Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 5

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

γνωμη μου ειναι και φυσικα μετα απο δοκιμη πως τα πλαστικα ειναι για πιο μετα ,για νερο και χυμους.δεν κρυωνει καθολου ευκολα το γαλα μεσα στο πλαστικο σε αντιθεση με το γυαλινο μπιμπερο,οπως επισης δεν ειναι και οτι καλυτερο να μπαινει το ζεστο γαλα μεσα στο πλαστικο μπιμπερο ,καποια αλλοιωση θα εχει.

αλλα νομιζω πως ουτε και στο θερμαντηρα ειναι ευκολο να ζεσταθει το πλαστικο ,καει απο εξω και μεσα ειναι κρυο ,αυτο δεν το εχω δοκιμασει ενω τα αλλα ειναι τεσταρισμενα.

εγω που δεν θυλαζω παντως χρησιμοποιω 4 μπουκαλια μικρα για αρχη και μετα αλλα 4 μεγαλα.με εχουν βολεψει τα chicco και τα λεπτα και τα πιο φαρδια με θηλη σιλικονης παντα.ισως και πιο πολλα μπουκαλια για εμενα που δεν θυλαζω γιατι καμια φορα δεν πινει το γαλα και κρυωνει και πρεπει να φτιαξεις αλλο και μπορει να χρειαστεις και τσαι οποτε καλυτερα να εχεις ...παρα

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Βρε κοριτσια οταν με το καλο θα γεννησουμε,θα εχει ακομα πολυ ζεστη τι θα κανουμε μπορουμε να αναβουμε κλιματιστικο?

τον έχω κι εγώ αυτόν το προβληματισμο και το έψαξα. Ως συνήθως οι απόψεις δυίστανται. Το καλύτερο είναι να υπάρχει αναμμένο κλιματιστίκο σε άλλο δωματιο απο αυτό που βρίσκεται το μωρό γιατί και η ζεστη μπορει να το πειράξει αλλά και το κλιματιστικο στο ίδιο δωμάτιο δεν είναι και το καλύτερο, το ξέρουμε. Προσωπικα, πειραματίστηκα και 2 βράδια τώρα αφησα ανοιχτό το κλιματιστικο ενός δωματίου το οποίο κιόλας δεν είναι απέναντι αλλά δίπλα στο δωματιο μας- γι'αυτόν τον λόγο είχα αμφιβολιες για το αν θα έφτανε η δροσιά στο δωμάτιο που κοιμομαστε και που θα είναι και μωρό. Ε, λοιπόν μια χαρά. Δεν έρχεται κρυο ρευμα αλλά επικρατεί μια πολύ ωραία θερμοκρασία, κοιμάμαι άνετα το βράδυ (κι εμένα η ζεστη με πιάνει πολύ), οπότε αυτό βρήκα σαν λύση:P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Είναι απαραίτητος και ο στεγνωτήρας μπιμπερό και η βούρτσα ή καθαρίζουν εύκολα;;

ο στεγνωτηρας θεωρω πως ειναι εντελως αχρηστος αλλα η βουρτσα ειναι απαραιτητη και πιο βολικη ειναι αυτη που εχει σφουγγαρι στο τελειωμα γιατι καμια φορα κολλαει σκονη απο γαλα και δεν μπορεις με αλλο τροπο να την καθαρισεις

Oju1p2.png

sIvCp2.png

ο στεγνωτηρας θεωρω πως ειναι εντελως αχρηστος αλλα η βουρτσα ειναι απαραιτητη και πιο βολικη ειναι αυτη που εχει σφουγγαρι στο τελειωμα γιατι καμια φορα κολλαει σκονη απο γαλα και δεν μπορεις με αλλο τροπο να την καθαρισεις

που τα έβαζες να στεγνώνουν;;σε μια απλή πετσετούλα;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

που τα έβαζες να στεγνώνουν;;σε μια απλή πετσετούλα;;

οχι,μολις τελειωνε η αποστειρωση τα αφηνα κανενα μισαωρ στον αποστειρωτη αφου αν δεν τον ανοιξεις (ολοι) για καποιες ωρες τα κρατανε αποστειρωμενα.

τα αφηνα λιγο στον αποστειρωτη να μην εχουν υδρατμους και μετα τα κουμπωνα και κατευθειαν ψυγειο.

η γιατρος μου εχει πει αν αποστειρωσεις κατι και μετα ακουμπησει σε πετσετα ,τσαντα αν προκειται για πιπιλα,κουτι παυει να ειναι αποστηρωμενο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

οχι,μολις τελειωνε η αποστειρωση τα αφηνα κανενα μισαωρ στον αποστειρωτη αφου αν δεν τον ανοιξεις (ολοι) για καποιες ωρες τα κρατανε αποστειρωμενα.

τα αφηνα λιγο στον αποστειρωτη να μην εχουν υδρατμους και μετα τα κουμπωνα και κατευθειαν ψυγειο.

η γιατρος μου εχει πει αν αποστειρωσεις κατι και μετα ακουμπησει σε πετσετα ,τσαντα αν προκειται για πιπιλα,κουτι παυει να ειναι αποστηρωμενο

μαλιστα...σ'ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!!:P

τιποτα φτανει τα φοηθησα να μην μπερδεψα παραπανω.

