Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαροζ μακάρι απλά επειδή το έχω ξαναπεράσει ξέρω τι εστί...Το θέμα είναι ότι θα ταλαιπωρηθούμε λίγο παραπάνω...

Καλή μου, για ποιά ταλαιπωρία μιλάς;;:confused:

Εσύ έχεις το ρεκόρ πιο γρήγορης γέννας!!;) Μακάρι να γεννήσουμε όλες όπως εσύ..:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Μαροζ ναι αλλά γέννησα εύκολα εντέλει γιατί τον γύρισα τελευταία στιγμή και μόλις γύρισε εξελίχθηκαν όλα σε χρόνο ρεκόρ...Φαντάσου ότι αν δεν γύριζε το κεφάλι πλάτη μπορεί να έκανα και 2 μέρες να γεννήσω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερααα τι ζεστη ειναι αυτη και ολη μερα με το κλιματ. δε λεει ... μ αρεσει που ειπε περπατημα ο γιατρος το βραδυ με την απνυα 100 μετρα περπατησα κ γυρισα σπιτι αααααχχχ το δευτερο πασχα θα το γεννησω χι χι

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

καλημέρες!!! και πάλι σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας!

λοιπον με βαση την ημερομηνία μπαινω και εγω σήμερα στο μηνα μου! αν και νομιζω οτι η σωστη μετρηση ειναι με τις εβδομάδες οπότε εχω 3 μερούλες ακόμα για να κλεισω τις 36... οπως και να εχει ειμαι και εγω στην τελική ευθεία..ρε κοριτσια οσο πλησιαζει ο καιρός τοσο πιο αργά περναει..

κατα τις 25-26/7 θα παω για υπέρηχο. να δουμε εστω και στο περιπου ποσο ειναι η μπουμπου γιατί μας την είχε βγάλει λίγο αδυνατούλα το ντόπλερ. ημουν στην 32+6 και την εβγαζε 1828 g.. μου ειχε πει η γιατρός μου οτι ειναι καπως μικρό το μωρό και για αυτό θα κανω επαναληπτικό νόπλερ για να δούμε αν μεγαλώνει σωστά και άν δεν παιρνει βάρος να την βγάλουμε νωρἰτερα. τες πα δεν το σκεφτόμουν τοσο καιρό για να μην αγχωθω αλλά τωρα που πλησιάζουν οι μέρες εχω μια μικρή αγωνία..για να δούμε.. παντως εγω την αισθανομαι πολύ ζωηρή και να γεμίζει ολή την κοιλιά μου! τι να πω..ελπίζω να ειναι καλά η μικρούλα μου.. θυμαστε τι βαρος ειχαν τα δικά σας μωράκια στην αντιστοιχη εβδομάδα??

Έμι εμείς στο ντόπλερ είμαστε 1920 όχι πολύ παραπάνω από εσάς.Το έκανα 32 εβδομάδες και τώρα στις 36 είμαστε 2995.

ένα κιλό πάνω! μια χαρά δηλαδή! μακάρι να ειναι ετσι και εμένα!

καλημερα μανουλες!

και παλι σας ευχαριστω για τις ευχες και ανταποδιδω!

απ'οτι διαβαζω στην ουσια για ολες τα πραγματα πανε καλα κι αυτο ειναι που εχει σημασια!

ξανθη μου ευχομαι το μικρουλι σου συντομα να γυρισει προς τη σωστη κατευθυνση και να μην ταλαιπωρηθειτε καθολου!

μαριλου πολυ χαιρομαι που εισαι γεματη ενεργεια και παρολο που εχει μολις λιγες μερες που γεννησες,εισαι ηδη σε θεση να λειτουργεις συμφωνα με τους παλιους ρυθμους σου!

εμυ κι εγω πιστευω μια χαρα θα τα παει το μπεμπακι σου και θα εχει παρει ικανοποιητικο βαρος!

αχ αντε ανυπομονω να ερθει η δευτερα να παμε στο γιατρο!εχω να δω το ψαρακι μου απο τις 20 ιουνιου!ελπιζω να μη μου πει επομενη επισκεψη 20 αυγουστου:)

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Ναι θα είναι έτσι από εδώ και πέρα μόνο βάρος παίρνουν μην ανησυχείς...

Ένα κιλό αλλά ξέρεις ότι οι υπέρηχοι διαφέρουν από την πραγματικότητα...

ναι το ξερω και τον γιο μου τον περιμεναν κατω απο 3 κιλά και ηταν 3150.. αλλά ξερεις καμια φορά ειναι να μη μπουν ψυλλοι στα αυτιά σου..

Μια από τα ίδια το Σάββατο 3 ώρες πριν γεννήσω τον μέτραγαν 3 κιλά και τελικά βγήκε 3400.Μη σου μπαίνουν ψύλλοι μια χαρά είναι η μπεμπούλα σου θα δεις κοπελάρα ολόκληρη.Άλλωστε τα κορίτσια γεννιούνται πιο ελαφριά λένε...Από 2,5 έως 3,5 είναι το κανονικό για κορίτσι ενώ για αγόρι από 3 εώς 4.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κοριτσια!

πολυ ζεστη!!!

εγω απο κιλα πηρα 13 μεχρι τωρα και ο μικρος ζυγιζει 2100.ειμαι στην 34εβδομαδα.

emi στην 33 και εμενα ζυγιζε 1900 που ειναι και αγορι και μου ειπε πως παιρνει βαρος παρα πολυ καλα.

ετσι ηταν και στον πρωτο μου γιο που τον βγαλαμε 3500κιλα και τελικα γεννηθηκε 4100 στην 38η εβδομαδα.οποτε μην ανχωνεσαι!

κατα τα αλλα και εγω περιμενω να περασει ο καιρος.ενας μηνας μου εμεινε εφοσον θα γεννησω με καισαρικη ξερω οτι κατα 90% θα γεννησω 19 Αυγουστου.

emi εμένα ο γιατρός στις 32 εβδομάδες ακριβώς τον είχε βγάλει 1855 gr..

και στις 35+1 τον έβγαλε 2200 gr...Μου είπε ότι σε όλα αυτά τα αποτελέσματα υπάρχει απόκλιση 250 gr...οπότε νομίζω ότι είναι λίγο πλασματικά...Κ εμένα ο μπέμπης θεωρείται αδύνατος, αλλά μου είπε να μην ανησυχώ γιατί τρέφεται σωστά από τον πλακούντα...Το μόνο που θέλω είναι να καθίσει όσο το δυνατό περισσότερο μέσα στην κοιλιά μου για να πάρει αρκετό βάρος! Αύριο που θα πάω πάλι και θα τον μετρήσουμε, θα σου πω πόσο πήρε...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...