Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 42 λεπτά , Antonia_ είπε:

Γενικά θέμα με το σπέρμα είχε από παλιά. Είχε κιρσοκήλη την οποία χειρουργησε αλλά δεν έγινε κ κάτι. Είδα ξανά τη σαλπιγγογραφια και γράφει κ στις δύο σάλπιγγες ήπια διάταση με έξοδο κλπ. Την έδειξα στον εξωσωματικο τον νέο κ είπε ότι δεν χρειάζεται χειρουργείο. Θα τη δείξω κ στην δική μου τη γυναικολόγο που με παρακολουθεί να δούμε.

Αυτό να κάνεις, αν συμφωνούν οι απόψεις τους προχωράς προφανώς κάτι βλέπουν παραπάνω από το πόρισμα. Οι γιατροί μας ξέρουν καλύτερα! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια! emi

χρονια σου πολλα!οτι επιθυμεις!με το καλο να ερθει το νινακι σου!

*tingerbell* να ειστε παντα καλα κ ευτηχισμενοι ....με το καλο να ερθει κ το νεο μελος!

asterina τα καφε υγρα που εχεις με προβληματισαν....μη περιμενεις μεχρι το ραντεβου!παρε τηλ να ρωτησεις!

απο παρασκευη ειμαι πατρα....ειχα ραντεβου με το γιατρο για καρδιοτοκογραφο...ειχε πολυ κοσμο κ με εστηλαν στην κλινικη αιθουσα τοκετων...εκει με ειδαν κ με ρωτησαν αν ποναω γιατι φαινοταν στον καρδιοτοκογραφο !μ ειπαν πως καλο θα ηταν να περιμενει το νινακι μ λιγο ακομα κ να μη βιαζετε να βγει......μετα πηγα στο γιατρο μ να δειξω την εξεταση κ μου ειπε πως βγηκε πολυ καλη κ οτι θα με δει στις 30 του μηνος παλι.....4 μερες πριν την πητ!ελεος...εχω την υποψια πως δεν θα προλαβω το ραντεβου...θα με προλαβουν οι πονοι κ η γεννα!πετρωματα?????????εχω ολη μερα κ το βραδυ ποναω.....κ πλεον οχι μονο στη μεση κ πλατη..αλλα και στη κοιλιτσα μ!ακομα απορω γιατι δεν μ ειπε ο γιατρος να πηγαινω καθε βδομααδα να με βλαιπει?????????νομιζω πως με αφησε στο ελεος του θεου!

γιατί κουκλίτσα μου δεν του είπες να σε δει νωρίτερα;;

μήπως θέλει να πάει διακοπές;;:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γιατί κουκλίτσα μου δεν του είπες να σε δει νωρίτερα;;

μήπως θέλει να πάει διακοπές;;:rolleyes:

ειμαι ντροπαλη κ κολλησα...... κουκλιτσα μ .επρεπε να του το πω...βλακεια μ...αλλα αν νιωσω κατι παραξενο θα παω αμεσως.....τις τελευταιες εβδομαδες θελει πολυ προσοχη...κ εμενα ειναι η πρωτη μ γεννα!ανησυχω κ λογικο ειναι!με αλλες κοπελες ποθ μιλησα τισ βαζει καθε βδομαδα στο καρδιοτοκογραφο.....τι να φανταστω κ τι να υποθεσω???????εχω προβληματιστει!!!!!!!!!!ASTERINAAAAAAA μια κ εχουμε τον ιδιο γιατρο....εσυ τι πιστευεις?

tBf6p3.png?nUqbXZE4

δε χρειάζεται να ντρέπεσαι όταν πρόκειται για ένα τόσο σημαντικό θέμα!!

με το που νιώσεις κάτι περίεργο, πάρε τηλ. αμέσως!! χωρίς δεύτερη σκέψη...

εχεις απολυτο δικιο.....βλακεια μ !αλλα θα κανω αυτο που ειπες...θα τον παρω τηλ αν δω κατι παραξενο!ακομα απορω παντως....

tBf6p3.png?nUqbXZE4

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και ανταποδιδω!μακαρι ολες να εχουμε δεμενες,ευτυχισμενες και αγαπημενες οικογενειες και με το καλο να ερθουν τα βλασταρακια μας!

