Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 53 λεπτά , Xristina96 είπε:

Κοριτσάρες μου! Αν δεν μαγειρεύουν ας καθαρίσουν! Μισές μισές οι δουλειές! Αν δεν κάνουν τίποτα όσο δύσκολη δουλειά κΙ αν κάνουν ας ξεκινήσουν τώρα. Οταν έρθουν τα μωράκια σας όσες δεν έχετε, θα έχετε τόσα πολλά να κάνετε που δεν θα έχετε χρόνο ούτε για τουαλέτα! Εάν εργάζεστε και ολας; Πω πω ! Και αν δεν θέλει να κάνει τίποτα να φωνάξετε την μανούλα του να αναλάβει τις ευθύνες της 😂 

Basic needs! Να ξέρετε, όσοι μαγειρεύουν συνήθως έμειναν μόνοι τους είτε λόγω σχολής ή λόγω ανεξαρτησίας. Το ίδιο και εμείς οι γυναίκες. Δεν ξέρουν όλες να μαγειρεύουν κι ν κάνουν 5 πράγματα. 

Και εμένα που έμενε μόνος του για πολλά χρόνια λόγω δουλειάς,είχε  κάνει πλούσια όλα τα ντελιβερι.Αν μπορούσαν,θα του είχαν κάνει άγαλμα🤣

• Χαχα 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Emi στην ουσία κι εμένα ο γιατρός από τον ένατο μου συνέστησε το περπάτημα. Άρα πήγα δύο φορές. Την πρώτη για μία ώρα αλλά πόνεσε η μέση μου και τη δεύτερη για λιγότερο. Περπατάω επιπλέον κανένα τεταρτάκι για να γυρίσω από τη δουλειά. Ίσως σιγά σιγά αυξήσω το χρόνο. Έχω και πρόβλημα με τα παπούτσια. Τα πέδιλα δεν ενδείκνυνται, ενώ τα αθλητικά με στενεύουν πλέον λόγω πρηξίματος...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κορίτσια τέλεια νέα!!!!!! Ο μπόμπος δεν έχει πια σωληνάκια και απο αργότερα σήμερα θα αρχίσει να τρώει γαλατάκι της μαμάς:):):):) Το αργότερο Δευτέρα θα τον πάρουμε σπίτι!!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Κορίτσια τέλεια νέα!!!!!! Ο μπόμπος δεν έχει πια σωληνάκια και απο αργότερα σήμερα θα αρχίσει να τρώει γαλατάκι της μαμάς:):):):) Το αργότερο Δευτέρα θα τον πάρουμε σπίτι!!!!!!!

Τέλεια νέα! Όλα πήγαν καλά! Καλά σαράντα!!!

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Μαριλου μια χαρα ο μικρος πολυ χαρηκα!! :)...Εγω περπαταω γυρω στην μιση ωρα καθε μερα αλλα η μπεμπα ειπε ο γιατρος ειναι ψηλα ακομα..Την τριτη θα παω παλι για υπερηχο..Εμενα θα ρθουν οι γονεις μου αρχες αυγουσου ελλαδα και ετσι θα εχω την μαμα μου για βοηθεια,οχι οτι εχω προβλημα με την πεθερα μου,ευτυχως ειναι πολυ διακριτικη!

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Διαφημίσεις

μπραβο μαριλού μου!!! πολύ ωραια! θα βγεις πρωτα εσυ και μετά θα τον παρετε ε? εσυ ποτε βγαινεις? εχεις συνελθει εντελως?

Ναι εγώ βγαίνω αύριο:) Είμαι μια χαρά απο χθες εγώ και τώρα με τα καλά νέα πετάω!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπράβο Μαριλού!!! Χαίρομαι πάρα πολύ που πήγαν όλα καλά! Μας δίνεις κουράγιο! Τώρα πια μπορείς να απολαυσεις τον έρχομο του μπομπου με όλη σου την ψυχή!!! :P

Κορίτσια, τις τελευταίες μέρες πρήστικαν και οι δικοί μου αστράγαλοι! Χάλια έγιναν τα ακρα των ποδιών μου! Τα χέρια εξακολουθούν να είναι οκ. Ο γυναικολόγος είπε οτι είναι φυσιολογικό να πρήζονται τα άκρα γιατί ασκείται πιεση απο το βάρος στην λεκάνη;; κάτι τέτοιο είπε, δεν θυμάμαι ακριβώς, εγώ κράτησα το ότι είναι φυσιολογικό. Τροποι αντιμετώπισης: να ξαπλώνουμε και να τοποθετούμε τα ποδια ψηλά και να τρώμε ασπράδια αβγών. Ωστοσο μαζί με τις εξετάσεις για την θρομβοφιλία που μου μένουν να κάνω, μου προσθεσε και για λευκωμα και για ουρικό οξύ. Θα τις είχα κάνει κιόλας αλλά το μοναδικο μικροβιολογικό της επαρχίας μας είναι κλειστό μεχρι τις 18 οπότε περιμένω.

