Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, dimi.tra είπε:

Καλά κι εγώ που έμεινα μόνη μου αν με αφήσεις μια βδομάδα θα ζω με τοστ και σαλάτα. 😆
      Δόξα το θεό κάνει τις υπόλοιπες δουλειές, βασικά στο σπίτι μας ισχύει ο νόμος το είδες το έκανες, δεν περιμένει να του πω κάνε αυτό ή εκείνο ή το άλλο και αυτό με βοηθάει πολύ γιατί είμαι και ελεύθερος επαγγελματίας και τα ωράρια μου είναι ότι να ναι. Αλλά έχω φίλες που ο σύντροφος τους είναι σαν να μην μένει στο ίδιο σπίτι, ειλικρινά δεν την παλεύουν και με παιδιά. Όλο γκρινιάζουν ότι δεν έχουν βοήθεια από πουθενά. Το σωστό είναι μένεις στο ίδιο σπίτι; Οι δουλειές του σπιτιού είναι επίσης υποχρέωση σου. Αλλά το φαγητό, αν θέλουμε να φάμε και να μην πάθουμε δηλητηρίαση ας το κάνω εγώ... βέβαια δεν σιδερώνω να τα λέμε κι αυτα 😂

Κι εμένα γι αυτό το πήρε στο τέλος το χρησιμοποιώ εγώ ψήνει τα μπιφτέκια τέλεια 😂

Χαχαχαχα. Και εγώ έτσι. Ξέρω να μαγειρεύω αλλά φοιτήτρια και δουλειά μαζί , αραβικές και σαλάτες έτρωγα 😂 με έβαλε στον ίσιο δρόμο και τρώω από όλα. Μέχρι και αρνί με έμαθε να τρώω και λαδερά! Ούτε εγώ σιδέρωνα, το κάνω γιατί το είχε παράπονο η πεθερούλα μου 😂😂 (για να μην με ζαλίζει). Τα υπόλοιπα τα κάνουμε όλα. Πχ εκείνος καθαρίζει βεράντα με ντουλάπια εξωτερικού χώρου και όλα, εγώ κάνω φούρνο ψυγείο γενική κουζίνα, μετά συνεχίζουμε. Μαζί! Αυτό ακριβώς! Μένουμε εδώ; Και οι δύο! Οσο και να σαγαπαω αν είναι να μαζεύω και τα δικά σου και του παιδιού και του σκύλου καλύτερα να μην μένεις εδώ. Είμαστε άνθρωποι κορίτσια! Χρειαζόμαστε λίγο προσωπικό χρόνο! 
      Θα ξεκινήσω τώρα γυμναστήριο φανταστείτε! Αν δεν τα μοιραζόμασταν; Ούτε χρόνο για νύχια δεν θα είχα . 
      μην χάνετε τους εαυτούς σας! Χαρούμενη μαμά = χαρούμενο παιδι! 

Α να προσθέσω και ολας, ότι έχουμε τρομερή ευθύνη εμείς που σταματάνε να κάνουν δουλειές. Οταν καθαρίζει ο άλλος , συμμαζεύει, και όλο του λέμε όχι έτσι, ή πάμε από πάνω και τα κάνουμε, θα σταματήσει να κάνει δουλειές. Λογικό δεν είναι; Φταίμε εμείς που τα φέρνουμε σε αυτήν την κατάσταση, και μετά βλέπουμε τα παιδιά μας τα αγόρια μας πως συμπεριφερόμαστε με τον μπαμπά τους και πάνε μετά και έχουν τις ίδιες απαιτήσεις από τις συντρόφους του. Ενας φαύλος κύκλος. 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Ναι εγώ βγαίνω αύριο:) Είμαι μια χαρά απο χθες εγώ και τώρα με τα καλά νέα πετάω!!!!

m4ril0u πολυ ευχαρηστα τα νεα σου! τη δευτερα θα εισαστε αγκαλιτσα στο σπιτακι σας!!!!!!!!!!!!οταν βρεις χρονο θελουμε αναλυτικη περιγραφη για την εμπειρια σου απ τη αρχη που σε επιασαν οι πονοι μεχρι τις στιγμες σου στο μευαιτηριο!ανυπομονουμε να ακουσουμε τη δικη σου εμπειρια αναλυτικα!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μήπως τρως μπόλικο αλατάκι;;:cool:

χαχαχχαχα λες?παιζει κ αυτο!!!!!!αλλα περισσοτερο φταιει το οτι ολο ορθια η καθιστη ειμαι σχεδον ολη μερα!!!!!!!!!!!!εκανα κ τεστ με το αλατι εδω κ δυο μερες (το εκοψα)κ παλι τα ιδια!τι να πω δεν ξερω....μ ειπαν ειναι φυσιολογικο κ δεν φοβαμαι!...αν εχεις ακουτσα ...οταν πλησιαζει ο τοκετος σε μερικες κοπελες πριζετε κ το προσωπακι!αχ αχ αχ ανυπομονω να παρω τη μπεμπα μ αγκαλιτσα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

