Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Έχεις δίκιο. Απλώς σιχαίνομαι και λίγο κ το αποφεύγω. Έλεγα όσο αντέξω..

Προφανώς θέλει να τα τσεκαρει πρώτα πριν την ovitrelle.Οποτε πας Τετάρτη για ωοληψια λογικά. Με το καλό να πάνε όλα άψογα! Και 5-6 μέρες μετά η Εμβρυομεταφορά!! Με το καλοοο!!

Σε ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου !!! Μακάρι να πάνε όλα καλά !!! 

Έχω ήδη 2 παιδιά από τον πρώτο μου γάμο 15 και 12,5 χρόνων.

Με τον δεύτερο σύζυγό μου σε 4 χρόνια είχαμε μια βιοχημική και μια παλινδρόμη και το θέλουμε πάρα πολύ. Έχουμε κόψει τα πάντα για να μαζέψουμε τα χρήματα για αυτήν την προσπάθεια.😒

6 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Θα πάω 08:00 , μου είπαν νωρίτερα λόγω μέθης. Ελπίζω να μη χρειαστεί να περιμένω πολύ, Κυριακή είναι άλλωστε.

Καλή επιτυχία κορίτσι μου !!! Με το καλό να πάρετε καλά εμβρυακια ☺️

1 ώρα πρίν, dimi.tra είπε:

Μην ανησυχείς όταν είναι η στιγμή να κάνετε την ωοληψία θα σε ενημερώσει αναλυτικά πότε να κάνεις την ovitrelle και τι άλλο χρειάζεσαι. Θα ξέρεις την Δευτέρα 🤞 καλή τύχη και ελπίζω να έχεις λιγότερο άγχος από εμένα... εγώ έτρεμα 😂

Σε ευχαριστώ πολύ πολύ κορίτσι μου !!! Άγχος για την διαδικασία δεν έχω ...έχω όμως για το αποτέλεσμα!

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

καλημέρα κορίτσια!!

καλά η νύχτα που πέρασε ήταν η χειρότερη για μένα...ενώ μέχρι τώρα σηκωνόμουν 2-3 φορές για τουαλέτα, το βράδυ αυτό δεν κοιμήθηκα μέχρι τις 4 από ζέστη και φρικτούς πόνους στη μέση ...με το που ξάπλωσα, είπα να μην ανοίξω το a/c γιατί φοβόμουν μην κρυώσω...βασανίστηκα μέχρι τις 4 και μετά το άνοιξα!! νομίζω ότι τώρα θα το ανοίγω κάθε βράδυ!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ωπ κορίτσια μέσες ακούω ότι πονάνε και με βλέπω να έρχομαι τελευταία! Ο πόνος στη μέση ειναι τρελή ένδειξη ότι κατεβαίνει το μωρό κι ότι πλησιάζετε! Εγώ πάλι σαν βόδι κοιμάμαι, δεν πονάω πουθενά πέρα από το ότι σηκώνομαι για τουαλέτα (πολυ σπαστικό). Η πλάτη μου πονάει ψηλά, 2-3 φορές τη μέρα αλλά όχι τη νύχτα, προφανώς κι επειδή κάνω συνέχεια δουλειές! Τα άφησα βλέπετε όλα για τελευταία στιγμή κι έχω λιώσει.. Ο μικρός βέβαια τίποτα, δεν επηρεάζεται, ίσα που νομίζω ότι τον νανουρίζω με το κούνα-κούνα! Φιλάκια και καλημέρα σε όλες!

VbTYp1.png

καλημερα κοριτσια!τι μ κανετε?εγω περασα ενα μαρτυρικο βραδυ με πονους στη μεση κ στη πλατη.δεν μπορουσα να σταθω πουθενα!ηταν πονοι σαν σφαχτες κ οχι πονοι περιοδου!δεν ξερω τι να υποθεσω κ δεν μ εχει ξανασυμβει αλλη γεννα για να συγκρινω!η αληθεια ειναι πως φοβηθηκα!αυριο παω στη πατρα στο γιατρο να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο...αλλα μεχρι τοτε κανω μεγαλη υπομονη...τωρα μ περασε αλλα δεν ξερω τι θα γινει στο υπολοιπο της μερας!τα υγρα μ εχουν αυξηθει εδω κ τρεις μερες αλλα ειναι διαφανα κ καθαρα!αλλη μια νυχτα υπομονη κ αυριο θα παρω μια εικονα απ το γιατρο μ για το που βρισκομαι!αυτα απο μενα!φιλια πολλα!

