Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

emi εμενα στις 30+4 ηταν 1821 και μαλιστα ο γιατρος μου ειπε οτι ειναι 5 μερες μεγαλυτερη. στις 32+4 εκενα την ντοπλερ και ηταν 1950 στην ουσια σε 2 εβδομαδες δεν ειχε παρει καθολου,και στις 35 ηταν 2450 παλι λιγο ειχε παρει αρα καπου εκει ειναι τα κιλα πανω κατω γιαυτο μην αγχωνεσαι,τωρα την παρασκευη θα δουμε ποσο εχει παρει.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

xanp θα γυρίσει η μπουμπού όπως γύρισε και ο γιος σου! Στην τελική κάνε το ίδιο κόλπο! Εγώ δεν έχω ιδέα πώς είναι μες στην κοιλιά μου, ξέρω απλά ότι είναι με το κεφάλι κάτω. Τα πάντα θα παιχτούν την ώρα του τοκετού, σε αφήνουν πάντως να γεννάς 2 μέρες, δεν έχουν θέμα εδώ. Εκείνη την ώρα θα δούμε τι και πώς διότι μπορούν να αλλάξουν πολλά την ώρα του τοκετού, συνήθως προς το καλύτερο. Ούτε βάρος ξέρω φυσικά, αν δει η μαία ότι δε μεγαλώνει η κοιλιά μου όσο πρέπει πάμε για υπέρηχο όπου και πάλι με απόκλιση θα μου πουν... Καλύτερα να μην ξέρω, τα θεωρώ αγχωτικά όλα αυτά! Αλλά στα αγόρια θεωρούνται νορμάλ τα 4 κιλά;; Παναγία μου! Είπαμε, μη βγάλω και 4κιλο.. Πολλά δεν είναι, πώς θα το γεννήσω;; Εγώ ελεγα να φτάσουμε τα 3 άντε 3μισι και θα πετάω! Με βάση τον τελευταίο υπέρηχο προς τα κει πάμε.. Αρκεί να γεννηθεί και εύκολα!

VbTYp1.png

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εμεις καλα,ευτυχως οι συσπασεις μου ελλατωθηκα και εγω ειμαι συνεχεια καναπε-κρεβατι..Καλα την εχω βγαλει παο δουλειες τις κανει ο καλος μου σχεδον ολες φαγητο η πεθερα και εγω να ανυπομονω να ερθει η μανουλα μου σε λιγες μερες να εχω παρεα!!!!Εμεις στον τελευταιο ηπερηχο 31+6ημασταν 2030ε πιστευω ως την τριτη που εχω γιατρο να εχει φτασει τα 2500κιλα.(ειμαστε μια βδομαδα μεγαλυτερες μας ειχε πει!)αλλα υπαρχει ενα -+10%οποτε να μην το δεσω σκοινι κορφονι..Εσεις μπουμπουκες τι κανετε?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

μπράβο beba μου, μια χαρα! Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε; Μου πρότεινε η αδερφή μου να μου δανείσει το θήλαστρό της επειδή δεν το χρησιμοποιεί καθόλου. Ο μπέμπης της είναι 6 μηνών και το χρησιμοποίησε 2-3 φορές στην αρχή και ποτέ ξανά, κακώς μάλιστα απ' ότι μου ειπε διότι τα πήγαν και τα πάνε τέλεια με το θηλασμό! Εγώ δεν σκόπευα να αγοράσω για να προσπαθήσω μέχρι εσχάτων να θηλάσω κανονικά, αλλά αφού μου το πρότεινε λέω να το πάρω. Ξέρετε όμως αν πειράζει που θα είναι δανεικό; Εννοώ επαναχρησιμοποιημένο; Προφανώς θα το πλύνω ή θα βράσω τα σημεία που εφάπτονται στις θηλές.

