Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

• Μου αρέσει 1

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα.Μαριλού μπράβο σας που τα πάτε τόσο καλά...

Μαρόζ στους φάρους είναι πολύ ωραία κρίμα που το χάσατε...Να ξέρεις ο καλύτερος είναι στη Ζάκυνθο.Εμένα ο άντρας μου είναι στην υπηρεσία φάρων και έχουμε πάει σε όλους τους κατοικήσιμους...

Τώρα αυτές τις μέρες ζεσταίνομαι λίγο αν και περισσότερο με ενοχλούν οι συσπάσεις.Γιατρό έχω την Δευτέρα να δω τι θα μας πει....

Ο γιατρός φταίει...είναι λίγο χ@στης!:tongue:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

κοριτσακια μου μπηκα να σας πω τα νεα...μολις γυρισα απο το γιατρο....με εξετασε κολπικα και μου ειπε πως ειμαι σχεδον ετοιμη....ο τραχηλος μου εχει λεπτυνει πολυ και δεν θα παρω ειπε π[ανω απο 15 μερες....ειπε μαλιστα χαρακτηριστικα!"ετσι και περασεις την 38η εβδ θα το κοψω",χιχιχιχι.....μακαρι χαρηκα πολυ θελω να ξεμπερδευω......και να παρω το μωρακι μου αγκαλιτσα.......πωπω κοριτσια νιωθω οτι θα κανω πολυ καλο κοριτσακι....δεν με εχει ταλαιπωρησει καθολου.....ποσο το αγαπαω......σαν τρελη κανω σας επρηξα συγνωμη.....αλλα ειμαι πολυ χαρουμενη.....

6RVmp3.png

6Kqep2.png

τι κανετε μανουλες?

μαριλου τι καλα τα νεα σου!δεν πειραζει κι αν κατσει λιγο παραπανω ο μπομπος σου μεσα,οτι ειναι καλυτερο!

κριστυ σε 2 βδομαδουλες δηλαδη θα κρατας τη μικρουλα σου αγκαλιτσα? αχ κοριτσια τι ωραια!εκανε την αρχη η μαριλου και σιγα σιγα ερχονται τα μπεμπακια!με το καλο να κρατησουμε ολες τα βλασταρια μας αγκαλιτσα!

εγω ειμαι λιγο στα χαμμενα...καναμε τις αγορες του μικρου,αρχισαμε να στηνουμε και το δωματιακι του και με αγωνια και λαχταρα περιμενω να παει 25 του μηνα για να παω στο γιατρο.μ'εχει πιασει απιστευτη αγωνια!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

ειναι υπερκινητικος ο μπεμπης και ειπε να γινει γαρδουμπακι αλλα ο γιατρος ειχε αλλα σχεδια...

αφου ολα ειναι οκ και απο βαρος και το αναπνευστικο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας..ας ελπισουμε πως οι υπολοιπες θα γεννησουμε οσο μπορουμε προγραμματισμενα!!!

καλο κουραγιο

Πέθανα στα γέλια με το γαρδουμπάκι!!! Κι ο δικός μου έτοιμος ήταν να γίνει.. ελπιζω να το αποφύγει!

VbTYp1.png

Διαφημίσεις

Christy μου τέλεια τα νέα σας, με το καλό να έρθει στην αγκαλιά σου το κοριτσάκι σας:):):):)

Ο μπόμπος μας τελικά τον χρειάζεται λίγο ακόμη τον αναπνευστήρα οπότε του τον άφησαν και θα το δούμε πάλι αύριο μήπως του τον βγάλουν :) Σε γενικές γραμμές όμως μου είπαν ότι πάει πολύ καλύτερα!!!! Έβαλα και το χέρι μου στη θερμοκοιτίδα σήμερα και μου έσφιξε το δάχτυλο με τα χεράκια του..... Έλιωσα όπως καταλαβαίνετε:):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

