Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

maroz εγω εχω βαλει απο την αρχη καλτσακια,λες και πιανουν χωρο...καλυτερα να τα εχω ολα παρα να λειψουν.

τωρα ηθελα να ρωτησω που λετε για κλωτσιες,εμενα δεν κλωτσαει απλα κουνιεται και συνεχεια μαλιστα...την μια φουσκωνει η μια πλευρα και την αλλη ειναι αδεια.

και κατι αλλο .απο πετρωματα πως πατε?

κ εμένα ακριβώς το ίδιο κάνει...μόνο το βράδυ μου δίνει καμμια δυνατή κλωτσιά όταν γυρίζω στο πλαι αριστερά...πετρώματα δεν έχω καθόλου..ή τουλάχιστον δεν έχω νιώσει κάτι τέτοιο!:rolleyes:

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα μανουλίτσες!!Πώς τα πάτε??

καλημερα κοριτσια!

manoyla η μικρη σου με το κεφαλι ψηλα, ειναι περιφανη.. μια χαρουλα!!

renakig και εσυ μια χαρα! μπραβο !!!

σιγα σιγα φτανουμε και εμεις στο τελος....σεδ λιγο καιρο θα τα κραταμε αγκαλια τα μωρουδακια μας.. σαν ονειρο μου φαινεται!!

όντως φαίνεται σαν όνειρο!!!! Είναι φοβερό!!! Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει......:D:D

καλημέρα κοριτσάκια!!

χθες μίλησα με μια ξαδέρφη μου που είχε γεννήσει 29 ιουλίου κ μου είπε ότι ο παιδίατρος της έιχε πει ότι πρέπει να τους φοράμε καλτσάκια ανεξάρτητα από την εποχή που γεννιούνται...παγώνουν πολύ εύκολα τα ποδαράκια τους ειδικά τον πρώτο καιρό(μέχρι 3 μηνών).εσείς τι θα κάνετε;;

το έχω ακούσειι κι εγώ ότι πρέπει να κρατάμε τα πατουσάκια τους ζεστά. Επειδή δεν έχω εμπειρία θα κρατώ καλτσάκια όπως και γαντάκια και βλέπουμε... Για το υπόλοιπο outfit δεν είμαι ακόμα σίγουρη τι θα του φορέσω. Φορμάκι αμάνικο? παντελονακι με φανελάκι?? δεν ξέρω είμαι μπερδεμένη πολύ! Εσείς τι θα τους φορέσετε?? Έχετε καταλήξει?

Το δωματιάκι μας εμείς ακόμα το βάφουμε!!! Το πιο όμορφο δωμάτιο του κόσμου θα γίνει.....:):):):):):)

όσο για την κοιλίτσα μας μεγαλώνει κάθε μέρα!Ακόμα δεν έχει πεταχτεί ο αφαλός έξω, ραγάδα ακόμα δεν έχει φανεί τίποτα.

Ο μικρούλης μας συνέχεια κουνιέται!! Η κοιλίτσα μας πάει πέρα δώθε διαρκώς!! Με εξαντλεί λίγο αλλά ό,τι να'ναι........δεν πειράζει να 'ναι καλά το μωράκι μου θέλω...τίποτα περισσότερο.

Marilou χαίρομαι πολύ που όλα πήγαν καλά και δεν χρειάστηκε και θερμοκοιτίδα!!! Ελπίζω και εύχομαι να έχεις δει το μωράκι σου!!! Να σου ζήσει και πάλι κοριτσάκι!!! Πάντα χαρές!!! Περιμένουμε νέα σου!!!

Καλη ξεκούραση μέχρι τότε.....

n3oUp2.png

Καλησπέρα σας.

Από συσπάσεις εγώ μια χαρά πάω αυξάνονται και σε διάρκεια και σε ένταση σιγά σιγά...

Μαρόζ καλτσάκια για τις πρώτες μέρες θα φορέσω σίγουρα μετά αναλόγως τι θερμοκρασία θα έχει αν κάνει πολύ ζέστη δεν χρειάζονται γιατί ανεβάζουν θερμοκρασία αμέσως και είναι επικίνδυνο μιας και από τα πόδια χάνουν θερμότητα δεν έχουν θυρεοειδή να ρυθμίζουν την θερμοκρασία τους.

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Καλησπέρα σας.

Από συσπάσεις εγώ μια χαρά πάω αυξάνονται και σε διάρκεια και σε ένταση σιγά σιγά...

