Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Γειά σας κοριτσάρες:-P:razz::-P:razz::-P:razz: Παίρνω ανάσα κι αρχίζω το κατεβατό:

Λοιπόν... βγήκα την Παρασκευή, χωρίς το μπόμπο όπως ξέρετε που είναι ακόμη μέσα. Έκανε λίγο ίκτερο και 2 μέρες τον είχαν στο σολάριουμ αλλά γενικά πάει πάρα πολύ καλά και σήμερα θα τον μεταφέρουν στη δίπλα μονάδα που τα πάνε λίγο πριν τα στείλουν σπίτι τους οπότε ελπίζω το αργότερο την Παρασκευή να είναι σπίτι μας. Τρώει μια χαρά γαλατάκι της μαμάς, απλά ακόμη τρώει με σωληνάκι και από αύριο ίσως με μπιμπερό. Εγώ αρμέγομαι κάθε 3 ώρες και στο πρωινό επιστκεπτήριο του πηγαίνω γάλα. Από το Σάββατο που του σταματήσανε τον ορό και του άρχισαν το δικό μου γάλα έχει πάρει 50 γραμμάρια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σήμερα στο επισκεπτήριο με άφησαν και τον χάιδευα κιόλας και ήταν όλη την ώρα με ανοιχτά τα ματάκια πότε καταλαβαίνετε πλάκα που έπαθα η μάνα!!!!!

Κατά τα άλλα εγώ είμαι μια χαρά και εκμεταλλεύτηκα το ΣΚ που είχε πάει και η Λένα στη Τζιά για να πάω καμιά βόλτα να ξελαμπικάρω παό την κλεισούρα από τις 24 Ιουνίου που είχα κλειστεί με την αναγκαστική ξάπλα. Ο καλός μου, επειδή την Παρασκευή ήμουν πολύ χάλια που είχαμε αφήσει το μπόμπο μέσα, με πήγε στο Athens Heart για ψώνια, μου έκλεισε για το Σάββατο κομμωτήριο και όλες τις μέρες εκτός από τις ώρες των επισκεπτηρίων στο ΙΑΣΩ τη βγάλαμε στη γύρα:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P Σήμερα, σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά να παίρνουνε σιγά σιγά σειρά για πληρωμή, μετά πήγα από το μπόμπο, μετά ένα σούπερ μάρκετ και τώρα γύρισα και είπα να σας γράψω πριν ξυπνήσει η Λένα. Σαν να μην έκανα καισαρική ένα πράμα, ευτυχώς και αυτή τη φοράούτε πονάω, ούτε τίποτα!!!!!!

Emi πολύχρονη κι ευτυχισμένη!!!! Ό,τι επιθυμείς και με το καλό το μωράκι σου!!!!

Tinger να τα χιλιάσετε με τον αντρούλη σου και να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας με το μωράκι που θα έρθει στην αγκαλιά σας!!!!!

Αστερίνα να πάρεις αμέσως το γιατρό σου, νομίζω ότι σιγά σιγά ξεκινάει διαδικασία τοκετού κοριτσάκι;);););););)

Μια χαρά πάνε τα πράγματα και είναι πολύ καλό που κάνατε διάφορα για να σου φτιάξει η ψυχολογία! Λίγη υπομονούλα ακόμη και θα έχεις και τον μικρό σου μπόμπο στο σπίτι!! Σημασία έχει που το μωράκι πάει καλά και είναι υγιές!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια σας ευχαριστω. πηρα τον γιατρο και μου ειπε αφου δεν εχω αλλα συμπτωματα να μην ανησυχω,μου ειπε να μετρισω καθε ποτε εχω πετρωματα και αν ειναι πολλα να παω την τεταρτη να με δει,και αν συμβει οτιδηποτε να παω στην αιθουσα τοκετου, χωρις να ειδοποιησω θα τον ενημερωσουν απο εκει.γενικα με καθησυχασε.τ ωρα βλεπουμε καλυτερα να μην ερθει ακομα το μωρακι οσο περισσοτερο μεινει στην κοιλιτσα τοσο καλυτερα. αν και εχω τοση ανυπομονησια.