m4ril0u με καθε μνμ σου κ με αυτα που περιγραφεις μαζι με σενα λιωνω κ εγω κ περιμενω να ερθει κ η σειρα μου!οσο για τον αναπνευστηρα σ ευχομαι το συντομοτερο να βγει κ να πατε σπιτακι σας αλλα οπως κ να εχει κανε λιγη υπομονη κ δεν θα αργησει αυτη η μερα!να ειναι καλα ο μπομπος σου κ παντα καλοτυχος!!!!!!!!!!
christy@ πολυ καλα τα νεα σου αντε να περνουμε σειρα μια μια!με το καλο να ερθει η κοριτσαρα σ κ συντομα να τη κρατας αγκαλιτσα!πολλα φιλια σε ολες σας!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Tι τυχερές είστε εσείς που πατε και μένετε σε φάρους!!!Πεθαίνω για φάρους και θάλασσα γενικώς!!Μπορείτε να πάτε και μετά οικογενεικώς; Χωράτε ολόκληρη οικογένεια; Λογικά ναι, παλιά η οικογένεια του φαροφύλακα πώς χωρούσε; Γαμάτη φάση! Τινγκερμπελ, εμείς αργούμε ακόμα, είμαστε από τις τελευταίες του Αυγούστου, εμένα μου είπε χτες η μαία ότι έχω ακόμα 1 μήνα γεμάτο μπορεί και παραπάνω διότι το μωρό είναι ψηλά (όπως το περίμενα, με το κεφάλι βέβαια κάτω ευτυχώς) και γενικά δεν έχω ενδείξεις ότι πλησιάζουμε.. Καλύτερα κιόλας, δεν έχει έρθει ακόμα η ώρα μας! Γι' αυτό κι εγώ δεν έχω κάνει τίποτα από δωμάτιο, μόνο ρουχαλάκια, πετσετάκια και κάποια πραγματάκια για το μωρό ετοίμασα και πάλι δεν τα έχω οργανώσει όλα! Κρίστυ τέλειαααα, με το καλό!!! Θέλω να ρωτήσω τις πιο προχωρημένες, εσείς το καταλαβαίνετε ότι πλησιάζετε; Πχ ότι μαλακώνει ο τράχηλος το καταλάβες κρίστυ μου; και πώς; Καλά τις συσπάσεις θα τις καταλάβω όταν έρθουν ή αν κατέβει πολύ το μωράκι φαντάζομαι θα το καταλάβω. Μαριλού μου δάκρυσα που σου έσφιξε το δάχτυλο!!!Το καλό μου!!!

VbTYp1.png

Τι γλυκός που είναι ο μπόμπος σας, m4rilou μου!!

Οτίλια ο φάρος που κερδίσαμε εμείς φέτος είχε 2 υ/δ, 1 μπάνιο, σαλόνι, κουζίνα και θέα στο απέραντο γαλάζιο...Το μόνο κακό είναι ότι τα κτίρια αυτά είναι αρκετά παλιά...

christy@ τι ωραία νέα που μας έφερες κ εσύ απ'τη μπουμπού!! Άντε σιγά σιγά παίρνουμε σειρά η μια πίσω απ'την άλλη....

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλησπερα κοριτσια πολυ χαιρομαι με τα νεα σας.Μαριλου με το καλο να παρεις και τον μικρο αγκαλιτσα και να πινει γαλατακι κατευθειαν απο σενα.Κριστυ εισαι πολυ τυχερη που κοντευεις πολυ λιγο εμεινε τι ειναι 15 μερες?τιποτα.Αναστασια αφου μεγαλωνει κανονικα το μπεμπε σου ολα ειναι τελεια και Μαρροζ απλα κανε υπομονη και μονο ξεκουραση.Κοριτσια πλεον μετραμε μονο μερες δεν μπορω να το πιστεψω πως περασε ο καιρος:D:DΑν και οσο πιο λιγος καιρος μενει τοσο μεγαλωνει η αγωνια θελω και εγω να δω το αγορακι μου:tongue::tongue:

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

ρε κοριτσια τι να σας πω....οτιλια μου οχι δεν εχω καταλαβει κατι για τον τραχηλο....κι αν δειτε την κοιλια μου δεν ειναι πολυ κατω.....ουτε πολυ τεραστια....εννοω δεν καταλαβα να κατεβηκε το μωρο η κατι τετοιο......ελπιζω ο γιατρος να βγει αληθινος....γιατι προετοιμαζομαι ψυχολογικα για τις επομενες 2 εβδομαδες......και το περιμενω πως και πως....

