Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

η αληθεια ειναι πως εχω ενα προαισθημα κ δεν θα φτασω στην πητ....με αγχωνει γιατι δεν εχω ετοιμασει ολα τα πραγματα του μωρου ....αλλα περιμενω πως κ πως να παρω αγκαλια τη μπεμπα μ!

καλε εσυ εισαι μοντελακι εγκυος!!!!!!!!!!χαζευω με τετοιες εγκυουλες!τις καμαρωνω!δεν ξαναγινε...εχασες κ κιλα?εισαι πρωτυπο εγκυου!!!!!!!!!!!εγω κοντευω τα 30 κιλα κ δεν με τιμα καθολου!!!!!!!!!

Μακάρι να μην είχα πρόβλημα με τους εμετούς μέχρι και τώρα και ας είχα πάρει και εγώ κιλά.Ποσώς με ενδιαφέρει το βάρος.Τόση ταλαιπωρία που περνάω αυτή την φορά με το φαγητό ούτε σε εχθρό μας...

Ελπίζω να μη μου μείνει κουσούρι μετά και να μπορώ να φάω τίποτα...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τέλεια νέα!!!!!! Ο μπόμπος δεν έχει πια σωληνάκια και απο αργότερα σήμερα θα αρχίσει να τρώει γαλατάκι της μαμάς:):):):) Το αργότερο Δευτέρα θα τον πάρουμε σπίτι!!!!!!!

Αχ τέλεια!!!Με το καλό να πάρεις το αγοράκι σου στο σπίτι!Πολύ χάρηκα!Μπράβο που του δίνεις και το γαλατάκι σου!

VbTYp1.png

Μακάρι να μην είχα πρόβλημα με τους εμετούς μέχρι και τώρα και ας είχα πάρει και εγώ κιλά.Ποσώς με ενδιαφέρει το βάρος.Τόση ταλαιπωρία που περνάω αυτή την φορά με το φαγητό ούτε σε εχθρό μας...

Προσπάθησε να τρως λιγάκι ειδικά αφού γεννήσεις γιατί για το θηλασμό χρειάζεται λίπος το σώμα. Θα τα ξέρεις, χάνουμε πολλή ενέργεια! Κάνεις ακόμα εμετούς; Αν επιτρέπεται ξεκίνησες από αδύνατη, δεν είχες καθόλου αποθέματα πριν; Γιατί κι αυτό παίζει ρόλο. Ελπίζω ότι δε θα σου μείνει κουσούρι, γενικά τα άκρα δεν είναι καλα, ένα υγιές όμορφο σώμα είναι το ιδανικό!

VbTYp1.png

Οτίλια η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα με παραπάνω κιλά και έπρεπε να κινηθώ σε λογικά πλαίσια μέχρι 10.Εντάξει αυτό νορμαλ για μένα ήταν.Αλλά από την αρχή έχω τόσους εμετούς που δεν αντέχω άλλο.Σταμάτησαν για λίγο στον 6ο και στον 7ο ξανά άρχισαν.Αλλά το βασικό είναι ότι φαγητό και να δω με αηδιάζει δεν θέλω τίποτα να τρώω και όσο τρώω το κάνω από ανάγκη και τις περισσότερες φορές μετά από λίγο καταλήγει στην τουαλέτα.Η γιατρός είπε εφόσον το μωρό είναι καλό σε βάρος και ανάπτυξη δεν μας νοιάζει οπότε δεν σκάω.Αλλά να είναι η αυτή η απαίσια γεύση που έχω συνέχεια στο στόμα που δεν αντέχεται με τίποτα.Στην αρχή έπλενα κάθε 25 λεπτά τα δόντια μου αλλά δεν βοήθησε.

Τεσπα το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι έχω χάσει παραπάνω από 6 λογικά θα το δω όταν γεννήσω πόσα οπότε θα έχω κερδίσει κάτι.Αλλά πάνω από όλα να είναι καλά η μικρή με νοιάζει.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