Στον ύπνο δεν έχω ιδιαιτερο προβλημα, απλά όταν παραμένω για πολυ ώρα απο το ένα πλευρό, τότε με πιάνει πόνος στη μεση και χρειάζεται ν'αλλάξω πλευρό και παει λέγοντας. Και δεν μου αρέσει αυτό γιατί έχω την εντυπώση οτι ξεβολευω την μπουμπού μου με το να την πηγαίνω πότε απ' την μια και πότε απ'άλλη!:( Σε οτι αφορά στην ζέστη, την αντιμετωπιζω με a/c με το οποιο δεν έχω κανένα πρόβλημα και ολα μια χαρά.

Κι εγώ αυριο μπαίνω στον μήνα μου, μέχρι στιγμής το 30/7 ισχύει, έχει μείνει πολύ λίγο... και έχω αγχωθεί! Ανυπομονώ αλλά και αναρωτιέμαι πως θα τα βγάλω πέρα, φοβάμαι μην κάνω λάθη, δεν έχω ιδέα απο μωρά, είμαι και φοβιτσιάρα!:rolleyes:

DVymp3.png

Gfjgp3.png

καλησπερα σε ολες τις αυγουστομανουλες + ιουλιου ,τις βιαστικες.

πηγα στον γιατρο,η μπεμπα ειναι 2500 κιλα κανονικη μου φαινεται,ο γιατρος ειπε γυρω στα 3 θα γεννηθει εγω νομιζω εξαρταται απο την εβδομαδα που θα αντεξει να ειναι κλεισμενη μεσα.πλακουντας καλος,αμνιακο καλο ντοπλερ 0,68 τελειο.ολα καλα.τωρα θα ξαναπαω στις 25 και μαλλον θα μου βαλει χερι να δουμε γιατι λεει στο τριτο ή που θα αργησει να ερθει ή που θα βιαζεται.ας ελπιζω το πρωτο,θελω να παω με ραντεβου δεν θελω εκπληξεις.

εγω παλι ζεσταινομαι και προσπαθω να μην χρησιμοποιω πολυ κλιματιστικο λογω ρευματος αλλα ...ολο το βραδυ το εχω,

επλυνα τα ρουχα και λεω απο εβδομαδα να πλυνω παντα ,καθισματακι και να φτιαξω το βαλιτσακι του μωρου (δηλαδη δυο ρουχακια και καμια πανα για να βγουμε απο το νοσοκομειο)

τα ποδια μου οπως και η πιο πανω περιοχη ειναι χαλια απο την φλεβιτιδα και πονανε ο γιατρος ειπε μετα τους εξι μηνες και μην εχοντας σκοπο να κανω αλλο να παω να κανω αφαιρεση

αυτα τα νεα μου...

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Διαφημίσεις

κορίτσια, το θέμα του φαγητού είναι πολύ σημαντικό..πρέπει να τρεφόμαστε όσο το δυνατό πιο υγιεινά ειδικά αν θηλάσουμε...εμένα ευτυχώς θα έρθει η μητέρα μου που συνεννοούμαι τέλεια μιας κ είναι πολύ νέα κ προσέχει όπως κ εγώ...θα κάνει αυτή όλες τις δουλειές κ εγώ θα ασχολούμαι μόνο με το μωρό!:D

nefeli κ εγώ έχω αγχωθεί για το αν θα τα καταφέρω, αλλά βλέπω γύρω μου διάφορες κοπέλες που είναι παντελώς ανεύθυνες κ τα καταφέρνουν μια χαρά σε αυτό το θέμα...κ εμείς που το σκεφτόμαστε πριν ακόμα γεννηθούν τα μωράκια μας, νομίζω ότι θα τα πάμε περίφημα!!;)

Άσε που έχω ακούσει αυτό που λέει κ η emi ότι σου βγαίνουν ενστικτωδώς κάποια πράγματα!:rolleyes:

Asterina πλησιάζεις κ εσύ..Με το καλό να γεννήσεις κοπέλα μου!! Παίρνουμε σειρά μια-μια...