εμυ χρονια σου πολλα καλη μου με υγεια και αγαπη!

βασουλα μου αν ανησυχεις ασε στην ακρη τις ντροπες και εκφρασε του τις ανησυχιες σου...απο το να αγχωνεσαι χιλιες φορες καλυτερα να τον παρεις ενα τηλ να μιλησετε!

αστερινα πηρες το γιατρο σου?

μαρροζακι μια χαρα εισαι απο κιλακια!5-7 λενε φευγουν μεχρι να βγεις απο την κλινικη,οποτε μην σκας!και να σκεφτεσαι οτι αυτα τα κιλακια εχουν το λογο τους που μπαινουν και ειναι για το καλο το δικο σου και του μπεμπε!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και ανταποδιδω!μακαρι ολες να εχουμε δεμενες,ευτυχισμενες και αγαπημενες οικογενειες και με το καλο να ερθουν τα βλασταρακια μας!

εμυ χρονια σου πολλα καλη μου με υγεια και αγαπη!

βασουλα μου αν ανησυχεις ασε στην ακρη τις ντροπες και εκφρασε του τις ανησυχιες σου...απο το να αγχωνεσαι χιλιες φορες καλυτερα να τον παρεις ενα τηλ να μιλησετε!

αστερινα πηρες το γιατρο σου?

μαρροζακι μια χαρα εισαι απο κιλακια!5-7 λενε φευγουν μεχρι να βγεις απο την κλινικη,οποτε μην σκας!και να σκεφτεσαι οτι αυτα τα κιλακια εχουν το λογο τους που μπαινουν και ειναι για το καλο το δικο σου και του μπεμπε!

Αυτό σκέφτομαι και παρηγορούμαι .....

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Οτιλια το ιδιο βαρος εχω και εγω περιμενω να ακουσω και το μπαμ και επισης μου εχει κοπει και η ορεξη αλλα μαλλον αυτο οφειλεται στη ζεστη.Τα ποδια ειναι τοσο πρησμενα που δεν θελω ουτε να βλεπω:(:( Στρωμα πηρα και εγω απο το ικεα και πηρα και το προστατευτικο στρωματος ελπιζω να ειναι καλο.

Βαριά και την κοιλιά μου χαμηλά νιώθω.. ενώ όταν με βλέπω στον καθρέφτη δεν είναι και τόσο χαμηλά. Πόσο έκανε αυτό που πήρες; Εμάς 40 ευρώ διότι το πιο ακριβό είχε εξανληθεί (80 ευρώ).

VbTYp1.png

τίνγκερ μου να ζήσετε!!!Πάντα αγαπημένοι κι ευτυχισμένοι με όσα μωράκια θέλετε αγκαλιά! Έμι μου, χρόνια πολλά, να χαίρεσαι τ' όνομα και τη γιορτή σου! Να σε χαίρεται ο αντρούλης σου και τα βλαστάρια σου!

14 κιλά έχω πάρει μέχρι στιγμής, δεν έχω φρακάρει ακριβώς, απλά παίρνω με πιο αργούς ρυθμούς απ' ότι στο 2ο τρίμηνο, το ήξερα κιόλας, ήμουν σίγουρη παρ' όλο που όλοι είχαν λυσσάξει σχεδόν με κακεντρέχεια να μου λένε "στο τέλος μπαίνουν τα πολλά, να δεις πόσα θα πάρεις στο 3ο τρίμηνο!", και τελικά καμία σχέση, ούτε κρατήθηκα, ούτε σκέφτηκα "α να μη γίνει το δικο τους", απλά ήξερα ότι δε θα βάλω πολλά στο τέλος καθώ τα πολλά μπήκαν στη μέση! Ξέρουν αυτές και δεν ξέρω εγώ το σώμα μου και τις συνθήκες που βάζω βάρος!

