Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε??εγω πριν λιγο γυρισα απο το γιατρο η μπεμπα μας ειναι 2100 και ειναι σε θεση να βγει,βεβαια ειναι αρκετα ψηλα και ο γιατρος βλεπει να γενναω κατα της 15αυγουστου..Μαριλου και ξανθη να χαιρεσται τα παιδακια σας!!Πολυ ζεστη βρε κοριτσια ειδικα την τελευταια βδομαδα την εχω βγαλει με αιρκοντισιον ολο το 24ωρο..Το σκ πηγαμε για μπανιο αργα το απογευμα(εμενα μου επιτρεπει,αλλα να αλλαζω κατευθειαν μαγιω μολις βγω απο τη θαλασσα)

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Μαριλου μου να σου ζησει ο γιοκας ο βιαστικουλης,χαιρομαι που πηγαν ολα καλα...Υγιης να ειναι παντα και ευτυχισμενος συντομα να γυρισετε σπιτακι στην αδερφουλα του,καλο σαραντισμο.

rZGap2.png an1cJTmVM2J0000MDAwMDkyZHwwNTA1NTI1MjdkYXxpIGV1dHV4aWEgbW91IGVpbmFp.gif

Κοριτσια τι γινεται σημερα?Γεννα επετειους χαμος.Μαριλου να σας ζησει ο μπεμπης και να ειναι παντα καλοτυχος στη ζωη του.Βιαζοταν ο μικρος να γνωρισει την οικογενεια του:D:DΜαροζ και Κριστυ να ειστε παντα ευτυχισμενες με τους αντρουλιδες σας και να περασετε τελεια.Αχ θελω να δω και εγω το μωρακι μου:tongue:λιωνω και μονο στην ιδεα.

oNg0p3.png

Διαφημίσεις

Σήμερα πήγαμε και είδαμε τον μπέμπη:D:D:D

Έχει φτάσει αισίως στα 2470 γρ. και το κεφαλάκι του το έχει κάτω!!!! Από εδώ και στο εξής θα με βλέπει κάθε εβδομάδα!!!!!

Κάποια πράγματα που δεν τα έχω κάνει ακόμα μου είπε ο γιατρός μου να μην ανησυχώ... έχω πολύ δρόμο μπροστά μου... τουλάχιστον 3 μήνες!!!!!! Αυτό μου το είπε για να πάρω τα πόδια μου και να κλείσω ότι εκρεμμότητα έχω μπροστά μου...!

Π.χ ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάμε στο ΓΑΙΑ ή στο ΙΑΣΩ :confused::confused:

Η μαία μου είναι στο Ιασώ και θα προτιμούσε να πήγαινα εκεί, ο γιατρός μου δεν έχει κανένα πρόβλημα είτε είναι στο Γαία είτε είναι στο Ιασώ και το μόνο μας θέμα είναι το οικονομικό...

Αύριο θα κάτσω να τα βάλω κάτω (οικονομικά) και θα δω τι μας συμφέρει να κάνουμε (θα προτιμούσα βέβαια να πάω στο Ιασώ)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Σήμερα πήγαμε και είδαμε τον μπέμπη:D:D:D

Έχει φτάσει αισίως στα 2470 γρ. και το κεφαλάκι του το έχει κάτω!!!! Από εδώ και στο εξής θα με βλέπει κάθε εβδομάδα!!!!!

Κάποια πράγματα που δεν τα έχω κάνει ακόμα μου είπε ο γιατρός μου να μην ανησυχώ... έχω πολύ δρόμο μπροστά μου... τουλάχιστον 3 μήνες!!!!!! Αυτό μου το είπε για να πάρω τα πόδια μου και να κλείσω ότι εκρεμμότητα έχω μπροστά μου...!

Π.χ ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει αν θα πάμε στο ΓΑΙΑ ή στο ΙΑΣΩ :confused::confused:

Η μαία μου είναι στο Ιασώ και θα προτιμούσε να πήγαινα εκεί, ο γιατρός μου δεν έχει κανένα πρόβλημα είτε είναι στο Γαία είτε είναι στο Ιασώ και το μόνο μας θέμα είναι το οικονομικό...

Αύριο θα κάτσω να τα βάλω κάτω (οικονομικά) και θα δω τι μας συμφέρει να κάνουμε (θα προτιμούσα βέβαια να πάω στο Ιασώ)

Πάντως τα δωμάτια του ΓΑΙΑ μου άρεσαν πολύ περισσότερο απ' ότι του Ιασώ. Στου Ιασώ είναι το ένα κρεβάτι πάνω στο άλλο, ενώ του Γαια είναι πολύ ευρύχωρα, ακόμη πιο καινούρια και γενικά σου φτιάχνουν τη διάθεση... Εγώ θα γεννήσω στο Έλενα.

hnnocbegeikn.png

MzaSp3.png

y1hhp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια!

manoyla η μικρη σου με το κεφαλι ψηλα, ειναι περιφανη.. μια χαρουλα!!

renakig και εσυ μια χαρα! μπραβο !!!

σιγα σιγα φτανουμε και εμεις στο τελος....σεδ λιγο καιρο θα τα κραταμε αγκαλια τα μωρουδακια μας.. σαν ονειρο μου φαινεται!!

HouVp2.png

oVGVp2.png

καλημέρα κοριτσάκια!!

χθες μίλησα με μια ξαδέρφη μου που είχε γεννήσει 29 ιουλίου κ μου είπε ότι ο παιδίατρος της έιχε πει ότι πρέπει να τους φοράμε καλτσάκια ανεξάρτητα από την εποχή που γεννιούνται...παγώνουν πολύ εύκολα τα ποδαράκια τους ειδικά τον πρώτο καιρό(μέχρι 3 μηνών).εσείς τι θα κάνετε;;

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

Καλημέρα κι από μένα. Η αλήθεια είναι ότι έχω να γράψω πολύ καιρό αλλά διαβάζω τα νέα σας, έστω και στα πεταχτά. Μαριλού να σου ζήσει το μπεμπίνι, πάντα γερό και καλότυχο. Όλα πήγαν καλά τελικά και αυτό έχει σημασία.

Στα δικά μας τώρα. Αύριο έχω γιατρό οπότε λεπτομέρειες θα γνωρίζω αύριο, όμως το μόνο που μπορώ να πω με σιγουριά είναι ότι η μικρή με έχει ταράξει στην κλωτσιά. Πολύ αντιδραστικό θα βγει αυτό το παιδί μου φαίνεται.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

maroz εγω εχω βαλει απο την αρχη καλτσακια,λες και πιανουν χωρο...καλυτερα να τα εχω ολα παρα να λειψουν.

τωρα ηθελα να ρωτησω που λετε για κλωτσιες,εμενα δεν κλωτσαει απλα κουνιεται και συνεχεια μαλιστα...την μια φουσκωνει η μια πλευρα και την αλλη ειναι αδεια.

και κατι αλλο .απο πετρωματα πως πατε?

HouVp2.png

oVGVp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...