Οι έντονοι πόνοι στη μέση δείχνουν ότι ίσως γεννήσεις πολύ σύντομα! Με το καλό!

Christie πλησιάζει η ώρα σου! Εύχομαι να πάνε όλα καλά!

Εγώ σήμερα μπήκα στο μήνα μου. Έχω εδώ και λίγες μέρες πολύ πρήξιμο στα πέλματα. Λέτε να είναι λεύκωμα; Έχει καμιά από εσάς αντίστοιχα συμπτώματα; Δεν μου έκαναν τα αθλητικά μου που πήγα να τα δοκιμάσω και οι αστράγαλοι έχουν εξαφανιστεί! Κατά τα άλλα καλά, μόνο ο μικρός δεν λέει να πάρει θέση. Τον νιώθω ακόμη στραβά μέσα...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

από δουλειες κανω και εγω πολλες τωρα γιατι θελω να ειναι το σπιτι στην εντέλεια.. οταν επιστρέψουμε δεν θέλω να ασχολούμαι με τπτ. και δεν θελω και να ερθει και για βοηθεια κανενας.προτιμώ να κουραστώ και να μην υποχρεωθώ σε άλλους. θελω οταν γεννήσω να έρχονται για τις ευχές το γλυκάκι τους και να φεύγουν..

Διαφημίσεις

επισης για το θεμα του μαγειρεματος ,διαβαζα καπου και μου φανηκε πολύ καλή η ιδεα, θα ετοιμασω γευματα και θα τα βαλω στην καταψυξη ωστε να μην μαγειρεύω τις πρωτες μερες

Εγώ σήμερα μπήκα στο μήνα μου. Έχω εδώ και λίγες μέρες πολύ πρήξιμο στα πέλματα. Λέτε να είναι λεύκωμα; Έχει καμιά από εσάς αντίστοιχα συμπτώματα; Δεν μου έκαναν τα αθλητικά μου που πήγα να τα δοκιμάσω και οι αστράγαλοι έχουν εξαφανιστεί! Κατά τα άλλα καλά, μόνο ο μικρός δεν λέει να πάρει θέση. Τον νιώθω ακόμη στραβά μέσα...

Δεν έχω πρηστεί πουθενά, πέρα από ότι εχω πάρει 14 κιλά! Θα τσεκάρει ο γιατρός την πίεση σου και τα ούρα κάθε φορα, οποτε μην ανησυχείς για λευκωμα, θα φανεί αν είναι από τις εξετάσεις. Στο τρίτο τρίμηνο αυτά εξετάζουν βασικά! Ένα γενικότερο πρήξιμο των άκρων απ' ότι ξέρω είναι φυσιολογικό άλλο που εγώ φοράω ακόμα κανονικά δαχτυλίδια και πεδιλάκια. Όσο για τη θέση, μην ανυσυχείς, κι εγώ άλλα ντ' άλλων τον νιώθω, βασικά ποτέ δεν ξέρω πού βρίσκεται γιατί τελευταία όλο κουνιέται. Εμείς απλά υποθέσεις μπορούμε να κάνουμε, ο γιατρός θα σου πει πού και πώς είναι. Κι εγώ ένιωθα τον λόξυγγα στο κέντρο και πήγα πάλι απογοητευμένη στη μαία και μου είπε ότι το κεφάλι ειναι κάτω, οποτε δεν εμπιστεύομαι αυτα που νιώθω. Εμπιστεύομαι την μαία μου και ησυχάζω! Χωρίς άγχος θα πάρει θεσουλα ευκολότερα! Αν το πιστεύεις θα γίνει! Προφανώς εγώ την πλατούλα ένιωθα κι όχι το κεφάλι στο λόφυγγά του, όπως και να 'χει όμως ακούω τη μαία μου που ήταν και σιγουρη χωρίς να κάνω υπέρηχο! Με το καλό!!!