Κοιμάμαι σαν τέρας, έχω βαρύνει κιόλας, δε με ενοχλεί η ζέστη, δεν έχουμε πολύ εδώ, συσπάσεις δεν είμαι ακόμα σίγουρη αν νιώθω... Μήπως αυτό είναι ένδειξη ότι δεν πάω για φυσιολογικά; Η μήτρα μου γιατί ακόμα κοιμάται;;

Αστερίνα πήρες το γιατρό σου; Κι εγω νομίζω ότι τα καφέ είναι τραχηλική βλέννα.

Φιλάκια σε όλες!!!

VbTYp1.png

Αχ εφαγα και εσκασα αυτο ηταν ναρκωθηκα και θα χουζουρεψω παλι..Τινκερμπελ να ζησετε παντα αγαπημενοι και ευτυχισμενοι!!!!Αστερινα λες να εισαι η επομενη?Βασουλα επρεπε να μιλησεςι με τον γιατρο σου,30του μηνος καλα ειναι να σε δει,στις τελευταιες 5βδομαδες μας βλεπουν καθε 7-10μερες

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

κοριτσάκια μου γλυκά, ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας! και εσεις καθε χαρα και ευχομαι όλες με το καλό να υποδεχτούμε τα μωράκια μας!

οτίλια, νομιζω οτι δεν ειναι δειγμα, για το αν πηγαινεις με φυσιολογικό, το αν εχεις συσπάσεις η οχι.. άσε που μπορει να εχεις και να μην τις καταλαβαίνεις.

και εγω ετσι ημουν την προηγούμενη φορά, μάλλιστα ο γιατρός περίμενε οτι θα φαω τον μηνα και τελικά ο μικρός βγήκε στις 38 εβδ. με ΦΤ και μεσα σε 4 ωρες απο την στιγμη που οι πονοι εγιναν συστηματικοί και εφτασα το μαιευτηριο δηλαδή πολύ ευκολη για πρωτη γεννα!

φαντάσου οτι συσπασεις δεν ειχα αισθανθει καθόλου μεχρι εκεινη τη μερα. πρωτες συσπάσεις ήταν 12 το μεσημερι και αραιά, μεχρι που πυκνωσαν και εξεληχθηκαν σε πονους κανονικους κατα τις 4-5 το απογευμα, 6 η ώρα πηγα μαιευτηριο και 10 γεννησα!

Διαφημίσεις

Γειά σας κοριτσάρες:-P:razz::-P:razz::-P:razz: Παίρνω ανάσα κι αρχίζω το κατεβατό:

Λοιπόν... βγήκα την Παρασκευή, χωρίς το μπόμπο όπως ξέρετε που είναι ακόμη μέσα. Έκανε λίγο ίκτερο και 2 μέρες τον είχαν στο σολάριουμ αλλά γενικά πάει πάρα πολύ καλά και σήμερα θα τον μεταφέρουν στη δίπλα μονάδα που τα πάνε λίγο πριν τα στείλουν σπίτι τους οπότε ελπίζω το αργότερο την Παρασκευή να είναι σπίτι μας. Τρώει μια χαρά γαλατάκι της μαμάς, απλά ακόμη τρώει με σωληνάκι και από αύριο ίσως με μπιμπερό. Εγώ αρμέγομαι κάθε 3 ώρες και στο πρωινό επιστκεπτήριο του πηγαίνω γάλα. Από το Σάββατο που του σταματήσανε τον ορό και του άρχισαν το δικό μου γάλα έχει πάρει 50 γραμμάρια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σήμερα στο επισκεπτήριο με άφησαν και τον χάιδευα κιόλας και ήταν όλη την ώρα με ανοιχτά τα ματάκια πότε καταλαβαίνετε πλάκα που έπαθα η μάνα!!!!!