εγω απο κιλα ειμαι +16 να δω πως θα τα χασω!

emi χρονια πολλα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

ειμαι ντροπαλη κ κολλησα...... κουκλιτσα μ .επρεπε να του το πω...βλακεια μ...αλλα αν νιωσω κατι παραξενο θα παω αμεσως.....τις τελευταιες εβδομαδες θελει πολυ προσοχη...κ εμενα ειναι η πρωτη μ γεννα!ανησυχω κ λογικο ειναι!με αλλες κοπελες ποθ μιλησα τισ βαζει καθε βδομαδα στο καρδιοτοκογραφο.....τι να φανταστω κ τι να υποθεσω???????εχω προβληματιστει!!!!!!!!!!ASTERINAAAAAAA μια κ εχουμε τον ιδιο γιατρο....εσυ τι πιστευεις?

αυτος ο γιατρος ειναι κατα του να γεννας νωριτερα θελει οσο μπορει να σε κραταει.

αν εβλεπε κατι σιγουρα θα σε κρατουσε,οταν πηγα στην 27 εβδομαδα που ειχα πονους περιοδου εκανε σαν τρελος που αργησα να παω, και οταν τον ειχα παρει τηλ μου ειχε πει απορω γιατι εισαι ακομ α στον δρομο.γιαυτο πιστευω πως αν εβλεπε κατι σοβαρο θα στο ελεγε.

αυτον τον γιατρο τον εχουν πολλες γνωστες μου,και τον ειχαν και οι αδελφες μου,και οι πιο πολλες μου κανουν παραπονα οτι φοβουνται να του μιλησουν...αλλα εγω δεν εχω προβλημα αμα θελω να ρωτησω κατι το ρωταω κιας φανει βλακεια,καλυτερα να νιωθω καλα μεσα μου.

γιαυτο αν δεις κατι μην διστασεις να τον παρεις τηλεφωνο η ακομα και να πας εκει,με αυτα δεν παιζουμε.. ειναι καλος γιατρος με πολλες επιτυχιες και καλες κριτικες.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Τίγκερ να είσαστε ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου και με το καλό να πάρετε το μωρό σας αγκαλιά..

Έμι χρόνια πολλά με το καλό να βγει η μπουμπού.

Λοιπόν πήγα γιατρό η μικρή είναι 3 κιλά και γενικά πολύ καλά.Έχει πάρει θέση και ο τράχηλος είναι στο τσακ να ξεκινήσει διαστολή.Συσπάσεις έχω πολλές πλέον και όλα πάνε καλά απλά η μπέμπα κοιτάει προς την κοιλιά και όχι προς την πλάτη που πρέπει να κοιτάνε τα μωρά.Πράγμα το οποίο σημαίνει ή γυρνάει προς πλάτη και γεννάω τσακ μπαμ ή μένει προς την κοιλιά και βλέπουμε πόσο θα κάνω να γεννήσω γιατί όταν κοιτάει στη κοιλιά δεν ρίχνει βάρος στον τράχηλο.Γνωστό το σενάριο τα ίδια είχα και με τον γιο μου.Και τα 2 παιδιά μου θαυμάζουν την κοιλιά μου...

Αν δεν γεννήσω τώρα θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες να με δει.

Γενικά μου είπε ότι προτιμάει να πάμε 38 και να γεννήσω μετά το ίδιο και εγώ να σας πω.Προτιμώ να φάω εγώ τις ζέστες όχι το μωρό...Θα δούμε πως θα πάμε και εύχομαι να αντέξω 2 εβδομάδες ακόμα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Τα νέα μου από τον γιατρό...