Μαρόζ καλτσάκια για τις πρώτες μέρες θα φορέσω σίγουρα μετά αναλόγως τι θερμοκρασία θα έχει αν κάνει πολύ ζέστη δεν χρειάζονται γιατί ανεβάζουν θερμοκρασία αμέσως και είναι επικίνδυνο μιας και από τα πόδια χάνουν θερμότητα δεν έχουν θυρεοειδή να ρυθμίζουν την θερμοκρασία τους.

όταν λες πρώτες μέρες...πόσες εννοείς;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Διαφημίσεις

Σίγουρα όσο είμαστε στο νοσοκομείο και μετά στο σπίτι για λίγο.Όλα εξαρτώνται από την θερμοκρασία που θα έχει τότε.Δηλαδή χθες με τόση ζέστη δεν θα της φορούσα καλτσάκια γιατί θα ανέβαζε θερμοκρασία και μετά δεν θα μπορούσε να έρθει στα ίσια της.Βασικά αν πιάνεις τα ποδαράκια και είναι κρύα θέλει κάλτσες αν όχι το αφήνεις χωρίς.

Συγνωμη που μπαινω σφηνα στις γκαστρουλες!!!:P:p

http://parentscafe.gr/showthread.php?t=2732:D

Ετσι για οποια θελει να ευχηθει στη Μαριλου!Καποιες κοπελες τα τυπωνουν και τα κρατανε!

Με το καλο τα μωρακια σας!!!!!!!!!!!!

Γεια σας κορίτσια! Κι εγώ είχα σήμερα επίσκεψη στη μαία και γύρισε το μωράκι με το κεφάλι κάτω!!!!!Ευτυχώς!!!Όλα καλά μου τα βρήκε! Αλλά εγώ κορίτσια πάλι έκανα πατάτα, Χριστέ μου τι ανώριμη που είμαι και θέλω να γίνω και μαμά... Θα γίνω δηλαδή αλλά είμαι τόσο ζωον, κλαίω από τα νεύρα μου! Έβαλα λάδι να καίει για να μαγειρέψω στο τηγάνι αλλά σε ένα μάτι που δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και ήταν πιο γρήγορο από τα άλλα και δεν το ήξερα και μόλις έριξα το φαγητό, έγινε χαμός από καπνούς!!Μου ήρθαν όλοι στη μούρη μου, άρχισα να βήχω, σχεδόν έχασα τις αισθήσεις μου και τώρα νιώθω το λαιμό μου να καίει και ζαλίζομαι... Τι διοξείδιο του άνθρακα ανάπνευσε σήμερα το μωράκι μου;;;!!!Κοντεύω να σκάσω!

VbTYp1.png

Οτιλια να χαίρεσαι που είσαι καλά και δεν έπαθες κανένα έγκαυμα... Το πιτσιρίκι είναι μια χαρά. Ο πλακούντα λειτουργεί και σαν φίλτρο του αίματος, άρα δεν πήρε το διοξείδιο που πήρες εσύ. Ευτυχώς ήταν στιγμιαίο...

Μακάρι να γυρίσει κι ο δικός μου. Θα τον δούμε την Παρασκευή. Είναι λοξός ο άτιμος. Το καταλαβαίνω και από το λόξυγγα που έχει ότι δεν έχει πάρει ακόμη θέση το κεφαλάκι του...

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια! Κι εγώ είχα σήμερα επίσκεψη στη μαία και γύρισε το μωράκι με το κεφάλι κάτω!!!!!Ευτυχώς!!!Όλα καλά μου τα βρήκε! Αλλά εγώ κορίτσια πάλι έκανα πατάτα, Χριστέ μου τι ανώριμη που είμαι και θέλω να γίνω και μαμά... Θα γίνω δηλαδή αλλά είμαι τόσο ζωον, κλαίω από τα νεύρα μου! Έβαλα λάδι να καίει για να μαγειρέψω στο τηγάνι αλλά σε ένα μάτι που δεν είχα χρησιμοποιήσει ποτέ και ήταν πιο γρήγορο από τα άλλα και δεν το ήξερα και μόλις έριξα το φαγητό, έγινε χαμός από καπνούς!!Μου ήρθαν όλοι στη μούρη μου, άρχισα να βήχω, σχεδόν έχασα τις αισθήσεις μου και τώρα νιώθω το λαιμό μου να καίει και ζαλίζομαι... Τι διοξείδιο του άνθρακα ανάπνευσε σήμερα το μωράκι μου;;;!!!Κοντεύω να σκάσω!

πω πω πως δεν καηκες!μην ανησυχεις για το μωρακι σου δεν παθαινει τπτ.οσον αφορα το λαθος σου το παθαινουν κ οι ποιο πεπηραμενες αυτο!παντως για να ξερεις ...αν πεσει ποτε λαδι πανω σου για να μη πονας ριχνεις αμεσως οινοπνευμα στο σημειο για να αποροφησει τη θερμοτητα κ να μη πονεσεις ποτε!ειναι ενα μικρο μυστικο που λιγοι το ξερουν!ολα καλα με το μωρακι σου...με το καλο να ερθει!