VbTYp1.png

μπράβο beba μου, μια χαρα! Κορίτσια να σας ρωτήσω κάτι αν ξέρετε; Μου πρότεινε η αδερφή μου να μου δανείσει το θήλαστρό της επειδή δεν το χρησιμοποιεί καθόλου. Ο μπέμπης της είναι 6 μηνών και το χρησιμοποίησε 2-3 φορές στην αρχή και ποτέ ξανά, κακώς μάλιστα απ' ότι μου ειπε διότι τα πήγαν και τα πάνε τέλεια με το θηλασμό! Εγώ δεν σκόπευα να αγοράσω για να προσπαθήσω μέχρι εσχάτων να θηλάσω κανονικά, αλλά αφού μου το πρότεινε λέω να το πάρω. Ξέρετε όμως αν πειράζει που θα είναι δανεικό; Εννοώ επαναχρησιμοποιημένο; Προφανώς θα το πλύνω ή θα βράσω τα σημεία που εφάπτονται στις θηλές.

Οτίλια η μαία στα μαθήματα θηλασμού στο Έλενα μας είπε ότι δεν πειράζει καθόλου να είναι δανεικό το θήλαστρο. Θα πλύνεις καλά τα εξαρτήματα αλλά δεν χρειάζονται υπερβολές. Μας είπε ότι οι εταιρείες που πουλάνε θήλαστρα διαδίδουν ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούμε θήλαστρο δανεικό, μόνο και μόνο γιατί έχουν συμφέροντα... Εννοείται και να μην αγοράσεις άλλο!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει καθόλου Οτίλια θα βγάλεις και θα αποστειρώσεις τα μέρη που μπορείς και θα είσαι μια χαρά.Ακόμα και αν θηλάσεις μπορεί να το χρειαστείς για αποσυμφόρηση του στήθους σου καμιά φορά να το πάρεις να το έχεις και μακάρι να μη το χρησιμοποιήσεις καθόλου.

Έτσι κι αλλιώς και όταν το χρησιμοποιείς μετά το αποστειρώνεις.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλέ τι να πειράζει;;; Κι εγώ στη Λένα δανεικό είχα πάρει και ήταν πολύ χρήσιμο για να βγάζω γάλα να τους αφήνω να την ταΐζουν αλλά και γιατί έφτιαξα στην κατάψυξη τράπεζα γάλακτος κι έτσι όταν γύρισα γραφείο συνέχισε όλες τις ώρες να πίνει δικό μου γάλα. Τώρα που κάνω συνέχεια αντλήσεις έχω νοικιάσει νοσοκομειακό βέβαια αλλά μόλις έρθει ο μπόμπος σπίτι και πιάσει καλά στήθος θα το δώσω πίσω και θα έχω το μικρό για ώρα ανάγκης όπως έκανα με τη Λένα. Για το καθάρισμα που λες σον αποστειρωτή πριν από κάθε χρήση και είσαι έτοιμη:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 Να σας ζήσει!

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. makon................09/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  6. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  8. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  9. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  10. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  11. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα

12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  15. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  19. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

20. mara76..............24/08/2011
  21. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  22. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  24. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  25. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  26. stellakoly........... 29/08/2011
  27. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  28. mommyart..........30/08/2011

29. *tingerbell*.........31/08/2011
  30. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

31. glam...................01/09/2011

Για να μην ξεχνιόμαστε.Με το καλό να ανέβουμε όλες επάνω...

Σαςευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις! Στην κατσαρόλα θα τα βράζω πειράζει; Λέτε να παρω και αποστειρωτή; Μαριλού μου τι κάνει ο γλυκός σου ο μπόμπος; Αχ ναι να τον πάρετε σπίτι και να τον έχεις αγκαλίτσα! Ανυπομονώ κι εγώ...

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Να σου πω Οτίλια αποστειρωτή ούτε εγώ έχω αλλά μου δάνεισε μια φίλη μου και θα τον επιστρέψω.Μια χαρά κάνει και η κατσαρόλα να τα βράζεις.Απλά αν έχει η αδερφή σου ή κάποια γνωστή σου ας τον πάρεις δεν ξέρεις ποτέ.Πάντως με τον θηλασμό γλυτώνεις και την αποστείρωση άλλο ένα συν!Αν τώρα δεν τα καταφέρεις φαντάζομαι είναι ευκολία να βάζεις μπουκάλια στον αποστειρωτή και σε 15 λεπτά να τα έχεις έτοιμα.