αν σου ερθει ο αποστειρωτης πες μας σε παρακαλω αν χωραει και αλλα μπουκαλια εκτος της avent

θα πάω αύριο στο Λητώ και θα δοκιμάσω αν και τι χωράει...

Διαφημίσεις

οκ,πες αν ειναι γιατι θελω να τον παραγειλω,λενε πως ειναι ο καλυτερος αλλα μου αρεσουν οι θυλες της chicco καλυτερα.

κ εγώ ακριβώς το ίδιο θέμα είχα...θα σου πω αύριο!;)

κορίτσια από μπιμπερό τι αγοράσατε;;γυαλινα ή πλαστικά;;εγώ πήρα 1 μεγάλο γυάλινο bpa free και αυριο θα πάω να πάρω κ άλλα...για βοηθήστε κ εμένα την άσχετη...πληζζζζζζζ!!!!:confused:

κι εγώ γυάλινα πήρα, τα πλαστικα όπως και να χει είναι... πλαστικά. Δεν μου εμπνέουν εμπιστοσύνη! Εχω κι εγω έναν προβληματισμό. Έχω σκοπο να το παλέψω για να θηλάσω αλλά σε περιπτωση που δεν μπορέσω ή όταν σταματήσω έχω το εξής θέμα: η κρεβατοκάμαρα μας βρίσκεται κάτι σκαλοπάτια μακρια απο την κουζίνα και είναι τεράστιος μπελάς το ανέβα- κατέβα. Διάβασα ότι κάποιες κοπέλες έχουν τον θερμαντήρα στο κομοδίνο, γεμισμένο με νερό το οποίο διατηρείται σε μια ωραια θερμοκρασία και όταν το μωρό δίνει σήμα ότι θέλει να φάει, ρίχνουν στο μπιμπερο την σκονη γάλακτος και το ταιζουν. Απο την άλλη διαβασα κπ αλλού οτι η σκόνη γάλακτος πρέπει να ρίχνεται σε καυτό και απλώς ζεστό νερό γιατί δημιουργεί προβλήματα. Τελικά, εσείς τι γνώμη έχετε; αν κάνω το σύστημα του θερμαντήρα, θα είναι κακό για το μωρό; Αχ, μακάρι να μπορέσω να θηλάσω!! Θα οχι μόνο θα είναι καλό για την υγεία του μωρό αλλά και απείρως πιο πρακτικό απο το ταισμα με μπιμπερό. Που θα τρέχω πάνω- κάτω τις σκάλες μες τις νύχτες;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλησπερα σε ολες τις αυγουστομανουλες + ιουλιου ,τις βιαστικες.

πηγα στον γιατρο,η μπεμπα ειναι 2500 κιλα κανονικη μου φαινεται,ο γιατρος ειπε γυρω στα 3 θα γεννηθει εγω νομιζω εξαρταται απο την εβδομαδα που θα αντεξει να ειναι κλεισμενη μεσα.πλακουντας καλος,αμνιακο καλο ντοπλερ 0,68 τελειο.ολα καλα.τωρα θα ξαναπαω στις 25 και μαλλον θα μου βαλει χερι να δουμε γιατι λεει στο τριτο ή που θα αργησει να ερθει ή που θα βιαζεται.ας ελπιζω το πρωτο,θελω να παω με ραντεβου δεν θελω εκπληξεις.

εγω παλι ζεσταινομαι και προσπαθω να μην χρησιμοποιω πολυ κλιματιστικο λογω ρευματος αλλα ...ολο το βραδυ το εχω,

επλυνα τα ρουχα και λεω απο εβδομαδα να πλυνω παντα ,καθισματακι και να φτιαξω το βαλιτσακι του μωρου (δηλαδη δυο ρουχακια και καμια πανα για να βγουμε απο το νοσοκομειο)

τα ποδια μου οπως και η πιο πανω περιοχη ειναι χαλια απο την φλεβιτιδα και πονανε ο γιατρος ειπε μετα τους εξι μηνες και μην εχοντας σκοπο να κανω αλλο να παω να κανω αφαιρεση

αυτα τα νεα μου...

εννοείς το καθισματάκι του αυτοκινήτου; πως θα το πλύνεις;; εγω σκεφτόμουν, να μην το πλύνω, δεν ξέρω πως,και πριν τοποθετήσω το μωρό να στρώσω ένα σεντονακι ώστε να μην έρθει το δερματάκι του σε επαφή με το καθισματάκι. Έπισης μετα απο διλλήματα, αποφασισα να του βάλω όλοσωμο φορμάκι όταν με το καλό βγει απο το μαιευτήριο. Βρήκα ένα βαμβακερούλι, πολύ λεπτούλι οπότε δεν πιστεύω οτι θα ζεσταθεί.

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Στα μαιευτήρια έχουν πάντα θήλαστρα (είτε στα ιδιωτικά είτε στα δημόσια). Μάλιστα τα νοσοκομειακά θήλαστρα είναι απείρως καλύτερα από τα δικά μας. Οπότε δεν νομίζω να χρειάζεται για το νοσοκομείο το θήλαστρο!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...