Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!! Σας ευχαριστούμε όλες πολύ για τις ευχές σας:):):) Ο μπόμπος μας είναι καλά απλά τον έχουν ακόμη στον αναπνευστήρα για να δυναμώσουν τα πνευμονάκια του. Εγώ κατάφερα να σηκωθώ σήμερα και πήγα να τον δω, είναι πολύ γλυκούλης:):):):) Εγώ πονάω λίγο αλλά σηκώθηκα, περπατάω λίγο σκυφτή και γενικά πάω καλύτερα....

dWXVp3.png

YqUap3.png

Καλησπέρα κορίτσια μου!!!!! Σας ευχαριστούμε όλες πολύ για τις ευχές σας:):):) Ο μπόμπος μας είναι καλά απλά τον έχουν ακόμη στον αναπνευστήρα για να δυναμώσουν τα πνευμονάκια του. Εγώ κατάφερα να σηκωθώ σήμερα και πήγα να τον δω, είναι πολύ γλυκούλης:):):):) Εγώ πονάω λίγο αλλά σηκώθηκα, περπατάω λίγο σκυφτή και γενικά πάω καλύτερα....

να σας ζησει!!!καλα σαραντα (αν και εγω δεν τα πιστευω τα σαραντα ,βγαινω την επομενη)

να σας πανε ολα τελεια και να πατε σπιτακι σας

μαριλου μου γιατι σε επιασαν πονοι τοσο νωρις?εκανες κατι ασυνηθιστο ,η ειχες γεννησει και στο πρωτο ετσι λιγο προωρα??να ξερω προς αποφυγη

πολλα,πολλα φιλια στον μπεμπη σου

Oju1p2.png

sIvCp2.png

να σας ζησει!!!καλα σαραντα (αν και εγω δεν τα πιστευω τα σαραντα ,βγαινω την επομενη)

να σας πανε ολα τελεια και να πατε σπιτακι σας

μαριλου μου γιατι σε επιασαν πονοι τοσο νωρις?εκανες κατι ασυνηθιστο ,η ειχες γεννησει και στο πρωτο ετσι λιγο προωρα??να ξερω προς αποφυγη

πολλα,πολλα φιλια στον μπεμπη σου

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου κι εσύ με το καλό:) Όχι στο πρώτο είχα γεννήσει κανονικότατα. Τώρα ο γιατρός μου είπε ότι ο μικρός βιάστηκε γιατί είχε τυλιχτεί 2 φορές με το λώρο και ήθελε να τον σώσουμε:):):):) Οπότε τελικά λέω δόξα το Θεό που μας ειδοποίησε το αγοράκι μου:):):) Σήμερα μάλλον θα βγει και από τον αναπνευστήρα και θα του δώσουν να φάει το γαλατάκι που βγάζω και στέλνω!!!!!!

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

m4ril0u πολυ καλα τα νεα σου! αχ σημερα θα πιει κ απ το γαλατακι της μαμας!ΤΕΛΕΙΑ!ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!σε λιγες μερες θα πατε σπιτακι σας!ποιος σας πιανει τωρα!λογικο να πονας ...σιγα σιγα θα περασει κ αυτο!!!!!!!!!καθημερινα περιμενουμε πως κ πως νεοτερα σου!φιλια πολλα σε σενα κ στις πατουσουλες του μπομπου σου!;)

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Μπράβο μαριλού!! Όλα καλά! glam δεν παθαίνει τίποτα το μωρό αν κρυώσεις, να αποφεύγεις όμως το air condition, ο ανεμιστήρας είναι παντελώς αθώος! Έμι θέλω να σε ρωτήσω, είχες και στο πρωτο χασιμότο, πόσες ώρες πρέπει να περάσουν από το χαπάκι για να θηλάσουμε, ξέρεις; Είδα σε ένα site 4, πολλές δεν είναι; Αν πεινάσει νωρίτερα το παιδί θα το αφήσουμε να χτυπιέται;

VbTYp1.png

Μπράβο μαριλού!! Όλα καλά! glam δεν παθαίνει τίποτα το μωρό αν κρυώσεις, να αποφεύγεις όμως το air condition, ο ανεμιστήρας είναι παντελώς αθώος! Έμι θέλω να σε ρωτήσω, είχες και στο πρωτο χασιμότο, πόσες ώρες πρέπει να περάσουν από το χαπάκι για να θηλάσουμε, ξέρεις; Είδα σε ένα site 4, πολλές δεν είναι; Αν πεινάσει νωρίτερα το παιδί θα το αφήσουμε να χτυπιέται;

το χασιμοτο το απέκτησα μετα τη γεννα οποτε δεν ξερω τι γινεται με τον θηλασμο. του 5 πρωτους μηνες μεχρι να το καταλαβω δεν επαιρνα χαπι..μετα ο γιατρος δεν μου ειπε τπτ. δεν υθμαμαι να μετραω ωρες τους επομενους 4 μηνες που θηλασα

.. αν ισχυει πάντως αυτό που λες θα ειναι λιγο πρόβλημα...:confused:

γεια σας κοριτσια!

μαριλου να χαιρεσαι τον μικρουλη σου!τυχερο να ειναι το μικρουλη σου.

κοριτσια να σας ρωτησω?εχθες λογω ζεστης εβαλα ανεμιστηρα και κοιμηθηκα το μεσημερι.

