Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ο άντρας μου έκανε πλάκα πως αν κάνουμε παιδάκι θα τον αγαπάει πιο πολύ επειδή θα το ταΐζει 😂 Καλά ο δικός μου παραμονή πρωτοχρονιάς έδωσε ρεσιτάλ. Έκανε σούπα βελουτε με γλυκοπατάτα και κολοκύθα, οσομπουκο, ριζότο, μανιτάρια πορτομπελο με ρικότα, 3 διαφορετικές σαλάτες, λαχανάκια Βρυξελλών με βούτυρο και μπαχαρικά και τιραμισού. Είναι να μην τον πιάσει 😂

Λοιπόν αρχής γενομένης αύριο θα κάνω πρόγραμμα φαγητού βδομάδας. Να δούμε πως θα πάει. Είχαμε κάνει φιλότιμες προσπάθειες κ το κρατούσαμε κανένα μήνα αλλά μετά το χάναμε.

Ναι σίγουρα είναι ένα καλό κίνητρο να αλλάξω την καθημερινότητά μου! Απλα έχω απορία αν έστω κ τόσο αυξημένη τιμή (όχι τρελα δλδ), έχει επηρεάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών ως τώρα. Έστω και 5% για εμένα είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση.

Επειδή σπίτι κι εμενα μαγειρευει μόνο ο άντρας μου και ο, τι παίρνουμε από γιαγιάδες (εγώ κάνω γλυκά μόνο!), η λύση είναι μία, να κάνεις αγοράκι!!! Στο γιο μου, μια φορά έκανα ντοματοσούπα, κάτι απλό και γρήγορο, και φώναζε ο, τι μαγειρεύω καλύτερα από όλους!!! 

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

δεν μπηκα τις τελευταιες μερες γιατι ετρεχα για το ψωνια του μικρουλη,αλλα μπαινοντας σημερα ειδα τα καλυτερα νεα!

Μαριλου, να σου ζησει το αντρακι σου! να ειναι παντα γερος και καλοτυχος και η ζωουλα του να ειναι γεματη αγαπη! ευχομαι μαμα και μπομπος να ειστε τελεια κα συτνομα να πατε στο σπιτακι σας! να χαιρεσαι και τη μικρουλα για προχθες!πολυχρονη κι ευτυχισμενη!

ξανθη κι εσυ να χαιρεσαι το γιοκα σου!

κοριτσια εγω τη συρταριερα την εκανα με ξυδακι,φυσικο απολυμαντικο και η μυρωδια ξεθυμαινει αμεσως.δεν ηθελα να βαλω χημικα.

οσο για μπανακια,εκανα 2 μεχρι στιγμης αλλα σαν τη γιαγιουλα παω και μονο εκει που πατωνω:)

πολυ καλη η ιδεα σου να απολυμανεις με ξυδι!δεν υπαρχει καλυτερο!το εχει σκεφτει καμια πως κ το πρασινο σαπουνι με νερο ειναι πολυ καλη ιδεα?κ ουτε αγχος ουτε χημικα:tongue:

tBf6p3.png?nUqbXZE4

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ....μαροζζ μου κι εσυ ευχομαι να εισαι παντα μα παντα ευτυχισμενη στον γαμο σου,και να ερθει το μπεμπακι σας να ολοκληρωθει η ευτυχια σας.......

σημερα θα παμε σε μεξικανικο....λεωψ να αρχισω να τρωω πικαντικα σιγα σιγα για να γεννησω συντομα....:tongue:

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Καλημέρα κορίτσια μου και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!! Όλα πήγαν μια χαρά και ο μπεμπούλης μας βγήκε 2.160, οπότε δεν μπήκε θερμοκοιτίδα απλά τον έχουν για παρακολούθηση και τώρα ανυπομονώ να περάσει εντελώς η επισκληρίδιος για να σηκωθώ και να πάω να τον δω:):):):)

dWXVp3.png

YqUap3.png

κοριτσια μου σας ευχαριστω πολυ....μαροζζ μου κι εσυ ευχομαι να εισαι παντα μα παντα ευτυχισμενη στον γαμο σου,και να ερθει το μπεμπακι σας να ολοκληρωθει η ευτυχια σας.......

σημερα θα παμε σε μεξικανικο....λεωψ να αρχισω να τρωω πικαντικα σιγα σιγα για να γεννησω συντομα....:tongue:

εμείς θα πάμε μικρολίμανο..

