Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Κορίτσια όλα καλά να πάνε και ας γεννήσει όποια να ναι δεύτερη.Κριστυ πολύ κοντά μου ακούγεσαι....

Πήγα χθες για περπάτημα και στο τρίτο βήμα ένιωσα ότι θα κατουρηθώ.Αντέχω να περπατήσω χιλιόμετρα αλλά με πατάει ακριβώς στην κύστη σας λέω με το παραμικρό βήμα θέλω τουαλέτα.

λες μωρε ξανθη μου να μαι κοντα????και χτες ειχα συσπασεις ολη μερα ανα 45λεπτο οομως και κατι μικρα πονακια....αα...και πονο στη μεση νιωθω συνεχεια.....κοριτσια φοβαμαι πολυ να σας πω την αληθεια κι αυτη η αναμονη μου ριχνει την ψυχολογια.....ευτυχως σημερα ξυπνησα με ανεβασμενη ψυχολογια....

κοριτσια κι εγω στρωμα με κοκοφοινικα πηρα αλλα βρηκα ενα φτηνο εκει που πηρα τα επιπλακια..απο τη βιοτεχνια στο περιστερι που σας ελεγα....

οσο για την κυστη που λες ξανθη μου εγω δεν εχω τετοιο προβλημα απλα τωρα τελευταια δεν ελεγχω και πολυ το αλλο εντερο,το παχυ...συγνωμη γι αυτα που σας λεω αλλα μου φευγουν λιγα αερια....κοκκινιζω συγνωμη...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

λες μωρε ξανθη μου να μαι κοντα????και χτες ειχα συσπασεις ολη μερα ανα 45λεπτο οομως και κατι μικρα πονακια....αα...και πονο στη μεση νιωθω συνεχεια.....κοριτσια φοβαμαι πολυ να σας πω την αληθεια κι αυτη η αναμονη μου ριχνει την ψυχολογια.....ευτυχως σημερα ξυπνησα με ανεβασμενη ψυχολογια....

κοριτσια κι εγω στρωμα με κοκοφοινικα πηρα αλλα βρηκα ενα φτηνο εκει που πηρα τα επιπλακια..απο τη βιοτεχνια στο περιστερι που σας ελεγα....

οσο για την κυστη που λες ξανθη μου εγω δεν εχω τετοιο προβλημα απλα τωρα τελευταια δεν ελεγχω και πολυ το αλλο εντερο,το παχυ...συγνωμη γι αυτα που σας λεω αλλα μου φευγουν λιγα αερια....κοκκινιζω συγνωμη...

κ εγώ από εκεί πήρα τα επιπλάκια και το στρώμα...;)

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

:tongue::tongue::tongue::tongue:

κ εγώ έχω πολλά αέρια, αλλά προλαβαίνω να βγω στο μπαλκόνι ή να πάω τουαλέτα!!:tongue::tongue:;)

:tongue::tongue::tongue::tongue:

κ εγώ έχω πολλά αέρια, αλλά προλαβαίνω να βγω στο μπαλκόνι ή να πάω τουαλέτα!!:tongue::tongue:;)

α τυσχερη.....εγω εκει που μιλουσα προχτες στο τηλ ενιωθα να μου φευγουν απο πισω....ευτυχως δεν ακουστηκε τιποτα.....εμενα με αγχωνει στον τοκετο.....λες να φυγει τιποτα εκεινη την ωρα?????:tongue::tongue::tongue::tongue:δεν θελω να το σκεφτομαι.....ρεζιιιιιιιιιλιιιιιιιιι....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

α τυσχερη.....εγω εκει που μιλουσα προχτες στο τηλ ενιωθα να μου φευγουν απο πισω....ευτυχως δεν ακουστηκε τιποτα.....εμενα με αγχωνει στον τοκετο.....λες να φυγει τιποτα εκεινη την ωρα?????:tongue::tongue::tongue::tongue:δεν θελω να το σκεφτομαι.....ρεζιιιιιιιιιλιιιιιιιιι....

Μπορεί από το πολύ σφίξιμο, να μας φύγει καμμία...:tongue:

Το τελευταίο που σκέφτομαι είναι αυτό σχετικά με τον τοκετό...:rolleyes:

Έχω άλλα πολλά να με αγχώνουν...:rolleyes:

Διαφημίσεις

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε???Χτες πηγαμε για μπανιο το απογευματακι και στο γυρισμο με πιασανε συσπασεις ανα 10λ πολυ δυνατες πηγαμε στον γιατρο με εβαλε στο καρδιοτοκογραφο και οντως ειχα συσπασεις που εφταναν μεχρι 85ενταση,μου εδωσα χαπακια και μου ειπε ξαπλα μεχρι τουλαχιστον να μπω στο μηνα μου,παρολο που η μικρη ειναι αρκετα ψηλα..Εσεις κοριτσαι μου τι κανετε?