Κατά τα άλλα εγώ είμαι μια χαρά και εκμεταλλεύτηκα το ΣΚ που είχε πάει και η Λένα στη Τζιά για να πάω καμιά βόλτα να ξελαμπικάρω παό την κλεισούρα από τις 24 Ιουνίου που είχα κλειστεί με την αναγκαστική ξάπλα. Ο καλός μου, επειδή την Παρασκευή ήμουν πολύ χάλια που είχαμε αφήσει το μπόμπο μέσα, με πήγε στο Athens Heart για ψώνια, μου έκλεισε για το Σάββατο κομμωτήριο και όλες τις μέρες εκτός από τις ώρες των επισκεπτηρίων στο ΙΑΣΩ τη βγάλαμε στη γύρα:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P Σήμερα, σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά να παίρνουνε σιγά σιγά σειρά για πληρωμή, μετά πήγα από το μπόμπο, μετά ένα σούπερ μάρκετ και τώρα γύρισα και είπα να σας γράψω πριν ξυπνήσει η Λένα. Σαν να μην έκανα καισαρική ένα πράμα, ευτυχώς και αυτή τη φοράούτε πονάω, ούτε τίποτα!!!!!!

Emi πολύχρονη κι ευτυχισμένη!!!! Ό,τι επιθυμείς και με το καλό το μωράκι σου!!!!

Tinger να τα χιλιάσετε με τον αντρούλη σου και να ολοκληρωθεί η ευτυχία σας με το μωράκι που θα έρθει στην αγκαλιά σας!!!!!

Αστερίνα να πάρεις αμέσως το γιατρό σου, νομίζω ότι σιγά σιγά ξεκινάει διαδικασία τοκετού κοριτσάκι;);););););)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Βαριά και την κοιλιά μου χαμηλά νιώθω.. ενώ όταν με βλέπω στον καθρέφτη δεν είναι και τόσο χαμηλά. Πόσο έκανε αυτό που πήρες; Εμάς 40 ευρώ διότι το πιο ακριβό είχε εξανληθεί (80 ευρώ).

Αυτο που πηρα ειχε 89 ευρω δεν ξερω αν οι τιμες ειναι ιδιες με εδω.

oNg0p3.png

Εμι χρονια σου πολλα και οτι επιθυμεις με το καλο και το μωρακι. Τινκερμπελ να ειστε παντα ευτυχισμενοι με τον αντρα σου.Αστερινα νομιζω οτι πλησιαζεις πηρες τον γιατρο τηλ?Ενημερωσε μας οταν μπορεσεις.Μαριλου παλι καλα που δεν πονας εισαι πολυ τυχερη και επισης συγχαρητηρια και στον αντρα σου που προσπαθει να σου φτιαξει τη διαθεση.Θα περασουν γρηγορα οι μερες θα δεις και θα παρετε τον γιο στο σπιτι και ολα θα ειναι μια χαρα.

oNg0p3.png

Μανουλίτσες καλησπέρα!!!!

Έχω προσπαθήσει να σας ξαναγράψω αλλά έχω αρχίσει να βαραίνω πολύ και οι καούρες την τελευταία εβδομάδα με έχουν εξαντλήσει!!:-(

Δεν παίρνω χάπια αλλά εάν συνεχιστεί θα πάρω malox.Κατά τα άλλα όταν είμαι όρθια νοιώθω ότι πιέζομαι πολύ χαμηλά....συσπάσεις δεν "γνωρίζω" εάν έχω...δεν νοιώθω κάτι πολύ έντονο. Ο μπέμπης μας βέβαια δεν σταματάει να δίνει το παρόν!!! Ο σύζυγος μου είπε πως ένα βράδυ που κοιμόμουν έβλεπε την κοιλιά που πήγαινε πέρα δώθε!!!! Δεν κατάλαβα τπτ από τη κούραση!!!

ηθελα να ρωτησω πετρωματα εχετε? εγω εχω αρκετα την ημερα,θα παρω τον γιατρο το βραδυ. και απο υγρα πως πατε εγω εχω πολλα και εδψ και 3 μερες ειναι καφε.

στον γιατρο ειναι να παω παρασκευη

Asterina μ, πάρε το γιατρό γιατί το μωράκι μάλλον θέλει να βγει!χχχ

κριστι αυτο με τον υπνο το εχω και εγω κοιμαμε αργα δυστυχως και ολη μερα με το κλιματιστικο την βγαζω,να δω οταν γεννησουμε τι θα κανουμε θα σκασουν τα μωρακια μας!!!Τελικα πηρα την μαμα μου προχτες και θα ερθουν 25/7ελλαδα τελικα γιατι την βλεπω την μπεμπα να σκαει μυτη νωριτερα.απο κιλα πως ειστε??εγω +14εφτασα :(

Εγώ από κιλά +2 μέχρι στιγμής. Αλλά ξεκίνησα με πολλά κιλά όπως έχω πει και με πολύ δύσκολη εγκυμοσύνη από την αρχή.Επομένως συνέβη και αυτό το καλό ώστε να μην επιβαρύνω το μωράκι μου και εμένα με περισσότερα κιλά.