VbTYp1.png

επισης για το θεμα του μαγειρεματος ,διαβαζα καπου και μου φανηκε πολύ καλή η ιδεα, θα ετοιμασω γευματα και θα τα βαλω στην καταψυξη ωστε να μην μαγειρεύω τις πρωτες μερες

Πολύ καλή ιδέα αλλά εγω θα βάλω τον άντρα μου να μαγειρεύει που θα έχει 1 μήνα άδεια! 2 βδομάδες πριν γεννήσω και 2 μετά! Μετά θα έρθει η μαμά μου, μπορεί και να συμπέσουν. Επίσης, θα έχω και την πεθερά σε ολο τον 9ο, που όμως επειδη ειναι σβαρνιάρα θα αποφεύγω να της προσφέρω την ολοκαίνουρια κουζίνα μου για να μαγειρέψει! Δεν διατηρεί ούτε μισό κανόνα υγιεινής! Κάπως έτσι ειναι και ο αντρούλης μου βέβαια, αλλά εκεί το ανέχεσαι.. είναι και άντρας, από την πεθερά τώρα απλά εκνευρίζεσαι και λες αστο θα φάω εξω! Είμαι πολύ κακια;;;

VbTYp1.png

καλημερα!

βασουλα κανε υπομονη και αν δεις οτι κατι δεν παει καλα πηγαινε σημερα στον γιατρο στην αιθουσα τοκετου, αν θυμαμαι καλα ξυλοκαστρο δεν εισαι? ποσα χιλιομετρα ειναι? παντως μην το αφηνεις για τι ειναι αποσταση και καλυτερα να εισαι νοσοκομειο.

μαροζ απο εδω και περα τετοια θα εχουμε και εγω το εβαλα στους 24 και με ανεμιστηρα και παλι ζεστενομουν,ο αντρα μου δε, με κουβερτα.

εγω δεν εχω πονους αλλα πετρωματα,και με ποναει το αριστερο ποδι.

μαριλου . μπραβο! πολυ καλα τα νεα σου, καλα κανεις και τα λες και περνουμε κουραγιο.

αντε με το καλο να πατε και στο σπιτι σας!

HouVp2.png

oVGVp2.png

και γω σημερα μπηκα στον μηνα μου ,καλη γεννα να εχουμε ολα τα κοριτσια.

να παρεις τηλ τον γιατρο σου μην το αφηνεις και αν σου ειναι ευκολο παρε και την πιεση σου.

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσια μου και κοιλιτσες τι κανετε????Εγω καλα φουσκωνω και πρηζομαι σαν μπαλονι..Εχω τρομερη υπνηλια και μπορει να κοιμαμε και 16ωρες την ημερα...Το κλιματιστικο δουλευει επι 24ωρου βασεως και η μπεμπουλα με εχει ταραξει στην κλωτσια...Κοριτσια μεσα σε 1εβδομαδα πηρα 2κιλα!!!(Αφου εχω ταραξει τα παγωτα η δολια)χτες το βραδυ ειχα πετρωματα στην κοιλια ανα 15λ.προς στιγμην φοβηθηκα τελικα αλλαξα θεση και περασανε,ελπιζω να μην εχω κανενα ξαφνικο..Μαριλου τι κανει ο μπομπος σας?:tongue:

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Πολύ καλή ιδέα αλλά εγω θα βάλω τον άντρα μου να μαγειρεύει που θα έχει 1 μήνα άδεια! 2 βδομάδες πριν γεννήσω και 2 μετά! Μετά θα έρθει η μαμά μου, μπορεί και να συμπέσουν. Επίσης, θα έχω και την πεθερά σε ολο τον 9ο, που όμως επειδη ειναι σβαρνιάρα θα αποφεύγω να της προσφέρω την ολοκαίνουρια κουζίνα μου για να μαγειρέψει! Δεν διατηρεί ούτε μισό κανόνα υγιεινής! Κάπως έτσι ειναι και ο αντρούλης μου βέβαια, αλλά εκεί το ανέχεσαι.. είναι και άντρας, από την πεθερά τώρα απλά εκνευρίζεσαι και λες αστο θα φάω εξω! Είμαι πολύ κακια;;;