χαχαχχαχα λες?παιζει κ αυτο!!!!!!αλλα περισσοτερο φταιει το οτι ολο ορθια η καθιστη ειμαι σχεδον ολη μερα!!!!!!!!!!!!εκανα κ τεστ με το αλατι εδω κ δυο μερες (το εκοψα)κ παλι τα ιδια!τι να πω δεν ξερω....μ ειπαν ειναι φυσιολογικο κ δεν φοβαμαι!...αν εχεις ακουτσα ...οταν πλησιαζει ο τοκετος σε μερικες κοπελες πριζετε κ το προσωπακι!αχ αχ αχ ανυπομονω να παρω τη μπεμπα μ αγκαλιτσα!

εγώ δεν έχω πρηστεί καθόλου...αν πρηστώ στο πρόσωπο θα έχω πολύ πλάκα!!!:tongue::tongue::tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

εγώ δεν έχω πρηστεί καθόλου...αν πρηστώ στο πρόσωπο θα έχω πολύ πλάκα!!!:tongue::tongue::tongue:

χαχαχχαχαχχα αυτο σκεφτομαι κ εγω!!!!!!!!!!!!!τι μπορει να σου κανει μια εγυμοσυνη ε?εγω εχω γινει γενικοτερα αγνωριστη!!!!!!!!!!!θα τα βλαιπουμε σε φωτο κ θα γελαμε!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

χαχαχχαχαχχα αυτο σκεφτομαι κ εγω!!!!!!!!!!!!!τι μπορει να σου κανει μια εγυμοσυνη ε?εγω εχω γινει γενικοτερα αγνωριστη!!!!!!!!!!!θα τα βλαιπουμε σε φωτο κ θα γελαμε!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

εγώ έχω καταντήσει σαν αιθιοπάκι...δυο αδύνατα ποδαράκια κ μια κοιλίτσα λες κ είναι απ'την αφαγία!!

Διαφημίσεις

Μάλλον κι εγώ πρέπει να κόψω το αλάτι... Για τα ασπράδια αυγού αλλού ακούω ότι βοηθάνε και αλλού ότι απαγορεύονται. Έχω μπερδευτεί! Πάντως σίγουρα θέλει πολύ νερό, αποφυγή της ορθοστασίας και γενικά να βάζουμε τα πόδια ψηλά για λίγη ώρα κάθε μέρα.

Έχω μεγάλη αγωνία να δω αύριο το μπεμπάκι στον υπέρηχο. Να δω αν πήρε θέση. Αν και δεν το βλέπω. Η κοιλιά μου είναι τόσο μυτερή και πεταχτή που συχνά κουτουλάω γιατί δεν την υπολογίζω.. Πάντως δεν βλέπω να έχει "κατέβει" ακόμη.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Μάλλον κι εγώ πρέπει να κόψω το αλάτι... Για τα ασπράδια αυγού αλλού ακούω ότι βοηθάνε και αλλού ότι απαγορεύονται. Έχω μπερδευτεί! Πάντως σίγουρα θέλει πολύ νερό, αποφυγή της ορθοστασίας και γενικά να βάζουμε τα πόδια ψηλά για λίγη ώρα κάθε μέρα.

Έχω μεγάλη αγωνία να δω αύριο το μπεμπάκι στον υπέρηχο. Να δω αν πήρε θέση. Αν και δεν το βλέπω. Η κοιλιά μου είναι τόσο μυτερή και πεταχτή που συχνά κουτουλάω γιατί δεν την υπολογίζω.. Πάντως δεν βλέπω να έχει "κατέβει" ακόμη.

χαχαχχαχαχ που θα παει...θα περασουν οι μερες...θα γεννησουμε κ θα τρωμε οτι θελουμε!το νερο που πινω τωρα τελευταια δεν το εχω πιει σε ολη μ τη ζωη μεχρι τωρα!βεβαια αν ειναι καλο το γαλα μ κ θυλασω παλι θα πρεπει να προσεχω τη διατροφη.....αλλα δεν βαριεσαι?αξιζουν τα νινακια μας!οσο για τη κοιλια σε καταλαβαινω...δεν μπορεις ευκολα να την ορισεις!εγω σαν πιγκουινος παω στο δρομο.....για πολλα γελια!:P:p:p:p:p:p:p:p

tBf6p3.png?nUqbXZE4

εγώ έχω καταντήσει σαν αιθιοπάκι...δυο αδύνατα ποδαράκια κ μια κοιλίτσα λες κ είναι απ'την αφαγία!!