αστερινα μου ναι,σημερα κλεινουμε 2 χρονια γαμου!σ'ευχαριστω για τις ευχες! οσο για τη συνοδεια εξτρα συμπτωματων, νομιζω πως δεν ειναι απαραιτητη.αυτα μπορει να καθυστερησουν.οποτε παρε τηλ το γιατρουλη τωρα!

κι εμενα η καλλιεργεια καθαρη βγηκε και μου εκανε πολλη εντυπωση γιατι ειμαι ιδιατερα επιρρεπης σε κολπιτιδες.

κριστυ κι εδω μια απ τα ιδια...πλατη,μεση,λεκανη απλα με πεθαινουν! κανω τις ασκησεις που μας εδειξαν στον ανωδυνο αλλα δεν ανακουφιζουν και πολυ...ο υπνος ειναι ενα μαρτυριο και φυσικα ας μη μιλησω για την ωρα που θελω να αλλαξω πλευρο...ποτε δεν περιμενα οτι μια τοσο απλη κινηση θα μπορουσε να γινει τοσο δυσκολη!

μπεμπα με το καλο να δεχετεις τους γονεις σου!οσο για κιλα ειμαι αισιως στα +11. τελευταια εχει φρακαρει λιγο η ζυγαρια και οπως γραφω και πιο πανω εχασα και ενα κιλο.ελπιζω να μην ειναι προβλημα για το ψαρακι μου!

tingerbell να ζήσετε ευτυχισμένοι και με το καλό το μωράκι σας να συμπληρώσει την ευτυχία σας!!!!

Με τη ζέστη δεν την παλεύω καθόλου! Ελπίζω να περάσουν γρήγορα όλα αυτά και να επανέλθουμε όλες στα φυσιολογικά μας! (Θα υπάρχουν βέβαια βραδινά ξυπνήματα αλλά θα είναι για να ταϊζουμε τα ζουζούνια μας... ευχάριστα ξυπνήματα)

renakig κι εγώ ελπίζω σύντομα να επανέλθουμε στα φυσιολογικά μας!!!!!Μα οντως δεν παλεύεται η ζεστη αυτή!!! Μη σας πω κιόλας ότι το air condition μου τα χει παίξει....:shock::shock:

σήμερα είναι η γιορτή μου! χτες ειχαμε αρκετό κόσμο σπίτι και σήμερα θα ερθουν λιγότεροι ευτυχώς. ο άντρας μου έκανε τις περισσοτερες ετοιμασίες και περιποιηθηκε τον κοσμο γιατί εγω δεν αντεχω πια να κανω τπτ παρόλο που δεν εχω βαρύνει πολύ εχω παρει 8-9 κιλά κουραζομαι αμεσως, η κοιλιά μου με πιεζει πολύ χαμηλά και νομίζω και εγω ότι θα σκάσει ..και φυσικά απο συσπάσεις ουκ ολίγες..

και εγω ετσι ημουν την προηγούμενη φορά, μάλλιστα ο γιατρός περίμενε οτι θα φαω τον μηνα και τελικά ο μικρός βγήκε στις 38 εβδ. με ΦΤ και μεσα σε 4 ωρες απο την στιγμη που οι πονοι εγιναν συστηματικοί και εφτασα το μαιευτηριο δηλαδή πολύ ευκολη για πρωτη γεννα!