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Χα χα χα πολυ γελασα με το θεμα αν και εγω δεν εχω τετοιο προβλημα μου φαινεται πολυ αστειο.Νομιζω οτι την ωρα του τοκετου δεν θα το σκεφτεσαι καθολου και ειδικα οταν δεις και το μωρακι σου δεν θα θυμασαι ουτε το ονομα σου:D:D

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε???Χτες πηγαμε για μπανιο το απογευματακι και στο γυρισμο με πιασανε συσπασεις ανα 10λ πολυ δυνατες πηγαμε στον γιατρο με εβαλε στο καρδιοτοκογραφο και οντως ειχα συσπασεις που εφταναν μεχρι 85ενταση,μου εδωσα χαπακια και μου ειπε ξαπλα μεχρι τουλαχιστον να μπω στο μηνα μου,παρολο που η μικρη ειναι αρκετα ψηλα..Εσεις κοριτσαι μου τι κανετε?

Ξεκουρασου οσο μπορεις και ακου τον γιατρο σου μεινε ξαπλα και σε λιγο καιρο θα εισαι ενταξει και το μωρακι σου θα ειναι ετοιμο να γεννηθει.

oNg0p3.png

Υπομονή beba...σε καταλαβαίνω απόλυτα...Κ εμένα μου έχει πει ξάπλα από την 33η εβδομάδα!! Κ αύριο αισίως μπαίνω στο μήνα μου...δε μπορείς να φανταστείς πόση ανακούφιση και χαρά νιώθω τώρα!!:D

Aναστασία και κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο θέμα του στρώματος! Τελικά πήραμε σήμερα ένα από τα ΙΚΕΑ, ελπίζω να είναι καλό, πάντως είναι αρκετά σκληρό. Πήρα και καλυμματάκι από πάνω για να μην ακουμπάνε κατευθείαν τα σεντονάκια του. Δεν έχει σπείρες ούτε τρυπούλες αν και το είχα ήδη αγοράσει και μετά είδα αυτά που μου γράψατε. Σήμερα νιώθω βάρος στην κοιλιά μου! Σαν μπαλόνι που κοντεύει να σκάσει, το νιώθει καμιά άλλη; Δεν έχω φάει πολύ και ούτε έχω πολλή όρεξη. Σας φιλώ!

VbTYp1.png

οτιλιακι συμφωνω απολυτα μαζι σου! τα ιδια μας ειπαν και στον ανωδυνο,οτι δηλ. ολες αυτες οι ''ανεσεις'' μπορουν να οδηγησουν πολυ γρηγορα σε αποθηλασμο.επισης μας ειπαν να μην εχουμε ουτε γι' αστειο ετοιμο γαλα μεσα στο σπιτι μιας και θα μας ωθησει στο να παραιτηθουμε απο τον θηλασμο. πιπιλες πηρα κι εγω 2,θα δουμε πως θα παει!

οσο για το που θα κοιμαται..προβληματιζομαι γιατι τα δωματια μας θα τα χωριζει ενας οροφος..οποτε θα ειναι δυσκολο να στησω την κουνια του διπλα στο κρεββατι μου και μετα να την ξεστησω και να την βαλω στο δωματιο του.ψαχνω μια πιο πρακτικη λυση για τους πρωτους 6 μηνες που θα το εχω σιγουρα διπλα μου...

εμυ μου κι εμενα καποια θα ειναι απο την κουνιαδα μου γι αυτο και θελω κι εγω να τα περασω ενα νερακι να φρεσκαριστουν.φανταζομαι πως θα προλαβω, διαφορετικα ας αναλαβει καποιος αλλος να το κανει!χεχε!

tangobsession η αγορα σου ακουγεται τελεια!μπορεις να στειλεις περισσοτερες πληροφοριες η καμια φωτο με αυτο το σουπερ λικνο?