κορίτσια από μπιμπερό τι αγοράσατε;;γυαλινα ή πλαστικά;;εγώ πήρα 1 μεγάλο γυάλινο bpa free και αυριο θα πάω να πάρω κ άλλα...για βοηθήστε κ εμένα την άσχετη...πληζζζζζζζ!!!!:confused:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Οτίλια η αλήθεια είναι ότι ξεκίνησα με παραπάνω κιλά και έπρεπε να κινηθώ σε λογικά πλαίσια μέχρι 10.Εντάξει αυτό νορμαλ για μένα ήταν.Αλλά από την αρχή έχω τόσους εμετούς που δεν αντέχω άλλο.Σταμάτησαν για λίγο στον 6ο και στον 7ο ξανά άρχισαν.Αλλά το βασικό είναι ότι φαγητό και να δω με αηδιάζει δεν θέλω τίποτα να τρώω και όσο τρώω το κάνω από ανάγκη και τις περισσότερες φορές μετά από λίγο καταλήγει στην τουαλέτα.Η γιατρός είπε εφόσον το μωρό είναι καλό σε βάρος και ανάπτυξη δεν μας νοιάζει οπότε δεν σκάω.Αλλά να είναι η αυτή η απαίσια γεύση που έχω συνέχεια στο στόμα που δεν αντέχεται με τίποτα.Στην αρχή έπλενα κάθε 25 λεπτά τα δόντια μου αλλά δεν βοήθησε.

Τεσπα το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι έχω χάσει παραπάνω από 6 λογικά θα το δω όταν γεννήσω πόσα οπότε θα έχω κερδίσει κάτι.Αλλά πάνω από όλα να είναι καλά η μικρή με νοιάζει.

Εντάξει τότε.. ανησύχησα μήπως είχες καμια διατροφική διαταραχή τύπου ανορεξία γι' αυτό πήγα να σου τρίξω τα δόντια! Ευτυχώς όμως όλα είναι με το μέρος σου, αν ξεκίνησες με παραπάνω βάρος τότε καλύτερα που έχασες, ταλαιπωρία βέβαια για σενα, αλλά εφόσον και το μωρό είναι μια χαρα, δες το θετικά! Ήταν μια ευκαιρια αυτή η εγκυμοσύνη να κάνεις κορμί!

VbTYp1.png

εχεις απολυτο δικιο σε αυτο που λες!να ξερεις πως δεν θα σου μεινει κουσουρι αυτο...ειχα πολλες φιλες που ηταν στη κατασταση σου κ αφοτου γεννησαν ειναι μια χαρα !ειληκρινα δεν αντεχετε το θεμα εμμετου!δεν το ειχα στην εγκυμοσυνη μα μου παρουσιαστηκε οταν μπηκα στο μηνα μου...με το παραμικρο που θα στεναχωρηθω...κανω εμετο!αστα!κανε λιγο υπομονη ...με το που θα γεννησεις θα αλλαξουν πολλα!θα δεις:tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

christy μένεις πολύ μακριά από το μαιευτήριο;;

ο γιατρός μου μου είπε ότι οι πρωτότοκες το τρώνε σίγουρα το 10ωρο...;)

οχι,μενω δυτικα προαστια και γενναω ιασω...κανα μισαωρο δρομος..δεν ειναι μακρια.....εχω φιλη που μενει διπλα στο αττικο γεννησε εκει και δεν προλαβε να κανει επισκληρηδιο.....στο πρωτο της παιδακι.....δεν ισχυει παντα αυτο που λενε......
4 ώρες τη μέρα;;;; Αμα περπατάμε 4 ώρες τη μέρα θα γεννήσουμε στο δρόμο! Εμένα μου η μαία μισή ώρα τη μέρα αλλά να μην το αμελώ.
εμενα ο γιατρος μου ειπε 6 χμ τη μερα....εγω με αυτη τη ζεστη ουτε ενα δεν μπορω να κανω.......αλλα οχι και τεσσερις ωρες καλε.......
κορίτσια από μπιμπερό τι αγοράσατε;;γυαλινα ή πλαστικά;;εγώ πήρα 1 μεγάλο γυάλινο bpa free και αυριο θα πάω να πάρω κ άλλα...για βοηθήστε κ εμένα την άσχετη...πληζζζζζζζ!!!!:confused:

τα πλαστικα απο οτι ξερω ειναι απο 7 μηνων και μετα....οσο πινει γαλα και σιγουρα μεχρι 5-6 μηνων που σταματα η αποστειρωση και μπαινουν τα γευματα μονο απο γυαλινα του δινουμε,ποτε απο πλαστικο μπουκαλι.....οποτε να παρεις κι αλλα γυαλι να μαροζ μου....