φαντάσου οτι συσπασεις δεν ειχα αισθανθει καθόλου μεχρι εκεινη τη μερα. πρωτες συσπάσεις ήταν 12 το μεσημερι και αραιά, μεχρι που πυκνωσαν και εξεληχθηκαν σε πονους κανονικους κατα τις 4-5 το απογευμα, 6 η ώρα πηγα μαιευτηριο και 10 γεννησα!

emi χρόνια πολλά για τη γιορτή σου!!! Ελπίζω να μη κουράστηκες πολύ αλλά να πέρασες όμορφα!!!

Πωπω τέλεια!!!!Τι κουράγιο μου έδωσες κοριτσάκι να σαι καλά γιατί κι εγώ όπως και άλλα κορίτσια θα έχουν ίδιο προβληματισμό!!!

Κοιμάμαι σαν τέρας, έχω βαρύνει κιόλας, δε με ενοχλεί η ζέστη, δεν έχουμε πολύ εδώ, συσπάσεις δεν είμαι ακόμα σίγουρη αν νιώθω... Μήπως αυτό είναι ένδειξη ότι δεν πάω για φυσιολογικά; Η μήτρα μου γιατί ακόμα κοιμάται;;

Φιλάκια σε όλες!!!

Οτίλια κι εγώ αυτον τον φόβο έχω... Δεν νοιώθω συσπάσεις δεν νοιώθω έντονα συμπτώματα τοκετού.....βέβαια έχω ακόμα και όοοοολο τον Αύγουστο (πωπω δεν θα το αντέξω!!!:confused:) αλλά ελπίζω να ρθει νωρίτερα και φυσιολογικά. Από υγρά ωστόσο δεν έχω πολλά. Σχεδόν καθόλου σε όλη τη διάρκεια θα έλεγα.....να ανησυχώ....που τπτ δεν με πάει προς το μαιευτήριο???????

Γειά σας κοριτσάρες:-P:razz::-P:razz::-P:razz: Παίρνω ανάσα κι αρχίζω το κατεβατό:

Λοιπόν... βγήκα την Παρασκευή, χωρίς το μπόμπο όπως ξέρετε που είναι ακόμη μέσα. Έκανε λίγο ίκτερο και 2 μέρες τον είχαν στο σολάριουμ αλλά γενικά πάει πάρα πολύ καλά και σήμερα θα τον μεταφέρουν στη δίπλα μονάδα που τα πάνε λίγο πριν τα στείλουν σπίτι τους οπότε ελπίζω το αργότερο την Παρασκευή να είναι σπίτι μας. Τρώει μια χαρά γαλατάκι της μαμάς, απλά ακόμη τρώει με σωληνάκι και από αύριο ίσως με μπιμπερό. Εγώ αρμέγομαι κάθε 3 ώρες και στο πρωινό επιστκεπτήριο του πηγαίνω γάλα. Από το Σάββατο που του σταματήσανε τον ορό και του άρχισαν το δικό μου γάλα έχει πάρει 50 γραμμάρια:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue: Σήμερα στο επισκεπτήριο με άφησαν και τον χάιδευα κιόλας και ήταν όλη την ώρα με ανοιχτά τα ματάκια πότε καταλαβαίνετε πλάκα που έπαθα η μάνα!!!!!

Κατά τα άλλα εγώ είμαι μια χαρά και εκμεταλλεύτηκα το ΣΚ που είχε πάει και η Λένα στη Τζιά για να πάω καμιά βόλτα να ξελαμπικάρω παό την κλεισούρα από τις 24 Ιουνίου που είχα κλειστεί με την αναγκαστική ξάπλα. Ο καλός μου, επειδή την Παρασκευή ήμουν πολύ χάλια που είχαμε αφήσει το μπόμπο μέσα, με πήγε στο Athens Heart για ψώνια, μου έκλεισε για το Σάββατο κομμωτήριο και όλες τις μέρες εκτός από τις ώρες των επισκεπτηρίων στο ΙΑΣΩ τη βγάλαμε στη γύρα:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P Σήμερα, σηκώθηκα πρωί πρωί και πήγα στο ΙΚΑ να καταθέσω τα χαρτιά να παίρνουνε σιγά σιγά σειρά για πληρωμή, μετά πήγα από το μπόμπο, μετά ένα σούπερ μάρκετ και τώρα γύρισα και είπα να σας γράψω πριν ξυπνήσει ;)

m4ril0u μου, πολύ χαίρομαι για σένα και το μπεμπάκι σου!!!!Άντε με το καλό να το πάρεις σπίτι!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες

Σας φιλώ γλυκά και πάω να φάω κάτι γιατί πείνασααα!!!

