Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 3 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Η PICSI είναι παραπλήσια μέθοδος της ICSI που κάνουν μια επιπλέον δοκιμή για την επιλογή των σπερματοζωαρίων και επιλέγουν τα πιο ικανά. Σε κάποιες κλινικές μετά από αποτυχία να πάρουν βλαστοκύστες την επιλέγουν. Εξαρτάται από το πρωτόκολλο της κλινικής σου. Νομίζω όμως μπορείς να την ζητήσεις. Βέβαια να πούμε πως δεν την εφαρμόζουν όλες οι κλινικές γιατί δεν μπορούν όλα τα εμβρυολογικά να το κάνουν.

Φιλική συμβουλή για θέματα σπέρματος να ακούτε μόνο τον ανδρολογο που έχετε επιλέξει. Κι εμάς στην αρχή κακό ήταν το σπερμα αλλά κάναμε αρκετές εξετάσεις και αντιβιώσεις και θεραπείες για να το βελτιώσουμε και να το κάνουμε ένα μέτριο σπερμα. Όλα τα κάναμε σε συνεργασία με τον ανδρολογο μας που ειλικρινά δεν τον χωνεύω καθόλου αλλά αφού έκανε την δουλειά του χαλάλι του. Και τις βιταμίνες για το σπερμα ο ανδρολόγος θα σας τις δώσει και τις κατάλληλες αντιβιώσεις θα κάνετε ειδικές εξετάσεις. 
      Και φυσικά πάλι όλα αυτά να τα κάνεις μπορεί το πρόβλημα να είναι πιο βαθιά, γονιδιακά. Μετά είναι μονόδρομος να κάνεις καρυοτύπου ζεύγους αν δεν μπορείς προεμφυτευτικό και τον προεμφυτευτικό αν πλήρεις τις προϋποθέσεις για να περάσεις επιτροπή. Νομίζω ο προεμφυτευτικος είναι και η καλύτερη λύση αρκεί να έχεις βλαστοκύστες. 

Σιγά σιγά θα αποκατασταθεί η ορμονική σου ισορροπία και θα ξεκινήσεις τον νέο σου κύκλο. Θα προχωρήσεις στον επόμενο σου κύκλο σε ωοληψια; 

Δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο για τον ανδρολογο!!!

• Μου αρέσει 2

Cafe Αύγουστος 2011

Συντονιστής Org

Recommended Posts

Καλημέρα κορίτσια τι κάνετε?!?!? Αχ, μπήκα στον τρίτο εχθές τι καλά:):):):):) Κι εμένα οι αναγούλες μου και οι ζαλάδες μου είναι πολύ καλύτερα, σχεδόν δεν έχω τίποτα απλά εξακολουθεί η τρελλή νύστα και η κούραση. Άντε πότε θα πάει 11 του μήνα να πάμε για την αυχενική?!?!!?!?

dWXVp3.png

YqUap3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 4,7k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα και απο μενα! εμενα η μεση μου ειναι χαλια ποναει τρελα απο την αριστερη μερια,αναγουλες εχω αλλα οχι καθε μερα ευτυχως!!

τεταρτη θα παω για αυχενικη και........ ανυπομονω να το δω!!

IEJ0p3.png lqkDp3.png

1. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα
  2. xanthi. ...............8/8/2011
  3. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρας
  4. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ
  5. makon ...............12/8/2011
  6. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  7. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ
  8. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρας
  9. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ
  10. Dawn ................18/8/2011
  11. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα
  12. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  13. rianna ...............23/8/2011
  14. Anastasia81 ......27/8/2011
  15. taniabell ............28/8/2011
  16. mamouna ..........28/8/2011

Καλημέρα σας!Συμπλήρωσα την Φώφη γιατί δεν την είχαμε βάλει στην λίστα.Άντε σιγά σιγά θα αρχίσουν οι αυχενικές και θα βάλουμε και φύλο!!!

