Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημερα τι κανετε? ζεστη εεε?? εγω χαθηκα γιατι ειχα ενα θεμα με το pc ηρθε κ η μανουλα μου εμεινε σπιτι 5 μερες και μου το αστραψε:P! ολα ετοιμα! πηγα προχθες στον γιατρο ολα καλα η μικρη ειναι ετοιμη για εξω μου λεει οι παλμοι της καλοι εχουμε λιγα πονακια και συσπασουλες παμε καλα :shock: τον ρωταω εγω τα εχω αυτα και γελουσαμε χαμπαρι δεν παιρνω .

απο κιλα ειμαι + 24 μου ειπε φτανει τελος χε χε η μπεμπα ειναι 3100 θα γινει ψηλη (αλογα επι λεξη) μου ειπε επισης ειδε και μαλλακι ωχ ωχ μαιμουδιτσα θα βγαλω,φατσα ιδια ο μπαμπας μας και τελος θα με δει την αλλη τεταρτη και μαλλον 23 η 24 του μηνα μπαινω για γεννα με προκληση.... θα ειμαι η δευτερη marilou τι κανετε? πως ειναι ο παιδαρος?

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια γεια σας......χτες ειχα κατι συσπασεις ανα δεκαλεπτο χωρις πονους ομως...ετσι ετρεχα κατα τις 11 ιασω.....οντως ειχα συσπασεις και μεγαλες και μικρες.....οι μεγαλες ανα δεκαλεπτο και ενδιαμεσα ανα τριλεπτο ειχα και μικρες....αλλα πονος ουτε ενας....ηρθε και ο γιατρος μου με εξετασε και μου ειπε πως κατα 70% ειναι ετοιμος ο τραχηλος....και πολυ πιθανον να με επιαναν οι πονοι το βραδυ.....ομως η μπεμπα με κοροιδευει.....εχω παλι ελαχιστες συσπασεις πιο αραια ομως.....τι να πω....εχω μπερδευτει.....αν δεν γεννησω ως την τεταρτη θα παω ξανα στο ιατρειο να με δει.......μηπως ειμαι κι εγω στις υποψηφιες επομενες γεννες??????πολυ πιθανο...

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Κορίτσια όλα καλά να πάνε και ας γεννήσει όποια να ναι δεύτερη.Κριστυ πολύ κοντά μου ακούγεσαι....

Πήγα χθες για περπάτημα και στο τρίτο βήμα ένιωσα ότι θα κατουρηθώ.Αντέχω να περπατήσω χιλιόμετρα αλλά με πατάει ακριβώς στην κύστη σας λέω με το παραμικρό βήμα θέλω τουαλέτα.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Κορίτσια όλα καλά να πάνε και ας γεννήσει όποια να ναι δεύτερη.Κριστυ πολύ κοντά μου ακούγεσαι....

Πήγα χθες για περπάτημα και στο τρίτο βήμα ένιωσα ότι θα κατουρηθώ.Αντέχω να περπατήσω χιλιόμετρα αλλά με πατάει ακριβώς στην κύστη σας λέω με το παραμικρό βήμα θέλω τουαλέτα.

εγώ όταν ξαπλώνω το παθαίνω αυτό...μέχρι να με πάρει ο ύπνος σηκώνομαι για τουαλέτα 4-5 φορές...:shock:

Δεν την παλεύω με τπτ απ'τη ζέστη!! Είμαι αγκαλιά με το a/c και τον ανεμιστήρα ταυτόχρονα....Πως θα τα τα βγάλουμε πέρα όλο το καλοκαίρι στην Αθήνα, οεο;;;;:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

