Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

πετρωματα εχω κι εγω μεσα στη μερα αλλα δεν εχω μετρησει καθολου ποσες φορες περιπου τα εχω. απο υγρα επισης παρα πολλα οχι ομως καφε. μηπως να παρεις το γιατρο σου ενα τηλεφωνο?μην περιμενεις μεχρι την παρασκευη,παρε τωρα κιολας ενα τηλεφωνο να δεις τι ειναι. χωρις να θελω να σε ανησυχησω στον ανωδυνο κατι μας ειχαν πει οτι αν δουμε καφε υγρα ειναι μαλλον τραχηλικη βλεννη και σημαδι τοκετου. κι εχεις μπει και στο μηνα σου οποτε ολα ειναι πιθανα.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

η αληθεια ειναι οτι δεν προλαβαινω να αλλαζω σερβιετακι. θα παρω τηλ σημερα! αλλα δεν θα συνοδευοταν και απο αλλα συμπωματα αμα ηταν σημαδι τοκετου? για καμια μολυνση φοβαμαι.. αλλα η καλλιεργεια ηταν καθαρη. αυριο θα παω για εξετασεις ουρων και γενικη και μια αλλη που δεν ξερω τι ακριβως ειναι.

εχεις επετειο σημερα? να ειστε παντα μαζι και ευτυχισμενη και οτι αγαπατε να το εχετε στην αγκαλια σας!

HouVp2.png

oVGVp2.png

Καλημερα κοριτσια πριν λιγο ξυπνησα,με αυτη τη ζεστη θελω να κοιμαμε ολη μερα!Αστερινα και εγω εχω ολη μερα σχεδον πετρωματα και το βραδυ περισσοτερο εντονες συσπασεις τωρα με τα χαπια ηρεμησα λιγο.Αστερινα λενε οτι οταν βγαζεις καφε ειναι σημαδι τοκετου,εχεις βλενα??Σαν μυξα(συγνωμη)ενα πραγμα?αν ναι παρε το γιατρο σου ενα τηλ

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

καλημερα κοριτσια.....

beba ξεκουρασου βερ κοριτσι ολα καλα θα πανε κανε υπομονη μεχρι να μπεις στο μηνα σου...

πετρωματα εχω κι εγω αστερινα μου....οταν ειναι πολλα,πανω απο 10 πχ να ενημερωσεις το γιατρο σου....και για τα καφε υγρα....πρεπει να τον παιρνεις τηλ για το καθετι....μπορει να ναι σημεδι τοκετου....

τινκερ για την υπογραφη νομιζω οτι κολλαει καποιες φορες το συστημα.....

κοριτσια σημερα δεν μπορουσα να κοιμηθω καθολου....με πονουσε η μεση τα ποδια και δεν βολευομουν πουθενα.....πολυ γκρινιαρα εχω γινει τελευταια..........

6RVmp3.png

6Kqep2.png

κριστι αυτο με τον υπνο το εχω και εγω κοιμαμε αργα δυστυχως και ολη μερα με το κλιματιστικο την βγαζω,να δω οταν γεννησουμε τι θα κανουμε θα σκασουν τα μωρακια μας!!!Τελικα πηρα την μαμα μου προχτες και θα ερθουν 25/7ελλαδα τελικα γιατι την βλεπω την μπεμπα να σκαει μυτη νωριτερα.απο κιλα πως ειστε??εγω +14εφτασα :(

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

αστερινα μου ναι,σημερα κλεινουμε 2 χρονια γαμου!σ'ευχαριστω για τις ευχες! οσο για τη συνοδεια εξτρα συμπτωματων, νομιζω πως δεν ειναι απαραιτητη.αυτα μπορει να καθυστερησουν.οποτε παρε τηλ το γιατρουλη τωρα!

κι εμενα η καλλιεργεια καθαρη βγηκε και μου εκανε πολλη εντυπωση γιατι ειμαι ιδιατερα επιρρεπης σε κολπιτιδες.

κριστυ κι εδω μια απ τα ιδια...πλατη,μεση,λεκανη απλα με πεθαινουν! κανω τις ασκησεις που μας εδειξαν στον ανωδυνο αλλα δεν ανακουφιζουν και πολυ...ο υπνος ειναι ενα μαρτυριο και φυσικα ας μη μιλησω για την ωρα που θελω να αλλαξω πλευρο...ποτε δεν περιμενα οτι μια τοσο απλη κινηση θα μπορουσε να γινει τοσο δυσκολη!

μπεμπα με το καλο να δεχετεις τους γονεις σου!οσο για κιλα ειμαι αισιως στα +11. τελευταια εχει φρακαρει λιγο η ζυγαρια και οπως γραφω και πιο πανω εχασα και ενα κιλο.ελπιζω να μην ειναι προβλημα για το ψαρακι μου!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Εγώ πήρα 16. Μακάρι να χάσω κανένα τώρα με τη ζέστη...

Tingerbell κι εγώ αγοράκι έχω. Γι' αυτό πήρα το "αγορίστικο" λικνάκι που έχει λευκό και λίγο μπλε. Έτσι δεν είναι υπερβολικά ρομαντικό. Αν θέλεις μάλιστα βγάζεις το θόλο και έχεις μόνο την καλαθούνα με την επένδυση.