Δεν ανησυχεί για τα υγρά, τις βλέννες και τα πετρώματα, είναι φυσιολογικά στο μέτρο που τα έχω. Ο μικρός έχει φτάσει τα 2.792γρ. κι εγώ έχασα 1 κιλό!!! :)

Ο μικρός είναι έτοιμος να εμπεδωθεί και είμαστε σε αναμονή...

Την άλλη Δευτέρα πάλι θα μας δει και περιμένουμε μέχρι την 38 εβδομάδα... :)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

κορίτσια καλησπέρα!

Τινκερ, πολλές ευχές κι απο εμένα για την επέτειο σας, να είστε πάντα αγαπημένοι κ' ευτυχισμένοι με μια υπέροχη, χαρουμενη οικογένεια!!!

Εμι, χρόνια σου πολλά, σου ευχομαι οτι καλύτερο και να έχεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι!!!

Λοιπόν, σχετικά με αυτά που συζητάτε...εγώ δεν χαμπαριάζω τιποτα! Δεν ξέρω αν έχω συσπάσεις ή πετρώματα, δεν τα καταλάβαινω αν έχω:?: Απο υγρά, έχω απο την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά είναι λευκά και διάφανα, οπότε φαντάζομαι είναι φυσιολογικό. Κι εμένα οι καλλιέργειες βγηκαν καλές, ευτυχως, οπότε απ' αυτή την πλευρά πάμε καλά! Απο κιλά, παρολες τις προσπάθειες μου να πάρω μερικά, έχω καταφέρει να φτάσω στα +8 και με το ζόρι. Μάλλον παιζει ρόλο και το είδος της διατροφής, δηλ. παρ'ολο που αυξησα την ινσουλίνη κατά 30 μονάδες καθημερινά για τρώω κατι παραπάνω, αυτά που τρώω δεν προσθέτουν θερμίδες. Ελπίζω τουλάχιστον η μπουμπού μου να έχει πάρει λίγο τα πάνω της. Μεθαυριο έχω ραντεβου με τον γιατρό, οπότε θα ξέρω και θα σας πω τις εξελιξεις! Η ζουζουνίτσα μου, κι εμενα κουνιέται αρκετά και μάλιστα χθες που πήγαμε σε μια επίσκεψη όπου είχαν μπουφέ μ'ένα σωρό λιχουδιές που εγώ δεν μπορούσα να φάω και ολοι τρώγανε ενώ εγώ την έβγαλα με νερό, κουνιόταν τοσο χαριτωμένα, ένιωθα στην κοιλιά μου απαλές κινησούλες και αισθάνθηκα σαν να με παρηγορούσε, σαν να μου έλεγε ότι να μην στεναχωριέμαι που τα περνάω αυτά γιατί αξίζει τον κόπο! Κι έτσι δεν ζήλεψα καθόλου, ένιωθα χορτάτη και χαρούμενη με την παρουσια αυτού του πλάσματος που έχω λατρέψει πριν καν το κρατήσω στην αγκαλιά μου! Την δε ζεστη, την παλευω με τον εξής απλό τρόπο: δεν ξεμυτίζω απ'το σπίτι παρά μονο αφου δύσει ο ήλιος και είμαι όλημερίς στα a/c.

Τις προάλλες συζήτησα με κάτι συγγενείς και μου είπαν οτι αφού είμαι στον μήνα μου πρέπει να την βγάλω, απο δω και πέρα, στην Αθήνα για να είμαι σε ετοιμότητα. Βασικά, εγώ είχα σκοπο να πάω τώρα που είναι το ραντεβού και ξανά την παραμονή της εισαγωγης μου στο μαιευτήριο. Αλλά προβληματιστηκα και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν θέλω να πάω Αθήνα τόσες μέρες και άλλωστε η κοιλιά μου είναι ψηλά ακόμα, υπάρχει περίπτωση να μου έρθει να γεννήσω πρίν το ραντεβού;; αλλά και πάλι δεν θα προλάβω; είμαστε 2,30 ώρες μακριά απο Αθήνα, ας πούμε και με πιθανή κίνηση στους δρομους, 3 ώρες.Τι λέτε;