καλησπερα στις μαμαδες του αυγουστου.tingerbell σε εχασα που σαι συ?ειμαστε σε ετοιμοτητα σιγα σιγα εμεις...θελω να παω να κανω κανα μπανακι αλλα που να βρεις κοντινη καθαρη θαλασσα στην χαλκιδικη?περπαταμε και μεις τα βραδακια σιγα σιγα αλλα θελω να κανω τσισακιααααα.κανουμε και αγωγη με ενδοκολπικα χαπια για προετοιμασια χλωριδας κολπου καθως εχουμε πολλες πιθανοτητες να γεννησουμε φυσιολογικα..πολυ χαιρομαι και ο μικρος ειναι πολυ ησυχος γενικα αλλα δεν ανησυχουμε βαρος και ολα τα υπολοιπα κανονικοτατα...καλη δυναμη σε ολες μας

Διαφημίσεις

ουφ!κοριτσακια μολις γυρισα απο θαλασσα...καλα ημουν εκει τι το θελα ακι επεστρεψα?

μη λετε για τσισα...βγαινω απο το μπανιο και σε δευτερολεπτα νομιζω πως θελω παλι!

φοφακι τι κανεις?χαθηκαμε! ελα βρε η χαλκιδικη εχει τοσο ωραιες παραλιες...μην πατε σε οργανωμενη πατε καπου πιο χαλαρα!αληθεια σε ποια βδομαδα εισαι?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ουφ!κοριτσακια μολις γυρισα απο θαλασσα...καλα ημουν εκει τι το θελα ακι επεστρεψα?

μη λετε για τσισα...βγαινω απο το μπανιο και σε δευτερολεπτα νομιζω πως θελω παλι!

φοφακι τι κανεις?χαθηκαμε! ελα βρε η χαλκιδικη εχει τοσο ωραιες παραλιες...μην πατε σε οργανωμενη πατε καπου πιο χαλαρα!αληθεια σε ποια βδομαδα εισαι?

εγώ θα πάω τώρα μήπως και γλιτώσω τον πολύ κόσμο...όχι ότι θα βουτήξω...σιχαίνομαι! μέχρι το γόνατο θα μπω, σαν τις γιαγιάδες...:(

κι εγω το κλιματιστικο δεν το αντεχω με τιποτα!μπουκωνει η μυτη μου και με πιανει πονοκεφαλος!οποτε βολευομαι οσο μπορω με τον ανεμιστηρα!

μαρροζ καλο μου αν ειναι να μην μπεις γιατι να φας τζαμπα ταλαιπωρια? γιατι δεν πηγαινεις καλυτερα σε μια παραλια με λιγοτερο κοσμο να μπορεσεις να βουτηξεις με την ησυχια σου και να δροσιστεις?

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Καλησπέρα κορίτσια! Παρεγγείλαμε καρότσι και καθισματάκι αυτοκινήτου, θα έρθουν σπίτι σε 2 μέρες! Επίσης, παραγγείλαμε κούνια, αλλαξιέρα και συρταριέρα για το δωμάτιο του μωρού από τα ΙΚΕΑ. Στρώμα δεν πήρα γιατί δεν τρελάθηκα με αυτά που είδα. Ρε 'σεις είναι όλα πολυεστέρας; Εσείς τι πήρατε; Ακόμα και το πιο ακριβό του ΙΚΕΑ είναι συνθετικό λάτεξ... Πήγα και σε άλλο μαγαζί, κι εκεί πολυεστέρα δίνουν και μας τα διαφήμιζαν με καμάρι ότι είναι τα καλύτερα. Ξέρετε κάτι για το θέμα;

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Οτίλια εμείς έχουμε με κοκοφοίνικα αλλά δεν το έχω ψάξει και τόσο πολύ το θέμα στρώμα.Καλύτερα ας πει κάποια που το έψαξε.

Ξέρω και η αδερφή μου στην Ελλάδα κοκοφοίνικα πήρε, είναι τα καλύτερα! Μου είπε ότι το στρώμα έκανε διπλάσια τιμή απ' ότι η κούνια αλλά για το στρώμα κι εγώ θα τα έδινα.. άλλωστε την κούνια την πήρα φτηνή (την πιο απλή ξύλινη πήρα που την είχε και σε προσφορά). Έλα όμως που δεν έχει καταστήματα cocomat στη Σουηδία!

VbTYp1.png

Καλημέρα και απο εμένα!

