Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Μαριλού πολύ καλά τα νέα σας!! Από σήμερα θα είστε αχώριστοι με το μπόμπο σου !!!! :P

Εμείς σήμερα πήγαμε για υπέρηχο κ ο γιατρός μας είπε πως έχουμε σταθεροποιήσει τον τράχηλο και πως θα φτάσουμε σίγουρα στις 37 εβδομάδες αν δεν κάνω δουλειές κ δεν περπατάω...Ο μπέμπης πήρε αρκετό βάρος από την περασμένη παρασκευή που τον είδαμε..Πήρε περίπου 200 gr..Αν και ο γιατρός λέει ότι θα βγει αδυνατούλης(το πολύ 2900gr)..Μου είπε όμως να μην ανησυχώ γιατί τρέφεται σωστά από τον πλακούντα και ότι το βάρος του θα είναι μέσα στο μέσο όρο των νεογέννητων!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου κι εσύ με το καλό:) Όχι στο πρώτο είχα γεννήσει κανονικότατα. Τώρα ο γιατρός μου είπε ότι ο μικρός βιάστηκε γιατί είχε τυλιχτεί 2 φορές με το λώρο και ήθελε να τον σώσουμε:):):):) Οπότε τελικά λέω δόξα το Θεό που μας ειδοποίησε το αγοράκι μου:):):) Σήμερα μάλλον θα βγει και από τον αναπνευστήρα και θα του δώσουν να φάει το γαλατάκι που βγάζω και στέλνω!!!!!!

ειναι υπερκινητικος ο μπεμπης και ειπε να γινει γαρδουμπακι αλλα ο γιατρος ειχε αλλα σχεδια...

αφου ολα ειναι οκ και απο βαρος και το αναπνευστικο δεν υπαρχει λογος ανησυχιας..ας ελπισουμε πως οι υπολοιπες θα γεννησουμε οσο μπορουμε προγραμματισμενα!!!

καλο κουραγιο

Oju1p2.png

sIvCp2.png

Μαριλού πολύ καλά τα νέα σας!! Από σήμερα θα είστε αχώριστοι με το μπόμπο σου !!!! :P

Εμείς σήμερα πήγαμε για υπέρηχο κ ο γιατρός μας είπε πως έχουμε σταθεροποιήσει τον τράχηλο και πως θα φτάσουμε σίγουρα στις 37 εβδομάδες αν δεν κάνω δουλειές κ δεν περπατάω...Ο μπέμπης πήρε αρκετό βάρος από την περασμένη παρασκευή που τον είδαμε..Πήρε περίπου 200 gr..Αν και ο γιατρός λέει ότι θα βγει αδυνατούλης(το πολύ 2900gr)..Μου είπε όμως να μην ανησυχώ γιατί τρέφεται σωστά από τον πλακούντα και ότι το βάρος του θα είναι μέσα στο μέσο όρο των νεογέννητων!

Μπράβο Marroz!!! ;)

Να ακούσεις λοιπόν το γιατρό σου! Κομμένες οι δουλειές και το περπάτημα τουλάχιστον για 15 μερούλες και θα είσαι μια χαρά!!!!! :D:D:D

Εμένα το δικό μου το θηριάκι μέσα σε 2 εβδομάδες πήρε 370γρ!!!!

Τώρα πάλι την άλλη εβδομάδα θα τον ξαναδώ :rolleyes::rolleyes:

81332fc420.png

6e08565c49.png

δεν το είχε δει ο γιατρός στους υπερηχους οτι είχε τυλιχτεί με το λώρο;; τώρα που γέννησες το ανακαλύψατε;;

Στον τελευταίο υπέροχο δεν είχε φανεί τίποτα αλλά μπορεί και να τυλίχτηκε μετά δεν ξέρουμε. Πήγα και τον είδα τώρα ακόμη δεν του τον έχουν βγάλει τον αναπνευστήρα αλλά πάει πολύ πολύ καλά, θα μου ξαναπούν το απόγευμα. Όπως το βλέπω μάλλον θα χρειαστεί να μείνει λίγο παραπάνω από μένα εδώ αλλα δεν πειράζει, ότι είναι για καλό :):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Μπράβο Marroz!!! ;)

Να ακούσεις λοιπόν το γιατρό σου! Κομμένες οι δουλειές και το περπάτημα τουλάχιστον για 15 μερούλες και θα είσαι μια χαρά!!!!! :D:D:D

Εμένα το δικό μου το θηριάκι μέσα σε 2 εβδομάδες πήρε 370γρ!!!!