κοριτσάκια σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!:P

Εύχομαι να σας έρθουν τα πράγματα όπως επιθυμείτε και να κρατήσετε υγιή και πανέμορφα μωράκια στις αγκαλιές σας σε λίγο καιρό!!!!!!:D

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

κριστυ και μαρροζ χρονια σας πολλα!να ειστε παντα εσεις και οι αντρουληδες σας αγαπημενοι κι ευτυχισμενοι και με το καλο να παρετε αγκαλιτσα τα μπουρμπουληθρακια σας!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

Διαφημίσεις

Καλημέρα κορίτσια μου και σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας!!!!!! Όλα πήγαν μια χαρά και ο μπεμπούλης μας βγήκε 2.160, οπότε δεν μπήκε θερμοκοιτίδα απλά τον έχουν για παρακολούθηση και τώρα ανυπομονώ να περάσει εντελώς η επισκληρίδιος για να σηκωθώ και να πάω να τον δω:):):):)

ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΜΑ Κ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΩΡΟ ΤΟΥ CAFE ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΕ ΧΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ!!!!:D:D:D:D:D:D:D

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΣΠΙΤΙ, ΜΑΡΙΛΟΥ ΜΟΥ!!!:P:p:p:p:p:p

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ!!!!

mxOsp2.pngBr57p2.pngEWfBp3.png

αχ τι ωραια!!! τι ευτυχια Παναγιτσα μου! κοριτσια τελευταια ειμαι πολυ ευσυγκινητη και ολο κλαιω....μαριλου ευχομαι αμεσα να συνελθεις και να τρεξεις στο μπουμπουκι σου!

vassoula81 μου σκεφτηκα πως ακομα και ντετολ να εβαζα ειναι και παλι χημικο,δοκιμασα λοιπον πρωτα σε ενα συρταρι το ξυδακι να δω αν αφηνει μυρωδια και με το που ειδα οτι ξεθυμαινει τα καθαρισα ολα ετσι. οσο για το πρασινο σαπουνι ενα εχω να πω!μαλλον θ' αρχισω να παιρνω για τα ασπρορουχα του μικρουλη.τα πανακια με μικροινες που εχω για το καθαρισμα, οταν τα πλενω με πρασινο σαπουνι γινονται ξεξασπρα και δεν αφηνει και καταλοιπα!

line_line_typew4_beg_d_typew6_time_1247889600_text_c5dfece1f3f4e520f0e1edf4f1e5ecddedefe9.giftt1108c2.aspx

να σας ζησει μαριλου μου υγιες να ναι ο μπομπος σου και τυχερος παντα.....

τι καλα που εχουμε απ ευθειας συνδεση!!!!!!!!ευχομαι να εισαι καλα και να μην πονας καθολου......

6RVmp3.png

6Kqep2.png

Εντάξει μια χαρα! Δεν τον είδες καθόλου όταν βγήκε; Δεν τον έβαλαν πάνω σου να πιει και το πρωτόγαλα;;; Πώς ένιωσες; Άντε να περάσει η επισκληρίδιος να πας κοντά του! Τι καλά!!!

VbTYp1.png

Μπράβο στο αντράκι σας μια χαρά τα καταφέρατε.με το καλό να τον δεις κιόλας....Μπράβο και πάλι κοπέλα μου που όλα πήγαν καλά τελικά...Φιλάκι στον μικρό σας!!!!:D:D:D

Μαρόζ και Κρίστυ να είσαστε πάντα ευτυχισμένες με τους άντρες σας!!!

PiB4p3.png y5drp3.png Z9IAp3.png

Διαφημίσεις

Να ζήσετε!! Τα πικάντικα προκαλούν τοκετό ή τελος πάντως βοηθούν; Δεν το ήξερα! Πεθαίνω για μεξικάνικο και κινέζικο!!!

VbTYp1.png

μπράβο μαριλού όλα τέλεια λοιπόν!! ευχαριστούμε που μας ενημέρωσες!! όλες σε σκεφτόμαστε και ανυπομονούμε να ερθει η σειρά μας!!

πραγματικά συγκινήθηκα πολύ σήμερα με την άφιξη του πρώτου μωρού μας. όταν μπορέσεις πες μας και άλλες λεπτομερείς!!! να σου ζήσει και πάλι το αντράκι σου!!!!!!!!!!! :)

Α!!! μαριλού να χαίρεσαι και την κόρη σου και εσύ ξανθή τον γιο σου. να τους δείτε όπως επιθυμείτε! δεν μπήκα τις τελευταίες μέρες και δεν σας ευχήθηκα..

χρόνια πολλά και για τα κορίτσια που εχουν επέτειο!! να είστε κάθε χρονιά όλο και περισσότερο ευτυχισμένες!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...