:D:D:D:D:D:D

n3oUp2.png

κορίτσια καλησπέρα!

Τινκερ, πολλές ευχές κι απο εμένα για την επέτειο σας, να είστε πάντα αγαπημένοι κ' ευτυχισμένοι με μια υπέροχη, χαρουμενη οικογένεια!!!

Εμι, χρόνια σου πολλά, σου ευχομαι οτι καλύτερο και να έχεις στην αγκαλιά σου ένα υγιές μωράκι!!!

Λοιπόν, σχετικά με αυτά που συζητάτε...εγώ δεν χαμπαριάζω τιποτα! Δεν ξέρω αν έχω συσπάσεις ή πετρώματα, δεν τα καταλάβαινω αν έχω:?: Απο υγρά, έχω απο την αρχή της εγκυμοσύνης αλλά είναι λευκά και διάφανα, οπότε φαντάζομαι είναι φυσιολογικό. Κι εμένα οι καλλιέργειες βγηκαν καλές, ευτυχως, οπότε απ' αυτή την πλευρά πάμε καλά! Απο κιλά, παρολες τις προσπάθειες μου να πάρω μερικά, έχω καταφέρει να φτάσω στα +8 και με το ζόρι. Μάλλον παιζει ρόλο και το είδος της διατροφής, δηλ. παρ'ολο που αυξησα την ινσουλίνη κατά 30 μονάδες καθημερινά για τρώω κατι παραπάνω, αυτά που τρώω δεν προσθέτουν θερμίδες. Ελπίζω τουλάχιστον η μπουμπού μου να έχει πάρει λίγο τα πάνω της. Μεθαυριο έχω ραντεβου με τον γιατρό, οπότε θα ξέρω και θα σας πω τις εξελιξεις! Η ζουζουνίτσα μου, κι εμενα κουνιέται αρκετά και μάλιστα χθες που πήγαμε σε μια επίσκεψη όπου είχαν μπουφέ μ'ένα σωρό λιχουδιές που εγώ δεν μπορούσα να φάω και ολοι τρώγανε ενώ εγώ την έβγαλα με νερό, κουνιόταν τοσο χαριτωμένα, ένιωθα στην κοιλιά μου απαλές κινησούλες και αισθάνθηκα σαν να με παρηγορούσε, σαν να μου έλεγε ότι να μην στεναχωριέμαι που τα περνάω αυτά γιατί αξίζει τον κόπο! Κι έτσι δεν ζήλεψα καθόλου, ένιωθα χορτάτη και χαρούμενη με την παρουσια αυτού του πλάσματος που έχω λατρέψει πριν καν το κρατήσω στην αγκαλιά μου! Την δε ζεστη, την παλευω με τον εξής απλό τρόπο: δεν ξεμυτίζω απ'το σπίτι παρά μονο αφου δύσει ο ήλιος και είμαι όλημερίς στα a/c.

Τις προάλλες συζήτησα με κάτι συγγενείς και μου είπαν οτι αφού είμαι στον μήνα μου πρέπει να την βγάλω, απο δω και πέρα, στην Αθήνα για να είμαι σε ετοιμότητα. Βασικά, εγώ είχα σκοπο να πάω τώρα που είναι το ραντεβού και ξανά την παραμονή της εισαγωγης μου στο μαιευτήριο. Αλλά προβληματιστηκα και δεν ξέρω τι να κάνω. Δεν θέλω να πάω Αθήνα τόσες μέρες και άλλωστε η κοιλιά μου είναι ψηλά ακόμα, υπάρχει περίπτωση να μου έρθει να γεννήσω πρίν το ραντεβού;; αλλά και πάλι δεν θα προλάβω; είμαστε 2,30 ώρες μακριά απο Αθήνα, ας πούμε και με πιθανή κίνηση στους δρομους, 3 ώρες.Τι λέτε;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...