Βρε Νεφελάκι τώρα δεν μπορείς να φας καμιά λιχουδιά; Μόνο με νερό την έβγαλες; Αφού σε αφήνουν τώρα! Πάντως πολύ όμορφα τα περιγράφεις.. Θεωρητικά προλαβαίνεις να πας Αθήνα με το που αρχίσουν οι πόνοι διότι οι πρωτότοκες αργούν να γεννήσουν, αλλά μην το αμελήσεις, με το παραμικρό να ξεκινήσεις. Θα σε συμβουλέυσει όμως και ο γιατρός σου! Πού θα μείνεις Αθήνα;

VbTYp1.png

αυτος ο γιατρος ειναι κατα του να γεννας νωριτερα θελει οσο μπορει να σε κραταει.

αν εβλεπε κατι σιγουρα θα σε κρατουσε,οταν πηγα στην 27 εβδομαδα που ειχα πονους περιοδου εκανε σαν τρελος που αργησα να παω, και οταν τον ειχα παρει τηλ μου ειχε πει απορω γιατι εισαι ακομ α στον δρομο.γιαυτο πιστευω πως αν εβλεπε κατι σοβαρο θα στο ελεγε.

αυτον τον γιατρο τον εχουν πολλες γνωστες μου,και τον ειχαν και οι αδελφες μου,και οι πιο πολλες μου κανουν παραπονα οτι φοβουνται να του μιλησουν...αλλα εγω δεν εχω προβλημα αμα θελω να ρωτησω κατι το ρωταω κιας φανει βλακεια,καλυτερα να νιωθω καλα μεσα μου.

γιαυτο αν δεις κατι μην διστασεις να τον παρεις τηλεφωνο η ακομα και να πας εκει,με αυτα δεν παιζουμε.. ειναι καλος γιατρος με πολλες επιτυχιες και καλες κριτικες.

και εγω εχω ακουσει τα καλυτερα για τον γιατρο μας....κ καθε φορα που ειχα ραντεβου για εξεταση ημουν παντα ευχαριστημενη κ με τις καλυτερες εντυπωσεις......απλα λογω στο οτι ακουγα πως στη τελικη ευθεια σε παρακολουθουν καθε εβδομαδα ...γιαυτο κ απορησα!επρεπε να ρωτησω κ να μη φυγω με την απορια....απλα ημουν η τελευταια κ επρεπε να κλεισουν το ιατρειο....κ ντραπηκα να τους καθυστερησω με ερωτησεις...αν κ δεν κολαω ειδικα σε αυτον γιατι ειναι ευχαρηστος κ δεκτικος να σ απαντησει σε καθε ερωτηση που του θετεις ακομα κ αν ειναι κ βλακεια!τελικα ολα καλα κ με σενα ...αντε με το καλο να φτασουμε στην πητ η οσο ποιο κοντα γινετε :tongue: !!!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Κι εγώ ούτε ένα πέτρωμα... Ούτε μία συσπασούλα! Τίποτα απολύτως! Να ανησυχώ; Ίσως ο μικρός θέλει να πάρει όλο το μήνα... Αργεί μάλλον ακόμα... Από βάρος είναι πάνω από 2750 γραμμάρια.

Έχω τρελαθεί από τη ζέστη. Πήγα και στη δουλειά σήμερα και περίμενα λεωφορείο (και δύο μετρό). Τυχερές όσες σταματήσατε να δουλεύετε...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