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Ωπ κορίτσια μέσες ακούω ότι πονάνε και με βλέπω να έρχομαι τελευταία! Ο πόνος στη μέση ειναι τρελή ένδειξη ότι κατεβαίνει το μωρό κι ότι πλησιάζετε! Εγώ πάλι σαν βόδι κοιμάμαι, δεν πονάω πουθενά πέρα από το ότι σηκώνομαι για τουαλέτα (πολυ σπαστικό). Η πλάτη μου πονάει ψηλά, 2-3 φορές τη μέρα αλλά όχι τη νύχτα, προφανώς κι επειδή κάνω συνέχεια δουλειές! Τα άφησα βλέπετε όλα για τελευταία στιγμή κι έχω λιώσει.. Ο μικρός βέβαια τίποτα, δεν επηρεάζεται, ίσα που νομίζω ότι τον νανουρίζω με το κούνα-κούνα! Φιλάκια και καλημέρα σε όλες!

Ακριβώς το ίδιο!Σα βόδι κοιμάμαι.Το μόνο σπαστικό είναι η συχνοουρία.Μέσα στην ημέρα,αν εξαιρέσω μερικά πονάκια σαν πόνους περιόδου,δεν αισθάνομαι κάτι άλλο.Ο γιατρός είπε οτι είναι συσπασούλες και να μην κουράζομαι πολύ!

Υπομονή!

omTVp3.png

καλημερα!

βασουλα κανε υπομονη και αν δεις οτι κατι δεν παει καλα πηγαινε σημερα στον γιατρο στην αιθουσα τοκετου, αν θυμαμαι καλα ξυλοκαστρο δεν εισαι? ποσα χιλιομετρα ειναι? παντως μην το αφηνεις για τι ειναι αποσταση και καλυτερα να εισαι νοσοκομειο.

μαροζ απο εδω και περα τετοια θα εχουμε και εγω το εβαλα στους 24 και με ανεμιστηρα και παλι ζεστενομουν,ο αντρα μου δε, με κουβερτα.

εγω δεν εχω πονους αλλα πετρωματα,και με ποναει το αριστερο ποδι.

μαριλου . μπραβο! πολυ καλα τα νεα σου, καλα κανεις και τα λες και περνουμε κουραγιο.

αντε με το καλο να πατε και στο σπιτι σας!

αστερινα κιατο μενω ...ειναι μιαμιση ωρα απ τη πατρα ...ευτηχως αυριο παω πατρα κ θα κατσω μεχρι να γεννησω!δεν μπορω να το ρισκαρω αλλο!οι πονοι που ειχα με τρομαξαν πολυ!αντε κ εσυ κοντευεις!με το καλο!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Οι έντονοι πόνοι στη μέση δείχνουν ότι ίσως γεννήσεις πολύ σύντομα! Με το καλό!

Christie πλησιάζει η ώρα σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Εγώ σήμερα μπήκα στο μήνα μου. Έχω εδώ και λίγες μέρες πολύ πρήξιμο στα πέλματα. Λέτε να είναι λεύκωμα; Έχει καμιά από εσάς αντίστοιχα συμπτώματα; Δεν μου έκαναν τα αθλητικά μου που πήγα να τα δοκιμάσω και οι αστράγαλοι έχουν εξαφανιστεί! Κατά τα άλλα καλά, μόνο ο μικρός δεν λέει να πάρει θέση. Τον νιώθω ακόμη στραβά μέσα...

το μονο που εχω να πω ειναι πως ουτε πιεση εχω ουτε λευκωμα αλλα τα πελματα των ποδιων μου εχουν γινει σαν μπαλονια !πολυ πρισμενα σε σημειο π δεν φενετε ο αστραγαλος!ειναι φυσιολογικο....ειμαστε ποια στη τελικη ευθεια!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:μπηκες στο μηνα σου ....με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

το μονο που εχω να πω ειναι πως ουτε πιεση εχω ουτε λευκωμα αλλα τα πελματα των ποδιων μου εχουν γινει σαν μπαλονια !πολυ πρισμενα σε σημειο π δεν φενετε ο αστραγαλος!ειναι φυσιολογικο....ειμαστε ποια στη τελικη ευθεια!:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:μπηκες στο μηνα σου ....με το καλο να ερθει το μπεμπακι σου!

μήπως τρως μπόλικο αλατάκι;;:cool:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...