και εμενα θα παρει ο αντρας μου αδεια οταν γεννήσω και για 2 εβδομαδες μονο οποτε λιγο αυτός λίγο τα κατεψυγμένα θα την βγαλουμε χωρίς βοήθεια. η μητέρα μου αν μπορεί θα έρθει για λίγο αλλά δεν της είναι εύκολο και η πεθερά μου που μπορεί να ερθει για περισσότερο αλλά δεν θέλω εγω χεχε! απο τωρα με ρωτάει αν χρειάζομαι τπτ και τηςς λεω οτι όλα είναι υπο ελεγχο..

και εγω με την κουζίνα και γενικά τις δουλειες του σπιτιου εχω τον δικο μου τρόπο και δεν θελω να ανακατεύονται μέσα στα πόδια μου άλλοι. ούτε θελω συμβουλές ..η μητερα μου μου λεει τον ενα τροπο η πεθερα μου τον άλλο.. ασε με να το κανω οπως θελω ακομα και λαθος και να μαθω.. για αυτο, οτιλια, σε καταλαβαίνω που δεν θες κανενα στη κουζινα σου..

Οτίλια και αστερίνα ευχαριστώ για τις συμβουλές! Ευτυχώς έχω αύριο γιατρό οπότε θα τον ρωτήσω. Η πίεσή μου είναι το πολύ 11,5 και 7,5 η μικρή. Συνήθως είναι ακόμη πιο κάτω. Πήρα και 16 κιλά οπότε λογικό είναι να πρήζονται τα άκρα μου..

Σήμερα φτιάχνω τη βαλίτσα μου... Σιδερώνω τα μωρουδιακά και έπλυνα στο χέρι κάποια εξαρτήματα του καροτσιού και κάτι μαλακά αρκουδάκια.

Περπάτημα αρχίσατε; Εγώ το παλεύω αν και κουράζομαι εύκολα. Εννοείται πάω μόνο βράδυ που δεν έχει ήλιο.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

tango, θα ξεκινησω περπάτημα μαζί με τα μασαζ για στηθος την επομενη εβδομαδα που θα μπω στο μηνα μου. πόσες ωρες περπατάς τη μέρα?.. ο προηγούμενος γιατρος μου μου ειχε πει 4 ωρες!! τωρα δεν ξέρω η νέα μου γιατρος τι αποψη εχει..

εμυ ακριβως το ιδιο..ολο βλεπω οτι γεννησα και μετα τρωω την κλωτσια και λεω οκ ακομα εδω ειναι :)

με τα κατεψυγμενα ειναι σουπερ ιδεα αλλα ο αντρας μου με το που το ακουσε μονο που δε με εβρισε...''σιγα μη φαω κατεψυγμενα'' μου ειπε:( ε ας πηγαινει να τρωει στη μανα του και τα κατεψυγμενα θα τα τρωω μονη μου!η πεθερα ετσι κι αλλιως τα κανει βαρια τα φαγητα της και τελευταια ολο πειαματιζεται με καινουρια μυρωδικα...

οτιλιακι κατανοητο που δεν την θες μεσα στα ποδια σου,ουτε κι εγω θελω τη δικια μου αλλα βρε κοριτσακι μου,χωρις παρεξηγηση,νιωθω οτι σπαταλας πανω της ολη την καλη σου ενεργεια. μην ασχολεισαι μαζι της. εγω αυτο προσπαθω να κανω.κι ειδικα εσυ που την 'χεις τοσο μακρυα?απολαυσε τις τελευταιες βδομαδες της εγκυμοσυνης σου και μην ασχολεισαι μαζι της!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...