καλησπέρα και με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας. Μπήκα σφήνα στο καφέ σας να πάρω μια τζούρα από τις περσινές αναμνήσεις μου (το ίδιο θα κάνετε και εσείς του χρόνου πιστέψτε με χιχιχι) και έπεσα και πάνω στο ποστ της κοπέλας με το διαβήτη κύησης. Αχ τι πονεμένο θέμα, το μοναδικό πράγμα που δε θα μου λείψει ποτέ στη ζωή μου, υπομονή μόλις γεννήσεις όλα θα περάσουν. Επί της ευκαιρίας να σας πω και δύο πράγματα που έχω πάρει και παρόλο που φαίνονται σχεδόν άχρηστα εμένα μου έλυσαν τα χέρια, το πρώτο είναι η σκατομαζόχτρα αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100409&itmid=2964354# ή άλλη τέτοιου τύπου, μιλάμε μέσα στη ζέστη 5 μέρες να έχει να αδειάσει και να μη μυρίζει τίποτα από τα καλούδια της μπουμπούς. και δεύτερων η πολυθρόνα θηλασμού η οποία είτε θηλάσεις είτε όχι είναι σωτήρια γιατί πρώτων κάθεσαι με το μωρό στα χέρια επί ώρες χωρίς να πιάνεσαι και δεύτερων αράζεις τα ποδαράκια στο υποπόδιο κουνιέσαι εσύ, κουνιέται και το μωρό και έτσι κοιμάται χωρίς πολλά πολλά πέρα δόθε, σωτήρια σας λέω μέχρι και σήμερα. Αυτά και αν θέλετε καμιά ερωτησούλα περάστε από το καφέ μας, ιδίως σε θέματα θηλασμού είμαστε αρκετές μανούλες που θηλάζουμε ακόμα.

as1cHrkuM2B0000MDAwMTQwOGx8MDAwMzE4OGR8bXkgZGF1Z2h0ZXI.gifURFVp3.png

Βρε Νεφελάκι τώρα δεν μπορείς να φας καμιά λιχουδιά; Μόνο με νερό την έβγαλες; Αφού σε αφήνουν τώρα! Πάντως πολύ όμορφα τα περιγράφεις.. Θεωρητικά προλαβαίνεις να πας Αθήνα με το που αρχίσουν οι πόνοι διότι οι πρωτότοκες αργούν να γεννήσουν, αλλά μην το αμελήσεις, με το παραμικρό να ξεκινήσεις. Θα σε συμβουλέυσει όμως και ο γιατρός σου! Πού θα μείνεις Αθήνα;

Με αφήνουν με την προυπόθεση να κάνω παραπάνω ινσουλίνη και να τρώω πράγματα που πρέπει. Ο διαβητολόγος είπε βέβαια ότι δεν έχω τίποτα πλέον να φοβάμαι αν τυχόν ανέβει λίγο παραπάνω το ζάχαρο, και έχει ήδη συμβεί απο την τελευταία επίσκεψη ν'ανέβει όποτε τολμησα να φάω μακαρόνια καθώς και κάτι άλλες φορές που ΄΄ετρωγα σωστά φαγητά και απορώ γιατί ανέβηκε! Αλλά δεν θέλω να το παρακάνω! Είμαι πολύ φοβητσιάρα κι επειδή έχω διαβάσει πολλά άσχημα που μπορεί να προκαλέσει ο διαβήτης κύησης, προτιμώ να στερούμαι παρά να ρισκάρω έστω και απειροελάχιστα. Άλλωστε 10 μέρες απέμειναν, τι είναι; Ένα τίποτα! Λιγη υπομονή και μετά θα τρώω ένα οικογενειακό παγωτό στην καθισιά! (γιατί αυτό ειναι που μου έχει λείψει περισσότερο!)