Αστερίνα ίσως να ήρθε η ώρα σου να γεννήσεις!!!! Εκτός κι αν είναι τίποτα άλλο. Όμως μην το αφήνεις. Πάρε γρήγορα το γιατρό τηλέφωνο!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εγώ από πετρώματα καλά πάω...! Εχθές ήταν πολύ έντονα κι είχα και πονάκια χαμηλά (σαν σουβλιές). Από το Σάββατο το βράδυ με ξαναθυμήθηκαν οι εμετοί κι εχθές κατάφερα να κοιμηθώ μετά τις 5 κι αυτό στον καναπέ! Το κρεβάτι μου το έχω πάρει από φόβο από τότε που δεν μπορούσα να αναπνεύσω, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να βολευτώ πουθενά, να ζεσταίνομαι... Έχω γίνει μία υστέρο!!!!! :)

Σήμερα θα πάω στο γιατρό για να με δει και να τον ενημερώσω πως είδα και λίγες βλέννες όταν σκουπιζόμουνα. Γενικά αισθάνομαι αρκετά υγρή κάτω.

Με τη ζέστη δεν την παλεύω καθόλου! Ελπίζω να περάσουν γρήγορα όλα αυτά και να επανέλθουμε όλες στα φυσιολογικά μας! (Θα υπάρχουν βέβαια βραδινά ξυπνήματα αλλά θα είναι για να ταϊζουμε τα ζουζούνια μας... ευχάριστα ξυπνήματα)

81332fc420.png

6e08565c49.png

τινκερ χρονια σας πολλα να στε παντα μαζι κι ευτυχισμενοι καλως να υποδεχτειτε το μωρακι σας και να σας φερει ακομα μεγαλυτερη ευτυχια!!!!!

απο κιλα εγω κοριτσια οταν ημουν 35 εβδ ημουν +12....καλα δηλαδη....ευχομαι να μην παρω πολλα ακομα....ο στοχος μου ηταν τα 13...αλλα κι εγω εχω σταματησει να πολυ τρωω...σκαω και δεν μπορω....φουσκωνω πολυ πιο ευκολα και δεν πειναω οσο πριν λογω ζεστης...

κι εγω αισθανομαι αρκετα υγρη εκει κατω ρε κοριτσια........

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

καλημέρα και απο μενα! τινκερμπελ να ζήσετε ! καθε ευτυχία ευχομαι και με το καλό το μωράκι.

και εγω περασα μια νὐχτα ανυποφορη απο τη ζέστη.. δεν εχουμε a/cστο δωμάτιό μας και ετσι μετά απο μια τάση λιποθυμίας την εβγαλα τη νυχτα στον καναπέ και το a/c δεν εχει σταματήσει απο τοτε να δουλευει!

σήμερα είναι η γιορτή μου! χτες ειχαμε αρκετό κόσμο σπίτι και σήμερα θα ερθουν λιγότεροι ευτυχώς. ο άντρας μου έκανε τις περισσοτερες ετοιμασίες και περιποιηθηκε τον κοσμο γιατί εγω δεν αντεχω πια να κανω τπτ παρόλο που δεν εχω βαρύνει πολύ εχω παρει 8-9 κιλά κουραζομαι αμεσως, η κοιλιά μου με πιεζει πολύ χαμηλά και νομίζω και εγω ότι θα σκάσει ..και φυσικά απο συσπάσεις ουκ ολίγες..

αυτές τις καφε βλένες τις θυμαμαι καμια εβδομάδα πριν γεννήσω τον γιο μου χωρις άλλα συμπτώματα..

Καλημέρα κοριτσάκια και μπεμπάκια!!

Εmi χρόνια πολλά!!

tinger να ζήσετε για πάντα ευτυχισμένοι και χαρούμενοι!

εγώ το βράδυ παραδόξως δεν ξύπνησα ούτε για τουαλέτα...και δε μου έχει κοπεί καθόλου η όρεξη! Ίσα ίσα έχει ανοίξει αρκετά και ανησυχώ..μέχρι τώρα έχω πάρει 9 κιλά! Ελπίζω να παραμείνω εκεί γιατί ήδη έχω αρχίσει να αγχώνομαι για το πως θα τα χάσω...:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλημερα κοριτσια!

emi

χρονια σου πολλα!οτι επιθυμεις!με το καλο να ερθει το νινακι σου!

*tingerbell* να ειστε παντα καλα κ ευτηχισμενοι ....με το καλο να ερθει κ το νεο μελος!
asterina τα καφε υγρα που εχεις με προβληματισαν....μη περιμενεις μεχρι το ραντεβου!παρε τηλ να ρωτησεις!

απο παρασκευη ειμαι πατρα....ειχα ραντεβου με το γιατρο για καρδιοτοκογραφο...ειχε πολυ κοσμο κ με εστηλαν στην κλινικη αιθουσα τοκετων...εκει με ειδαν κ με ρωτησαν αν ποναω γιατι φαινοταν στον καρδιοτοκογραφο !μ ειπαν πως καλο θα ηταν να περιμενει το νινακι μ λιγο ακομα κ να μη βιαζετε να βγει......μετα πηγα στο γιατρο μ να δειξω την εξεταση κ μου ειπε πως βγηκε πολυ καλη κ οτι θα με δει στις 30 του μηνος παλι.....4 μερες πριν την πητ!ελεος...εχω την υποψια πως δεν θα προλαβω το ραντεβου...θα με προλαβουν οι πονοι κ η γεννα!πετρωματα?????????εχω ολη μερα κ το βραδυ ποναω.....κ πλεον οχι μονο στη μεση κ πλατη..αλλα και στη κοιλιτσα μ!ακομα απορω γιατι δεν μ ειπε ο γιατρος να πηγαινω καθε βδομααδα να με βλαιπει?????????νομιζω πως με αφησε στο ελεος του θεου!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...