μαριλου μου κι εγω λιωνω με αυτα που μας γραφεις....τι καλα.......ο μπομπος σου σου δειχνει απο τωρα ποσο πολυ θα σε αγαπαει.....ολα καλα θα πανε μακαρι να βγει συντομα κι αυτος και να τον υποδεχτειτε σπιτι σας......

κοριτσια υπομονη.....τον φαγαμε τον γαιδαρο.......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα...Μαριλού υπομονή λίγο ακόμα θα περάσει και αυτό.Κρίστυ με το καλό 15 μέρες δεν είναι τίποτα...

Όσο για τους φάρους είναι παλιά κτήρια αλλά αρκετοί είναι πολύ καλά διατηρημένοι πάντα έχει να κάνει με τον φαροφύλακα που τον έχει.Επίσης εκτός από αυτόν που είπε η Μαρόζ υπάρχουν και άλλοι που έχουν 4 δωμάτια και 2 μπάνια και εξωτερική κουζίνα πλήρως εξοπλισμένη...

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

καλημερα κοριτσια!τι μ κανετε?εγω περασα ενα μαρτυρικο βραδυ με πονους στη μεση κ στη πλατη.δεν μπορουσα να σταθω πουθενα!ηταν πονοι σαν σφαχτες κ οχι πονοι περιοδου!δεν ξερω τι να υποθεσω κ δεν μ εχει ξανασυμβει αλλη γεννα για να συγκρινω!η αληθεια ειναι πως φοβηθηκα!αυριο παω στη πατρα στο γιατρο να με βαλει στον καρδιοτοκογραφο...αλλα μεχρι τοτε κανω μεγαλη υπομονη...τωρα μ περασε αλλα δεν ξερω τι θα γινει στο υπολοιπο της μερας!τα υγρα μ εχουν αυξηθει εδω κ τρεις μερες αλλα ειναι διαφανα κ καθαρα!αλλη μια νυχτα υπομονη κ αυριο θα παρω μια εικονα απ το γιατρο μ για το που βρισκομαι!αυτα απο μενα!φιλια πολλα!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

καλημέρα και απο μένα!

κρίστυ εισαι στην τελική ευθεια! τι καλά!

Μαριλού λίγη υπομονή ακόμα.. σύντομα θα τον εχεις όλο δικό σου τον μπομπο.!:)

εγώ είμαι χάλια τις τελευταίες μέρες εχω τρελό βήχα.. χτες δεν κοιμήθηκα όλη τη νύχτα σήμερα κάπως καλύτερα .. παίρνω σιροπάκι εδώ και 2 μέρες αλλά βελτίωση ακόμα δεν βλέπω..βήχω με τόση ένταση που νομίζω οτι κατεβαίνει το μωρό!!

από πόνους σε μέση και λεκάνη είμαι και εγω χάλια επίσης.. ούτε πλευρό δεν μπορώ να αλλάξω εύκολα. βλέπω και τα γεννητούρια να πλησιάζουν και με έχει πιάσει τρελή ανυπομονησία!..

καλημερα!

οτιλια εχεις δικιο,εμεις ειμαστε απο τις τελευταιες που θα δουμε τα μπεμπεκια μας! παλι ομως με εχει μια πιασει μια ανυπομονησια αλλο πραγμα!

καθε βραδυ βλεπω στον υπνο μου μωρα!

μαριλου δεν μπορω να σου περιγραψω τι παθαινω καθε φορα που μας γραφεις για το μικρο σου μπομπο! στην ιδεα του να σφιγγει το δαχτυλο ενα μικροσκοπικο χερακι μου σηκωνεται η τριχα καγκελο απο τη συγκινηση! αντε με το καλο να τον παρετε σπιτι σας!

καλα η διαμονη σε φαρο πρεπει να ειναι τελεια!τι σημασια εχει αν ειναι παλιος,αρκει να ειναι καλοδιατηρημενος. ασε που το παλιο του δινει κι αλλον αερα!

μεση λεκανη κι εδω παρακαλω!και κοιλια...ρε κοριτσια εσεις νιωθετε πιεση χαμηλα στην κοιλια?ειδικα αν περπατησω λιγο παραπανω νομιζω οτι ανοιγουν τα κοκκαλα μου στα δυο...μπρρρρ!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...