Το λίκνο το πήρα από τα bebejou. Το είχε σε προσφορά 200 ευρώ, και ρώτησα για τυχόν καλύτερη τιμή και μου το άφησαν 190. Σας παραθέτω φωτογραφία από ένα παραπλήσιο. Αυτό της φωτογραφίας μου άρεσε περισσότερο από το δικό μου, αλλά είχε εξαντληθεί (και θα ήταν και αρκετά πιο ακριβό). Το δικό μου έχει λευκή επένδυση και θόλο με ελάχιστο μπλέ. Στην παπλωματοθήκη έχει ένα μπλε και ένα κόκκινο αρκουδάκι. Υπάρχει και σε σομόν ύφασμα με παιδικά σχεδιάκια. Αυτό είναι το παραπλήσιο: http://www.bebejou.gr/index.php?target=products&product_id=30063

Αναστασία έψαξες καλά για τα στρώματα. Εγώ πήρα ένα με φυσικό λάτεξ και ελατήρια ατομικά. Ακριβό ήταν, αλλά δεν ήθελα να τα λυπηθώ για το στρώμα. Δεν πήρα σκέτο λάτεξ για να μην βουλιάζει τόσο. Δεν ξέρω αν έκανα καλή επιλογή. Θα δείξει. Θα έχω και το λικνάκι για τον πρώτο καιρό...

Κι εμένα με έχει τσακίσει η συχνοουρία, το βάρος στην κοιλιά και το πρήξιμο στα πόδια...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Aναστασία και κορίτσια ευχαριστώ για τις απαντήσεις στο θέμα του στρώματος! Τελικά πήραμε σήμερα ένα από τα ΙΚΕΑ, ελπίζω να είναι καλό, πάντως είναι αρκετά σκληρό. Πήρα και καλυμματάκι από πάνω για να μην ακουμπάνε κατευθείαν τα σεντονάκια του. Δεν έχει σπείρες ούτε τρυπούλες αν και το είχα ήδη αγοράσει και μετά είδα αυτά που μου γράψατε. Σήμερα νιώθω βάρος στην κοιλιά μου! Σαν μπαλόνι που κοντεύει να σκάσει, το νιώθει καμιά άλλη; Δεν έχω φάει πολύ και ούτε έχω πολλή όρεξη. Σας φιλώ!

Οτιλια το ιδιο βαρος εχω και εγω περιμενω να ακουσω και το μπαμ και επισης μου εχει κοπει και η ορεξη αλλα μαλλον αυτο οφειλεται στη ζεστη.Τα ποδια ειναι τοσο πρησμενα που δεν θελω ουτε να βλεπω:(:( Στρωμα πηρα και εγω απο το ικεα και πηρα και το προστατευτικο στρωματος ελπιζω να ειναι καλο.

oNg0p3.png

καλημερα!

tangobsession πολυ ωραιο το λικνακι! μ'αρεσουν αυτα που ειναι σε ρετρο στυλ και αν ειχα κοριτσακι σιγουρα κατι τετοιο θα επελεγα.τωρα με το γιο με προβληματιζει μεχρι κι αυτο..να μην παραειναι ρομαντικο:)

οτιλια κι εδω βαρος στην κοιλια!βαρος χαμηλα στην κοιλια που συνοδευεται με πιεση ακομα χαμηλοτερα!οταν περπατω αρκετα νιωθω οτι θα ανοιξω απο κατω και θα βγει το παιδι.δεν ξερω πως αλλιως να το περιγραψω.

βρε κοριτσια δεν ξερω αν καταφερνετε να τρωτε μ' αυτη τη ζεστη...εγω ολο νερο,σαλατες και φρουτα ειμαι.και επισης 1 κιλο ελαφρυτερη. ελπιζω ο μικρουλης να παιρνει κανονικα το βαρος του ανεξαρτητα απο τα δικα μου κιλα.

beba καλη μου λιγος καιρος εμεινε οποτε ξεκουρασου οσο μπορεις!φωναξε και καποιον να σε βοηθαει αυτες τις μερες,μην ασχολεισαι με δουλειες του σπιτιου.

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

κοριτσακια να ρωτησω κατι ασχετο? εξαφανιστηκε η 2η υπογραφη μου που ηταν η ημερομηνια του γαμου μου...γιατι? σημερα κλεινουμε δυο χρονια με τον αντρουλη μου. μηπως το τικερακι ειναι με ημ. ληξης?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

καλημερα! αυτο με τις υπογραφες το κανει ,καμια φορα,δεν ειναι τιποτα απλα κολλαει.

εγω για μπανιο δεν παω,δεν αντεχω την ζεστη,εδω εχει φτασει απο 40 και πανω δεν το αντεχεις! γιαυτο καλυτερα σπιτι στο κλιματισμο μου.

ηθελα να ρωτησω πετρωματα εχετε? εγω εχω αρκετα την ημερα,θα παρω τον γιατρο το βραδυ. και απο υγρα πως πατε εγω εχω πολλα και εδψ και 3 μερες ειναι καφε.

στον γιατρο ειναι να παω παρασκευη

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...