χαχχαχαχα εισαι σε καλυτερη μοιρα απο μενα!αχ να ειχα λεπτα ποδαρακια .....δεν θα το σκεφτομουν να γδυθω στη παραλια:oμ αρεσουν οι εγκυουλες με λεπτα ποδαρακια!:-P

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Βασούλα μου οι πόνοι στην μέση και μάλιστα έντονοι σαν σφακτες είναι σημάδι ότι γεννάς όπου να ναι.Έτσι άρχισα την άλλη φορά και σε 40 ώρες γέννησα.Κοίτα να πας κοντά στο νοσοκομείο να είσαι καλυμμένη και εύχομαι να πάνε όλα καλά...

κορίτσια και εγώ αν με δεις από μπροστά ή από πίσω δεν φαίνομαι καθόλου έγκυος μόνο από το πλάι ξεχωρίζει η κοιλιά που πετάει σαν καρπουζάκι....Και από πρήξιμο ούτε λόγος είμαι νορμαλ εντελώς αλλά ούτε την άλλη φορά είχα πρηστεί.Καλά βέβαια έχω χάσει και 6 κιλά αυτή την φορά αντί να πάρω...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα κι από μένα.

Μαριλού χάρηκα πάρα πολύ για τα νέα σου. Από τη στιγμή που θα πάρεις το μπεμπάκι σπίτι τίποτα πια δε θα έχει σημασία. Υπομονή και η Δευτέρα είναι κοντά.

Εγώ χθες πήγα στον γιατρό. Λοιπόν τα νέα μας, η μικρή είναι με το κεφαλάκι κάτω αλλά δεν έχει μπει ακόμα στην πύελο όπως μου είπε, αν και αυτό δεν έχει τόση σημασία σύμφωνα με τα λόγια του καθώς την ώρα της γέννας με το σπρώξιμο μπορεί να κατέβει. Την βρήκε γύρω στα 3,100 όμως που είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο για την εβδομάδα που είμαι, και μου συνέστησε να προσέχω λίγο τη ζάχαρη γιατί καλύτερα θα είναι να μην είναι πολύ μεγάλο το μωρό. Κατά τα άλλα θα ξαναπάω σε μια εβδομάδα όπου θα με εξετάσει και από κάτω για να δει πού βρισκόμαστε. Πω, πω πλησιάζει ο καιρός κι εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Βασούλα μου οι πόνοι στην μέση και μάλιστα έντονοι σαν σφακτες είναι σημάδι ότι γεννάς όπου να ναι.Έτσι άρχισα την άλλη φορά και σε 40 ώρες γέννησα.Κοίτα να πας κοντά στο νοσοκομείο να είσαι καλυμμένη και εύχομαι να πάνε όλα καλά...

κορίτσια και εγώ αν με δεις από μπροστά ή από πίσω δεν φαίνομαι καθόλου έγκυος μόνο από το πλάι ξεχωρίζει η κοιλιά που πετάει σαν καρπουζάκι....Και από πρήξιμο ούτε λόγος είμαι νορμαλ εντελώς αλλά ούτε την άλλη φορά είχα πρηστεί.Καλά βέβαια έχω χάσει και 6 κιλά αυτή την φορά αντί να πάρω...

η αληθεια ειναι πως εχω ενα προαισθημα κ δεν θα φτασω στην πητ....με αγχωνει γιατι δεν εχω ετοιμασει ολα τα πραγματα του μωρου ....αλλα περιμενω πως κ πως να παρω αγκαλια τη μπεμπα μ!

καλε εσυ εισαι μοντελακι εγκυος!!!!!!!!!!χαζευω με τετοιες εγκυουλες!τις καμαρωνω!δεν ξαναγινε...εχασες κ κιλα?εισαι πρωτυπο εγκυου!!!!!!!!!!!εγω κοντευω τα 30 κιλα κ δεν με τιμα καθολου!!!!!!!!!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλημέρα κορίτσια!!

καλά η νύχτα που πέρασε ήταν η χειρότερη για μένα...ενώ μέχρι τώρα σηκωνόμουν 2-3 φορές για τουαλέτα, το βράδυ αυτό δεν κοιμήθηκα μέχρι τις 4 από ζέστη και φρικτούς πόνους στη μέση ...με το που ξάπλωσα, είπα να μην ανοίξω το a/c γιατί φοβόμουν μην κρυώσω...βασανίστηκα μέχρι τις 4 και μετά το άνοιξα!! νομίζω ότι τώρα θα το ανοίγω κάθε βράδυ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