Καλή η ερώτηση σου! Μας παραχωρούν το διαμέρισμα τους ο αδερφός του αντρα μου, που το έχουν Πειραιά και δεν ζουν εκεί, το έχουν για όποτε πηγαίνουν Αθήνα καθώς και μια ξαδερφη του, μας παραχωρεί το δικό της αφού αυτή είναι εδώ για διακοπές. Έχει βέβαια και ο αντρας μου ένα νοικιασμένο, αλλά πρόκειται για σωστό κελί, δεν έχει κάν κουζίνα για να μαγειρέψεις και δεν υπάρχει περιπτωση να μπορέσω να μείνω εκεί. Δεν έχει κλιματιστικό ούτε κάν μπαλκόνι. Το έχει νοικιασει γιατί εργάζεται στην Αθήνα, πηγαινοερχεται συνέχεια, ε, και όποτε είναι εκεί να έχει κάπου να κοιμηθεί, ν'αλλάξει και να κάνει ένα μπάνιο. Κι εγώ όποτε έχουμε γιατρό εκεί μένω αλλά ζορίζομαι πολύ. Όχι να μείνω και τόσες μέρες! Όσο γι'αυτά που μας παραχωρουν είναι μεγάλα και άνετα αλλά δεν είναι το... ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ και γι'αυτό δεν πολυθέλω. Θα ρώτησω και τον γιατρό μεθαυριο και βλέπουμε. Ελπίζω πάντως να την γλυτώσω!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα και με το καλό να δεχτείτε τα μωράκια σας. Μπήκα σφήνα στο καφέ σας να πάρω μια τζούρα από τις περσινές αναμνήσεις μου (το ίδιο θα κάνετε και εσείς του χρόνου πιστέψτε με χιχιχι) και έπεσα και πάνω στο ποστ της κοπέλας με το διαβήτη κύησης. Αχ τι πονεμένο θέμα, το μοναδικό πράγμα που δε θα μου λείψει ποτέ στη ζωή μου, υπομονή μόλις γεννήσεις όλα θα περάσουν. Επί της ευκαιρίας να σας πω και δύο πράγματα που έχω πάρει και παρόλο που φαίνονται σχεδόν άχρηστα εμένα μου έλυσαν τα χέρια, το πρώτο είναι η σκατομαζόχτρα αυτή http://www.letoshop.gr/default.asp?pid=40&ct=1100409&itmid=2964354# ή άλλη τέτοιου τύπου, μιλάμε μέσα στη ζέστη 5 μέρες να έχει να αδειάσει και να μη μυρίζει τίποτα από τα καλούδια της μπουμπούς. και δεύτερων η πολυθρόνα θηλασμού η οποία είτε θηλάσεις είτε όχι είναι σωτήρια γιατί πρώτων κάθεσαι με το μωρό στα χέρια επί ώρες χωρίς να πιάνεσαι και δεύτερων αράζεις τα ποδαράκια στο υποπόδιο κουνιέσαι εσύ, κουνιέται και το μωρό και έτσι κοιμάται χωρίς πολλά πολλά πέρα δόθε, σωτήρια σας λέω μέχρι και σήμερα. Αυτά και αν θέλετε καμιά ερωτησούλα περάστε από το καφέ μας, ιδίως σε θέματα θηλασμού είμαστε αρκετές μανούλες που θηλάζουμε ακόμα.

Σε πιστευω απόλυτα! Θα είχα μια τέλεια εγκυμοσύνη αν δεν υπήρχε αυτό το βάσανο! Και δεν με πειράζει το ότι κάνω ινσουλίνες και μετριέμαι όσο το ότι ακομα κι αν στερούμαι πολλά πράγματα,είναι φορές που δεν μπορώ να το ελεγξω! Είναι εντελώς τρελό! Δηλαδή να τρώς ένα φαγητό το μεσημέρι και να σου βγαίνει μια φυσιολογική τιμή στην μέτρηση και να τρως ακριβώς το ίδιο φαγητό το βράδυ και σου βγαίνει πάνω απο το όριο!!! Είναι να τρελαινεσαι! Μου έχει τύχει μάλιστα με το ίδιο φαγητό, την ίδια ποσότητα κλπ να έχω μια μέτρηση και να δείχνει υπογλυκαιμία π.χ 54 και αυτό το φαγήτο όταν το φάω την ίδια ή την επόμενη μέρα, να μου δείξει π.χ 125! Άσε η απεριγραπτη δυσκολία του να διατηρήσεις μια ισορροπία ανάμεσα σε ανεβασμένες τιμές ζαχάρου και υπογλυκαιμίες! Ουφ, πολύ κουραστικό πράγμα! όσο για την πολυθρόνα που λες, την δοκίμασα στα λητώ και είναι εκπληκτική!! Αλλά δεν έχω χώρο, δυστυχώς και γι'αυτό δεν την πήρα. Είναι όμως τέλεια, έχεις δίκιο!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημερουδια!!!!ΡΕ κκοριτσια πηρε καμια σας τον αποστειρωτη της avent?τελικα κανει για αλλα μπουκαλια?ρωταω για να τον αγορασω αν ειναι γιατι εδω στην επαρχια δεν υπαρχει και πρεπει να τον παραγγειλω οποτε να ξερω αν θα με βολεψει