οταν ξυπνησα ενιωθα πονακια αναμεσα στα ποδια οπως οταν εισαι κρυωμενη και περιμενεις περιοδο.μαλλον κρυωσα απο τον ανεμιστηρα.υπαρχει πιθανοτητα ενα κρυωμα να κανει κακο στο μωρο μου?εχετε ακουσει κατι?

την πεμπτη εχω γιατρο αλλα ακουω πολλα χαζα τελευταια και ψιλοανχωθηκα!

Κι εγώ είχα τέτοια πονάκια. Είχα και τον ανεμιστήρα όλη τη νύχτα αλλά στο 1. Εγώ τα απέδωσα περισσότερο στη μήτρα, νιώθω σαν να τραβιούνται οι σύνδεσμοί της καθώς ανοίγει κι άλλο. Το μικρούλι παίρνει ένα κιλό τον τελευταίο μήνα, άρα πρέπει να φουσκώσει κι άλλο η κοιλιά. Τέτοια πονάκια είχα και νωρίτερα στην εγκυμοσυνη και ο γιατρός τα απέδωσε στη μήτρα που μεγαλώνει. Αν ήταν κρύωμα πιστεύω θα ένιωθα ενόχληση και στο λαιμό που είναι το πρώτο που με πιάνει...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

το χασιμοτο το απέκτησα μετα τη γεννα οποτε δεν ξερω τι γινεται με τον θηλασμο. του 5 πρωτους μηνες μεχρι να το καταλαβω δεν επαιρνα χαπι..μετα ο γιατρος δεν μου ειπε τπτ. δεν υθμαμαι να μετραω ωρες τους επομενους 4 μηνες που θηλασα

.. αν ισχυει πάντως αυτό που λες θα ειναι λιγο πρόβλημα...:confused:

Πάντως πρώτα θηλάζεις και μετά παίρνεις το χάπι. Δηλαδή μετά τον πρώτο πρωινό θηλασμό, παίρνεις στο καπάκι το χάπι κι όχι το αντίστροφο, αυτό στο έχει πει ο γιατρός; Και κάτι άλλο, για το σίδηρο πόσες ώρες αφήνεις να περάσουν; Υπο δεν έχεις κι εσύ; Θυροξίνη παίρνεις ή κάτι άλλο;

VbTYp1.png

Ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου κι εσύ με το καλό:) Όχι στο πρώτο είχα γεννήσει κανονικότατα. Τώρα ο γιατρός μου είπε ότι ο μικρός βιάστηκε γιατί είχε τυλιχτεί 2 φορές με το λώρο και ήθελε να τον σώσουμε:):):):) Οπότε τελικά λέω δόξα το Θεό που μας ειδοποίησε το αγοράκι μου:):):) Σήμερα μάλλον θα βγει και από τον αναπνευστήρα και θα του δώσουν να φάει το γαλατάκι που βγάζω και στέλνω!!!!!!

δεν το είχε δει ο γιατρός στους υπερηχους οτι είχε τυλιχτεί με το λώρο;; τώρα που γέννησες το ανακαλύψατε;;

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Πάντως πρώτα θηλάζεις και μετά παίρνεις το χάπι. Δηλαδή μετά τον πρώτο πρωινό θηλασμό, παίρνεις στο καπάκι το χάπι κι όχι το αντίστροφο, αυτό στο έχει πει ο γιατρός; Και κάτι άλλο, για το σίδηρο πόσες ώρες αφήνεις να περάσουν; Υπο δεν έχεις κι εσύ; Θυροξίνη παίρνεις ή κάτι άλλο;

υπο εχω. παίρνω θυροξίνη για τον σίδηρο αφήνω 4 ώρες. τωρα για το θηλασμό πραγματικά δεν θυμάμαι τι εκανα.. ευχαριστώ παντως που το ανεφερες ωστε να ρωτήσω και το γιατρο μου

υπο εχω. παίρνω θυροξίνη για τον σίδηρο αφήνω 4 ώρες. τωρα για το θηλασμό πραγματικά δεν θυμάμαι τι εκανα.. ευχαριστώ παντως που το ανεφερες ωστε να ρωτήσω και το γιατρο μου

Κι εγώ υπο, κι εγώ αφήνω 4-5 ώρες αλλά ήθελα να το εξακριβώσω διότι δεν μου το έχει πει κανείς, εδώ το διάβασα. Ρώτα εσύ, θα ρωτήσω κι εγώ λεπτομέρειες για το τι κάνουμε στο θηλασμό και τα ξανασυζητάμε! Φιλια!

VbTYp1.png

Κι εγώ υπο, κι εγώ αφήνω 4-5 ώρες αλλά ήθελα να το εξακριβώσω διότι δεν μου το έχει πει κανείς, εδώ το διάβασα. Ρώτα εσύ, θα ρωτήσω κι εγώ λεπτομέρειες για το τι κάνουμε στο θηλασμό και τα ξανασυζητάμε! Φιλια!

εμένα μου είχε δώσει γραπτώς οδηγίες με το πως παίρνω το χάπι και πόσες ώρες μετά παίρνω βιταμίνες σίδηρο ασβέστιο.. οταν μάθω και για θηλασμό θα σου πω να ανταλλάξουμε αποψεις.. φιλάκια πολλά!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...