maroz μου εγω χωρις ερ κοντισιον δεν μπορω με τιποτα πλεον....δουλευει ολο το 24ωρο....και φυσικα και μετα με τη μπεμπουλα θα δουλευει αλλα με πιο νορμαλ θερμοκρασια μη το παγωσω το παιδακι....
Πολύ καλή ιδέα αλλά εγω θα βάλω τον άντρα μου να μαγειρεύει που θα έχει 1 μήνα άδεια! 2 βδομάδες πριν γεννήσω και 2 μετά! Μετά θα έρθει η μαμά μου, μπορεί και να συμπέσουν. Επίσης, θα έχω και την πεθερά σε ολο τον 9ο, που όμως επειδη ειναι σβαρνιάρα θα αποφεύγω να της προσφέρω την ολοκαίνουρια κουζίνα μου για να μαγειρέψει! Δεν διατηρεί ούτε μισό κανόνα υγιεινής! Κάπως έτσι ειναι και ο αντρούλης μου βέβαια, αλλά εκεί το ανέχεσαι.. είναι και άντρας, από την πεθερά τώρα απλά εκνευρίζεσαι και λες αστο θα φάω εξω! Είμαι πολύ κακια;;;
πωπω σε καταλαβαινω....κι εγω δεν μπορω να μου μπλεκονται στα ποδια μου...ειμαι πολυ ανεξαρτητη και γενικα οτι εχω κανει ως τυωρα το εχω καταφερει μονη μου....ποτε δεν ειχα βοηθεια κι ουτη τη ζητουσα....τωρα η πεθερα μου(αφου δεν υπαρχει μαμα)μου εχει προτεινει να με βοηθαει μεχρι και να κοιμαται εδω μου ειπε.....:shock:ετσι την κοιτουσα....καλη χρυση αλλα δεν θα αντεξω με τιποτα....θα με πνιγει η ολη κατασταση.....ευτυχως ο αντρουλης καταλαβαινει ομως.....απο καλο το ειπε κι αυτη μωρε αλλα εγω θα τα παιξω ετσι.....
Κορίτσια τέλεια νέα!!!!!! Ο μπόμπος δεν έχει πια σωληνάκια και απο αργότερα σήμερα θα αρχίσει να τρώει γαλατάκι της μαμάς:):):):) Το αργότερο Δευτέρα θα τον πάρουμε σπίτι!!!!!!!

μπραβο μαριλου μου ευχομαι να τον εχεις στο σπιτακι σου τη δευτερα τον μπομπο σου......ολα θα πανε καλα.....

κοριτσια να σας πω κατι?εχω χ@στει πανω μου.....φοβαμαι παρα πολυ τον τοκετο....και φοβαμαι μηπως δεν προλαβω να παω στο μαιευτηριο.....τρεμω........μπρρρρρρρρρρρρ.......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλησπέρα κι από μένα.

Μαριλού χάρηκα πάρα πολύ για τα νέα σου. Από τη στιγμή που θα πάρεις το μπεμπάκι σπίτι τίποτα πια δε θα έχει σημασία. Υπομονή και η Δευτέρα είναι κοντά.

Εγώ χθες πήγα στον γιατρό. Λοιπόν τα νέα μας, η μικρή είναι με το κεφαλάκι κάτω αλλά δεν έχει μπει ακόμα στην πύελο όπως μου είπε, αν και αυτό δεν έχει τόση σημασία σύμφωνα με τα λόγια του καθώς την ώρα της γέννας με το σπρώξιμο μπορεί να κατέβει. Την βρήκε γύρω στα 3,100 όμως που είναι λίγο πάνω από τον μέσο όρο για την εβδομάδα που είμαι, και μου συνέστησε να προσέχω λίγο τη ζάχαρη γιατί καλύτερα θα είναι να μην είναι πολύ μεγάλο το μωρό. Κατά τα άλλα θα ξαναπάω σε μια εβδομάδα όπου θα με εξετάσει και από κάτω για να δει πού βρισκόμαστε. Πω, πω πλησιάζει ο καιρός κι εγώ ακόμα δεν το έχω πάρει χαμπάρι.

Μου φαίνεται ότι εσύ θα γεννήσεις το πιο μεγάλο μωρό κ εγώ το πιο μικρό!!

3100gr μπράβο!!!!!!!:shock:;)

tango, θα ξεκινησω περπάτημα μαζί με τα μασαζ για στηθος την επομενη εβδομαδα που θα μπω στο μηνα μου. πόσες ωρες περπατάς τη μέρα?.. ο προηγούμενος γιατρος μου μου ειχε πει 4 ωρες!! τωρα δεν ξέρω η νέα μου γιατρος τι αποψη εχει..

4 ώρες τη μέρα;;;; Αμα περπατάμε 4 ώρες τη μέρα θα γεννήσουμε στο δρόμο! Εμένα μου η μαία μισή ώρα τη μέρα αλλά να μην το αμελώ.

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...