Τώρα πάλι την άλλη εβδομάδα θα τον ξαναδώ :rolleyes::rolleyes:

Τις έχω κόψει εδώ και 2 εβδομάδες....Περιμένω να έρθει η μαμά μου μήπως και κάνει τπτ γιατί θα γίνει στοιχειωμένο σε λίγο το σπίτι..Ευτυχώς κάνει ο άντρας μου μερικές δουλίτσες, αλλά τι να πρωτοκάνει κ αυτός ενώ δουλεύει...:rolleyes:

Κ εμένα κάθε εβδομάδα θα με βλέπει...Απ'ότι μου είπε το βάρος που μας λένε από τους υπερήχους δεν είναι ακριβές αλλά με απόκλιση..Οπότε δε δίνω κ τόσο βάση! Θα προσπαθήσω να τον κρατήσω όσο γίνεται μέσα στην κοιλίτσα μου για να παχύνει όσο το δυνατό περισσότερο...

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!! Σας ευχαριστούμε όλες πολύ για τις ευχές σας:):):) Ο μπόμπος μας είναι καλά απλά τον έχουν ακόμη στον αναπνευστήρα για να δυναμώσουν τα πνευμονάκια του. Εγώ κατάφερα να σηκωθώ σήμερα και πήγα να τον δω, είναι πολύ γλυκούλης:):):):) Εγώ πονάω λίγο αλλά σηκώθηκα, περπατάω λίγο σκυφτή και γενικά πάω καλύτερα....

μπραβο μαριλου μου χαιρομαι πολυ για σενα.....μας εχεις κανει και ανυπομονουμε ολες μας να βγουν τα μωρακια να δουμε φατσουλες.....

κοριτσια εγω σημερα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει...θα σας γραψω νεα...

μαροζ μου να προσεχεις τερμα οι δουλιτσες ναι???

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Στον τελευταίο υπέροχο δεν είχε φανεί τίποτα αλλά μπορεί και να τυλίχτηκε μετά δεν ξέρουμε. Πήγα και τον είδα τώρα ακόμη δεν του τον έχουν βγάλει τον αναπνευστήρα αλλά πάει πολύ πολύ καλά, θα μου ξαναπούν το απόγευμα. Όπως το βλέπω μάλλον θα χρειαστεί να μείνει λίγο παραπάνω από μένα εδώ αλλα δεν πειράζει, ότι είναι για καλό :):):)

Το σημαντικό είναι να βγείτε κ οι δυο υγιέστατοι... Σε λίγες μέρες θα πάτε σπίτι σας κ θα τα ξεχάσεις όλα βλέποντας τη γλυκιά φατσούλα του!!;)

Βγάζεις γαλατάκι με θήλαστρο κ του το δίνουν;;

μπραβο μαριλου μου χαιρομαι πολυ για σενα.....μας εχεις κανει και ανυπομονουμε ολες μας να βγουν τα μωρακια να δουμε φατσουλες.....

κοριτσια εγω σημερα παω στο γιατρο να δουμε τι θα μας πει...θα σας γραψω νεα...

μαροζ μου να προσεχεις τερμα οι δουλιτσες ναι???

περιμένουμε νέα απ'το μπεμπάκι σου!!