Εμένα δεν με βάλατε:cry: με ξεχάσατε;:confused: Δεν πειράζει θα προσπαθήσω να βάλω μόνη μου τον εαυτό μου, δεν ξέρω αν το κάνω σωστα...

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Καλημέρα κορίτσια! Εμένα τα συμπτώματα πάνε κι έρχονται κυρίως τα τραβηγματάκια στην κοιλιά. Εκεί που επί μέρες δεν ένιωθα τίποτα προχθές και ειδικά χθες άρχισαν πάλι. Μάλιστα το βράδυ κάποια στιγμή φτερνίστηκα και πόνεσα πάρα πολύ. Το ίδιο είχε ξανασυμβεί πριν εναν μήνα περίπου. Οι αναγούλες είναι λιγότερο έντονες, τα δέκατα δυστυχώς εξακολουθούν ακάθεκτα και μου προστέθηκε η δυσκοιλιότητα. Επειδή έκανα την εξέταση για ρέζους κι εκεί βλέπουν και το φύλο μου είπαν ότι μάλλον είναι κορίτσι. Να έχουμε όλες ευχάριστα νέα απο την αυχενική!

DVymp3.png

Gfjgp3.png

1. Wonderland ........6/8/2011...........Μητέρα
  2. xanthi. ...............8/8/2011
  3. dim_angel...........8/8/2011...........Αλεξάνδρας
  4. christy@ ............11/8/2011..........Ιασώ
  5. makon ...............12/8/2011
  6. fwfi....................13/8/2011..........Αττικό
  7. nefeli18 .............15/8/2011......... Ιασώ
  8. xanp .................15/8/2011..........Αλεξάνδρας
  9. renakig.............. 15/8/2011..........Ιασώ
  10. Dawn ................18/8/2011
  11. emi ...................21/8/2011...........Μητέρα
  12. m4ril0u .............23/8/2011...........Ιασώ
  13. rianna ...............23/8/2011
  14. Anastasia81 ......27/8/2011
  15. taniabell ............28/8/2011
  16. mamouna ..........28/8/2011

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες κι από μένα. Σήμερα έχω την αυχενική, μάλλον είμαι από τις πρώτες ε?

Έχω αγωνία, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Σήμερα θα ξέρουμε αν το πρώτο σπόρι είναι σώβρακο ή κυλότα, χα χα χα.

Νεότερα σήμερα το βράδυ. Πολλά πολλά φιλιά.

I6lrp2.png UKa4p2.png 8nsbp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα σε όλες κι από μένα. Σήμερα έχω την αυχενική, μάλλον είμαι από τις πρώτες ε?

Έχω αγωνία, αλλά ελπίζω πως όλα θα πάνε καλά. Σήμερα θα ξέρουμε αν το πρώτο σπόρι είναι σώβρακο ή κυλότα, χα χα χα.

Νεότερα σήμερα το βράδυ. Πολλά πολλά φιλιά.

ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!! Να μας κάνεις καλό ποδαρικό!:D

DVymp3.png

Gfjgp3.png

Wonderland με το καλό!!!!

Νεφέλη λες να κλείσουμε στο Ιασώ κανά δίκλινο για να 'μαστε μαζί??? ;)

Φαντάζεσαι να είμαστε μαζί;;:P Αν κι εγώ θέλω να γεννήσω με καισάρικη οπότε δεν ξέρω πως θα πάνε οι ημερομηνίες

DVymp3.png

Gfjgp3.png

μπορούμε να το κανονίσουμε;)

Σίγουρα μπορούμε να το κανονίσουμε...! ;);):tongue:

Κι εγώ μη νομίζεις ότι ο γιατρός μου θα με αφήσει να γεννήσω 15 Αύγουστο... Θέλει να πάει και διακοπές ο άνθρωπος! Και μου είπε ότι εφ' όσον είναι το δεύτερο μπορούμε να κανονίσουμε για λίγο πιο νωρίς... ;)

81332fc420.png

6e08565c49.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...