Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Wonderland με το καλό περιμένουμε τα νέα σας!!!!

Νεφέλη μου το 7 είσαι δεν σε βλέπεις στην λίστα;

Κορίτσια για το νοσοκομείο αν έχετε πει και άλλες και δεν το πήρα είδηση πείτε να καταχωρηθείτε.Κρίστυ η οργανωτικότητά μου είναι γεγονός παντού...Χαχαχα σπαστικό ώρες ώρες βέβαια αλλά γενικά μου αρέσει η τάξη.

Εγώ γεννάω φυσιολογικά οπότε ας έρθει όποτε θέλει το σπορίδιό μας δεν θα του χαλάσω χατήρι.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας και πάλι. Όλα καλά με την αυχενική, είδαμε ρινικό οστό και τα πάντα και ναι κάνω ποδαρικό με κυλότα!!!! Είναι κοριτσάκι τελικά. Κουνιόταν σαν τρελή σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης και φυσικά δεν έπαιρνε και τη σωστή στάση. Ο γιατρός τάραξε την κοιλιά μου στο κούνημα για να έρθει η μικρή στα ίσια της. Το βλέπω, θα με τρελάνει στην κλοτσιά αυτή, και ο πρώτος ήταν τόσο ήσυχος, βαριόταν να κουνηθεί στην κοιλιά, άσχετα αν τώρα δεν σταματάει λεπτό. Άντε με το καλό και οι επόμενες!!

Οπότε μπορείτε να ενημερώσετε τη λίστα και με το φύλο πλέον.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

yiouli1984 καλως ήρθες πες μας ημερομηνία να σε βάλουμε στην λίστα μας.

1. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  2. xanthi. ...............8/8/2011
  3. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρας
  4. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ
  5. makon ...............12/8/2011
  6. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  7. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ
  8. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρας
  9. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ
  10. Dawn ................18/8/2011
  11. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα
  12. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  13. rianna ...............23/8/2011
  14. Anastasia81 ......27/8/2011
  15. taniabell ............28/8/2011
  16. mamouna ..........28/8/2011

Άντε με το καλό να παίρνουμε σειρά και οι υπόλοιπες...

μακον πες καλέ που γεννάς να σε συμπληρώσουμε ή βάλε μόνη σου που γεννάς.

wonderland μπραβο με το καλο το κοριτσακι σας..κοριτσια μα καλα φαινεται απο τωρα????κι ειναι 100% σιγουροι????εγω περιμενω τη δευτερα.....εχω αγωνιααααααααααααααααααααααα........κοριτσια κι εμενα ο γιατρος μου θελει να παει διακοπες οποτε κι εγω μπορει να γεννησω αρχες αυγουστου λογικα.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα κορίτσια!

Κι εγώ έκλεισα τη Δευτέρα για αυχενική. Άντε να δούμε...!!!!!

Wonderland με το καλό το κοριτσάκι σας! Δύσκολο μήνα διαλέξαμε να γεννήσουμε;) Μία ότι θα είμαστε το καλοκαίρι με τις κοιλιές στο Θεό, μία ότι οι γιατροί μας θα θέλουν να πάνε διακοπές :P...

81332fc420.png

6e08565c49.png

Εγώ θα πάω την άλλη Δευτέρα για αυχενική.Η δικιά μου η γιατρός είπε να γεννήσω όποτε θέλω θα με περιμένει έτσι κι αλλιώς έχει κι άλλες για Αύγουστο οπότε θα είναι εδώ...

Wonderland με το καλό περιμένουμε τα νέα σας!!!!

Νεφέλη μου το 7 είσαι δεν σε βλέπεις στην λίστα;

Κορίτσια για το νοσοκομείο αν έχετε πει και άλλες και δεν το πήρα είδηση πείτε να καταχωρηθείτε.Κρίστυ η οργανωτικότητά μου είναι γεγονός παντού...Χαχαχα σπαστικό ώρες ώρες βέβαια αλλά γενικά μου αρέσει η τάξη.

Εγώ γεννάω φυσιολογικά οπότε ας έρθει όποτε θέλει το σπορίδιό μας δεν θα του χαλάσω χατήρι.

Ναι, με είδα στην λίστα δεν είχε όμως καταχωρηθεί το μαιευτήριο αλλά τελικά κατάφερα το έβαλα μόνη μου:-P Πω,πω, έχω την αίσθηση ότι ακόμη κι εδώ γκρινιάζω... η μητέρα μου είπε οτι τον τελευταίο καιρό έχω γίνει πολύ γκρινιάρα αλλά δεν το καταλαβαίνω:oops: Νόμιζα μάλιστα ότι είμαι και πολύ ήρεμη

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι. Όλα καλά με την αυχενική, είδαμε ρινικό οστό και τα πάντα και ναι κάνω ποδαρικό με κυλότα!!!! Είναι κοριτσάκι τελικά. Κουνιόταν σαν τρελή σχεδόν καθ' όλη τη διάρκεια της εξέτασης και φυσικά δεν έπαιρνε και τη σωστή στάση. Ο γιατρός τάραξε την κοιλιά μου στο κούνημα για να έρθει η μικρή στα ίσια της. Το βλέπω, θα με τρελάνει στην κλοτσιά αυτή, και ο πρώτος ήταν τόσο ήσυχος, βαριόταν να κουνηθεί στην κοιλιά, άσχετα αν τώρα δεν σταματάει λεπτό. Άντε με το καλό και οι επόμενες!!

Οπότε μπορείτε να ενημερώσετε τη λίστα και με το φύλο πλέον.

Μπράβο! Υπέροχα νέα! Καλή συνέχεια στην εγκυμοσύνη σου και στην εγκυμόσύνη όλων μας !!:P

DVymp3.png

Gfjgp3.png

1. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα..................Κορίτσι
  2. xanthi. ...............8/8/2011
  3. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρας
  4. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ
  5. makon ...............12/8/2011..........Βιοκλινική
  6. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  7. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ
  8. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρας
  9. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ
  10. Dawn ................18/8/2011
  11. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα
  12. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  13. rianna ...............23/8/2011
  14. Anastasia81 ......27/8/2011
  15. taniabell ............28/8/2011
  16. mamouna ..........28/8/2011

IEJ0p3.png lqkDp3.png

Καλησπέρα κι απο μένα...και εγω θα γεννήσω πρώτα Ο Θεός στις 2/8/2011. στην Θεσσαλονίκη...δεν ξέρω ακόμη αν θα είναι σε νοσοκομείο η κλινική...ούτε το φύλο το ξέρω αν και έκανα αυχενική (όλα καλά με υπέρυχο) εχθές...

εύχομαι σε όλες υπέροχες και τελειόμηνες εγκυμοσύνες...

hOszp3.png

καλησπερα και απο εμενα!

Εχω πολλες μερες να μπω γιατι για εμενα δυστυχως σταματαει εδω όλο αυτο! Μεσα απο την καρδια μου να έχετε όλες μια υπέροχη και τελειομηνη εγκυμοσυνη!!!

Θα μπαίνω να μαθαινω νεα σας και θελω να ναι μονο καλα!!!

Πολλα πολλα φιλακια

5Kiep3.png

hAk2p3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...