Οτίλια,έχω ψάξει αρκετά το θέμα στρώμα.Δες κάποια πράγματα που μου είπαν στα μαγαζια που πήγα:

Βασικοί κανόνες:

1. Να είναι μέτρια σκληρό προς σκληρό, σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του Οργανισμού για την προστασία βρεφών από αιφνίδιο θάνατο (FSID). Οταν λοιπόν το πιέσετε με τα δάχτυλά σας να μην βουλιάζει περισσότερο από 2-3 εκατοστά. Το στρώμα δεν πρέπει να βουλιάζει καθώς η στήριξη που παρέχει στην σπονδυλική του στήλη δεν είναι πολύ καλή και όταν αργότερα το μωρό σας θα προσπαθεί να αλλάξει πλευρό η να γυρίσει, θα του είναι εξαιρετικά δύσκολο.

2. Τα υλικά που αποτελούν το περίβλημά του θα πρέπει να είναι τέτοια ώστε να καθαρίζονται εύκολα. Αποφύγετε αγορά αεριζόμενων στρωμάτων με τρύπες, γιατί είναι αδύνατον να καθαριστούν καλά.

3. Να το διαλέξετε έτσι ώστε να εφαρμόζει καλά μέσα στην κούνια.και το διάστημα ανάμεσα στο στρώμα και το ξύλο του κρεββατιού να είναι μικρότερο από 4cm.

Επίσης:

Τα στρώματα από latex τείνουν να είναι αρκετά μαλακά και αν βραχούν δεν στεγνώνουν εύκολα

* Τα στρώματα με ελατήρια έχουν συνήθως την μια πλευρα καλυμένη με πλαστικό και την άλλη με βαμβακερό κάλλυμα. Αν παρατηρήσετε ότι το μωρό ιδρώνει πολύ, γυρίστε το στρώμα στην πλευρά του βαμβακερού καλλύματος.

* Τα στρώματα με κοκοφοίνικα είναι καλά και δεν προκαλούν αλλεργίες, αλλά έχει παρατηρηθεί ότι μερικοί κατασκευαστές τους χρησιμοποιούν βλαβερές ουσίες, όπως κατάλοιπα από επιβραδυντικά φλόγας, πλαστικοποιητές και συνδετικά μέρη από βαριά μέταλλα. Επομένως, αν ο κοκοφοίνικας είναι η επιλογή σας, βεβαιωθείτε από την εταιρεία από όπου το αγοράζετε ότι δεν έχουν χρησιμοποιηθεί οι παραπάνω ουσίες.

Μετά απο αυτή την ενδελεχή ερευνα κατέληξα σε στρώμα με ελατήριο και βαμβακερό κάλυμμα.Δεν ξέρω αν έκανα την καλύτερη επιλογή.Πάντως το λάτεξ δε μου άρεσε καθόλου.Υπάρχει και το στρώμα με shape foam αλλά είναι για λίγο μεγαλύτερη ηλικία.Ελπίζω να βοήθησα..

omTVp3.png

κι εγω το κλιματιστικο δεν το αντεχω με τιποτα!μπουκωνει η μυτη μου και με πιανει πονοκεφαλος!οποτε βολευομαι οσο μπορω με τον ανεμιστηρα!

μαρροζ καλο μου αν ειναι να μην μπεις γιατι να φας τζαμπα ταλαιπωρια? γιατι δεν πηγαινεις καλυτερα σε μια παραλια με λιγοτερο κοσμο να μπορεσεις να βουτηξεις με την ησυχια σου και να δροσιστεις?

Είναι πολύ δύσκολο να βρεις παραλία χωρίς κόσμο αυτές τις μέρες στην Αττική...αλλά και μόνο η βόλτα κ να δω λίγο τη θάλασσα, μου φτάνει!! Μεγάλωσα σε παραθαλάσσιο μέρος και φέτος που βλέπω θάλασσα μια φορά την εβδομάδα κοντεύω να πάθω ψυχολογικό...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...