Να σου πω Οτίλια αποστειρωτή ούτε εγώ έχω αλλά μου δάνεισε μια φίλη μου και θα τον επιστρέψω.Μια χαρά κάνει και η κατσαρόλα να τα βράζεις.Απλά αν έχει η αδερφή σου ή κάποια γνωστή σου ας τον πάρεις δεν ξέρεις ποτέ.Πάντως με τον θηλασμό γλυτώνεις και την αποστείρωση άλλο ένα συν!Αν τώρα δεν τα καταφέρεις φαντάζομαι είναι ευκολία να βάζεις μπουκάλια στον αποστειρωτή και σε 15 λεπτά να τα έχεις έτοιμα.

Δεν έχει αποστειρωτή ούτε η αδερφή μου, τα έβραζε στην κατσαρόλα 2-3 φορές που χρησιμοποίησε το θήλαστρο. Μου είπε όμως αυτό που μου είπες κι εσύ, ότι στην αρχή ακόμα κι αν όλα πάνε κατ' ευχήν με το θηλασμό ίσως χρειαστώ το θήλαστρο για να ξεμπουκώσω αν έχω πολύ γάλα και δεν μπορεί να ρουφήξει το παιδί. Αν είναι όμως να τα χρησιμοποιήσω μια φορά δε θα αγοράσω καινούρια! Και εφόσον δεν ξέρω καμία που να μπορεί να μου δανείσει αποστειρωτή, κατσαρολίτσα! Εδώ ούτε πιπίλες λέω να μη χρησιμοποιήσω, άρα τι να τον κάνω τον αποστειρωτή;

VbTYp1.png

Μαριλού πως πάει το αγόρι μας;;;Δυνάμωσε καθόλου;
Μαριλού μου τι κάνει ο γλυκός σου ο μπόμπος; Αχ ναι να τον πάρετε σπίτι και να τον έχεις αγκαλίτσα! Ανυπομονώ κι εγώ...

Ευχαριστώ κορίτσια για το ενδιαφέρον, πάμε πολύ καλύτερα. Σήμερα θα δοκίμαζαν να τον ταϊσουν και με το μπιμπερό και περιμένω να γυρίσει ο καλός μου από το μαιευτήριο που έχει πάει στο απογευματινό επισκεπτήριο να μου πει πώς τα πήγε με το μπιμπερό:P:p:p:p:p Το καλό είναι ότι στο πρωινό επισκεπτήριο που πήγα εγώ μου είπε η γιατρός ότι πάει πολύ καλά και ότι ξαναέφτασε ήδη το βάρος γέννησης (κανονικά πρέπει να έχουν ξαναφτάσει το βάρος γέννησης τη 10η μέρα κι εμείς είμαστε στην 9η:tongue::tongue::tongue:) και ότι αν συνεχίσει έτσι μεθαύριο θα τον πάνε στην απλή παρακολούθηση που θα μπορούμε να τον πάρουμε και αγκαλιά και να τον ταϊσουμε και Κυριακή θα τον πάρουμε σπίτι μας!!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

beba καλα κανεις ξαπλα και ασε τους αλλους να τρεχουν ,γιατι σε λιγο αρχιζουν τα ξενυχτια....

εγω κοριτσια ευτυχως εχω 2 θηλαστρα,απο τις δυο αδελφες μου που γεννησαν προσφατα! και να θελω δεν εχω δικαιολογια.

οσο για τον αποστειρωτη,δανεικος ειναι και αυτος! αλλα σιγουρα δεν θα αγοραζα,απλα μου τον φερανε.

μαριλου, αντε να περασουν οι μερες να παρεις το ζουζουνακι σου σπιτι να το χαρεις!!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

ΩΡΕ τι ευχάριστα είναι αυτάααααα????

Γενησες μαριλού?????

Να σου ζήσει!!!!!!!!!!!!!!

Γερό κ τυχερό να ναι το αγοράκι σου!!!

Λίγο νωρίς αλλά τελικά από οτι βλέπω όλα καλά!!!

Εγώ δεν έχω διαβάσει τίποτις από την τελευταια φορά που έγραψα αφού δεν είχα πρόσβαση. Ελπίζω να είστε όλες καλά αφού δεν μπορώ να γυρίσω πίσω για να διαβάσω αν όλα βαίνουν καλώς...

Σήμερα πήγα στο γιατρό μας βρήκε καλά κ περιμένουμε...

Αυτά!!!

Δεν ξέρω αν θα μπορώ να μπαίνω, καλή μας συνέχεια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...