κοριτσια πηγα να ψωνισω κατι πραγματακια και τα φτυσα....πολυ κουραστηκα.....δεν με βλεπω να πηγαινω παλι για περπατημα.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Εγώ πήρα 2 γυάλινα και ένα πλαστικό. Το ένα γυάλινο είναι NUK, το άλλο Chicko και το πλαστικό Dr Brown. Έχω κι ένα θήλαστρο Medela που έχει μέσα ένα μικρό πλαστικό μπουκαλάκι. Συνολικά έχω 4. Βλέπετε δεν άφησα καμία εταιρεία παραπονεμένη. Από μαμάδες έχω ακούσει ότι τα μωρά τους άλλοτε βολεύονται με τη μία και άλλοτε με την άλλη μάρκα, γι' αυτό πήρα διαφορετικές να δω τι του πάει. Του Dr Brown είναι ειδικό κατά των κολικών.

Τώρα για το υλικό παλιά έλεγαν ότι είναι καλύτερα τα γυάλινα γιατί δεν έχουν χημικά, τώρα που βγήκαν τα BPA free οι παιδίατροι συστήνουν ό,τι υλικό να είναι. Το μητρικό γάλα αποθηκεύεται καλύτερα σε πλαστικό γιατί στο γυάλινο όταν το φυλάς στο ψυγείο επικάθονται στα τοιχώματα πολύτιμα συστατικά. Σκέφτομαι να θηλάσω οπότε ίσως τζάπα πήρα τα 3 μπιμπερό, ίσως όμως και να χρειαστούν...

Christy ένα φόβο για τον τοκετό όλες έχουμε. Εγώ δεν θέλω να κάνω καισαρική και είναι το μόνο που με απασχολεί. Όσο για την ώρα εννοείται και προλαβαίνεις να πας στο νοσοκομείο. Άλλες κοπέλες φεύγουν από μικρές επαρχιακές πόλεις και προλαβαίνουν να πάνε στην κοντινή μεγαλύτερη πόλη να γεννήσουν. Όσο για τη φίλη σου που δεν πρόλαβε την επισκληρίδιο δεν σημαίνει ότι γέννησε σε 2 ώρες από τότε που την έπιασαν οι πόνοι. Απλά την επισκληρήδιο την κάνουν όταν έχεις διαστολή 5 (το πολύ 6). Ίσως η φίλη σου έφτασε στο νοσοκομείο με διαστολή ήδη 6. Όταν πας σου χορηγούν και ωξυτοκίνη οπότε επισπεύδεται η διαδικασία. Πάντως η μαία στα μαθήματα μας είπε όταν μας πιάσουν οι πόνοι να πάμε με το πάσο μας. Να κάνουμε μπανάκι και να πάμε μόνο όταν οι πόνοι γίνουν ανά δεκάλεπτο, αλλά και πάλι τότε να προετοιμαστούμε με την άνεσή μας...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Εγώ πήρα 2 γυάλινα και ένα πλαστικό. Το ένα γυάλινο είναι NUK, το άλλο Chicko και το πλαστικό Dr Brown. Έχω κι ένα θήλαστρο Medela που έχει μέσα ένα μικρό πλαστικό μπουκαλάκι. Συνολικά έχω 4. Βλέπετε δεν άφησα καμία εταιρεία παραπονεμένη. Από μαμάδες έχω ακούσει ότι τα μωρά τους άλλοτε βολεύονται με τη μία και άλλοτε με την άλλη μάρκα, γι' αυτό πήρα διαφορετικές να δω τι του πάει. Του Dr Brown είναι ειδικό κατά των κολικών.

Τώρα για το υλικό παλιά έλεγαν ότι είναι καλύτερα τα γυάλινα γιατί δεν έχουν χημικά, τώρα που βγήκαν τα BPA free οι παιδίατροι συστήνουν ό,τι υλικό να είναι. Το μητρικό γάλα αποθηκεύεται καλύτερα σε πλαστικό γιατί στο γυάλινο όταν το φυλάς στο ψυγείο επικάθονται στα τοιχώματα πολύτιμα συστατικά. Σκέφτομαι να θηλάσω οπότε ίσως τζάπα πήρα τα 3 μπιμπερό, ίσως όμως και να χρειαστούν...