Το σημαντικό είναι να βγείτε κ οι δυο υγιέστατοι... Σε λίγες μέρες θα πάτε σπίτι σας κ θα τα ξεχάσεις όλα βλέποντας τη γλυκιά φατσούλα του!!;)

Βγάζεις γαλατάκι με θήλαστρο κ του το δίνουν;;

Γάλα βγάζω κανονικά με το θήλαστρο και το στέλνω στη μονάδα και το κρατάνε στην κατάψυξη. Προς το παρόν μέχρι να βγει από τον αναπνευστήρα έχει μόνο ορό αλλά μόλις του βγάλουν τον αναπνευστήρα θα του δίνουν μόνο το δικό μου γάλα:)

dWXVp3.png

YqUap3.png

Δεν πειράζει κοριτσάρα μου! Αρκεί που είσαστε και οι δύο μια χαρά!!!! :tongue:

Σε λίγο θα τον πάρεις σπίτι σου κι όλα αυτά θα ξεχαστούν!!!!

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Γάλα βγάζω κανονικά με το θήλαστρο και το στέλνω στη μονάδα και το κρατάνε στην κατάψυξη. Προς το παρόν μέχρι να βγει από τον αναπνευστήρα έχει μόνο ορό αλλά μόλις του βγάλουν τον αναπνευστήρα θα του δίνουν μόνο το δικό μου γάλα:)

Μπράβο Mαριλού!! Άντε με το καλό να πιεί απευθείας γαλατάκι απ'το στήθος σου!!:P

Τις έχω κόψει εδώ και 2 εβδομάδες....Περιμένω να έρθει η μαμά μου μήπως και κάνει τπτ γιατί θα γίνει στοιχειωμένο σε λίγο το σπίτι..

Και που να δεις όταν ξετσουτσουνίσει με το καλό ο μικρός πως θα γίνεται το σπίτι... βομβαρδισμένο τοπίο :D:D:D

Αν δεν κάνω λάθος ο άντρας σου είναι στο ναυτικό? Αν ισχύει κι έχετε πρόσβαση στην Αγία Μαρίνα τότε του χρόνου να κανονίσετε να πάτε και θα είναι super :P:p:p

Είχα πάει όταν η μικρή ήταν 1 και πέρασα τέλεια!!! Δυστυχώς δεν έχω πλέον

πρόσβαση γιατί πέθανε ο πατέρας μου, οπότε... :(

81332fc420.png

6e08565c49.png

Και που να δεις όταν ξετσουτσουνίσει με το καλό ο μικρός πως θα γίνεται το σπίτι... βομβαρδισμένο τοπίο :D:D:D

Αν δεν κάνω λάθος ο άντρας σου είναι στο ναυτικό? Αν ισχύει κι έχετε πρόσβαση στην Αγία Μαρίνα τότε του χρόνου να κανονίσετε να πάτε και θα είναι super :P:p:p

Είχα πάει όταν η μικρή ήταν 1 και πέρασα τέλεια!!! Δυστυχώς δεν έχω πλέον

πρόσβαση γιατί πέθανε ο πατέρας μου, οπότε... :(

Φέτος είχαμε κερδίσει κ φάρο για διακοπές αλλά φάγαμε άκυρο από το γιατρό...Το επόμενο καλοκαίρι, όμως, δεν το χάνω με τπτ!!!:D:D:D

Καλημέρα κι απο εμένα!

Πήγαμε χθες στον γιατρό και είδαμε τη μικρή μας.Είναι 2200 γρ

και μεγαλώνει κανονικότατα.Πλέον θα τη βλέπουμε κάθε εβδομάδα.

Αχ,θέλω κι εγώ να την παρω αγκαλίτσα!!!

omTVp3.png

Καλησπέρα.Μαριλού μπράβο σας που τα πάτε τόσο καλά...

Μαρόζ στους φάρους είναι πολύ ωραία κρίμα που το χάσατε...Να ξέρεις ο καλύτερος είναι στη Ζάκυνθο.Εμένα ο άντρας μου είναι στην υπηρεσία φάρων και έχουμε πάει σε όλους τους κατοικήσιμους...

Τώρα αυτές τις μέρες ζεσταίνομαι λίγο αν και περισσότερο με ενοχλούν οι συσπάσεις.Γιατρό έχω την Δευτέρα να δω τι θα μας πει....

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...