πολλα ,πολλα φιλια στα μπεμπακια σας κατα τα αλλα τα δεν ειχα κανενα περιεργο συμπτωμα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

καλημερα μια χαρα μεγαλωνουν τα μωρακια μας, ρενακι ξανθη και tangobsessio απο κιλακια μια χαρα! χαιρομαι που σε ολες μας πανε καλα!

παντως μεγαλο προβλημα σε οσες εχουν διαβητη,και μπραβο τους που τα καταφεραν να περιορισουν τις ορεξεις τους και να αρκεστουν σε ενα φτωχο μενου.το μονο καλο ειναι οτι δεν θα παρουν κιλα.

dimroous καλα κανεις και μας λες καποια πραγματα,αυτο με τις πανες μου αρεσε γιατι τωρα καλοκαιριατικα θα εχουμες προβλημα.

οσο για τον θηλασμο σιγουρα πολλες απο εμας θα επισκεφτουμε το καφε σας!

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημέρα κορίτσια!!

βλέπω ότι τα μπεμπάκια του cafe τα πάνε μια χαρά από κιλάκια!! Να δούμε το δικό μας το μοντέλο πόσο θα το βγάλει αύριο ο γιατρός!!:rolleyes:

rianna τελικά ο αποστειρωτής της avent χωράει τα γυάλινα chicco..

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Τίγκερ να είσαστε ευτυχισμένοι με τον αντρούλη σου και με το καλό να πάρετε το μωρό σας αγκαλιά..

Έμι χρόνια πολλά με το καλό να βγει η μπουμπού.

Λοιπόν πήγα γιατρό η μικρή είναι 3 κιλά και γενικά πολύ καλά.Έχει πάρει θέση και ο τράχηλος είναι στο τσακ να ξεκινήσει διαστολή.Συσπάσεις έχω πολλές πλέον και όλα πάνε καλά απλά η μπέμπα κοιτάει προς την κοιλιά και όχι προς την πλάτη που πρέπει να κοιτάνε τα μωρά.Πράγμα το οποίο σημαίνει ή γυρνάει προς πλάτη και γεννάω τσακ μπαμ ή μένει προς την κοιλιά και βλέπουμε πόσο θα κάνω να γεννήσω γιατί όταν κοιτάει στη κοιλιά δεν ρίχνει βάρος στον τράχηλο.Γνωστό το σενάριο τα ίδια είχα και με τον γιο μου.Και τα 2 παιδιά μου θαυμάζουν την κοιλιά μου...

Αν δεν γεννήσω τώρα θα ξαναπάω σε 2 εβδομάδες να με δει.

Γενικά μου είπε ότι προτιμάει να πάμε 38 και να γεννήσω μετά το ίδιο και εγώ να σας πω.Προτιμώ να φάω εγώ τις ζέστες όχι το μωρό...Θα δούμε πως θα πάμε και εύχομαι να αντέξω 2 εβδομάδες ακόμα...

κ εμένα μου είχε πει την προηγούμενη φορά ότι ο μπέμπης κοιτάει προς τα έξω αλλά μου είπε ότι την ώρα της γέννας με τις συσπάσεις γυρίζει κανονικά όπως πρέπει...είναι σπάνιες οι περιπτώσεις που δε γυρίζει!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...