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ κορίτσια για τις απαντήσεις! Εύχομαι να είναι έτσι όπως τα λέτε και να μην είναι σαν να κάπνισα 10 τσιγάρα ταυτόχρονα.. Πάντως δεν κάηκα παρ' όλο που εκτοξεύτηκαν πιτσίλες καυτερού λαδιού από 'δω κι από 'κει. Βασικά αμέσως απομακρύνθηκα, κάτι σοφό έκανε επιτέλους η χαζή μανούλα..Νιώθω όμως τόσες τύψεις, το καημένο το μωράκι μου κάνει ό,τι μπορεί για να είμαι καλά, γύρισε κιόλας το καλό μου, κουνιέται, μου προσφέρει μια τέλεια εγκυμοσύνη κι εγώ όλο κάνω μ@@@ς! Είναι τόσο άδικο...

VbTYp1.png

κοριτσια οσες θα γεννησετε στο νοσοκομειο, προσοχη στις τουαλετες ,γιατι δεν απολυμαινονται οπως στα ιδιωτικα.

εγω κολλησα μικροβιο απο την τουαλετα,οταν νοσηλευτηκα...το κακο ειναι οτι δεν δινουν σημασια που κολλησες αλλα πως θα αντιμετωπισω,αλλα εγω εχω θυμωσει παρα πολυ.γιατι ουτε για μπανιο δεν εχω παει για να μην κολλησω τιποτα! και να την παθω απο το νοσοκομειο.μεγαλη ανευθυνοτητα!

HouVp2.png

oVGVp2.png

γεια σας κοριτσια!

μαριλου να χαιρεσαι τον μικρουλη σου!τυχερο να ειναι το μικρουλη σου.

κοριτσια να σας ρωτησω?εχθες λογω ζεστης εβαλα ανεμιστηρα και κοιμηθηκα το μεσημερι.

οταν ξυπνησα ενιωθα πονακια αναμεσα στα ποδια οπως οταν εισαι κρυωμενη και περιμενεις περιοδο.μαλλον κρυωσα απο τον ανεμιστηρα.υπαρχει πιθανοτητα ενα κρυωμα να κανει κακο στο μωρο μου?εχετε ακουσει κατι?

την πεμπτη εχω γιατρο αλλα ακουω πολλα χαζα τελευταια και ψιλοανχωθηκα!

1. m4ril0u ............. 11/07/2011 Να σας ζήσει!

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

1. Anthi29................1/8/2011......Δίδυμα
  2. MIDE....................4/08/2011...........Ρίο
  3. vassoula81.........04/08/2011...........Ρίο
  4. Wonderland .......06/08/2011...........Μητέρα
  5. makon................09/08/2011..........ΒΙΟΚΛΙΝΙΚΗ
  6. YIOUPI...............10/08/2011..........Αρεταίειο
  7. christy@ ............11/08/2011..........Ιασώ
  8. χαρουλα25.........14/08/2011..........Έλενα
  9. asterina.............14/08/2011...........Ρίο
  10. ZOUZOUNIARA....14/08/2011.........Έλενα
  11. tangobsession....14/08/2011.........Έλενα

12. nefeli18 ............15/08/2011......... Ιασώ
  13. renakig..............15/08/2011..........Γαία
  14. xanp .................15/08/2011..........Αλεξάνδρα
  15. marroz90...........16/08/2011..........Λητώ

16. Dawn ................18/08/2011..........Διαβαλκανικό
  17. emi ...................19/08/2011...........Μητέρα
  18. Οτίλια.................21/08/2011...........Σουηδία
  19. Anastasia81........22/08/2011...........Ιασώ Θεσσαλίας

20. mara76..............24/08/2011
  21. myrval...............25/08/2011............Μητέρα
  22. mamouna ..........28/08/2011...........Μητέρα Κρήτης
  23. Anna1985...........28/08/2011...........Μητέρα
  24. ΓωγώΖ................28/08/2011...........Μητέρα
  25. augusta..............28/08/2011...........Ιωάννινα
  26. stellakoly........... 29/08/2011
  27. beba...................30/08/2011...........Αττικό
  28. mommyart..........30/08/2011

29. *tingerbell*.........31/08/2011
  30. Laerta.................31/08/2011......Δίδυμα

31. glam...................01/09/2011

Για να μην ξεχνιόμαστε.Με το καλό να ανέβουμε όλες επάνω...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...