώ να παω ...στις 14/02 εχουμε ραντεβου.. μια μια μετράω τις μερες

κατα τα άλλα έχω συνέχεια τραβηγματάκια στην κοιλιά.. εσεις εχετε??

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...