Christy ένα φόβο για τον τοκετό όλες έχουμε. Εγώ δεν θέλω να κάνω καισαρική και είναι το μόνο που με απασχολεί. Όσο για την ώρα εννοείται και προλαβαίνεις να πας στο νοσοκομείο. Άλλες κοπέλες φεύγουν από μικρές επαρχιακές πόλεις και προλαβαίνουν να πάνε στην κοντινή μεγαλύτερη πόλη να γεννήσουν. Όσο για τη φίλη σου που δεν πρόλαβε την επισκληρίδιο δεν σημαίνει ότι γέννησε σε 2 ώρες από τότε που την έπιασαν οι πόνοι. Απλά την επισκληρήδιο την κάνουν όταν έχεις διαστολή 5 (το πολύ 6). Ίσως η φίλη σου έφτασε στο νοσοκομείο με διαστολή ήδη 6. Όταν πας σου χορηγούν και ωξυτοκίνη οπότε επισπεύδεται η διαδικασία. Πάντως η μαία στα μαθήματα μας είπε όταν μας πιάσουν οι πόνοι να πάμε με το πάσο μας. Να κάνουμε μπανάκι και να πάμε μόνο όταν οι πόνοι γίνουν ανά δεκάλεπτο, αλλά και πάλι τότε να προετοιμαστούμε με την άνεσή μας...

Πολύ χρήσιμες οι πληροφορίες σου..Σ'ευχαριστώ κ εσένα κ την christy@ Αυτό για τα γυάλινα το έχω ακούσει κ εγώ!! Λέω να πάρω κ ένα πλαστικό...Σίγουρα θα χρειστούν ακόμα κ αν καταφέρουμε να θηλάσουμε...Θα τύχει κάποια μέρα που θα πρέπει να λέιψουμε για λίγο!;)

Διαφημίσεις

Είμαι υπέρ των γυάλινων! Και στην Ηλιάνα, αλλά και τώρα στον μικρό πήρα γυάλινα!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Κι εγώ θεωρώ καλύτερα τα γυάλινα. Αν και θέλω να έχω και κανένα πλαστικό. Είναι πιο ελαφριά άρα και πιο εύχρηστα. Απλά πάντα το γυαλί θεωρείται καλύτερο υλικό π.χ. τα γυάλινα τάπερ είναι καλύτερα από τα πλαστικά..

Marroz πρόσεξε και το μέγεθος. Χρειάζεται και μικρό μπιμπερό για λίγα ml που πίνουν στην αρχή και μεγαλύτερο για μετά. Το λίγο γάλα χωράει και σε μεγάλα μπιμπερό αλλά οι μαμάδες νεογέννητων λένε ότι τους βολεύουν τα μικρά μεγέθη γιατί τα κρατάνε πιο εύκολα. Όσο για τις διαφορετικές μάρκες νομίζω βολεύει στην αρχή ειδικά να δοκιμάσετε διάφορες με δύο ήδη θηλές. (πήρα και με σιλικόνη και με καουτσούκ). Κάθε μάρκα έχει λίγο διαφορετική θηλή οπότε το μωράκι θα δείξει την προτίμησή του (συνήθως προτιμούν όσες προσομοιάζουν με αυτή της μητέρας τους). Τελικά ο μπέμπης μου ίσως βγει βολικός με όλα. Από την κούνια θέλω να τον κάνω να προσαρμόζεται στα πάντα (διάφορα είδη μπιμπερό, διάφορες στάσεις ύπνου, ύπνο με θόρυβο ή φως αλλά και σε απόλυτο σκοτάδι). Θα βγει το πιο βολικό και ευπροσάρμοστο παιδί θέλω να πιστεύω...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

φοβάμαι πως τα διαφορετικά μπιμπερό δεν θα τα δέχεται ο αποστειρωτής..το γυάλινο που πήρα είναι της chicco...έχω δει κάτι τέλεια που μοιάζουν με το στήθος της μητέρας από την ίδια εταιρεία...θα πάρω κ κανένα απ'αυτά!!;)

παρήγγειλα έναν της avent και δεν έχει έρθει ακόμα...γι'αυτό δεν είμαι σίγουρη τι να πάρω...αυτά που μοιάζουν με τις θηλές είναι κοντά και χοντρά...θα τα πάρω αφού έρθει ο αποστειρωτής κ δω ότι χωράνε! τώρα που το σκέφτομαι αύριο που θα βγω για ψώνια ίσως να τον έχουν στο μαγαζί και να δοκιμάσω αν χωράνε!!;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...